Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Προβλήματα από την νεροποντή

Το φθινόπωρο έκανε γερό ποδαρικό σήμερα στη πόλη μας. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία έριξε αρκετό νερό. Δεν έλειψαν όμως τα προβλήματα, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις πλημμύρισαν φρεάτια αλλά και πολυκατοικίες, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε 60 περίπου κλήσεις.
Ελπίζουμε να κυλίσουν όλα ομαλά σε ανάλογα ξεσπάσματα του καιρού.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με όλη την επισημότητα και τα πρωτόκολλα του κατεστημένου, η "αντεξουσία" εγκαταστάθηκε στις κυβερνητικές πολυθρόνες της. Ο ελλαδικός χώρος ζει και αναπνέει σε ρυθμούς επανάστασης. "Αντιεξουσιαστές" πλέον βρίσκονται σε όλα τα κυβερνητικά πόστα, αναλαμβάνοντας τα ηνία από την μαύρη δεξιά της Ν.Δ. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και μαζί του ολόκληρη η αποτρόπαια ιστορία του, αποτελεί πλέον παρελθόν.... Μετονομάστηκε σε "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"!
Η "πράσινη ανάπτυξη" που μας υποσχέθηκαν προεκλογικά οι σύντροφοι...
"αντιεξουσιαστές" παρατάχθηκε και εγκαταστάθηκε από την Πέμπτη το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων. Είναι πρωτόγνωρη πραγματικά η κατάσταση. Έχουν πρασινίσει τα Εξάρχεια, απ' άκρη, σ' άκρη. "Σύντροφοι" σοσιαληστές των ΜΑΤ φυτεύτηκαν σε κάθε σημείο και χωρίς σκούπες και πογκρόμ πια, προστατεύουν τον πολίτη!
Σαν συλλογικότητα διαχείρισης του athens.indymedia.org κρίνουμε πως εφόσον τα ηνία της χώρας κρατούν "σύντροφοι αντιεξουσιαστές", το indymedia δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον κοινωνικό πόλεμο και έτσι αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία του, σε μια προσπάθεια αυτοκαταστολής, ευγενική προσφορά προς τους "συντρόφους αντιεξουσιαστές" των κυβερνητικών εδράνων. Δεν υπάρχει πλέον κοινωνικός ταξικός πόλεμος δεν υπάρχει αναγκαιότητα για κοινωνικούς αγώνες. Ζούμε επιτέλους την "πράσινη επανάσταση".... Ας την χαρούμε λοιπόν...

Christos είπε...

Έφυγα για Αθήνα και δάκρυσαν οι ουρανοι... χα χα

Ανώνυμος είπε...

στο καλο να πατε 3:21 και να μας γραφετε!!! αληθεια αλλα δεκεμβριανα θα κανετε να δοκιμασετε αν τα σηκωνει αυτα ο χρυσοχοιδης?

helen mploumplou είπε...

ena exo na po to xwrio m katastrafike olosxerws.....einai o platanos kaluviwn k oles oi kalliergies twn suggenwn m eginan kommatia....mexri k stavlo k kolona 3erizothikan....den exo logia....den 3erw ti allo na po....

Ανώνυμος είπε...

ta panta exoun katasrafei sto xwrio m einai o platanos kaluviwn k oi kalliergies olwn twn suggenwn m eginan thripsala....den exo kati allo na pw den exo logia....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΦΩΝΙΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝΤΕ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΤΙΑ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

paidia vrika sto argoschannel thema gia tis plimures sto agrinio...gia koitakste to..

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν δουλευουν τα φαναρια στο κομβο Αγιου Δημητριου?
Απλο τον ΗΛΕΚΡΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ τον εχουν σε πισινα.Μπαζωσαν γυρω γυρω με αποτελεσμα εκει που ειναι ο ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ να γινει πισινα και με καθε καταιγιδα να πλυμηριζει.
Ετσι ο καθε κακομοιρης σαν εμενα που περνω αρκετες φορες την ημερα απο εκει να φλερταρω με το ατυχημα.Α ρε ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Και θέλετε να γίνετε και πρωτεύουσα, ούτε ένα φρεάτιο δεν έχετε....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΆΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΕΣ.
compupans@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η ΡΑΓΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΗΤΑΝ 411 mm/h. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σε κεντρικη πολυκατοικια στο Αγρινιο λιγο μετα την καταιγιδα πηγα να μπω στο ασανσερ και βλεπω το νερο να κατεβαινει απο πανω σαν ντουζιερα. Το φρεατιο απο το ασανσερ ειχε γεμισει και το νερο ετρεχε στο δρομο. Δεν νομιζω να ηταν μια μετρια φινοπωρινη καταιγιδα

Ανώνυμος είπε...

Ποια φρεάτια ρε παιδιά και πάπαλα.Δε κοιτάτε το τρόπο που βρέχει πρώτα και να αφήσετε τις μαλακίες.Και ποια πόλη στην Ελλάδα έχει σωστά φρεάτια και πότε ίχε το Αγρίνιο.Δεν είναι είναι φυσιολογική η βροχή έτσι όπως πέφτει.Ουτε το νερό μένει και χάνεται και τα κάνει και όλα πουτάνα.
Εχει φρικα΄ρει η φύση και μας το ανταποδίδει.οι Αγρότες τι θα κάνουν τώρα που καταστράφηκαν θα πάρουν αποζημιώσεις η θα παίρνουν μόνο της θεσσαλίας που είναι και αγροτοπατέρες.Βάλτε σε μια σειρά τα προβλήματα και αφήστε τα χωριατοκουτοπόνηρα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΙΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΥΜΜΗΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΜΕ 411mm/hrΡΑΓΔΑΙΟΤΗΤΑ ...ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΟΣΟ ΔΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φωτογραφίες από την σημερινή πλημμύρα
http://groups.yahoo.com/group/hellasweather/message/81238

Ανώνυμος είπε...

για το νερο φταιει η νδ που δεν αναγκασε τον πασοκο νομαρχη να αναγκασει τον πασοκο δημαρχο να αανγκασει τους τεμπεληδες εργατες να αναγκαστουν να καθαρισουν τα φρεατια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΧΕΛΩΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ.

Ανώνυμος είπε...

καποιος να αναλαβει ευθυνες υπαρχει;
αν οχι θα την παθει οπως ο καραμανλης.
θυμηθειτε το

Ανώνυμος είπε...

re 6.15 metria fthinopirini vroxi to les esi auto??ego 40 xronon anthropos eixa para polla xronia na do tetoio kataklismo!!ean ginontan stin athina kati tetoio tha ixame thimata polla!!kai gia tin toso megali neroponti-kategida poli liga eginan gia na min po midamina se sxesi me ton ogko nerou pou erikse.kai eseis pou anariotieste gia ta freatia kai kala pite mou o platanos kalivion pou leei o filos parapano exei kai autos freatia voulomena?

Ανώνυμος είπε...

Ισχυρή καταιγίδα στο Αγρίνιο: Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την πόλη του Αγρινίου τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Ο σταθμός του Αστεροσκοπείου στην πόλη κατέγραψε περίπου 60 mm βροχής μέσα σε μία ώρα.
πηγή: http://www.meteo.gr/stations/agrinio | Καταχωρήθηκε: 12/10/2009 14:42

Ανώνυμος είπε...

τι αλλο θα ακουσουμε...μετρια φθινοπωρινη βροχη αυτος ο κατακλισμος χθες!!!!ανθρωπε μου δεν πας καλα η μαλλον δεν πρεπει να εισαι απο το αγρινιο για να λες τετοιες βλακειες.εδω μιλαμε ανοιξαν οι ουρανοι και με το νερο που εριξε παλι καλα που εγιναν μονο αυτα.τοσα ακομε καθε μερα απο διαφορες περιοχες της χωρας για καταστροφες και μερικοι με 10 πλυμμηρισμενα υπογεια φερνουν την καταστροφη.αφου αντεξε και αυτο το πραμα η πολη του αγρινιου δεν εχει να φοβηθει τιποτα...

Ανώνυμος είπε...

8:46 eukairia na ftia3oyn freatia ;h na ka8arisoun