Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Που πήγαν οι υπόλοιποι 700;


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αγρινίου. Συνολικά ψήφισαν 219 άτομα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 211 έγκυρα ψηφοδέλτια, 3 λευκά και 5 άκυρα. Έτσι εκλέγονται τα εξής 9 άτομα:

1. ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου 51
2. ΚΑΠΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Ηλία 47
3. ΒΛΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ( ΒΕΛΙΝΑ ) του Παναγιώτη 47
4. ΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου 43
5. ΑΛ ΣΑΛΕΜ -ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΑΜΙ του Αμπντελ Χάντι Αλ Σάλεμ 42
6. ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Χρήστου 41
7. ΣΑΓΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Γρηγορίου 37
8. ΤΣΙΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αποστόλου 33
9.ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου 33
Στην πρώτη συνεδρίαση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αγρινίου, θα εκλεγούν με μυστική ψηφοφορία, ο Πρόεδρος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας.

Συγκριτικά με άλλες πόλεις ο αριθμός των εκλογέων είναι υψηλός. Όμως όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, στο μητρώο μελών του δήμου μας είχαν εγγραφεί 900 νεολαίοι. Με βάση αυτά τα νούμερα μιλάμε για αποχή της τάξης του 75%! Ευλόγως αναρωτιόμαστε: Πού πήγαν οι υπόλοιποι 700;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχασαν το δρόμο για το δημαρχείο!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ!
ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 700? ΕΝΝΟΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΞΙΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ! ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΡΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ότι μυρίζει άσχημα έρχετε στην επιφάνεια, δεν γίνεται να μη βγεί

Ανώνυμος είπε...

ti tha kanoun autoi re paidia?