Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αμφισβητεί από τώρα το αποτέλεσμα δίχως καν να το γνωρίζει...


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος, με το οποίο αμφισβητεί τη δημοσκόπηση της Πολιτείας πριν ακόμη δημοσιευτεί! Εμείς πραγματικά έχουμε λίγο μπερδευτεί από τα όσα παραθέτει και δεν ξέρουμε εάν όλα αυτά ισχύουν και κατά πόσο είναι ικανά να αμφισβητήσουν την επιστημονική εγκυρότητα της εν λόγω δημοσκόπησης, η οποία διενεργείται από μία σοβαρή εταιρεία για λογαριασμό μιας έγκυρης εφημερίδας. Απ ότι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα δεν είχαν καν βγει όταν εκδόθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση. Συνεπώς, ο κ. Αντωνόπουλος δεν είχε γνώση των αποτελεσμάτων της έρευνας. Σε περίπτωση που αυτή βγεί αρνητική για αυτόν, τότε θα αρχίσουν τα γνωστά σενάρια εκ του καφενείου ορμώμενα και ο ίδιος θα έχει κάθε λόγο να εξακολουθεί να την αμφισβητεί. Σε περίπτωση όμως που η δημοσκόπηση τον εμφανίζει με υψηλά ποσοστά στις προτιμήσεις των πολιτών τι ακριβώς σκοπεύει να πράξει...;;;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αντωνόπουλου έχει ως εξής:

Μέσα από συγκεκριμένες μαρτυρίες δημοτών των σημερινών Καποδιστριακών δήμων που συνενώνονται για την δημιουργία του Νέου διευρυμένου Δήμου Αγρινίου, ενημερωθήκαμε ότι η εταιρεία K- Research διενεργεί δημοσκόπηση κοινής γνώμης για λογαριασμό της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων», της οποίας τα συμπεράσματα κατά την κρίση μας αμφισβητούνται για τους παρακάτω λόγους:
1ον Η Δημοσκόπηση έγινε την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2010, ημέρα κατά την οποία κυκλοφόρησαν φήμες οι οποίες προπαγάνδιζαν την μη κάθοδο του Βασίλη Αντωνόπουλου στις εκλογές και που μας οδήγησαν ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ στην έκδοση δελτίου τύπου, με το οποίο ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ η υποψηφιότητα μου.
2ον Ο τρόπος και η σειρά με τον οποίο διατυπώθηκαν οι ερωτήσεις, κατά την άποψη μου οδηγεί σε αμφισβητούμενα και αρκετές φορές σε καθοδηγούμενα συμπεράσματα. Οι ερωτήσεις αυτές σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι:
o «Ερώτηση 1η) Συμφωνείται με την συνένωση των Δήμων;»
o «Ερώτηση 2η) Πως είδατε το έργο του Δημάρχου; Καλό; Κακό; Μέτριο; Πολύ καλό;»
o «Ερώτηση 3η) Ποιον θα ψηφίσεις στις δημοτικές εκλογές:»
o «Ερώτηση 4η) Πως είδατε το έργο του κυρίου Μοσχολιού;»
o «Ερώτηση 5η) Μεταξύ του κ. Μοσχολιού και του κ. Σταμάτη ποιον θα ψηφίσετε;»
o «Ερώτηση 6η) Μεταξύ του κ. Σταμάτη και του κ. Νικάκη ποιον θα ψηφίσετε;»
o «Ερώτηση 7η) Συμφωνείτε με την απόφαση του κ. Αντωνόπουλου να κατέβει σαν ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος;»
o «Ερώτηση 8η) Θα έπρεπε ο κ. Αντωνόπουλος να συνεργαστεί με τον κ. Μοσχολιό;»
o «Ερώτηση 9η) Ανάμεσα στον κ. Μοσχολιό και τον κ. Αντωνόπουλο ποιόν θα ψηφίσετε;»
o «Ερώτηση 10η) Τι ψηφίσατε στις βουλευτικές εκλογές;»
o «Ερώτηση 11η) Ποιόν θα ψηφίσετε για δήμαρχο στις δημοτικές εκλογές;»
3ον Η αμφισβήτηση των συμπερασμάτων της συγκεκριμένης δημοσκόπησης θεμελιώνεται στα παρακάτω:

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!! ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΡΕ!!!! ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕ, ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΡΕ!!!! ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μετα συγχωρησεως φοβερες αρλουμπες

Ανώνυμος είπε...

Άδικο έχει ρε παιδιά μόνο σε μια ερώτηση τον έχει μέσα και εκτός αυτού προκαλεί με τις ερωτήσεις της η δημοσκόπηση τι πράγματα είναι αυτά…

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxa χρονια εχω να ακουσω τετοιες μπαρουφες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΛΟΓΙΚΑ ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ανώνυμος είπε...

και μετα τσαντιζεται που τον λενε βασλακη

Ανώνυμος είπε...

μου μυριζει γκαφαρα αλλα οχι με ευθυνη αντωνοπουλου......αλλοι τον παιρνουν στο λαιμο τους

Ανώνυμος είπε...

Ματάκια παιχνιδιάρικα
που χρώματα αλλάζουν
με λιώνουν, με τρομάζουν
Χειλάκια μου αχόρταγα
σαν δίκοπες λεπίδες
του έρωτα παγίδες

Ματάκια μου επικίνδυνα...
Ματάκια μου επικίνδυνα μέσα μου να σας κλείδωνα χειλάκια μου φιλήδονα για πάρτη σας να πλήρωνα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΚΑΙ ΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ" ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

den alazi autos mia zoi idios tha eine.prosopika mou eine antipathis polli.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;;ΜΕ 7 ΣΤΑ 10 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ...ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι μάσκες έπεσαν κύριοι.Το γραφείο τύπου του κ.Αντωνόπουλου απέδειξε ότι βρίσκεται σε τρικυμία και η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη.Λοιπόν η δημοσκόπηση είναι απόλυτα φυσιολογική και τα ερωτήματα που τίθενται απολύτως λογικά.Φυσικά την μερίδα του λέοντος στις ερωτήσεις καταλαμβάνει ο κ.Μοσχολιός γιατί είναι εν ενεργεία δήμαρχος.Προς παπαγαλάκια:Μαζευτείτε και μην αβαντάρετε την εκάστοτε υποψηφιότητα,μόνο κακό κάνετε και πλέον προκαλείτε άφθονο γέλιο.

Υ.Γ.1:Η δημοσκόπηση(μες στο σαββατοκύριακο)που υποτίθεται ότι έβγαζε 1ο τον Σταματη,2ο τον Αντωνόπουλο και 3ο τον Μοσχολιό πού είναι;
Υ.Γ.2:κ.Αντωνόπουλε,η δημοσκόπηση που ζητήσατε από το κόμμα σας,έγινε από εφημερίδα.Η προσπάθεια να προπαγανδήσετε το γκάλοπ και να το υποβαθμήσετε μόνο θλίψη προκαλεί για έναν άνθρωπο που ήθελε να γίνει βουλευτής.Κάποιες φορές πρέπει να παραδέχεστε την ήττα σας,μάλλον το πάθημα στο πρόσφατο παρελθόν δεν σας έγινε μάθημα!

Ανώνυμος είπε...

12.41 exeis apolito dikio simfono mazi sou.

Ανώνυμος είπε...

πιανει ο πατερας τον Τοτο στην αποθηκη να τραβαει μαλακια.
Του χωνει μια σφαλιαρα,χαμπαρι ο Τοτος συνεχιζει αταραχος.
Του χωνει δευτερη σφαλιαρα τιποτε.
Του χωνει τριτη τιποτε.
Τελειωνει ο Τοτος κοιταει προς τα πανω.
Α εσυ εισαι μπαμπα.
Γιατι ποιος νομιζες οτι ηταν.
Νομισα οτι με βαρεσε η μαλακια στο κεφαλι...

Ανώνυμος είπε...

O Τοτός είναι στο σαλόνι και παίζει με το τρενάκι του, η μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές. Τσαφ τσουφ το τρενάκι, κάνει συνεχώς φασαρία. Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός:
-"Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλ..ες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμ..νη η αμαξοστοιχία."
Τα ακούει αυτά η μαμά του, τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον Τοτό από το αυτί και του λέει:
-"Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!"
Πηγαίνει ο Τοτός στο δωμάτιο και μετά από κανά δίωρο επιστρέφει. Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τρενάκι. Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει.
-"Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι."
Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες από την κουζίνα και χαμογελάει. Ο Τοτός συνεχίζει:
-"Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριολα στην κουζίνα!"