Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

H τροχαία φόρεσε πολιτικά στο Αγρίνιο...


Στη λήψη ενός μέτρου με απώτερο σκοπό την μείωση των τροχαίων παραβάσεων στην πόλη του Αγρινίου προέβη η διοίκηση της τροχαίας Ακαρνανίας. Συγκεκριμένα, εδώ και δύο βδομάδες, όπως πληροφορηθήκαμε, αστυνομικοί της υπηρεσίας περιπολούν με πολιτικά και καταγράφουν τις παραβάσεις των οδηγών. Το εν λόγω μέτρο αφορά περισσότερο το κέντρο της πόλης και κυρίως τη «διέλευση-παρκάρισμα» στους πεζόδρομους και τις πλατείες του Αγρινίου. Η αλήθεια είναι ότι το κακό τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει, με τους πεζόδρομους να θυμίζουν δρόμους και την κεντρική πλατεία να διασχίζεται καθημερινά από δεκάδες μηχανάκια. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της τροχαίας να αποδώσει καρπούς και κυρίως οι ανεγκέφαλοι να συνετιστούν…

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικά για να συνετιστούνε κάποιοι και να μάθουνε να λειτουργούνε όπως πρεπει σε μια οργανωμένη κοινωνία θα πρέπει να υπάρχει ο φόβος του αστυνόμου, γιατί διαφορετικά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ας ελπίσουμε να εμπαιδώσουν τέτοια μέτρα και για άλλες παραβατικές πράξεις όπως τα grafiti που έχουν κάνει το Αγρίνιο απο τις πιο άσχημες πόλεις.

Ανώνυμος είπε...

Den sas xalase!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΤ-ΕΣΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Μια νέα μορφή χούντας της αστυνομίας πειραματίζεται στο Αγρίνιο

Αγαπητό Agrinionews στις 11 Αύγουστου ξημέρωσε μια ζεστή αυγουστιάτικη μέρα στο Αγρίνιο και τίποτα δεν προετοίμαζε τους λιγοστούς Αγρινιώτες που έμειναν στην πόλη για το τι θα ακολουθήσει.
Η τροχαία Αγρινίου χωρίς να είναι ουσιαστικά παρών βεβαίωσε πάνω από 200 κλήσεις σε μηχανάκια επαγγελματιών και εταιριών που έκαναν παραβάσεις του ΚΟΚ στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.
Τώρα θα μου πείτε που είναι το παράλογο???

ο παράλογο είναι ότι οι αστυνομικοί ήταν με πολιτικά (σαν άλλοι ταγματασφαλίτες) , έπιναν το καφεδάκι τους και σημείωναν τα επαγγελματικά μηχανάκια που πατούσαν πεζόδρομο (για να αφήσουν τις παραγγελίες τους) είτε πήγαιναν αντίθετα 10 μετρά για να γλιτώσουν χρόνο και μετά έστελναν στις εταιρίες τους κλήσεις των 200ευρο και 7ποντους στο δίπλωμα.

Οι ενστάσεις μου είναι στο εξής:

1) Μπορεί να «παρανομούσαν» αλλά αν σκεφτούμε ότι η παρανομία τους ήταν για δευτερόλεπτα δεν νομίζω ότι έπρεπε να βεβαιωθεί παράβαση.

2) Σε ποια πόλη και σε ποιο δρόμο δεν γίνονται αυτά???

3) Σε μια πόλη που έχει πάνω από 20% ανεργία στους νέους ανθρώπους γιατί να κάποιοι που δουλεύουν για 400ευρώ να χάσουν την δαυλιά τους επειδή παρανόμησαν για δευτερόλεπτα???(7 πόντοι σε επαγγελματικό δίπλωμα = αφαίρεση διπλώματος)

4) Γιατί δεν βεβαιώθηκε καμία κλήση σε φορτηγά που έκαναν τις ίδιες «παρανομίες» την ιδία μέρα???

5) Σε μια πόλη που πάνω από 1000 αυτοκίνητα χωρίς δίπλωμα άδειες ασφάλειες ΚΤΕΟ κλπ και με παράνομα εμπορεύματα κυκλοφορούν καθημερινά παραβιάζοντας κάθε κανόνα του ΚΟΚ και η τροχαία δεν τους βεβαιώνει παραβάσεις γιατί το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο και οι κύριοι αυτοί κυκλοφορούν ελευθέρα (στα όρια της ασυδοσίας), η τροχαία να στιχοποιοί τους ντελιβεράδες κούριερ και λοιπούς επαγγελματίες που δουλεύουν με μηχανάκι???

6) Αύγουστο μηνά που δεν κυκλοφορεί άνθρωπος στην πόλη του Αγρινίου ποιον ενοχλούν τα λίγα δευτερόλεπτα «παρανομίας»???

7) Τι είναι ποιο παράνομο μια παράβαση του ΚΟΚ η το να μην μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα να εκφραστείς ελεύθερα γιατί ο μπορεί να είναι κάποιος ταγματασφαλίτης διπλά σου και να σε καταδώσει???

8) Τελικά δημοκρατία η χούντα έχουμε στην Ελλάδα???

9) Αν όπως λένε στην αστυνομία: «είναι εντολές από πάνω» τι εννοούν κύριε Χρυσοχοιδη??? Είναι εντολές του υπουργείου???

10) Τέλος θέλω να ρωτήσω μήπως ετοιμάζουν μια νέα χούντα στην Ελλάδα και ξεκινάν από το Αγρίνιο τους πειραματισμούς τους???

11) Αν αληθεύει ότι ο ίδιος ο διοικητής της τροχαίας Αγρινίου βεβαίωνε παραβάσεις μήπως αληθεύουν οι προβληματισμοί μου???

Τέλος θέλω να απαντήσει κάποιος αρμόδιος για το τι ακριβώς συμβαίνει γιατί μια πόλη που έχει χιλιάδες προβλήματα η έλλειψη δημοκρατίας της έλειπε. Εκτός αν επειδή έρχονται εκλογές τον Νοέμβριο κάποιοι θέλουν να κάνουν ρουσφέτια και να σβήνουν κλήσεις. Πάντως ότι από όλα και να είναι ένα είναι σίγουρο η χούντα ξαναέρχεται σε άλλη μορφή και με άλλους σκοπούς.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_8697.html

Ανώνυμος είπε...

Καιρός ήταν να γίνει, έστω και έτσι...γιατί ο Ελληνάρας μόνο όταν ανοίγει το πορτοφόλι να πληρώσει την παρανομία του βάζει και το μυαλό του μπροστά να σκεφτεί τί έκανε.
Τριτοκοσμική κατάσταση και ας μας μιλάει ο ανώνυμος για νέα μορφή χούντας. Λογίδρια για τα "δευτερόλεπτα" που διαρκούν οι παραβάσεις για "δουλειές επαγγελματιών" μας έχουν κάνει να βασιλεύει η αναρχία. Γιατί κανένας "επαγγελματίας" που δουλεύει για το μεροκάματο δεν υπολογίζει την σωματική ακεραιότητα και την ελευθερία της μετακίνησης των γέρων, των αναπήρων, των μανάδων που δεν μπορούν να περάσουν με τα καρότσια με τα μωρά κρατώντας σφιχτά και τα παιδιά τους από φοβο μην τα παρασύρει κανείς...
Εστω και έτσι, καιρός ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Δλδ τα αμαξια που παρκαρουν μες στο πεζοδρομο(οχι τα επαγγελματικα) στη κεντρικη για να πανε για καφε και ποτο στο στενο και ανοικουν σε επωνυμους μαλακες του αγρινιου γιατι περνανε παντα απαρητηρητα απο του τσακαλομπατσους του αγρινιου?

Ας μου απαντησει καποιος.

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος ωραία τα λέει και δημοκρατικά. Προφανώς θα είναι από τους νομοταγής δικυκλιστές που περνάνε ανάμεσα από τα τραπεζάκια των καφέ και στην κυριολεξία κάνουν σλάμομ ή από τα τυπάκια που κάνουν σούζες στους πεζοδρόμους.
Μερικές ερωτήσεις στον «νομοταγή» φίλο.
α) Τι σημαίνει πεζόδρομος? Εικόνα 1-πλατεία στο Αγρίνιο

β) Γνωρίζει τι είναι ο κ.ο.κ?
γ) Σε ένα πεζόδρομο 300 μέτρων πως περνάνε σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που υπάρχουν καφετέριες και εμπορικά μαγαζιά. Μάλλον το πατάνε λιγάκι.
δ) Σαν νομοταγής πολίτης έχω το δικαίωμα να πάω στον πεζόδρομο με τα παιδιά μου, όπως και των φίλων μου να πιούμε καφέ. Τι θα συμβεί τη στιγμή που τα μικρά παιδιά των τεσσάρων, δύο ετών και τρέχουν αμέριμνα στον πεζόδρομο χτυπηθούν από κάποιο μηχανάκι. Που θα σε βρω φίλε μου να με υπερασπιστείς. Μάλλον θα εξαφανισθείς γιατί τότε δεν θα υπάρχει νόμος ούτε για μένα. Θα πρέπει να τον πάρω στα χέρια μου?
Γράφεις ένα κείμενο όπως τα δικά σου μάτια βλέπουν και ύστερα μιλάς για χούντα και άλλες αερολογίες. Η καμήλα τη δική της την καμπούρα δεν τη βλέπει, γελάει με της άλλης.
Πολύ καλά κάνουν και σας γράφουν γιατί είστε επικίνδυνοι. Στις εισόδου των πεζοδρόμων κάμερες έπρεπε να βάλουν να μην περνάει κανένα μηχανάκι ούτε αυτοκίνητο. Έχει παραγίνει το κακό με όλους του δημοκράτες παραβάτες.
Θέλει κάποιος να συναλλαγεί στο ΚΕΠ ή στην τράπεζα δίπλα και παρκάρει το αυτοκίνητό του. Εγώ γιατί πληρώνω πάρκιν?
Ξαλάφρωσα και συγχαρητήρια στους αστυνομικούς.
Πολίτης που θέλει να παίζουν τα παιδιά του ακίνδυνα στους πεζοδρόμους του Αγρινίου.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιοες απορίες του φίλου παραπάνω...

1. Υπάρχει καφές με ολίγη ζάχαρη δεν υπάρχει ολίγη παρανομία, ε'ιτε παρανόμησε κάποιος είτε όχι.Και αν παρανόμησε να τιμωρηθεί

2.Και οι Ταλιμπαν σκοτώνουν κόσμο δεν μου λέει κάτι αυτό

3.Αν η δουλειά τους είναι στον δρόμο δηλαδή είναι επαγγελματίες οδηγοί (ταξι ή μοτοσυκλέτα) θα έπρεπε να είναι 10 φορές πιο προισεκτικοί για να δίνουν και το καλό παράδειγμα

4.Έχεις επίσημα στοιχεία ότι δεν πήρε κανένα φορτηγό κλήση?
Εαν ναι τότε συμφωνούμε κακώς δεν πήραν

6.Εμένα που είμαι για καφέ στον πεζόδρομο με το παιδί μου και το μηχανάκι περνάει σφαίρα ξυστά από δίπλα του

7.Εγώ που δεν έχω κάτι κάτι κακό μπορώ να λέω ελέυθερα την γνώμη μου σε όποιον θέλω χωρίς να φοβάμαι. Αν αντίθετα την έχω χεσμένη την φωλειά μου...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι παρανομούν και μετά ζητάνε και τα ρέστα! Α ρε θράσσος του Νεοέλληνα, αυτά τα μυαλά μας έφτασαν στο ΔΝΤ σήμερα. Και σ'άλλα με υγεία και άμα γίνουμε ποτέ Ευρώπη γράψτε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Κ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ AGRINIONEWS. ΣΤΟ ΘΕΜΑΠ.Χ. ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ Κ ΤΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ 3 Κ 0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ)

Ανώνυμος είπε...

τους ελληνες τους κακομαθε ο αντρεας και τωρα ερχεται να τους μαζεψει ο γιωργακης 16 Αυγούστου 2010 2:34 μ.μ.
ειδες του σου ειναι η ζωη?οι μαλακιες παντα πληρωνονται

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως θα αποδειχτεί ακόμα μια φορά ότι ο μόνος τρόπος να μην παρανομεί ο Έλληνας, και ακόμα περισσότερο ο Αγρινιώτης, είναι να έχει την έννοια και να κοιτάζει με φόβο πίσω του ψάχνοντας τον αστυφύλακα. Ας γίνει με βούρδουλα λοιπόν, αφού δε γίνεται αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι εκείνος ο αγράμματος αναρχικούλης με τα greeklish; Ακόμα να φανεί και να πει τα δικά του για την αστυνομία; Λες να 'ναι Μύκονο;

Ανώνυμος είπε...

Μία ψήφος στους φίλους 1:01 και 1:52...

Εν τω μεταξύ, έχει πλάκα ο φωστήρας ο 9:33, γιατί εκτός από τα ατράνταχτα αυτά επιχειρήματα (παρανομία δευτερολέπτων=δεν είναι παρανομία, τα μηχανάκια εταιριών είναι υπεράνω του νόμου, τους άλλους δεν τους γράφουν, που αλλού γίνονται αυτά, κτλ.), χρησιμοποιεί και αυτά τα απίθανα "χούντα" "ταγματασφαλίτες" "καταδώσει" κτλ., με σκοπό να βρει ίσως υποστηρικτές ερεθίζοντας τα "αντιμπατσικά" αντανακλαστικά μερικών ασπόνδυλων...

Μόνο το αλάνι ο Έλληνας κάνει την παρανομία του ιδεολογία και τη βόλεψη του φιλοσοφία...

Άκου "που αλλού δεν γίνονται αυτά?".. Σε όλη την (πολιτισμένη?) Ευρώπη μάγκα μου. Για πήγαινε εκεί και θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Μ...ΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΝΣΤΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η΄ΣΕ ΗΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΠ' ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ-ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

O Δήμος πρώτα έκανε το Αγρίνιο χειρότερο από το κέντρο της Αθήνας και μετά διαμαρτύρεται και βάζει και την αστυνομία-κουκουλουφόρους να γράφουν πρόστιμα, δλδ έμμεσους φόρους για το κράτος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!!!
Ντροπή και αίσχος, καταντήσατε το Αγρίνιο απαράδεκτη πόλη...ήταν που ήταν...και βάζετε την τροχαία σε ρόλο έφορου...αίσχος...αλλά όπου νάναι έρχεται όλων η τιμωρία και θα είναι αμείλικτη!!!

Ανώνυμος είπε...

MA I KO NO---...A..C..A..B.. .!.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα σχόλια που διαβάζω αγαπητό agrinionews είναι ντροπή καθώς υπάρχουν 2-3 άνθρωποι που τους κατατάσσω στους «χαφιέδες της αστυνομίας» και πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…
1) Οι διακρίσεις δηλ το να γραφείς τους ντελιβεράδες και όχι τους υπόλοιπους δεν είναι κατακριτέο???
2) Το να υπάρχουν το 2010 αστυνομικοί με πολιτικά και να μπορούν να δράσουν στα όρια της ασυδοσίας δεν είναι κατακριτέο???
3) Τους εκατοντάδες τσιγγάνους ή αθίγγανους ή γύφτους που δεν τους ακουμπάει κάνεις αστυνομικός γιατί έχουν 2-3000 ψήφους δεν είναι κατακριτέο???
4) Τα λοιπά μηχανάκια και αυτοκίνητα που τα αφήνουν να παρκάρουν όπου να ναι και μόνο όταν έχει λήξει το παρκόμετρο τους τα γραφεί η δημοτική δεν είναι κατακριτέο???
Οι λόγοι που διαμαρτύρονται οι άνθρωποι είναι αυτοί ,όχι ότι δεν παραβίασαν τον ΚΟΚ και τους έγραψαν αλλά όλα τα παραπάνω…
Τέλος θέλω να πω ότι τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι κύριοι χλεύαζαν τον Καραμάνη γιατί τους έγραφε όλους (μέχρι και τον πατερά του) τουλάχιστον αυτός δεν έκανε διακρίσεις μπροστά στον νόμο αυτό που κάνουν οι άλλοι μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα το βλέπεις και είμαι περίεργος μόλις το μάθει ο υπουργός τι θα κάνει…

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάει εσύ με το παιδί σου ποτέ στις μια το μια το μεσημέρι για καφέ Αύγουστο μηνά φιλέ 16 Αυγούστου 2010 1:52 μ.μ.
Πόσους γέρους έχεις δει εσύ στις μια το μεσημέρι να κάνουν βόλτες στον πεζόδρομο τον Αύγουστο φιλέ 16 Αυγούστου 2010 12:41 μ.μ.
Η ομορφιά κάθε πόλης φαίνεται από τους ανθρώπους της και όταν κενοί άνθρωποι πάνε και κλαίγονται (να μην πω ρουφιανεύουν) στην αστυνομία τους συνανθρώπους τους τότε μάλλον άσχημη είναι η πόλη που ζουν τους αξίζει φίλε 16 Αυγούστου 2010 1:37 π.μ.
Στον πεζόδρομο κάτω απ το σπίτι σου γιατί βάζεις το αυτοκίνητο σου φιλέ 16 Αυγούστου 2010 1:01 μ.μ. εκεί δεν έχει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Κοιτάξτε στον καθρέφτη και μετά κάνετε κριτική μετά μαζεύεστε όλοι οι τιμητές των νομών να κάνετε κριτική στους άλλους…
Αστυνόμους σε υπηρεσία με πολιτικά μόνο οι χούντες είχαν και είδαμε τα αποτελέσματα τους. Ο νομός είναι για όλους ο ίδιος όχι μόνο για τους μισούς αυτό που έκαναν είναι άδικο και το άδικο δεν το ευλογεί κανείς.. Θα το βρουν από εκεί που δεν το περιμένουν απ τον θεό…

Ανώνυμος είπε...

Που'στε, μάγκες..
Βουτήχτε λίγο τα επιχειρήματα σας στη λογική πριν τα εκσφενδονισετε και όποιον πάρει ο Χάρος.

Αστυνόμος με πολιτικά σημαίνει χούντα λέει ο άλλος... Άμα στην ιστορία κάνεις κοπάνα, αυτά παθαίνεις. Ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι πιτσιρικάδες και θυμόμαστε λίγα πράγματα.

Για βγείτε λίγο απ'το βλαχοχώρι μας και δείτε τι γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο. Μακάρι οι Έλληνες να είχαμε ενσυνείδητα την πειθαρχία των βορειοευρωπαίων σε τέτοια θέματα, αλλά επειδή δεν, πρέπει να δεχόμαστε και τις συνέπειες των πράξεών μας.

Υ.Γ. : Ο άλλος ο Αρτέμης Μάτσας έμαθε και το τρομακτικο και θα στέλνει και φωτογραφίες! Και μετά αναρωτιόμαστε ποιοί έβαζαν κουκούλα στα δύσκολα. Μπρρρρ...

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_3975.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ?ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

...
Να ρωτησω ρε παιδια
ο ΚΟΚ ισχυει για την Ηλ. Ηλιου η' για ολη την περιοχη ευθυνης της τροχαιας Αγρινιου?
Ο υπαληλος της τροχαιας εφαρμοζει ελεγχο στην κυκλοφορια οχηματων με βαση ΟΛΑ τα αρθρα του ΚΟΚ ?
π.χ. θα κοψει κληση και σε αυτον που δεν φοραει κρανος στην μηχανη
και σε αυτον που δεν φορα ζωνη στο αυτοκινητο?
Εαν γινετε επιλεκτικη εφαρμογη των αρθρων του ΚΟΚ σημαινει οτι ειναι ελιπης η εκπαιδευση των υπαλληλων της τροχαιας
...
το πιο κιτς σημειο του Αγρινιου, τα καφε της Ηλ. Ηλιου
εχω 2 χρονια να πατησω

kostakoutas είπε...

@17 Αυγούστου 2010 3:30 π.μ.
Για πες μας ρε Φωστήρα,τι κάνουν στην πολιτισμένοι Ευρώπη;
Μηπως είναι όλοι ευνουχισμένοι;
Μήπως κυκλοφορούν με κοστουμάκια 9 το πρωι με μια μπυρα 2 λιτρα στο χερι και πανε γραφειο;
Μηπως 11 ειναι ολοι νεκροι στο κρεβατι τους;
Μηπως ερχονται στην Ελλαδα απλα για να κανουν τα αυτονοητα για εναν ανθρωπο; Να διασκεδασουν δηλαδη;
Μηπως δεν εμπνεύστηκαν μορφές αστυνόμευσης αλα γκεστάπο και ολα τα ειδη ολοκληρωτικών καθεστώτων;
Αυτα θελετε;
Αν ναι,να φυγετε να πατε αλλου!
Ευρωπεη και Φασιστοειδή της κακιας ωρας!

Λεωνίδας είπε...

Άντε σιγά σιγά να απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων, τα τραγούδια του Θεοδωράκη (όσα ακούγονται ακόμη), οι αντίπαλες πολιτικά εφημερίδες, να απαγορευθεί η κυκλοφορία μετά κάποια ώρα...
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ!!!

Η πρακτική αυτή είναι πέρα ως πέρα παράνομη...άκου τροχαία με πολιτικά...για έσοδα του δήμου...

Οι κλήσεις κομφετί...



Η Τροχαία αν θέλει να περιορίσει την παρανομία πρέπει να είναι παρόν ΕΝΣΤΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Να μάθει ο deliveras ότι πιο γρήγορα θα πάει από τον δρόμο παρά να περνάει πάνω από την πλατεία και τους πεζόδρομους. Πόσο παραπάνω χρόνο θα κάνει δηλαδή αν πάει κανονικά... 40 δευτερόλεπτα ???

Το ίδιο και το μηχανάκι με την "γαμάω εξάτμιση sebring - πήρα 0,25 άλογα παραπάνω στο παπί", καθώς και ο κάγκουρας γαμπρός με αυτοκίνητό του.

ΕΛΕΟΣ !!!!

Μένει κόσμος στα σπίτια γύρω από τους δρόμους, είναι καλοκαίρι και τα παράθυρα ανοιχτά !!!
Κυκλοφορούν παιδιά στις πλατείες και στους πεζόδρομους !!!

ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΑ μπορεί να έχει κάποιος μέσα στο κεφάλι του ????

Αν είναι χούντα ο αστυνομικός με τα πολιτικά (λες και τόσοι που είναι στην περιοχή δεν τους γνωρίζουμε), τότε χίλιες φορές χούντα

ΟΥΣΤ !

Ανώνυμος είπε...

Bravo πρωτιές ο Yorgo: 2% πάνω απ' το αλβανικό διαπραγμτεύεται το ελληνικό 2ετές ομόλογο!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΡΑΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς καταντήσατε την Ελλάδα ένα απέραντο Αγρίνιο.
Κάνετε κριτική ,αλλά κάθε τέσσερα χρόνια πάτε και τους ψηφίζετε οι ίδιοι εσείς !!!
Μην ξεχνάτε ότι όλοι σας έχετε 'ενα Μπάτσο με πολιτικά μέσα σας.
Οι ΠΑΣΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ της δεξιάς πολιτικής ΄(δικομματισμού )και τα ψιλορουσφετάκια σας , μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε.
Όλοι είναι αλήθεια φιλήσατε λίγο πολύ κατουρημένη ποδιά Πασοκανθρώπου Βουλευτή για να νιώσετε και εσείς λίγο κομάτι εξουσίας.Όλοι σας ανεμείζατε την πλαστική
Δεν πουλήσατε την οικογενειακή σας πιθανά αριστερή διαδρομή και τους αγώνες των πατεράδων σας , νομίζοντας ότι ''κάνετε την δουλειά σας '' για ένα διορισμό πείνας και σήμερα σας φταίει ο Μπάτσος (κομάτι του συστήματος ).
Ο Μπάτσος με τα πολιτικά δεν είναι άλλος απ΄ είναι το παιδί σας,πήγε στις στρατιωτικές ή αστυνομικές για να μπορέσει να βολευτεί να πιαστεί από τον κρατικό κορβανά .Είναι το εκτελεστικό όργανο της εξουσίας.Οι συναλλασόμενοι με την εξουσία έχουν την συνευθύνη.

Όμως δεν φταίει μόνο το κακό ΠΑΣΟΚ,φταίει και ο ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΣ (ειδική κατηγορία ανθρώπου ,χωρίς στοιχειώδες σύστημα αξιών ,που συνεχίζει και σήμερα να νιώθει τον πολιτικό αυτό χώρο προοδευτικό !! )
Οπότε άς γυρνάει και το παιδί σας (αστυνομικός) με πολιτικά (κουκούλα) έτσι κι αλλιώς αφού εσείς το έχετε γράψει !! γιατί να μην σας γράψει και αυτό!!!!!
Άντε και είς ανώτερα πατριώτες ...