Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και (ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ) όλα τα ίδια μένουν......


Πριν περίπου από ένα χρόνο ήμασταν στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε δημοσίευση για τη μη ίδρυση του 4ου τμήματος . Σχεδόν 12 μήνες μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το τμημα ''Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων'', η δημιουργία του οποίου είχε προαναγγελθεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι από το ΣΑΠΕ, δε θα λειτουργήσει στην πόλη μας για το νέο ακαδημαϊκό έτος, αφού δεν περιλαμβάνεται στο μηχανογραφικό δελτίο.
Εμείς για ακόμη μια φορά αναμένουμε τις δακρύβρεχτες δηλώσεις της αντιπολίτευσης και τη σιωπή των κυβερνητικών. Βέβαια και οι δύο πλευρές έχοντας άριστες ικανότητες υποκριτικής μπορούν να παίξουν άψογα και τους δύο ρόλους, ανάλογα με την πολιτική θέση που έχει κάθε φορά το κόμμα που εκπροσωπούν... Να θυμηθούμε τι γινόταν πριν το 2004 και τι γίνεται τώρα; Ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα διαπιστώσουμε και από τις δύο πλευρές έλλειψη σταθερότητας επί των πολιτικών τους θέσεων! Τελικά κύριοι αποφασίστε τι θέλετε : Nα υπηρετείτε την κομματική σας ταυτότητα ή το λαό της Αιτωλοακαρνανίας που σας έδωσε ''εξουσία'';
Να αναφέρουμε ότι στο Μεσολόγγι θα λειτουργήσει το νέο τμήμα αυτοματισμού, αφού περιλαμβάνεται στα μηχανογραφικά δελτία. Σαφώς και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο για την Ιερά Πόλη όσο και για όλο το νομό μας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Εμείς για ακόμη μια φορά αναμένουμε τις δακρύβρεχτες δηλώσεις της αντιπολίτευσης και τη σιωπή των κυβερνητικών. Βέβαια και οι δύο πλευρές έχοντας άριστες ικανότητες υποκριτικής μπορούν να παίξουν άψογα και τους δύο ρόλους, ανάλογα με την πολιτική θέση που έχει κάθε φορά το κόμμα που εκπροσωπούν...'

μια ζωη τα ιδια...
οτι εχει γινει ειναι απο εμας τους ιδιους.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΧΑΧΑ!!

Ανώνυμος είπε...

και αφου δε θα γίνει το νέο τμήμα γιατί ενοικιάστηκε νέο οικόπεδο για την κατασκευή καινούργιων κτιριακών εγκαταστάσεων;;;

Ανώνυμος είπε...

Oi vouleutes mas einai oi xiroteroi. An eixan axiprepeia eprepe na paretithoun oloi kivernisi kai adipoliteusi. Ala ti axioprepeia, einai gatzomenoi stin mizeria tis ftoxis exousias tous. Aniparktoi pada itan etsi kai twra. Ala emeis fteme pou tous dinoume psifous. Autoi mas axizoun.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΓΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ!

Σαμπάχ είπε...

Προτείνω στους αγρότες να περιμένουν λίγα χρόνια να βγουν οι πρώτοι απόφητοι της σχολής να τους βοηθήσουν!
Αυτό που έλειπε τόσα χρόνια από τον΄΄Ελληνα αγρότη είναι πλέον γεγονός!!
Δίπλα από κάθε χωράφι θα έχει ένα γραφείο που θα κάθεται ο υπεύθυνος marketing του χωραφιού!!

Ανώνυμος είπε...

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει ξανά νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ίδρυσης νέου Εφετείου στη Μυτιλήνη, γνωστοποίησε, τη Δευτέρα, με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο βουλευτής Λέσβου Γιάννης ΓιαννέΛλης, γεγονός που σήμανε συναγερμό στο Μαξίμου.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το Βήμα, το υπουργείο προγραμματίζει την κατάθεση τουλάχιστον δύο νομοσχεδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιτελείς της ΝΔ επιχειρούν να πείσουν τον βουλευτή να μην επιμείνει στην απόφασή του.

Στην επιστολή, που εστάλη και στον αρμόδιο υπουργό Ν.Δένδια, ο βουλευτής Λέσβου καταγγέλλει παιχνίδια παρασκηνίου που καθυστερούν τη λειτουργία των νέων εφετείων, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Στην προ ημερών συνάντησή μας με διαβεβαιώσατε και εσείς ότι αναγνωρίζετε το δίκαιο του αιτήματος αυτού» υπογραμμίζει ο κ. Γιαννέλης στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας:

«Οι διαδικασίες όμως δεν προχωρούν γιατί, όπως πληροφορήθηκα, κάποιοι, προκειμένου να επιτύχουν δικούς τους παράλληλους στόχους, μπλοκάρουν ανεπιτρέπτως την υπόθεση. Μου είναι εντελώς αδιάφορη η ενέργειά τους αυτή. Όπως οφείλει να είναι και για την κυβέρνηση. O εμπαιγμός των ως σήμερα κυβερνήσεων στην υπόθεση ίδρυσης του Εφετείου Αιγαίου από τα χρόνια της μεταπολίτευσης είναι διακομματικός και αδιάκοπος».

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι διαπιστώνει κρατική καταφρόνηση και υποβάθμιση των δικαιωμάτων των συμπολιτών του και για τον λόγο αυτόν συμπορεύεται μαζί τους. Και καταλήγει:

«Για τους λόγους αυτούς, διερμηνεύοντας την επιθυμία των κατοίκων του νομού μου, όλων των πολιτικών αποχρώσεων, σας δηλώνω ότι από σήμερα, σε ένδειξη αγανάκτησης και οργής, αρνούμαι να υπερψηφίσω οποιοδήποτε σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης ώσπου να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σχετικό προεδρικό διάταγμα για την ίδρυση του Εφετείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

» Αν αυτό παρ' ελπίδα δεν συμβεί ως και τον επόμενο μήνα, θα προκαλέσω παλλεσβιακή διαβούλευση, θα κλιμακώσω τις ενέργειές μου και με ανοιχτή επιστολή μου προς τον πρωθυπουργό θα ανακοινώσω δημόσια τις περαιτέρω αποφάσεις μου. Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα μιας τέτοιας πολιτικής απόφασης, ιδίως όταν η κυβέρνηση που στηρίζω διαθέτει μια τόσο οριακή πλειοψηφία. Όμως ο τόπος μου υποφέρει και πονά. Αρνούμαι να παραμείνω απαθής. Αναλαμβάνω τις όποιες πολιτικές ευθύνες μου στο ακέραιο».

ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ..ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??????

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΣΩ ΤΟ MARKETING ΧΩΡΑΦΙΩΝ!
ΕΔΩ ΚΟΤΖΑΜ ΚΑΜΠΟ ΕΧΟΥΜΕ. ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ? ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ?ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 1821 ΕΙΣΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια διαφορά. Οι δικοί μας είναι Αιτωλοακαρνάνες, δηλαδή όρνια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ!
ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ!

kostakoutas είπε...

@ΣΑΜΠΑΧ
Κάποτε μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι(πιο συγκεκριμένα αγρότες) και κάθισαν και σκέφτηκαν για το πως θα προωθήσουν τα προϊόντα τους καλύτερα,πως θα μπορεί ένα μικρός γαιοκτήμονας να σταθεί έναντι των μεγάλος κλπ και καταλήξανε σε ένα πραματάκι που λέγεται: αγροτικός συνεταιρισμός..
Μετά σκέφτηκαν πως επειδή και αυτοί πουλάνε τα προϊόντα τους θα μπορούσαν να ιδρύσουν ένα τμήμα πωλήσεων και προώθησης των προϊόντων τους...
Κοινώς...Ο αγρότης δεν είναι μονο για το χωράφι...Δεν χρειάζεται να πουλάμε μονο την ελιά...Μπορούμε να πουλήσουμε το ωραιότατο λάδι τις elias....
αυτά περί marketing,χωραφιών κλπ(please wake up)..

Στο θέμα μας τώρα:
Ρε παιδιά τι περιμένετε να κάνουν οι εκάστοτε βουλευτές στο θέμα των σχολών κλπ , όταν ΣΤΟ ΖΩΤΙΚΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!!
απλά μας έχουν για τόσο βλάκες(μάλλον είμαστε κάτι χειρότερο) οποτε μας πάνε διά τις μεθόδου του καρότου,του μαστιγιου και του καθρέφτη(για να θαμπωνόμαστε σα μικρά παιδάκια)..

Στις επερχόμενες εκλογές πιστεύω μια ψήφος με προτίμηση προς το μαύρο χρώμα θα ήταν ότι πρέπει.

Σαμπάχ είπε...

Kostakoutas
Φίλε δες ότι ο πρωτογενής τομέας εξαφανίζεται σιγά-σιγά...
Και όχι επειδή το θέλουν οι αγρότες!
Θεωρούμαστε από την Ευρώπη ΧΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!Τουρισμός you Know..
Τα αγροτικά προϊόντα είναι για άλλες χώρες!
Ευρώπη αποφασίζει..

kostakoutas είπε...

@ΣΑΜΠΑΧ

αυτό είναι αδιαμφισβήτητο αλλα να σου πω κάτι φιλε?
Φταίνε και οι αγρότες.. Όταν τις δεκαετίες 80-90 περνάνε τη μια επιδότηση πίσω από την άλλη,δεν φτιάξανε τίποτα...Παρα μονο κάνανε τα λεφτά κολομπαρά και αυτοκίνητα...Em δε γίνετε ρε φιλε.. Σε μια σχέση μεταξύ πολλών ανθρώπων,πάντα φταίνε όλοι και όχι μονο ο ένας..
Τώρα πλέον θερίζουν ότι σπέρνανε..