Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Εκλογή νέων προεδρείων στο Δήμο και στη Νομαρχία.

Χωρίς εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Συγκεκριμένα, επανεξελέγη ως πρόεδρος ο κ. Γεώργιος Γρίνος, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο κ.Κώστας Καλατζής και της γραμματέως η κα Λαμπρινή Κολοβού .

Απ’ την άλλη, αλλαγή σκυτάλης είχαμε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας, όπου εξελέγη πρόεδρος ο κ. Ευστάθιος Λουκόπουλος, αντιπρόεδρος ο κ. Ανδρέας Σκύρλας και γραμματέας η κα. Αγγελική Αντωνοπούλου.

Εμείς τους ευχόμαστε σιδηροκέφαλοι και καλή επιτυχία στο έργο τους. Μένει τώρα να δούμε τι θα γίνει με τους αντιδημάρχους και τους αντινομάρχες, αφού είθισται η αλλαγή τους, προκειμένου να υπάρχει ανανέωση αλλά και για να διατηρούνται οι ισορροπίες στο εσωπαραταξιακό σκηνικό. Υπομονή και σύντομα θα μάθουμε…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σώκος έδωσε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Ναυπάκτου...