Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Οι κλήσεις πέσαν βροχή...

Η κανονική βροχή στάματησε σήμερα στο Αγρίνιο-για την ώρα- τη σκυτάλη όμως πήραν βροχή από ..κλήσεις. Σήμερα απόγευμα προς βράδυ έπεσε κυρίως γύρω από στην πλατεία το απίστευτο γράψιμο και πολλούς περίμενε μια..κλήση στο παμπριζ πριν και μετά το καφέ τους. Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφερθήκαμε στο θέμα αυτό. Φυσικά άμα επρόκειτο για κάτι μηχανάκια με χαλασμένες εξατμίσεις που κάνουν βόλτες πάνω κάτω στο Ολύμπιον προκλητικά καλά τους κάνανε. Επίσης πολύ καλά κάνανε αν γράψανε τύπους που κυκλοφορούν αμάξια με τη μουσική και με εξάτμιση στο τέρμα μέρα-νύκτα. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι θέλουν να επιδείξουν με αυτό!
Σε κάτι τέτοιους να πέφτει ο πέλεκυς. Τώρα για άλλους ας μην εξαντλείται το γράμμα του νόμου και πληρώνουν αυτοί τη νύφη. Γιατί το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά αυτό που έγινε χθες δεν έχει ξαναγίνει!Και στις 4 γωνιες της πλατείας υπήρχαν αστυνομικοί και γράφανε αβέρτα.ΟΚ ενδεχομένως καλά να κάνανε.Εκεί στην Εθνική που γίνονται οι κόντρες πότε θα πάνε;

Ανώνυμος είπε...

A Καραμάνης που πάει χαμένος...

Ανώνυμος είπε...

Και στην Εθνική να έρθουν θα μας κλάσουν τα αρ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι το ελάχιστο προκλητικό να ζητάμε να γράφουνε αυτούς που εχουνε θορυβώδης εξατμίσεις και μουσική σε ένταση (τουλάχιστον είναι μακάριοι στην αγνοια τους, στην ηλικία τους και στη βλακεία τους)και να έχουμε το θράσος να απαιτούμε το αυτόκλητο δικαιωμά μας, να παρκάρουμε όπως και οπου θέλουμε γιατι αυτό μας βολεύει, (η βροχή είναι αφελές πρόσχημα).
Δείτε την εικόνα στην κεντρική πλατεία. Κακάσχημη, άδεια, βρώμικη (αυτή η μυρωδιά απο τις κουτσουλιές μετά τη βροχή!) και ένα απέραντο καρεκλοστάσιο - πίνεις τον καφέ σου σε καύσωνα σε λιωμένη άσφαλτο!! Και από εκεί και πέρα το πανηγύρι με τα αυτοκίνητα. Γύρω γύρω απο την πλατεία, ρόδες ή και τα μισά επάνω σε αυτή, διπλοπαρκαρισμένα, παράλληλα κάθετα, όπως μας αρέσει, κοιτάζεις ακόμη και σε βεράντες εαν υπάρχουν!!, και σου μένει εσένα τον οδηγό που ατύχησες να επιλέξεις να περάσεις, ίχνος απο μονοπάτι να κινηθείς. Καβάλα πάει στην εκκλησιά, καβάλα πίνει το φραπέ του ο Αγρινιώτης. Ναι, πρέπει να παρκάρει έξω απο το καφέ του. Και ας προπαγανδίζουν χρόνια τώρα ότι το περπάτημα κάνει καλό, και ας ζούμε σε μια μικρή πόλη που οι αποστάσεις καλύπτονται με τα πόδια γρήγορα.
Ας μην στραβώνουμε οταν οι τροχαία κάνει ελάχιστες φορές τη δουλειά της, και επιτέλους ας μάθουμε να σεβόμαστε κάποια πράγματα στη πόλη μας. Λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ego omos ti fteo mesa se 3 mines na dino 2 170 ares gia ena dio 50cc? mipos exo tin eksatmisi pou kanei thorivo kai enoxlo kapoious? sti douleia mou pao kai gia kanena kafedaki, alla mou kostizei 170 euro. prota na koitaksoun ekei sto dimo na voulosoun tis lakouves sto dromo kai meta na kovoun kleiseis.