Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Συζήτησαν για την επικαιρότητα και ανανέωσαν το ραντεβού τους.


Καμία είδηση και κυρίως καμία εξέλιξη δεν έβγαλε η σημερινή συνάντηση Σαμαρά-Σταμάτη. Από την πλευρά του αιτωλοακαρνάνα πολιτικού, σύμφωνα με το blog sarakaimara, λέγεται, ότι οι δύο άντρες συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, όπου εκεί θα ξεκαθαριστούν τα της υποψηφιότητας. Απ ότι φαίνεται ή ο πρόεδρος δεν επέμεινε ιδιαίτερα ή ο κ. Σταμάτης δυσκολεύεται να αφήσει την κεντρική πολιτική σκηνή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη ΝΔ θα συνεχιστεί να παίζεται το σίριαλ «Αναζητώντας υποψήφιο» ή όπως έχουμε ξαναπεί θα εξακολουθούν να τραγουδούν παραδοσιακά: «Έλα βρε Χαραλάμπη (Δημήτρη) να σε παντρέψουμε…Δεν τη θέλω…Θα την πάρεις». Εκτός βέβαια και αν όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης επικοινωνιακής τακτικής, που όμως προς το παρόν δε φαίνεται να οδηγεί κάπου, αφού ο κ. Μοσχολιός συνεχίζει ανενόχλητος να κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala asxoleiste me to stamati?
o antropos synexeia leei kai xeleei..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι κωλοτούμπας είναι αυτός ο Σταμάτης επιτέλους!!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφοφορία ΣΗΜΕΡΑ στο www.in.gr

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Σε απελάσεις μεταναστών Ρομά προχώρησε η Γαλλία. Η κίνηση αυτή είναι:

Σωστή, αφού ζούσαν στη Γαλλία χωρίς νόμιμα έγγραφα

385
70.77%

Λάθος. Η ΕΕ οφείλει να ενισχύσει οικονομικά τις χώρες προέλευσης, ώστε να μην αναγκάζονται να μεταναστεύσουν

135
24.82%

Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

24
4.41%

Σύνολο:

544

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ? ΤΙΠΟΤΑ.ΙΔΙΩΣ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.ΚΡΙΜΑ.


ΥΓ-ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗς ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ?ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.

ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ.(ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ)
ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ Η ΚΑΛΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ....ΜΑΝΤΡΙΑ.


ΥΓ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΠΡΙΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ενας απογοητευμένος πρώην ψηφοφόρος του που δεν του ζήτησε ρουσφέτι η διορισμό , αλλά που δεν ανέχεται να θεωρείται απο αυτόν ηλίθιος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα είανι κολπα του Σαλμά αλλά αμα θέλει να το παιξει Αιτωλοακαρναναρχης ο Μαριος γιατι δεν κατεβαινει ο ιδιος για Δημαρχος στο Αγρινιο να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.Αλλιως ας σταματησει δεξια και αριστερα να κατηγορει και το Σταμάτη αλλά και το Λιβανο.

Ανώνυμος είπε...

ουτε δημοσκοπησεις φετος, ουτε γκαλοπ ουτε τιποτα για τις εκλογες.γιατι αραγες?
ερχεται μεγαλο χωνι για ολους!

ειδικα για τα μμε , ο κοσμος πλεον τους πηρε χαμπαρι.
η πληρωμενη δημοσιογραφια θα φαει και αυτη μεγαλο χωνι!

εντωμεταξυ η καινουρια ατακα των πολιτικων για τις δημοτικες εκλογες ειναι οτι δεν πρεπει να τις συνδεσουμε λενε με το ΔΝΤ και την σημερινη εικονα τηε ελλαδος!!!!!! οι ανθρωποι προφανως ζουνε σε αλλον κοσμο!
ερχεται μεγαλη βοιδοπτσα!