Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Εκδηλώσεις κατά της εκτροπής του Αχελώου.


Καν τε κλικ πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oloi ston agwna!!!makria ta fragmata apo mas kai to periballon!!!arta friends!!!

Ανώνυμος είπε...

simasia gia olloys mas peran ton idiotikon antidraseon exei to ti tha praxoyn i armodia ypoyrgos perivallontos kai o yfistamenos k moraitis oi oipoioi kai elkoyn katagogi apo tin ait/nia kai exoyn eidikotero kathikon na proaspisoyn ton ployto tis apo tis arpaktikes diatheseis kataskeyastikon etairion..artemis

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΡΙΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ή ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ''.
ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!!

Ανώνυμος είπε...

etsi mpravo...

Ανώνυμος είπε...

Έγκλημα ΔΕΝ είναι η εκτροπή αλλά το ότι μια χούφτα ψευτοοικολογούντες της φραπεδιάς και του μπάφου εναντιώνονται σε κάθε έργο ΕΘΝΙΚΗΣ σημασίας!

Ανώνυμος είπε...

pies kai sy kanenan na xalarosis viea den einai ta nera enos potamoy alla oi oxthes poy ta periorizoyn agrinio mastoyra anakatosoyra

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνώριζα ότι οι αντιεξουσιαστές μπορεί να είναι μέσα στο πρόβλημα και να προτείνουν σωστές λύσεις. Αν είναι έτσι γίνομαι αναρχικός, βομβιστής, ακτιβιστής. Γίνομαι ενεργός πολίτης.
Είχα γράψει και παλιότερα ότι μόνο με αταβιστικές δράσεις θα μπορούσε να δοθεί λύση. Φανταστείτε 1000 ή 2000 η 3000 τρακτέρ στους δρόμους για 15 ημέρες.
Θα ερχόταν ή όχι το CNN?

ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ότι το θέμα είναι πολύ χαμηλά στην ατζέντα των συμπολιτών μας. Προ τετραετίας αν δεν με απατά η μνήμη μου σε γκάλοπ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΕΙΑ μόνο ένα σαράντα τοις εκατό των κατοίκων του νομού έθετε σε πρώτη προτεραιότητα το θέμα της εκτροπής.
Οι Αιτωλοακαρνάνες ασχολούνται με τα ίδια. Η ιδιωτεία με την αρχαιοελληνική έννοια είναι η λογική συνέχεια.
Θα γινόταν ή όχι πόλεμος στην αρχαιότητα αν μας έπαιρναν το νερό. Θα παίρναμε ή όχι ρόπαλα, ξύλα, τσεκούρια και οτιδήποτε προκειμένου να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας?

Τώρα μας πήρανε δύο ποτάμια (Μόρνο και Εύηνο) τσάμπα και δεν άνοιξε μύτη. Ούτε καν για αντισταθμιστικά οφέλη δεν συζητάμε την στιγμή μάλιστα που η ΕΥΔΑΠ είναι στο χρηματιστήριο. Παίζουν με τη περιουσία μας, παίζουν με τα νερά μας, παίζουν με την νοημοσύνη μας, παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας.

Αλλά εμείς θεωρούμε δικό μας ότι περικλείει η αυλή μας. Ο δρόμος που περπατάμε είναι ξένος και τον ρυπαίνουμε. Οι πινακίδες είναι ξένες και τις τουφεκάμε. Το κράτος μας είναι το ίδιο ξένο, όπως επί Τουρκοκρατίας και μας κλέβει και το κλέβουμε. Υπάρχει κοινωνική συνείδηση στο μέσο νεοέλληνα?

Έτσι λοιπόν η εκτροπή θα γίνει και θα το κάνουμε γαργάρα.

Δύο λόγια για τον ΘΑΝΟ. Είναι φίλος μου και τον στήριξα σε δύο εκλογές. Φιλτάτη όμως είναι η αλήθεια. Και θα δείτε ότι θα περάσει σαν ο πιο αποτυχημένος αντιπρόσωπος μας από το νομό. Δεν μπορεί και δεν ξέρει να κυβερνήσει. Πέραν από την οίηση της διαμαρτυρίας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο ο ολίγιστος. Και φυσικά θα δείτε πως θα εξανεμιστούν οι χιλιάδες σταυροί στο πι και φι.
Άλλο να φωνασκείς εκ του ασφαλούς και άλλο να λύνεις προβλήματα.

Και μείς εδώ κοψοχέρηδες θα περιμένουμε στην γωνία τον επόμενο Μεσσία

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει τώρα μερικοί το έχετε γαμήσει το θέμα.Επειδή οι αντιεξουσιαστές κάνουν μια προσπάθεια με ένα σωρό ενέργειες άλλοι δε το παραδέχονται αυτό και δε το έκτιμούν ,ενώ παράλληλα αυτοί είναι μόνο λόγια και δε κάνουν τίποτα.Οι αναρχικοί ουδέποτε δεν εμπόδισαν κανεναν να κάνει κάτι.
Αρα πρέπει ο καθένας να μην κράζει τον άλλον και να πάρει πρωτοβουλείες για να γίνει κάτι.
Εστω μετά απο 25 χρόνια υπα΄ρχουν 5 φωνές που ακουγονται ώστε αλυσιδωτά να ξυπνήσουν και άλλες.
Μην τα πρατάτε ,συζητήστε πάρτε πρωτουβουλείες κάντε ενεργειες και μην κράζετε ο ένας τον άλλον.
Το Θεμα του αχελώου δεν είναι τοπικο αλλά κοινωνικο.
Το σίγουρο είναι ότι και αν γίνει θα μας αποασχολεί τα επόμενα 40 χρόνια με πολιτικο-οικονιμικό-κοινωνικές συγκρούσεις.
Ο ΑΧΕΛΏΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΥΕΘΕΡΙΑ.

kostakoutas είπε...

Έχω την αίσθηση οτι μόλις ρεύσει λίγο χρήμα προς το νομό,θα ρεύσει και το νερό προς τη Λάρισα..

Ανώνυμος είπε...

το δικο μου το σχολιο το εκοψαν επειδη τους ειπα αναρχικους του indymdedia!