Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Δύο νέα υπαίθρια πάρκινγκ για Δωρεάν Χρήση από τον Δήμο Αγρινίου


Δύο νέα υπαίθρια πάρκινγκ δόθηκαν για δωρεάν χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης από το Δήμο Αγρινίου.
Πρόκειται για πάρκινγκ στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού και στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Παναγοπούλου.
Με τη λειτουργία των δύο πάρκινγκ και την ολοκλήρωση κατασκευής ενός ακόμη υπαίθριου χώρου στάθμευσης στα παλαιά Δημοτικά σφαγεία το επόμενο διάστημα, ο Δήμος Αγρινίου θέτει στη διάθεση των χρηστών περισσότερες από πεντακόσιες (500) θέσεις στάθμευσης .
Οι παρεμβάσεις αυτές, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και το δίκτυο δημοτικής συγκοινωνίας, συμβάλουν αποφασιστικά στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη, στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με αφορμή την παρέμβαση αυτή τόνισε: «Πιστοί στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις παραδίδουμε στους πολίτες δύο νέους χώρους ελεύθερης στάθμευσης που βρίσκονται κοντά σε εισόδους της πόλης και πολύ κοντά στο κέντρο της.
Είναι πλέον ορατό από όλους ότι οι λύσεις που δώσαμε είναι στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.
Η λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες, γιατί έλυσαν μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Πλέον οι συνθήκες κυκλοφορίας για τον πολίτη και τον επισκέπτη της πόλης είναι καλύτερες και αυτό είναι μια σημαντική κληρονομιά για το μέλλον του διευρυμένου Δήμου μας».
Από το Γραφείο Τύπου 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ; ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΙΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όλως τυχαίως όλα παραδίδονται πριν τις εκλογές. Όπως και τα γηπεδάκια κάτω από τον παλιό Άγιο Χριστόφορο επί της Γούναρη, όπως και το τούνελ της περιμετρικής σε λίγες μέρες, όπως ο δρόμος στο Δοκίμι,όπως σχεδόν όλα. Όξω από δω ρε ξεφτίλες. Πήγαίντε στα πρόβατα ψηφοφόρους σας. Όχι άλλο κομματοκρατία,όχι άλλα λαμόγια, όχι άλλη μάσα.

Ανώνυμος είπε...

πάλι καλά που υπαρχουν και οι εκλογές και μια φορά στα 4 χρόνια γίνεται και κανα χρήσιμο έργο λεω γω.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΤΣΙ...ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Κ ΜΕΤΑ ΤΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...Κ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΕΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ Μ [ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙDΙΒUS

S.P.-AGRINIO

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω Σ.Π., πως αν η δημοτική συγκοινωνία διαφημιστεί, ώστε να το μάθει ο κόσμος, βάλουν και άλλη μια γραμμή ακόμα (υπάρχουν αρκετές περιοχές που δεν εξυπηρετούνται), γίνει δωρεάν προς όλους τους δημότες και αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων (ανά 10'-15'), η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη. Δεν θα υπάρχει μποτιλιάρισμα, ούτε παράνομο παρκάρισμα και γενικά η πόλη θα είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???