Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ο Κάτω Κόσμος της Δημοκρατίας..

Ο άδικος θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου άνοιξε το κουτί της Πανδώρας.
Σαν ντόμινο άρχισαν να βγαίνουν στο πάνω κόσμο πράγματα και καταστάσεις που ζουν και βασιλεύουν ανάμεσα μας, αλλά εμείς έχουμε πείσει τους εαυτούς μας ότι δεν υπάρχουν..
Ο Αλέξης χάθηκε γιατί στο διάβα του βρεθήκανε σύγχρονοι «Μελίστες» & Ζαρντινιέρες ..
Ο θάνατος του ( η μάλλον η δολοφονία του ) μας θύμισε ότι οι δημοκρατικές κοινωνίες έχουν και αυτές τους υπονόμους τους, όπου ρέουν δύσοσμα νερά..
Οι κοινωνίες μας όμως δεν νοιάστηκαν ειλικρινά να τα ξεφορτωθούν, παρά μόνο να κλείσουν το καπάκι και να μοσχοβολά το πρώτης ποιότητας αρωματικό αφρόλουτρο , συνεχίζοντας εμείς τη ζωή μας κανονικά..
Σήμερα πολλά από αυτά βγήκαν στην επιφάνεια μαζί και η "φασίζουσα" δυσοσμία τους..
Τι άφησαν πίσω τους; Πάνω από όλα, Ένα νεκρό συνάνθρωπό μας, τον Αλέξη. Ακολούθησαν κατεστραμμένα αμάξια ( χρεωμένα και μη) ,καμμένα μαγαζιά που σε θέση άμυνας περίμεναν την οικονομική κρίση, καμμένες επίσης εισόδους, πολυκατοικιών και περιουσίες.
Αυτά άφησαν πίσω τους τούτοι εδώ..
Υπάρχουν και οι άλλοι όμως , κουκουλοφόροι η μη, που ζουν και αυτοί ανάμεσα μας.
Αυτοί που πετάνε «ψυχολογικές» μολότοφ στο κόσμο, που -για παράδειγμα-κρυμμένοι πίσω από το τηλέφωνο –χωρίς ο νόμος να μπορεί να τους βρεί ποιοι είναι- απειλούν τον Χ βιοπαλαιστή εν ονόματι τραπεζών να πληρώσει τα δάνεια του, αυτοί που κατασχέουν σπίτια, που, που, που..
...........................................
‘Αραγε πόσο θα κρατήσουν αυτά; Μια μέρα, δυο μέρες, βδομάδες, μήνες;
Όπως πάντως και να έχει,
οι τυρρανίσκοι η οι μεγαλο-αρουραίοι θα μείνουν ακλόνητοι στα μεγάλα η μικρά βασίλεια τους εκεί στο Κάτω Κόσμο της Δημοκρατίας..
Δυστυχώς για μας τους υπόλοιπους!
Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν..


Βασιλιάς Άγριος

13 σχόλια:

kostakoutas είπε...

Όσο κοιμάται ο κόσμος τόσο αυτοί θα συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Μην κολλάτε στα κόμματα και τις ψεφτοideologies που σκορπάνε..
Οι καιροί είναι πονηροί.
Και αν νομίζετε αλλάζοντας κόμμα εξουσίας θα αλλάξει κάτι...Μάλλον κοιμάστε... Ρίξτε μια ματια στις ΗΠΑ... Βγήκε ο obama...Και?
Κύριοι δεν υπάρχει δημοκρατία...Υπάρχει "επιχιριματοκρατια".
Εμείς κολλάμε στις ταμπέλες..Αυτοί βλέπουν πέρα από αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Εγω σαν φορολογουμενος γιατι πρεπει να πληρωνω το μισθο στους ενστολους κοπριτες?
για να τα βαζουν με δεκαεξαχρονα ?
γιατι δε τα βαζουν με τους σωματεμπορους αλοδαπους και ντοπιους ?
με τους εμπορους ναρκοτικων ?
Ολοι ειμαστε συμετοχοι, γιατι διαμαρτυρονται οι καταστηματαρχες με τα σπασμενα μαγαζια ?
οταν πανε στην καλπη και ψηφιζουν αυτους που δινουν εντολη στην αστυνομια να μην προστατευει τις περιουσιες των πολιτων ,αλλα η μιση αστυνομια να προστατευευει τους VIP δεν τα σκεφτονται ?
ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

"Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.." Δυστυχώς έτσι είναι.Συγχαρητήρια για το άρθρο σου "ΆΓΡΙΕ"

Ανώνυμος είπε...

Πες τα 10:43 !!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά 10:43,η αστυνομία δεν τα έβαλε ποτέ στην ιστορία της με σωματεμπόρους και εμπόρους ναρκωτικών.Παραδίνονται μόνοι τους οι σωματέμποροι και οι έμποροι ναρκωτικών κάθε φορά γιατί μετάνιωσαν για τον έκλυτο βίο τους. Έχασες το μέτρο 10:43 και κοίτα να το ξαναβρείς και συ και όλοι όσοι σήμερα ωρύονται βγάζοντας άναρθρες κραυγές.Γιατί σε κείνους απευθύνεσαι όταν σε ληστέψουν, σε εκβιάσουν,σε απειλήσουν,σε βιάσουν,κτλ.Και συ και όλοι μας.Μέτρο λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Στις 4.12.08 τόγραψε! ΟΧΙ δεν είχε δεί όνειρο .... γνωρίζει την πραγματικότητα ο Στρατηγός... ενώ οι πολιτικοί ... είναι τρομοκρατημένοι!
Το παρακρατος εν δρασει
Μετα τον Β! ΠΠ οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος στην εξουσία ή στην αντιπολίτευση έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς

Ελλαδα, τα βλασταρια σου!

του K. Χ. Κωνσταντινίδη*

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την εγκληματική επίθεση του Παρακράτους εναντίον καθηγητών και φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών στις 27/11/2008.

Ειδικότερα καταδικάζουμε τον τραυματισμό με σιδηρογροθιές της διακεκριμένης καθηγήτριας κ. Μαρίας Τζάνη, του καθηγητού κ Παπαδάτου, αλλά και των φοιτητών.

Από την λήξη του Β! ΠΠ ως το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ και της Δεξιάς, το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα.

Μετά την επικράτηση της Χούντας στην Ελλάδα το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία. Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά-δειλά ένα νέο μεταλλαγμένο Παρακράτος με την μορφή:

α/ Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν. Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ως την αυτοδιάλυση της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.

β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας.

Κατ’ ουσίαν έγινε μετάλλαξη εκείνου του Παρακράτους σε νέο όπως απαιτούσαν οι καιροί μετά την Μεταπολίτευση και την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος, φόβο, αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας, όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών ομάδων, (όπως λ. χ των απεργών εργατών, φοιτητών, ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις, φοιτητών-μαθητών, κάψιμο εκδοτικών οίκων κ.α) αλλά και βομβιστικές επιθέσεις κατά των παραγωγικών τάξεων, (όπως λ.χ τραπεζών, εταιρειών και φυσικά των οργάνων της τάξεως κ. α)

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος στην εξουσία ή στην αντιπολίτευση έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς, διότι εμπόδιζαν το κοινωνικό κίνημα να εκφρασθεί και φαλκίδευε την προβολή των αιτημάτων του μέσω των ΜΜΕ.

Ιδιαίτερη ευθύνη έχει το ΠΑΣΟΚ στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του, διότι διατήρησε συγγενικούς δεσμούς με τους αναρχικούς, ένεκα της κοινής δράσεως των κατά την διάρκεια της δικτατορίας. Όμως ο ΣΥΝ έγινε από την αρχή γέφυρα συνδέσεως του με τους αναρχικούς. Τους αγκάλιασε, τους στήριξε ιδεολογικά και επέτρεψε υπόγειες διαδρομές μεταξύ των αναρχικών οργανώσεων και του ΣΥΝ.

Η δράση των Αναρχικών υπήρξε ολέθρια για το κοινωνικό κίνημα, την οικονομική ανάπτυξη και την Παιδεία μας. Και τούτο διότι τα ΜΜΕ πάντα αγνοούσαν την ουσία των κοινωνικών αιτημάτων και παρουσίαζαν μόνον την οχλοκρατική και τρομοκρατική δράση των αναρχικών.

Ως το 2003 το Παρακράτος των Αναρχικών έδρασε παράλληλα με το Παρακράτος της Τρομοκρατίας της 17Ν και οι πληροφορίες το έφεραν ως συγκοινωνούντα δοχεία, κυρίως για την στρατολόγηση των στελεχών της 17Ν από τον χώρο των Αναρχικών. Όμως είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η συνεργασία των γενικών στόχων και επιδιώξεων τουύτων επιτυγχάνετο στο πιο υψηλό επίπεδο. Ο σκοπός και οι επιδιώξεις των Αναρχικών ήσαν:

1/ Ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης,

2/ Η παρεμπόδιση του συνδικαλιστικού κινήματος

3/ Ο έλεγχος του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος,

4/ Ο εκφοβισμός της Αστυνομίας και το ξεκουρέλιασμα νόμων και θεσμών

5/ Η διάβρωση του Εθνικού Κράτους

6/ Ο εκμαυλισμός της Νεολαίας (διάδοση ναρκωτικών , πορνείας)

7/ Η αμφισβήτηση της Εδαφικής μας Ακεραιότητος(Εθνικά θέματα-Μεταναστευτικό, Σύμβολα κ.α)

8/ Η διάβρωση των διαχρονικών Αξιών των Ελλήνων

9/ Η παρεμπόδιση της διακινήσεως των ιδεών στα ΑΕΙ, ΤΕΙ και Σχολεία και η καταστροφή της Παιδείας

10/ Τέλος, η εξασθένιση της Δημοκρατίας σε βαθμό ώστε να ζει κάτω από την σκιά του Παρακράτος.

Κοντολογίς το Παρακράτος αυτό μοιάζει με τα Ναζιστικά SS και τηρουμένων των αναλογιών συμπεριφέρεται όπως αυτά για την:

1/ Στερέωση της Σιωνιστικής Κατοχής στην Ελλάδα και

2/ Παρεμπόδιση Αναγεννήσεως της Ελλάδος και του Ελληνικού Πνεύματος.

Ως γνωστόν η χώρα μας τελεί υπό στυγνότατη Εβραίο-Μασονική Κατοχή εξ όλων των άλλων εθνών, με εξαίρεση τις ΗΠΑ . Εκεί η κατάσταση είναι δυσβάστακτη. Ο Αμερικανικός λαός είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της Κατοχής. Η Εβραϊκή και η πλουτοκρατική άρχουσα τάξη που ελέγχει τον κόσμο εχθρεύεται θανάσιμα τον Ελληνικό λαό και το Ελληνικό Πνεύμα, διότι αυτό εμπεριέχει: την Δημοκρατία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Συνένωση- Συνεργασία των λαών, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αξιοπρέπεια του Ατόμου, Διάλογο, Μέτρο (Μετριοπάθεια), Γνώθι σ’ αυτόν, το Μέτρον Ανθρωπος, τον Πολιτισμό, το Ωραίο, την Αλήθεια, Επιστήμη-Τέχνη κλπ .

Ακριβώς τα αντίθετα πρεσβεύει η Ιουδαιο-Μασονική και Σιωνιστική δογματική ιδεοληψία των Μυστικών Στοών (Μπίλντερμπεργκ, CFR, Τρίπλευρη Επιτροπή, των 40’ Σοφών, Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, του Ανώτατου Ισραηλινού Συμβούλιου, του ECHELON κλπ)

Ένα πελώριο τρομοκρατικό εγκληματικό δίχτυ–δίκην σιωνιστικού Όφεως- έχει κουλουριασθεί γύρω από τον πλανήτη μας και απειλεί τη ζωή, τους λαούς και το φυσικό περιβάλλον. Οι ταγοί του είναι οι άνθρωποι της κτηνώδους βίας. Το Ελληνικό Κράτος έχει καταλυθεί. Ο Νόμος έχει περάσει στο Παρακράτος.

Συνέλληνες οργανωθείτε για να αποτινάξουμε την ξένη Κατοχή. Η Τρομοκρατία και ο Φασισμός δεν θα περάσουν.
4.12.08

Ο K. Χ. Κωνσταντινίδης ειναι Υποστρατηγος ε. α.

Ανώνυμος είπε...

του Θύμιου Παπανικολάου
(Ο Θ.Π. συμμετείχε ενεργά στα αριστερά κινήματα από την εποχή των Λαμπράκηδων χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. Στη διάρκεια της χούντας φυλακίστηκε για αντιδικτατορική δράση. Στην εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 υπήρξε μέχρι τέλους μέσα στο Πολυτεχνείο.)

"Ξεχύθηκαν τα σμήνη των λακέδων. Από τους άμβωνες της νεοταξικής εκκλησίας θρηνούν σπαρακτικά και ουρλιάζουν ηθικολογικά.
Τι αχαλίνωτη υποκρισία φρενοβλάβειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που ευλογούσαν και χειροκροτούσαν τη ΝΑΤΟϊκή, μαζική σπορά του θανάτου εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν!!!
Όλοι αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ για το θάνατο εκατομμυρίων παιδιών από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί για τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στις γαλέρες- κάτεργα της Νέας Τάξης.
Μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβάδες» των ΜΜΕ, αυτοί που πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους.
Όλα τα ασπόνδυλα, τύπου Λαζόπουλου, που συσσωρεύουν εκατομμύρια φιλώντας τις μπότες των «νταβάδων», βγήκαν με μελοδραματικό ύφος να θρηνήσουν, αναθεματίζοντας όχι το απάνθρωπο και κτηνώδες καπιταλιστικό σύστημα, όχι, έστω το κυβερνητικό οικοδόμημα (κυβερνητικά κόμματα και τους κομματικούς στυλοβάτες), αλλά ένα και μόνο κυβερνητικό διαχειριστή: τη «λεπρή δεξιά». Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος που κυβέρνησε τόσα και τόσα χρόνια και ουσιαστικά κυβερνάει ακόμα, μένει στο απυρόβλητο. Αυτό δεν είναι «δεξιά», είναι «αριστερά»!!!
Όλοι οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, γνωστοί και κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες, σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρελαύνον από τους τηλεοπτικούς άμβωνες!!!
Όλο το «εκσυγχρονιστικό», δωσίλογο σκυλολόι, ανενδοίαστα και ξετσίπωτα, μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπισμού», «δικαίου» και …πολιτικής αντίστασης στο «κράτος της δεξιάς»!!!
Όλο το μακάβριο ιδεολογικό κατεστημένο με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρελαύνει και αυτό, αφηνιασμένα και κακουργηματικά από τους μακάβριους καθεστωτικούς άμβωνες για να δώσει πολιτική κάλυψη στη φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων.
Γιατί οι ψυχώσεις των πανελλαδικών καταστροφών, φωτιών, βιοπραγιών και της αχαλίνης βίας και τρομοκρατίας των επιδρομέων, δήθεν αντιεξουσιαστών, είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας, αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία.
Γι αυτό το αποτρόπαιο, μαζικό ψυχωτικό αμόκ, ο ορισμός του φασισμού, δεν μιλάει κανείς. Απεναντίας το καλύπτουν και το επικαλύπτουν οι μηχανισμοί της προπαγάνδας, οι μπράβοι τους και τα «αριστερά» φερέφωνα.
Εδώ δεν έχουμε συνειδητό λαϊκό κίνημα. Έχουμε «ψυχωτικό κίνημα» του «αριστερού παρακράτος». Έχουμε την τυφλή, καταστροφική βία, κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη, με πολιτικούς μπροστάρηδες, τα «αριστερά» φερέφωνα.
Αυτές οι μαζικές ψυχώσεις, αυτή η πολιτική «αριστερή» φρενοβλάβεια είναι ο ορισμός του φασισμού. Ορισμός που έχει δοθεί και αναλυθεί από τους μεγάλους Επαναστάτες του σοσιαλισμού…
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πιο μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικής Πανούκλας. Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές».
Έχουμε μπει στο δρόμο της κατάλυσης των πάντων, στο δρόμο νέων ιστορικών συμφορών…
Πιστεύω, ότι ελληνικός λαός, δεν θα ξεγελαστεί από τις παρακρατικές σειρήνες του νέου φασισμού… "

Ανώνυμος είπε...

του Θύμιου Παπανικολάου
(Ο Θ.Π. συμμετείχε ενεργά στα αριστερά κινήματα από την εποχή των Λαμπράκηδων χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. Στη διάρκεια της χούντας φυλακίστηκε για αντιδικτατορική δράση. Στην εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 υπήρξε μέχρι τέλους μέσα στο Πολυτεχνείο.)

"Ξεχύθηκαν τα σμήνη των λακέδων. Από τους άμβωνες της νεοταξικής εκκλησίας θρηνούν σπαρακτικά και ουρλιάζουν ηθικολογικά.
Τι αχαλίνωτη υποκρισία φρενοβλάβειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που ευλογούσαν και χειροκροτούσαν τη ΝΑΤΟϊκή, μαζική σπορά του θανάτου εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν!!!
Όλοι αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ για το θάνατο εκατομμυρίων παιδιών από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί για τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στις γαλέρες- κάτεργα της Νέας Τάξης.
Μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβάδες» των ΜΜΕ, αυτοί που πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους.
Όλα τα ασπόνδυλα, τύπου Λαζόπουλου, που συσσωρεύουν εκατομμύρια φιλώντας τις μπότες των «νταβάδων», βγήκαν με μελοδραματικό ύφος να θρηνήσουν, αναθεματίζοντας όχι το απάνθρωπο και κτηνώδες καπιταλιστικό σύστημα, όχι, έστω το κυβερνητικό οικοδόμημα (κυβερνητικά κόμματα και τους κομματικούς στυλοβάτες), αλλά ένα και μόνο κυβερνητικό διαχειριστή: τη «λεπρή δεξιά». Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος που κυβέρνησε τόσα και τόσα χρόνια και ουσιαστικά κυβερνάει ακόμα, μένει στο απυρόβλητο. Αυτό δεν είναι «δεξιά», είναι «αριστερά»!!!
Όλοι οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, γνωστοί και κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες, σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρελαύνον από τους τηλεοπτικούς άμβωνες!!!
Όλο το «εκσυγχρονιστικό», δωσίλογο σκυλολόι, ανενδοίαστα και ξετσίπωτα, μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπισμού», «δικαίου» και …πολιτικής αντίστασης στο «κράτος της δεξιάς»!!!
Όλο το μακάβριο ιδεολογικό κατεστημένο με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρελαύνει και αυτό, αφηνιασμένα και κακουργηματικά από τους μακάβριους καθεστωτικούς άμβωνες για να δώσει πολιτική κάλυψη στη φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων.
Γιατί οι ψυχώσεις των πανελλαδικών καταστροφών, φωτιών, βιοπραγιών και της αχαλίνης βίας και τρομοκρατίας των επιδρομέων, δήθεν αντιεξουσιαστών, είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας, αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία.
Γι αυτό το αποτρόπαιο, μαζικό ψυχωτικό αμόκ, ο ορισμός του φασισμού, δεν μιλάει κανείς. Απεναντίας το καλύπτουν και το επικαλύπτουν οι μηχανισμοί της προπαγάνδας, οι μπράβοι τους και τα «αριστερά» φερέφωνα.
Εδώ δεν έχουμε συνειδητό λαϊκό κίνημα. Έχουμε «ψυχωτικό κίνημα» του «αριστερού παρακράτος». Έχουμε την τυφλή, καταστροφική βία, κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη, με πολιτικούς μπροστάρηδες, τα «αριστερά» φερέφωνα.
Αυτές οι μαζικές ψυχώσεις, αυτή η πολιτική «αριστερή» φρενοβλάβεια είναι ο ορισμός του φασισμού. Ορισμός που έχει δοθεί και αναλυθεί από τους μεγάλους Επαναστάτες του σοσιαλισμού…
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πιο μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικής Πανούκλας. Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές».
Έχουμε μπει στο δρόμο της κατάλυσης των πάντων, στο δρόμο νέων ιστορικών συμφορών…
Πιστεύω, ότι ελληνικός λαός, δεν θα ξεγελαστεί από τις παρακρατικές σειρήνες του νέου φασισμού… "

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ..ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗ

Ανώνυμος είπε...

AGRIE.POLY DYNATA TA LES.

Ανώνυμος είπε...

ποια δημοκρατια ? εδω στην Ελλαδα γινεται καταχρηση της δημοκρατιας! την εχουνε βιασει και ξεσκισει! ρε μαγκες κουκουλοφοροι ενταξει ειναι χωνι το κρατος εδω, αλλα αμα εχετε τα @@ για πηγαινετε στην αμερικη να τα κανετε αυτα.για να δω!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΦΡΟΥΡΟ. ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ Η ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ Η ΚΟΙΝΩΣ (ΠΑΙΔΙΑ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΘΡΟ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω εσυ 4.05 να εχεις βρει το μετρο
και να καταλαβεις οτι θελουμε την αστυνομια στην υπηρεσια του πολιτη να τον προστατευει οχι να απειλει την ζωη του !
Μηπως ενοεις οτι εχει μηδενισθει 'η εχει μειωθει η εγκληματικοτητα ?
Δεν βλεπεις οτι ειναι ανεκπαιδευτοι με κακη νοοτροπια δημοσιου υπαληλου?
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΑΡΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΦΡΑΙΜ
Μηπως σε ενοχλει αυτο
Οταν υπαρχει δραση υπαρχει αντιδραση
αυτα τα ακους σαν αναρθρες κραυγες?
το ψαρι βρομαει απο το κεφαλι
και οταν εχεις την ευκαιρια καθε 4 χρονια τι κανεις αναρωτηθηκες?