Κυριακή 6 Απριλίου 2008

To Aγρίνιο μπήκε επιτέλους στο google earth

Επιτέλους η πόλη μας μπήκε στο google earth. Για όσους δεν γνωρίζουν το google earth είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να δεί κανείς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου θέλει από ψηλά. Παρόλα αυτά δεν υπήρχαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για όλες της γωνίες του πλανήτη, οι οποίες κατατάσσονταν σταδιακά. Στις περιοχές αυτές εδώ και λίγο καιρό μπήκε και το Αγρίνιο, όπως μας ενημέρωσε με Mail ένας αναγνώστης του ιστολόγιου μας. Έτσι μπορείτε να δείτε μέσω του google earth ακόμα και την αυλή του σπιτιού σας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει το Αγρίνιο από 5 χμ ύψος περίπου. Από ότι διαπιστώσαμε οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πριν από το 2005. Π.χ το γήπεδο του Παναιτωλικού έχει ακόμα το παλιό στέγαστρο μόνο στην κερκίδα των επισήμων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Καλή πλοήγηση!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φωτογραφία είναι 8 χρόνια πριν...Ούτε το νοσοκομείο το καινούριο δεν υπάρχει ( εννοώ τα θεμέλια ). Και το σκάψιμο έχει ξεκινήσειμ εδώ και πολλάάάάά χρόνια. Βρήκαν μια φωτογραφία προιστορική και την έβαλαν.

Ανώνυμος είπε...

Akomi kai se auto argise to Agrinio!Peite mou kati thetiko sto opoio na irthame esto kai mia fora protoi...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε 3:13, εντάξει, δεν είναι και τίποτα σημαντικό αυτό. Άλλα είναι τα πολύ σημαντικά στον τόπο μας ( Και δυστυχώς είναι πολλά ), που χρήζουν επίλυσης και μάλιστα άμεσης ( Αν και τα δεδομένα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισοδοξίας )

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μια «εξέλιξη» που συνέβη μόλις πριν λίγες ημέρες.
Για την ιστορία, οι πρώτοι που την «ανακάλυψαν» ή τουλάχιστο την κατέγραψαν είναι τα παιδιά της θύρας 6 του Παναιτωλικού, στο πολύ ενδιαφέρον και συνεχώς αναβαθμιζόμενο σάιτ που διατηρούν.

Το συγκεκριμένο σάιτ είναι σημαντικό όχι μόνο διότι συνεισφέρει στην καλλιέργεια πολιτισμένου «οπαδικού» πνεύματος στους νεαρούς φιλάθλους της ομάδας ,αλλά επιπλέον γιατί σταδιακά καταγράφει όλο και περισσότερα στοιχεία για το Αγρίνιο και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.
Ακριβέστερα , το θέμα του Google αναρτήθηκε εκεί ,με αρκετές φωτογραφίες και παρατηρήσεις στις 2 Απριλίου.
Είναι στο

http://www.panaitolikos6.gr/forum/index.php?topic=263.15

πηγαίνοντας με τη σειρά στις ενότητες
ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αγρίνιο και Αιτωλοακαρνανία (Ειδήσεις, πληροφορίες και απόψεις)

Απ: Φλούδες από τον κορμό της Αγρινιώτικης ιστορίας
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 02, 2008, 03:18:56 »

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά,και μεις το είδαμε από την 1η μέρα που άλλαξαν τη φωτογραφία ,αλλά δεν το κάναμε τόσο μεγάλο θέμα.Σιγά την εξέλιξη,έλεος πια.Ασχολούμαστε με κάτι ανούσια πράγματα, αντί να βάλουμε όλο μας το είναι στις εξελίξεις του τόπου μας,που δεν προδιαγράφονται ευοίωνες,καθώς μας έχουν στην απ'έξω. π.χ. Για ρίξ'τε μια ματιά στο Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο που έβγαλε ο Σουφλιάς κι αφορά το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία,το ΕΣΠΑ,και θα καταλάβετε. Και σεις μου γράφετε για την ανάλυση της φωτογραφίας στο google???Λες και μας έφτιαξαν Νοσοκομείο,Πανεπιστήμιο,Πλατυγιάλι κλπ κλπ κάνετε. Εντάξει,μια απλή αναφορά και τέλος. όχι άλλη στάχτη στα μάτια.