Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Πότε...ή ποτέ;


Ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών & Νέων Αθήνας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Απριλίου εκδήλωση με θέμα : «Σημαντικά ζητήματα για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας». Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Τα θέματα τα οποία θα τεθούν αφορούν το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο, την Εκτροπή, το Εφετείο και τον Παναιτωλικό. Για το καθένα από τα προαναφερθέντα ζητήματα, ομιλητές θα είναι αντίστοιχα οι εξής:

-Παπαγεωργίου Γεώργιος (Καθηγητής, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
-Γαλανόπουλος Κων/νος (Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτ/νίας, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου)
-Ιωάννου Νίκος (Μέλος της Πανελλαδικής Κίνησης Ενάντια στην Εκτροπή του Αχελώου)
-Ζώης Ανδρέας (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου)
-Σταρακάς Βασίλης (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού)

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Μάκης Μάκκας, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην αρχή ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπρέσιακας και ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. Αντί διαλείμματος θα προβληθεί σύντομο οπτικοακουστικό αφιέρωμα για την ιστορία του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο Γραμματέας του συλλόγου Λίνος Υφαντής.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι τα μέλη του συλλόγου, και όχι μόνο, να ενημερωθούν από εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων για το εάν και πότε θα υλοποιηθούν τα πάγια αναπτυξιακά αιτήματα των πολιτών του Αγρινίου και του νομού. Παράλληλα, οι ομιλητές θα εκθέσουν τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα (περίπτωση εκτροπής) που θα επιφέρει για τον τον τόπο μας η ενδεχόμενη υλοποίησή τους, κάνοντας αναφορά στις προοπτκές ανάπτυξης που προσφέρει το καθένα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: Ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

χαλαρωσε ρε φιλε. σε λιγο θα μας πεις οτι ειμαστε και η πιο αδικημενη περιοχη της χωρας.ας δουμε σοβαρα και υπευθυνα τα ζητηματα και ας αφησουμε τους λαϊκισμους και τις απλουστευσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, δεν είμαστε;;!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι και κάτι κινείται σε αυτή την πόλη για κάτι καλύτερο.

Θα πρέπει να στηρίξουμε τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε να είναι πιο μεθοδικές και ενισχυμένες.

Ανώνυμος είπε...

ο συγκεκριμενος συλλογος εχει επιδειξει εδω καιρο πλουσιο εργο. βαζει τα γυαλια στους πολιτικους μας που ειναι πολυ λιγοι...

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..........

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΟΥΔΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΥΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ.
Β.Ξ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ..
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ,ΣΑΝ ΝΟΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ..
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΙΘΑΝΡΑΚΑ..

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παιδιά, έτσι πρέπει να συνεχίζετε!με τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνετε το δρόμο και στους πολιτικούς του νομού μας. αλήθεια έχετε σκεφτεί να πολιτευτείτε;γιατί δε συμμετείχατε στα τοπικά συμβούλια νέων;ή μήπως κάνω λάθος.τέτοιους νέους χρειάζεται η Ελλάδα για να πάει μπροστά

Roben