Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Η ''μητέρα'' όλων των μαχών...

Κάποιοι αθώοι συνάνθρωποί μας, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αυτές τις μέρες, αυτές τις ώρες βιώνουν δύσκολες στιγμές. Βλέπετε κάποιοι άλλοι ''καλοί'' συνάνθρωποί μας κάπου στη Δύση, όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουν για τη διασφάλιση της κοινωνικής δικαιοσύνης όπως ισχυρίζονται, στο βωμό της οποίας όπως πάλι ισχυρίζονται, καλό είναι να θυσιάζονται χιλιάδες γυναικόπαιδα…Επάξια λοιπόν μπορούνε να καυχιούνται, ότι η χώρα τους με τις πολλές της πολιτείες…γεννά και αναπαράγει κάθε εμπόλεμη σύρραξη ανά την υφήλιο! Βέβαια, αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η αμερικανική πολιτική θα αλλάξει με την επίσημη ανάληψη της προεδρίας από τον Ομπάμα. Εμείς πάντως αναμένουμε, διότι τα πάντα κρίνονται στην πράξη…

Υ.Γ.: Σήμερα θεωρήσαμε πρέπον να ασχοληθούμε με τη διεθνή επικαιρότητα, θέλοντας και εμείς με τη σειρά μας να καταδικάσουμε τα όσα συμβαίνουν στη λωρίδα της Γάζας. Τώρα θα μας πείτε γιατί δεν τα βάζετε ευθέως με τους Ισραηλινούς; Εμείς απλά θα απαντήσουμε με ερώτηση: ''Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμύδια;''

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε τσουτσεκια, δημοσιογραφισκοι της κακιας ωρας, αληθεια γιατι δεν γραφατε κατι οταν οι η Χαμας δολοφονουσε κατα εκατονταδες μελη της Φαταχ?

τωρα τους θυμηθυκατε?

ΛΕΝΑ είπε...

όλα στο βωμό του χρήματος και πάλι!
πως θα βγει η χασούρα από το χρηματιστηριο;; πουλώντας όπλα φυσικά


Υ.Σ.Καλή Χρονια σε όλους

kostakoutas είπε...

Η χαμάς σκοτώνεται με τη φατάχ εδώ και καμια 20aria και βάλε χρονια.
Οι ηγέτες(ο θεός να τους κάνει) των αράβων τόσα χρονια δεν δίνουν ipiikootita στους παλαιστινιους προσφυγες από τον φόβο μήπως και ξεχάσουν ότι είναι παλαιστίνιοι,στα κράτη όπου αυτοί διαμένουν.
Το μοίρασμα των εφοδίων στη Gaza,γίνετε με το σταγονόμετρο από την ίδια τη χαμάς για να κρατάει τον κόσμο εξαθλιωμένο και άρα ενέχυρο.
Η χαμάς εδώ και 6 διατηρούσε την εκεχερία ως φαίνεται ga να βρει χρόνο να φτιάξει περισσότερες ρουκέτες..
Ο ναι το ισραήλ είναι ένα άκρως φασιστικό κράτος,το ισραήλ εφαρμόζει μεθόδους εθνοκάθαρσης τα τελευταία 30+ χρονια,το ισραήλ έχει σε κατάσταση ομηρίας όλα τα αραβικά κράτη λόγω των πυρηνικών του.Όμως..
Το ισραήλ δεν ξεκίνησε τους 2-3 πολέμους μεταξύ αυτού και αράβων..Το ισραήλ δεν απειλεί από το πρωί ως το βραδυ με ολοκληρωτική εξαφάνιση όλα τα γειτονικά κράτη..Τέλος πάντων οι πάντες φταίνε,μα πιο πολύ οι άραβες με την υποκρισία τους.