Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Στη κυβέρνηση ο Μάριος Σαλμάς


Τελικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ Μάριος Σαλμάς μπήκε στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Συγκεκριμένα ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης . Ο αιτωλοακαρνάνας βουλευτής εδώ και χρόνια περίμενε στην υπουργική επετηρίδα, αλλά ουδέποτε είχε συμπεριληφθεί έως τώρα στα κυβερνητικά σχέδια του κ Καραμανλή. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και ιδίως μέσα από το νευραλγικό πόστο που έχει αναλάβει, να αναδείξει και να προβάλλει τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν το σύστημα υγείας του νομού.

Κύριε υπουργέ ( πλέον) περιμένουμε τη δυναμική σας παρέμβαση στο φλέγον ζήτημα του νοσοκομείου Αγρινίου..

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και επισήμως το πολιτικό τέλος του Βασίλη Μαγγίνα...

Ανώνυμος είπε...

Νέο Νοσοκομείο Αγρινίου,αναβάθμιση καθολική των κέντρων υγείας του νομού που υπολειτουργούν εξαιτίας της έλλειψης υποδομών και γιατρών.
Το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου να μετατραπεί σε κέντρο υγείας της πόλης που θα εξυπηρετεί τα πιο απλά περιστατικά.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι έχετε τελειώσει νοσοκόμοι και άλλα παραϊατρικά επαγγέλματα για περάστε από το γραφείο του Μάριου...μπορεί να σας βολέψει σε καμία θεσούλα,σε κανένα stage κ.τ.λ
Όσοι πιστεύεται ότι κάτι μπορεί να γίνει, γρήγορα θα καταλάβετε το αναντίθετο!
Το Ε.Σ.Υ. νοσεί με χρόνιες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων!
Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικής!Και τη πολιτική τους την είδαμε τόσα χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ...
ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤ..Ε Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ' ΑΛΩΝΙ!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πιάσαμε τώρα τα λεφτά μας...

Ανώνυμος είπε...

http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82/

Μάρκος είπε...

Σοβαρευτείτε ρε παιδιά! Ίδιοι εδώ και 50 χρόνια; Με το που έγινε υφυπουγός ο άνθρωπος,"περιμένουμε τη δυναμική σας παρέμβαση στο φλέγον ζήτημα του νοσοκομείου Αγρινίου..";Εκεί, στο ρουσφέτι; Πριν ακόμη ορκιστεί;

Ανώνυμος είπε...

MARKOS den katalava.
roysfeti einai na dieythethseis to aytonohto dikaiwma toy polith gia poiothta sthn ygeia kai malista sto nomo poy se exelexe gia ayto akrivws?
mhn trelathoyme!

Ανώνυμος είπε...

τωρα μαλιστα,τα πιασαμε τα λεφτα με τον σαλμα.παρτυ θα κανουν τα γαλαζια παιδια....

Μάρκος είπε...

Ρουσφέτι είναι το ότι ακόμη δεν είχε ορκιστεί ο Σαλμάς, και μαζί με το "Καλή επιτυχία" έχουμε από κοντά "το φλέγον θέμα του Νοσοκομείου Αγρινίου". Με τέτοιες παλαιοχωριάτικες συμπεριφορές θα πάμε μπροστά; Δηλαδή, Ο Σαλμάς έγινε υφυπουργός για να ικανοποιήσει τα αιτήματα της περιφερείας του ή για να υπηρετήσει την χώρα; Ή επειδή έγινε υπουργός, θα έχει μεγαλύετρη βαρύτητα η άποψή του για να φτιαχτεί το Νοσοκομείο; Μερικοί έχετε σταματήσει στην εποχή του Μαυρογιαλούρου μου φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας με τον σαλμα...θα γινει το φαγοποτι που δεν εγινε ποτε!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το παρακατω κειμενο δημοσιευθηκε σημερα 9/01/2009 στο troktiko.blogspot.com.Τι μπορει να σημαινει;
Είναι νέος υπουργός και χθες πήγε να πάρει το υπουργείο του. Στην τελετή παράδοση και παραλαβής δεν πήγε μόνος. Ήταν και η οικογένεια του. Σχεδόν όλοι ήταν συγγενείς και φίλοι από την περιοχή του. Όμως μαζί είχε και την ...νταντά του για να κρατάει την τσάντα! Η μαμά κρατούσε στην αγκαλιά της τη μικρή τους κόρη, ενώ δίπλα της ήταν η Φιλιππινέζα «νταντά», κρατώντας την τσάντα με τα πράγματα του μωρού...

Ποιος είναι ο υπουργός;

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...

Ό Μαριος Σαλμάς. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ


Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:26 μμ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΙΓΔΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΕΡΟ ΝΔΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ Η 20ΧΡΟΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ.
ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΑΣ ΣΕ ΔΕΚΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΤΡΑΙΝΑ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ 80% ΠΑΣΟΚ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ.

Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΜΟΝΟ STATES 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. ΑΥΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ...ΛΑΙΟΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΥΓΙΗ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΟΥΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΖΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαιρεστε τον αποτυχημενο! Αυτον ουτε γαζα δεν θα τον αφηνα να μου βαλει. Αλλα ετσι ειναι η Ελλαδα. Υμιμαθεις και ανικανοι προωθούνται. Ασ ειμαι καλα το Μητσοτακομπακογιανναϊκο που τον στηρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Κι'εσυ ανωνυμε που βρίζεις το ΠΑΣΟΚ για τα δικα του παιδια που εβαλε σε ΤΡΑΜ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ (εκει αν φωναξεις Αγρινιο η Μεσσολογγι γυρνανε 100 κεφαλια) θα ειχες την ιδια τυχη αν ελεγες οτι συγκλινεις ιδεολογικα με συγκεκριμενο υπουργο της παραταξης εκεινης αρχι-ρουσφετατζη του οποιου συγκεκριμενος συνεργατης -εκ Ναυπακτίας- απεκλειε κάθε παράτυπη διαδικασία προσληψης εως ότου επεμενες με τον σωστο τρόπο!

Ανώνυμος είπε...

gia mia akomi fora axristoi ginontai ypoyrgoi..gnostos o salmakos

Ανώνυμος είπε...

salma gia ela mesologgi me ayta pou ekanes sto efeteio....se kanane kai yfypoyrgo ygeias tromara sou..artmis

Ανώνυμος είπε...

kala se ekeino to metro ths popis ginetai! olo agriniwtes douleuoun. artemi ai kai gamis re file kai esy kai to psaroxwri sou.

Ανώνυμος είπε...

ω το μονο που ξερω ειναι οτι επι πασοκ βολευτηκαν και πρασινα και κοκκινα και μπλε παιδια και απο ολα τα χρωματα(κομματα).επι νδ ομως μονο μπλε και παλι μπλε και μετα αναρρωτιουντε γιατι ειναι πισω στα γκαλοπ....

Ανώνυμος είπε...

Απών ήταν ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος από την Βουλή την 16η Ιανουαρίου 2009. Την ημέρα, δηλαδή, που συζητήθηκε η επερώτηση είκοσι οκτώ βουλευτών για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση.

Μέχρι τώρα ο κ. Αβραμόπουλος έβαζε μπροστά τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντόπουλο στα δύσκολα, ώστε να μην πλήττεται η εικόνα του. Όταν έφτασε στο σημείο να μην πείθει κανέναν, ο κ. Κωνσταντόπουλος απομακρύνθηκε από το Υπουργείο Υγείας και πήρε τα εύσημα (μήπως για την αυτοθυσία του ?) από τον Υπουργό.

Ο ρόλος της προστασίας της εικόνας του Υπουργού ανατέθηκε πλέον στον νέο Υφυπουργό κ. Μάριο Σαλμά, ο οποίος επαναλαμβάνοντας τις στερεότυπες απαντήσεις του προκατόχου του, έδειξε ότι μαθαίνει γρήγορα.

Δείτε το video

http://psi-action.blogspot.com/2009/01/blog-post_26.html