Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Γιορτή για τους αγρινιώτες γεφυροποιούς με Σαββόπουλο & Παπακωνσταντίνου.

Η Γέφυρα ΑΕ σε συνεργασία με το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αγρινίου τίμησε τους Αγρινιώτες ( 600 για την ακρίβεια) που εργάστηκαν για τη δημιουργία της Γέφυρας ΑΕ.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο δελτίο τύπου της η Γέφυρα ΑΕ:
"Για να αποδοθεί η οφειλόμενη τιμή στους ανθρώπους αυτούς και να πιστωθεί επίσημα το ιστορικό δεδομένο στην πόλη τους, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου "Στέλιος Τσιτσιμελής" και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο μία γιορτή με καλό ελληνικό τραγούδι, η οποία συνέπεσε με την περίοδο της συμπλήρωσης των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας της Ζεύξης. Κεντρικό πρόσωπο της γιορτής ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Άγγελος – Εξάγγελος» επί της σκηνής που στήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μιχάλης Κούσης». Ήταν αυτός που χαιρέτισε τους «εξακόσιους Αγρινιώτες που έχτισαν τη Γέφυρα», αποδίδοντας την οφειλόμενη τιμή σε εκείνους που οικοδόμησαν το μεγαλύτερο έργο της ειρήνης και της προκοπής της σύγχρονης Ελλάδας, ξεσηκώνοντας έτσι το πρώτο χειροκρότημα της βραδιάς. "

Το σχόλιό μας:Ένα θετικό και ένα αρνητικό έχει αυτή η κίνηση:Το θετικό είναι που τους σκεφτήκανε.Το αρνητικό είναι πως το κάνανε μετά από 4 χρόνια με μια εκδήλωση, η οποία συνοδεύεται με μια βαρύγδουπη περιγραφή.Κάπως δεν ταιριάζει το όλο σκηνικό με την Αγρινιώτικη εργατιά.Σύμφωνα πάντα με το προσωπικό μας γούστο, μπορεί να είμαστε και λάθος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

αγρινιώτικη εργατιά;;...πού την είδατε...αγρινιώτες νεόπλουτοι, πείτε καλύτερα...

xristos 6 είπε...

Μήπως μοιράσαν και τσάμπα διόδια στην εκδήλωση??
Γιατί 11,2 είναι πολλά ρε παιδιά!!

Μάρκος είπε...

Δεν κατάλαβα...τσάμπα εργάστηκαν οι 600 στην κατασκευή της γέφυρας; Υπάλληλοι μιας κατασκευαστικής κοινοπραξίας ήταν, στην οποία δούλεψαν με μισθό. Τί βλακείες είναι αυτές; Λες και έχτισαν την Ακρόπολη και πρέπει να τους τιμήσουμε; Τέτοιες εκδηλώσεις μόνο μικροαστισμό δείχνουν, όπως επίσης δείχνουν ότι μερικοί δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Με την ίδια έννοια, να τιμηθούν και όσοι δούλεψαν στην κατασκευή του φράγματος του Μόρνου, του Καστρακίου, κ.λ.π.