Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αγρίνιο παλιές μνήμες-agrinio old memories



Ένα εκπληκτικό group δημιουργήθηκε στο facebook. Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω, πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό album φωτογραφιών από το παλιό Αγρίνιο. ( τοπία και στιγμές του παρελθόντος). Οι δημιουργοί του group υπογράφουν Αngelos Nas, Nas Gitsa και θα το βρείτε στη διεύθυνση http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=147963725218501

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΛΟΝΤΟΑΓΡΙΝΙΩΤΟΛΑΤΡΕΙΑ. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πλεον απο τις ωραιότερες και πιο ζωντανές.Πρωτοπήγα φοιτητής Αθήνα και ειχα πάθει πλάκα με το πόσο πίσω ηταν το Αγρίνιο και τωρα πηγαίνω Αθήνα και παθαίνω πλάκα με το πόσο μπροστά ειναι το Αγρίνιο(καθαριότητα,ποιότητα ζωής,ανθρώπινη συμπεριφορά των Αγρινιωτών κ.λ.π)



Αυθεντικός Αγρινιώτης



Υγ-Αν μας λείπει κάτι ειναι το φοβερό Πάρκο της δεκαετίας του 70 και τίποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

BRE PAIDIA MH TO XEFTILIZETE..TI MNIMES NA XEI TO AGRINIO ME MIDENIKI ISTORIA..ELEOS

Ανώνυμος είπε...

2:39 ΨΑΡΟΒΛΑΧΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΕΚ ΜΣΟΥΛΟΥΓΓΙΟΥ

Την ιστορία του Αγρινίου απο την αρχαιότητα μεχρι τα Παπαστράτεια δεν τη φτάνει το χωριό σου ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ.Αντε τωρα κοιτα την ανάπτυξη του Αγρινίου και κλάψε με το πόσο χωριό παραμένεις ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΤΩΡΑ Τ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ Η' ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΠΛΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ), ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ), ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ Γ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 117000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΥΞΗΣ Κ ΤΣ ΠΟΛΗΣ Κ Τ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ...

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Τι ζόρι τραβάτε μερικοι... είπε κανείς ότι ήταν καλύτερο παλιά το Αγρίνιο; Προφανώς και όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν μας!!! ΕΛΕΟΣ.
Πολύ ωραίο το γκρουπ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΡΟΒΙΓΛΟΠΑΡΑΒΟΛΑ!!!

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε σπ-αγρινιο ,

ολη μερα καθεσαι και γραφεις αρλουμπες...
δεν εχεις καμμια γκομενα να πατε να πιειτε ενα ποτο , ενα καφε ρε αδερφε;
τι στο καλο...

tsiou tsiou play play tiki taka every day...

Ανώνυμος είπε...

φίλε 11¨58
Εντάξει εχει πέσει αρκετή λεπενοσκουτερά αλλά το κλασσικό Αγρίνιο δεν είναι δυνατόν να χαθεί.

Ανώνυμος είπε...

Όποιο παπαγαλάκι της κρατικοδίαιτης άρχουσας τάξης και αν ακούσεις στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και όποιο άρθρο και αν διαβάσεις στα φιλοκυβερνητικά έντυπα, που κάνουν διατεταγμένες αναλύσεις υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, στο τέλος καταλήγουν στην ίδια δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση:
Κανείς από τους άλλους, τους διαφωνούντες, δεν έχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Τι εννοούν όμως με αυτή την δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση;
Εννοούν απλά ότι....
κανείς άλλος, πλην της κατοχικής κυβέρνησης, δεν φέρνει πρόταση για έτοιμα και ζεστά 110 δις ευρώ. Ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανείς άλλος. Επομένως, ουσιαστικά συστήνουν: Τα κεφάλια μέσα και «σκασμός».

Αποκρύπτουν βέβαια το σκοπό για τον οποίο προορίζονται αυτά τα 110 δις ευρώ. Ψελλίζουν κάτι για δημόσια Υγεία, για σχολεία, για ένοπλες δυνάμεις, για μισθούς και συντάξεις, αλλά αποκρύπτουν ότι αυτά τα έτοιμα και ζεστά χρήματα προορίζονται, ως επί το πλείστον, για τη στήριξη του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου. Μια στήριξη το λογαριασμό της οποίας θα πληρώσει με την εξαθλίωσή του ο ελληνικός λαός.

Αποκρύπτουν βέβαια ότι υπάρχουν κι’ άλλοι δρόμοι, αλλά αυτοί δεν αποδίδουν άμεσα έσοδα για το κρατικοδίαιτο κατεστημένο. Είναι δύσκολοι και επίπονοι και στο τέλος φέρνουν την ανάπτυξη και την άνθιση για το σύνολο της κοινωνίας, κάτι που φυσικά είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 02:10 ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ...ΒΕΒΑΙΩΣ Κ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΩ Κ ΔΝ ΕΚΑΤΣΑ ΠΟΤΕ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ (ΩΡΑ ΣΧΟΛΙΟΥ ¨2:10) ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΝ ΚΟΠΕΛΙΑ Μ Κ ΠΕΡΝΩ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ...ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Π ΣΧΟΛΙΑΖΩ Η' ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Π ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Τ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Κ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ?
Κ ΑΣ ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ολες οι παλιες αγρινιωτικες οικογενειες εχουν φυγει απο το αγρινιο και λιγες εχουν μεινει πια.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε αγρινιωτες (παλαιοι και νεοι),οι χωριατες σας πειραξανε και σας χαλανε την αισθητικη του μπετον και της κουτοπονηριας.

ουστ κναβια αγρινιωτες-ζωα διποδα...

Ανώνυμος είπε...

Η κουτοπονηριά φίλε χωριάτη ειναι εισαγόμενη και οχι προίόν του Αγρινίου. Ναι όμως εχει πολλά άλλα θετικά ο άνθρωπος του χωριού δεν είμαστε άδικοι.

Ανώνυμος είπε...

09:09 lol - ψευτης - ακυρος

Ανώνυμος είπε...

29 Αυγούστου 2010 9:09 μ.μ. απο ποιο χωριο εισαι ?

Ανώνυμος είπε...

29 Αυγούστου 2010 9:09 μ.μ. απο ποιο χωριο εισαι ?

απο χωριο μικροτερο απο το βλαχοχωρι των 100.000 βλαχοπρωτευουσιανων ,που νομιζουν οτι ζουν σε πολη που πριν 20 χρονια ηταν πραγματικο χωριο με καμια διαφορα στην νοοτροπια (και πολυ πιο ασχημο αισθητικα)ακομα και το 2010.

Ανώνυμος είπε...

8:30


τι κανει του μσουλουγγάκι των ψαροχωριατώβλαχων??

Ανώνυμος είπε...

30 Αυγούστου 2010 8:30 μ.μ.

πριν 20 χρονια ακομα πολη ηταν, μαλλον λαθος κανεις.