Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Τετάρτη 30 Απριλίου


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί προβάλετε μόνο το Σύλλογο Αγρινιωτών και όχι και τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων!!!
Νομίζω ότι και στους 2 γίνεται εξίσου σοβαρή δουλειά και αξίζον τη προβολή και τη στ΄ριξη όλων μας!!
Έκανα εκδήλωση τη Μ.Τετάρτη και δε το αναφέρατε καν!!Ελπίζω να σας ξέφυγε!!!

agrinionews είπε...

Φίλε μου και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών προβλήθηκε από το Blog αυτό σε ανάρτηση που υπάρχει την Μεγάλη Τετάρτη.
"Έκανα εκδήλωση τη Μ.Τετάρτη και δε το αναφέρατε καν!!"(!)
Ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η εκδήλωση που έκανες(!) ομολογουμένως.Αλλά το α ενικό που χρησιμοποιείς μάλλον το κάνεις εκ παραδρομής γιατί η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν την έκανε ένας αλλά μια ομάδα φοιτητών προφανώς.
Απλά στην αυριανή εκδήλωση τυχαίνει να είμαστε χορηγοί επικοινωνίας , όπως θα διαπιστώσει κανείς στις αφίσες και τις προσκλήσεις που εστάλησαν.
Εμείς χαιρόμαστε για τον καταιγισμό δραστηριοτήτων από νέους ανθρώπους που υπάρχει στη πόλη μας τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

''To έκανα '' γράφτηκε εκ παραδρομής ενοείται!!
Και η ειρωνία δεν χρειάζεται!!
Καλή επιτυχια αύριο στην εκδήλωση του συλλόγου σας!

agrinionews είπε...

αγαπητέ φίλε με χιούμορ γράφτηκε και λάθος το πήρες ως ειρωνία.Αλλά τα γραπτά κείμενα διαβάζονται με πολλαπλούς τρόπους και λογικό να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

OK!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μια χούφτα άνθρωποι και μαλώνουμε για κοινούς σκοπούς. (Σίγουρα κάποια συμφέροντα συγκρούονται βεβαία...). Μπράβο (ειρωνικά..) σε αυτούς τους νέους της πόλης. Άλλωστε τον να διχοτομούμαστε για σε κοινούς σκοπούς θα πει Αγρίνιο!

Ανώνυμος είπε...

Που βλέπεις εσύ τα μαλώματα δεν καταλαβαίνω.Και στις εκδηλώσεις που κάνει ο ένας σύλλογος έρχονται μελη από το ΔΣ του άλλου συλλόγου.Αλλά μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
Εκτός και αν εσύ "θες" να βλέπεις κόντρες, αντιδικίες και "Στρατηγικά" συμφέροντα.Ίσως δεν σου αρέσει που ΄σε αυτή τη πόλη το Αγρίνιο, κάτι κινείται.
Υ.Γ Σε παραπέμπω λοιπόν στην ταινία "Βασικά Καλησπέρα σας".Αυτή περιγράφει την φάση αυτή.Τώρα τις μάγισσες και τα "μεγάλα" συμφεροντα άστα για άλλους που τρώνε κουτόχορτο.