Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση του "Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Κοκκινοσκουφίτσα"

Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Κοκκινοσκουφίτσα» ξεκινάει τη λειτουργία του από αυτό τον Σεπτέμβρη. Είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς προβληματισμών-αναζητήσεων, προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός μόνιμου χώρου συνάντησης, όπου ο καθένας απαλλαγμένος από ιδεολογικά θέσφατα και αυθεντίες, να μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του ελευθεριακές ρωγμές.

Είναι χώρος αυτοδιαχειριζόμενος και το πολιτικό του στίγμα κινείται στο πλαίσιο της αντιεραρχίας, της αμεσοδημοκρατίας και της ρητής αυτοθέσμισης. Είναι η βάση, για να συνδέσουμε τον λόγο μας, τις επαφές και τις δράσεις μας και ο τρόπος, για την ανάδυση του ελεύθερου και δημιουργικού ατόμου. Για μας το άτομο αναδεικνύεται το επίκεντρο της συλλογικότητας. Η ανάθεση διαγράφεται και αντικαθίσταται από την ανάληψη προσωπικών ευθυνών, πρωτοβουλιών και δράσεων, έτσι ώστε η συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις να είναι υπόθεση αίσθησης-συνείδησης του καθένα. Το εγχείρημα έχει τεθεί στη βάση της ελεύθερης συνδιαμόρφωσης και συνδημιουργίας από τον καθένα, με τη συμμετοχή του στην Ανοικτή Γενική Συνέλευση που γίνεται κάθε Δευτέρα και στην Ανοικτή Οργανωτική Ομάδα που γίνεται κάθε μήνα.

Στον κοινωνικό χώρο «Κοκκινοσκουφίτσα» λειτουργούν (ή θα λειτουργήσουν) αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο / μπαρ / χώρος συναυλιών, αίθουσα υπολογιστών για την ελεύθερη πρόσβαση στο internet και τη διενέργεια μαθημάτων, αίθουσα εκδηλώσεων, βιβλιοθήκη / αναγνωστήριο, ομάδα προβολών, συνεργατική τροφίμων, ελεύθερα και διαδραστικά μαθήματα ελληνικών, φιλοσοφίας, αγγλικών, θεάτρου, σκηνογραφίας, μουσικής, λειτουργία κοινωνικού ραδιοφώνου.
Όλες αυτές οι λειτουργίες υπάρχουν χάρη στο ενδιαφέρον των ανθρώπων που μέχρι τώρα συμμετέχουμε, και είναι αφενός αντιεμπορευματικές, με την έννοια πως οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αποσκοπεί αποκλειστικά στη συντήρηση και ανάπτυξη του χώρου και των δραστηριοτήτων του, και αφετέρου αντιιεραρχικές, καθώς όλα τα άτομα συμμετέχουν και συναποφασίζουν ισότιμα, χωρίς αρχηγούς, αναθέσεις και αντιπροσωπεύσεις. Η γενική συνέλευση του χώρου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, είναι ανοιχτή (τόσο σε άτομα όσο και σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες δραστηριοτήτων) και διαχειριστική (αποφασίζει για την εσωτερική λειτουργία και τις εκδηλώσεις του χώρου). Δεν είναι ούτε θέλει να γίνει πολιτική ομάδα.
Με πρόταγμα το «Ελεύθερο-Δημόσιο-Κοινωνικό» αναπτύσσονται πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στα ζητήματα Πόλης-Κοινωνίας-Φύσης, ως γέφυρα συνάντησης με τα Κινήματα εκείνα που δημιουργούν μέσα στο δημόσιο χώρο περάσματα ελευθερίας.

Ο προσανατολισμός όλων όσων συμμετέχουν με οποιανδήποτε τρόπο καθώς και η διαδραστική επικοινωνία με ανάλογα εγχειρήματα και κινήσεις είναι ο δρόμος του ανοίγματος στην κοινωνία, για την αντίσταση στην αυθαιρεσία της κυριαρχίας, για την ελεύθερη έκφραση, για την ανάκτηση της καθημερινής μας ζωής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


15/10 ΣΙΝΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ "Η επέλαση των βαρβάρων" του Ντενις Αρκαν
16/10
PARASOUND PRODUCTIONS Βραδιά ποίησης και ποιητικού αυτοσχεδιασμού
19/10 ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ-ΛΥΣΙΜΑΧΙΑ: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΡΟΒΟΛΕΣ

21/10 Εγκαίνια Έκθεσης
Υπερρεαλιστικής Ζωγραφικής
της Ελευθερίας Κουτρουμάνου
Ηχητικό Περιβάλλον
Ατμοσφαιρικής Μουσικής :
d.j. Sissy Stardust
(H έκθεση θα παραμείνει στο χώρο για ένα μήνα)
22/10
ΣΙΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ "Οι ζωές των άλλων" του Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ
23/10
[Ρόδες / ex-Active Member]
+ d.j. Crystal Zero [dub]
+ Antinomia [hip hop]
Multi media visual art:
Void Otpical Art Laboratory
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣΧΟΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΕΝΑΡΞΗ 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
SISSY STARDUST D.J. NIKITAS LEANDROS HIGHPNO CRYSTAL ZERO [from Void Network] TRITOSTEP ALEXUNDER SAOS [from Natural High family] +Freestyle intro set by NIKITAS KLINT + DRUM 'N BASS WARM UP EXPLOSIONS by D.J. MAGNUS from United Kingdom
All festival multi media visual art from Void Optical Art Laboratory and Global Eye[London Void Network]

29/10
ΣΙΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ " Παράδεισος στη δύση" του Κώστα Γαβρά

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo sta paidia, epitelous kati na kinithei stin poli

Ανώνυμος είπε...

να κανουν οτι θελουν αρκεί να μη ζητανε ενισχυση απο το υπουργειο πολιτισμου.

θα αυτοδιαχειριζονται λεει. ετσι εκαναν στην ουτοπια την αγγλια και μετα αλληλοσφαχτηαν.

Ανώνυμος είπε...

h ekthesh zvgrafikhs poy ginetai

Ανώνυμος είπε...

7:54 πιστευω σε αυτο αποσκοπουν. Να παρουν κανα φραγκο απο το κρατος, ειτε αυτο λεγεται υπουργειο πολιτισμου, ειτε επιδοτηση, ειτε, ειτε...Πανε οι παλιοι αναρχικοι. Πεθαναν πια. Τωρα ειναι κατι ψευτομπλουκια που το παιζουν αναρχικοι για να κανουν κανα τσιγαριλικι, να βρισκουν καμια γκομενα, να κανουν οτι γουσταρουν γενικα χωρις να δινουν λογαριασμο και φυσικα θα ειναι οι πρωτοι που θα σπασουν σε μια νυχτα τραπεζες και βιτρινες καταστηματων. Αλλά δημοκρατια εχουμε, ολα επιτρεπονται.
Γνωμη μου ειναι να κανουν οτι θελουν,απλα να μην ασχολουνται με τους αλλους παρα μονο με το εαυτο τους. Ελα μου ομως που συνεχως με τους αλλους ασχολουνται και ολα τους φταινε...

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές προβολές (αλήθεια σε ποιο χώρο πραγματοποιούνται), βραδιά ποίησης, έκθεση ζωγραφικής. συναυλίες. Δραστηριότητες που δυστυχώς δεν γίνονται από τους επίσημους κρατικούς φορείς της πόλης μας.

Τέλος πάντων. Μπράβο στην πρωτοβουλία των παιδιών!
Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες μπας και φυσήξει λίγο αέρας πολιτισμού και στο Αγρίνιο. Και πάλι μπράβο

Ανώνυμος είπε...

filaxte tis vitrines sas... tha sas tis spasoun autoi oi anarxikoi nai autoi oi anarxikoi tis spane nai piast ts nai

Ανώνυμος είπε...

Αναρχικοί προβάλλουν έργα του πασοκοαριστερούλη Γαβρά; Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο. Ας κάνουν ό,τι θέλουν στο χώρο τους αρκεί να μη μας ζαλίσουν με αφίσες, ανοιχτές εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις κλπ κλπ.

Σοβαρά τώρα, εύχομαι στα παιδιά (και τους πολύ μεγαλύτερους που είναι και οι ενορχηστρωτές του εγχειρήματος) καλή επιτυχία στο κυνήγι μαγισσών που άρχισαν και στο κυνήγι γκόμενας που έχουν κατά νου και προτείνω να μπει καλός εξαερισμός στο χώρο. Ξέρουν αυτοί...

Ανώνυμος είπε...

11.32 απο τον τροπο γραφης σου ξερουμε πολυ καλα πιος εισαι και τι ρολο βαρας
μελος της χρυσης αυγης και ησουν στην νεολαια της επεν πριν την διαλυσουμε εντελως
και οπου σε βρισκουμε θα σε κραζουμε και θα σε βριζουμε η θα τρεχεις κυνηγημενος οταν πετας διαφημιστικο υλικο στο αγρινιο της παρακαρτικης οργανωσης που εισαι μελος της

Ανώνυμος είπε...

2:18 σιγά τα αίματα! Σας πήραμε φαλάγγι και στα Ίμια και στον Αγ. Παντελεήμονα και παντού όπου υπήρξε ανοιχτό μέτωπο. Και με μία βασική διαφορά: αυτοί που μετά τρέχουν να κλαφτούν στα κανάλια για το ξύλο που φάγανε και να κατηγορήσουν τους κακούς φασίστες είστε ΕΣΕΙΣ.

ΥΓ: Ακούστηκε ότι τιμής ένεκεν στους Αθηναίους συντρόφους που μόλις συνελήφθησαν προτάθηκε αντί "Κοκκινοσκουφίτσα" η ομαδούλα να ονομαστεί " "Συνομωσία Πυρήνων της Κλανιάς". Αληθεύει;
.....μλγρ

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα ειναι η χρυση αυγη απο κατι τσυριζιωτες

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΦ ΠΟΥΦ!

Aiwarikiar είπε...

ολοι εσεις που κραζετε τι εχετε κανει για την πολη σας?? τι εχετε κανει για τα προβληματα του νομου?? για το θεμα της εκτροπης του Αχελωου?? μπορειτει να κατηγορησετε τους α/α για χιλια δυο, αλλα οχι για απουσια απο την κοινωνια...μαλλον εσεις απουσιαζετε...οταν λοιπον οι α/α ετρωγαν τα χημικα παλευοντας για την μη εκτροπη του αχελωου εσεις απολαμβανατε τις καφεδιες σας στην ηλια ηλιου...

Ανώνυμος είπε...

sta megala toys kefalia kanoyme trampala... poy brisketai o xoros aytos

Ανώνυμος είπε...

NATA TA MANTATA ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Παράλληλα, ο Γ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι θα συστηθεί εντός των επόμενων ημερών επιστημονική επιτροπή, η οποία θα επεξεργαστεί όλες τις εναλλακτικές προτάσεις, σχετικά με την προσαρμογή του "γερμανικού" μοντέλου στα ελληνικά δεδομένα. Θα ακολουθήσει διαβούλευση, με στόχο να εξασφαλιστεί η συναίνεση που θα επιτρέψει την εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου στις επόμενες εκλογές, το 2013.

Σχετικά με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, επανέλαβε τη δέσμευση για αιρετούς περιφερειάρχες και την κατάργηση της ρύθμισης για εκλογή από τον α΄γύρο με το 42% των ψήφων. Όσον αφορά στις αλλαγές στη διοικητική δομή του κράτους, προανήγγειλε τη σύσταση επιστημονικής επιτροπής και στη συνέχεια τη διαβούλευση με τους φορείς της αυτοδιοίκησης και τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και την κατάρτιση "οδικού χάρτη" για την υλοποίησή της.

ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

218 σε ξερουμε πολυ καλα. ειχες ερθει στην αθηνα και εφαγες τουλουμια στη σταδιου. κοτα ε κοτα.

Ανώνυμος είπε...

NATA TA MANTATA ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Παράλληλα, ο Γ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι θα συστηθεί εντός των επόμενων ημερών επιστημονική επιτροπή, η οποία θα επεξεργαστεί όλες τις εναλλακτικές προτάσεις, σχετικά με την προσαρμογή του "γερμανικού" μοντέλου στα ελληνικά δεδομένα. Θα ακολουθήσει διαβούλευση, με στόχο να εξασφαλιστεί η συναίνεση που θα επιτρέψει την εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου στις επόμενες εκλογές, το 2013.

Σχετικά με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, επανέλαβε τη δέσμευση για αιρετούς περιφερειάρχες και την κατάργηση της ρύθμισης για εκλογή από τον α΄γύρο με το 42% των ψήφων. Όσον αφορά στις αλλαγές στη διοικητική δομή του κράτους, προανήγγειλε τη σύσταση επιστημονικής επιτροπής και στη συνέχεια τη διαβούλευση με τους φορείς της αυτοδιοίκησης και τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και την κατάρτιση "οδικού χάρτη" για την υλοποίησή της.

ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ.....
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

ΚΩΣΤΑΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, ευχαριστούμε 6:48.
Είναι προφανές ότι όποιος ζει στη χώρα μας και θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα, αξίζει ίσης μεταχείρησης με τους υπόλοιπους. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Osoi krazete anonima kai afinete iponoumena eiste poloi diloi. Sas xeroun oloi poioi iste.An den sas aresoun autes oi prospathies, sinexiste na pinete tous kafedes sas ekei pou tous pinete tosa xronia kai tha tous pinete gia oli sas tin zwi. Apla voulosteto...

Ανώνυμος είπε...

@ 10:23

Δεκτός όποιος θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα αρκεί να είναι ΛΕΥΚΟΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

KATARXIN ELEYUEROS KOINWNIKOS XWROS SHMAINEI PWS O XWROS DEN EINAI KERDOSKOPIKOS KAI PWS DEN EPIBIWNEI APO KAMIA EPIDOTHSH TOU SKRATOUS
ELEYUEROS KOINWNIKOS XWROS SHMAINEI POU O XOROS AYTOS LEITOYRGEIS ME TH DYNAMH THS AYTODIORGANWSHS KATI ENTELWS DIAFORETIKO APO THN EPIDOTHSH
O XWROS AYTOS LEITOURGEI AYTONOMA ME THN AYTODIATHESH TOY KATHENOS MAS!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΔΟΣ 2

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΕΚΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ Τ Ο ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΤΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝς
ΠΡΟΦΑΝςΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε νεοναζι θρασυδειλα υβριδια στη σταδιου και στον αγ.παντελοημονα μονο με τους μπατσους μαζι ξερετε να ξεμυτατε απο τα λαγουμια σας
σαν καλα παρακρατικα ασπονδυλα οπου σας χρειαζεται η ευπ και καθε καραδεξια κυβερνηση μετατρεπεσται απο φασιστοειδη κρυμενα στις τρυπες σε αγανακησμενους πολιτες και ψευτονυκοκυραιους και οταν ερχονται τα δυσκολα και σας κυνηγανε κρυβεσται κατω απο τα φουστανια των ζατρντινιερων και παρατατε τα φιλαρακια σας να τρωνε αυτοι το φτυσιμο και το ξυλο
αντε τωρα παλι στα λαγουμια σας ψευτο πατριωτες της καρπαζιας και της ρουφιανιας

Ανώνυμος είπε...

Πρωην μαρξιστες ανενταχτοι προσπαθούν να βρουν το σπιτι της γιαγιας σαν τη κοκκινοσκουφιτσα. εδω ομως ο λυκος νικησε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ,ΜΙΧΑΛΑΚΗ!ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ"!

ΜΑ ΚΑΛΑ,ΜΥΑΛΟ ΝΗΠΙΟΥ ΕΧΕΙΣ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

ΘΑ'ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ"!

Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ...ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ,"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ" ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...!

Ανώνυμος είπε...

ta leme sti sunaulia me to nikita klints kai stin ekthesi sourealismou

Ανώνυμος είπε...

1:10 Τσούζει το ότι μας βρίσκετε πια παντού μπροστά σας;Το ξύλο στον Αγ. Παντελεήμονα δεν ήταν αρκετό; Το φτύσιμο που τρώγατε από τους Πατρινούς σχετικά με τον καταυλισμό των Αφγανών δεν σας έφτασε; Να συνηθίσετε αυτό το αίσθημα χαράς στο kwl@r@κι σας, κάθε μέρα θα 'ναι και μεγαλύτερο!

Τα περί προστασίας από το κράτος να τα πεις στους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους σου που πληρώνουν τους δικηγόρους τις σπάνιες φορές που συλλαμβάνεται κάποιος της κλίκας σας. Τριάντα χρόνια δουλεύετε ως "γνωστοί - άγνωστοι" και έχετε το θράσσος να μιλάτε για κρατική προστασία! Τρυπώστε τώρα στην κοκκινοσκουφίτσα σας και παίξτε τη μακριά γαϊδούρα. Θα τα ξαναπούμε.

Ανώνυμος είπε...

ενω οταν βαρανε και μαχαιρωνουν τα ακροδεξια ασπονδυλα δεν τρεχει τιποτα αυτοι
ειναι αναλωσιμοι δεν ειναι ανθρωποι

Ανώνυμος είπε...

mono mesw net ta les file.opote otan les tha ta xanapoume ennoeis mesw diadiktuou giati allou......pouthenades sto Agrinio eiste

Ανώνυμος είπε...

OLOI EIMASTE METANASTES
KREMALA STOY S FASISTES
PROSOXH SYA FASISTOMOUTRA TOU ALOUS
AYTO TO POST DEN ANOIKSE GIA NA EPIDIKNYEI O FASISTAS TON RATSISMO TOU
NTROPH SOY AGORI MOY
NTROP[H SOY
NA MPAINEIS SE ENA ELEYUERIAKO MPLOK KAI NA PARISTANEIS TON KAPOIO

Ανώνυμος είπε...

6:04 εγω παντως μεταναστης δεν ειμαι. το ξερω οτι εισαι εσυ. απο ποια αφρικανικη χωρα ηρθες?
να πας και εσυ το love bite στον αντεννα να σε πηδηξει κανενας αραπης οπως τις αλλες βακετες.

Ανώνυμος είπε...

6:04 μετανάστης είσαι και φαίνεσαι, δεν είσαι όμως αντιπρόσωπος του λαού να μιλάς εξ ονόματος όλων μας. Υπάρχουν και κάποιοι που κατάγονται από αυτό τον τόπο και θίγονται από τις ορδές των άγριων που έχουν γεμίσει τις πόλεις. Μετρημένα λόγια λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να ονομαστείτε "ΚΟΚΚΙΝΟΦΟΥΣΤΙΤΣΑ" όλες φοράτε κυλοτάκια!

Ανώνυμος είπε...

AGRINIONEWS ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΣΒΗΣΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ.ΟΚ.ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ)

Ανώνυμος είπε...

ρε αναρχικοι της πλακας θελετε και σπιτακι να στεγασετε τις ανωμαλιες σας? και το ονομασατε και Κοκκινοσκουφιτσα?Ρε τι νουμερα ειστε εσεις ρε.Οποιος τολμαει και σπαει ξενη περιουσια ως διακιολογια για το κατεστημενο, πρεπει να φαει και αυτος το ιδιο ξυλο και να κλειστει σε ενα μπουντρουμι για αρκετο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΞΥΛΟ ΡΕ 7:56 ?
ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ, ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΧΥΣΟ-ΧΟΙΔΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.
ΑΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ)ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΓΑΝ ΑΚΟΜΑ!

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΛΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη 21 Οκτώβρη 2009 στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης υπερρεαλιστικής ζωγραφικής της Ελευθερίας Κουτρουμάνου στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο "Κοκκινοσκουφίτσα" σε ένα υπέροχο Ηχητικό Περιβάλλον Ατμοσφαιρικής Μουσικής με την d.j.Sissy S. H έκθεση θα παραμείνει στο χώρο για ένα μήνα.

Περισσότερα στην δ/ση.. http://users.otenet.gr/~agrnet_/page17.html

Ανώνυμος είπε...

Την Παρασκευή 23 Οκτώβρη 2009 στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το μουσικό πάρτυ στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο "Κοκκινοσκουφίτσα"

Περισσότερα στη δ/ση.. http://users.otenet.gr/~agrnet_/page12.html