Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Έξοδος με άρωμα Εφετείου..


Aποσπάσματα από τον Πανηγυρικό του Δήμαρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλου για την 182η Επέτειο της Εξόδου της Φρουράς Ελευθέρων Πολιορκημένων Ιερή Πόλη Μεσολογγίου – Κήπος των Ηρώων – Σάββατο 19 Απριλίου 2008.Μεταξύ άλλων αναφέρει..

<<Το Μεσολόγγι αποτέλεσε τον άξονα σημαντικών εξελίξεων της επαναστατημένης Ελλάδας και συνδέεται άρρηκτα με κάθε προσέγγιση της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.
Η μεγαλοσύνη των πολιτών του Μεσολογγίου επιβεβαίωσε την παρουσία του αντιστασιακού φρονήματος με το οποίο οι Μεσολογγίτες καλούνται ξανά να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους.
>>

Διαβάστε αυτό εδώ:(!)
<<Μα αυτή τη φορά δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιον «Ιμπραήμ». (!!)Έχουμε να παλέψουμε με τους σημερινούς «πασάδες» που προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε πηγή ανάπτυξης και προόδου αυτού του τόπου. >>

απορία:Ποιός είναι ο Ιμπραήμ;Ποιοι είναι οι πασάδες;Μήπως έχει γεμίσει η Ηλία Ηλιού από δαύτους και δεν το πήραμε γραμμή;;;;;


<<Γιατί το Εφετείο ανήκει σε μας. Γιατί το κτίριο «Χατζηκώστα» ανήκει σε μας. Γιατί η δημόσια γη που είναι γύρω μας ανήκει σε μας.

Και εμείς καλούμαστε ξανά ως «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» να γκρεμίσουμε τα νοητά τείχη που δημιούργησαν γύρω μας οι σημερινοί πολιορκητές μας.
(!)>>


Η άποψη μας:Λοιπόν επειδή έχουμε κουραστεί από αυτή την ιστορία και έρχονται και χρονιάρες μέρες:Για μας η γιορτή Εξόδου πρέπει να είναι ( και είναι) ημέρα γιορτής και ημέρα μνήμης.Η Εξόδος είναι γιορτή για όλους τους Έλληνες, για όλους φυσικά τους Αιτωλοακαρνάνες.

Η Έξοδος είναι το σπουδαιότερο γεγονός που συμβαίνει κάθε χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία και ένα από τα σπουδαιότερα που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Αυτό ούτε έπαψε, ούτε θα πάψει.

Ας τη προστατέψουμε λοιπόν με τη συμμετοχή μας.

Ας τη προστατέψουμε γυρίζοντας τη πλάτη σε τέτοιες πρακτικές.

Ας τραβήξουν όσοι θέλουν τέτοιους δρόμους μόνοι τους

Καλύτερος κριτής για όλους ο χρόνος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος χρήζει άμεσης ψυχιατρικής φροντίδας...

Ανώνυμος είπε...

to atomo exei kopsei alysida.
ma giati den xwrizetai o nomos na teleiwnoume?Hrthe to plhrwma tou xronou kai to Agrinio prepei na anoiksei vhmatismo kai oxi na exei san antivaro tous psaromualous.

Ανώνυμος είπε...

O SXIZOFRENIS DOLOFONOS ME TO PRIONI DEE KOLOOOONEIIIIIIIIII.
GEIA SOY DHMARXE.BALE TA PRAGMATA STHN THESI TOYS.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε στο δήμαρχο το γιαταγάνι να κάνει ντου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

'Η μεγαλοσύνη των πολιτών του Μεσολογγίου επιβεβαίωσε την παρουσία του αντιστασιακού φρονήματος με το οποίο οι Μεσολογγίτες καλούνται ξανά να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους'

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΑΤΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ.ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΜΙΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ 2-3 ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ 3-4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΝΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΩΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛ...ΕΣ
Β.Ξ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας δουλεύεις; Πώς τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τα πράγματα; Άκουσες ή είδες εσύ ποτέ τον δήμαρχο του Αγρινίου ή κανέναν άλλο φορέα να λέει ότι πολιορκείται από τους άπιστους και τέτοια;;! Πρέπει να είσαι κι εσύ μουτζαχεντίν του Μεσολογγίου μάλλον!

Ανώνυμος είπε...

10:09 giati twra teleutaios den eisai se anaptyxh? toulaxiston den tha exoume tous psaromualous na mas skotizoun ta @@!
Na to kanoume prighpato na teleiwnoume. Monte Agrinio!