Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Επεισόδια χθες βράδυ και στο Μεσολόγγι.


Επεισόδια σημειώθηκαν αργά χθες βράδυ και στην πρωτεύουσα του νομού. Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών επιτέθηκε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται επι της οδού Λόρδου Βύρωνα, σπάζοντας τη γυάλινη πρόσοψη και προκαλώντας υλικές ζημιές. Όπως αντιλαμβάνεστε οι αντιδράσεις για τον άδικο χαμό του του νεαρού μαθητή στα Εξάρχεια δεν έχουν κοπάσει ακόμη. Βέβαια, οι απόψεις επί του θέματος δυίστανται. Αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για μια κοινωνική εξέγερση ενός λαού που δεν αντέχει άλλο να βιώνει την αδικία και την ασυδοσία σε όλες τους τις εκφάνσεις. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο απλά και μόνο για μια ομάδα κουκουλοφόρων με αυτοκαταστροφικές τάσεις που στο διάβα της συμπαρασύρει ότι βρει μπροστά της. Ο χρόνος πιστεύουμε ότι είναι αυτός που θα αποδείξει τελικά ποια απ'τις δύο προαναφερόμενες θέσεις θα υπερισχύσει...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ατσάλινο χέρι που κατευθύνει τον αποτροπιασμό των φασιστικών ψυχώσεων είναι τα ΜΜΕ.

Ζούμε τον φρενοβλαβή παραλογισμό και την κτηνωδία των πλανητικών και διεθνών «νταβάδων». Από τους γιγάντιους προπαγανδιστικούς διαύλους του καθεστώτος προτρέπουν και κατευθύνουν τα μικρά παιδιά σε αυτό το φαύλο κύκλο των ψυχωτικών αποφορτίσεων.

Αυτοί οι άθλιοι μηχανισμοί του καθεστώτος αφού έχουν ..........

δηλητηριάσει τη νεολαία με όλα τα υποπροϊόντα της παρακμής που παράγουν και εμπορεύονται, αφού τη δολοφονούν, καθημερινά, ανελέητα, έρχονται τώρα να «ξύσουν» τα ζωώδη ένστικτα τμήματος της τσακισμένης και ακρωτηριασμένης αυτής νεολαίας, και να τα κατευθύνουν στις καταστροφές και στο τυφλό μίσος.

Οι «νταβάδες» και όλα τα ιδεολογικά, πολιτικά και δημοσιογραφικά τους φερέφωνα εγκωμιάζουν το απολιτικό και άναρχο χάος, ανάγουν τη ζούγκλα τού «όλοι εναντίον όλων» σε «αγωνιστική» αρετή, τις καταστροφές, τις φωτιές, το πλιάτσικο και τους κουκουλοφόρους, σε «ανατρεπτική στάση»!!!

Αυτός είναι ο νεοταξικός εφιάλτης, η στρατηγική των πολυεθνικών: Η διάλυση των πάντων: εθνών, θεσμών, ιστορικών κατακτήσεων, κοινωνικών σχέσεων και ανθρώπων, κάθε πολιτικού και πολιτισμικού ιστού. Θέλουν να μετατρέψουν τους λαούς σε αγέλη χωρίς ιστορική υπόσταση, χωρίς ταυτότητα και σκέψη, χωρίς αξίες και αρμούς συνοχής.

Το χαλύβδινο χέρι που κατευθύνει αυτή την ολοκληρωτική κατεδάφιση είναι τα ΜΜΕ: η σύγχρονη αυτή δικτατορία των ισχυρών κέντρων εξουσίας, ωμή και αποκρουστικά αυθάδης.

Και τα «τάγματα» αυτού του ανατριχιαστικού φασισμού του γκανγκστερικού, πολυεθνικού κεφαλαίου, είναι τα ιδεολογικά φερέφωνα της πονηρής προοδευτικότητας και οι «αριστεροί» νέο-γενίτσαροι.

Ο παλιός φασισμός των εθνικών κρατών έχει αντικατασταθεί με τον σύγχρονο πλανητικό φασισμό των υπερεθνικών μονοπωλίων: ακόμα πιο θηριώδη και καταστροφικό, διότι είναι ύπουλος και αποκρουστικά πολυπρόσωπος: Το παλιό φαιό χρώμα έχει αντικατασταθεί με το ροζ, το μαύρο και πολλές άλλες αποχρώσεις «αναρχοσοσιαλιστικές».

Οι πρακτικές, βεβαίως παραμένουν οι ίδιες.
Και ο σημερινός ροζέ, οργανώνει τα απολιτικά τμήματα της κλονισμένης και εξοντωμένης από το σύστημα νεολαίας, της ριγμένης στα έσχατα όρια της πνευματικής και ψυχικής εξαθλίωσης. Αυτή τη νεολαία την κατευθύνει μέσα στα σκοταδιστικά της αδιέξοδα και την εκπαιδεύει στην καταστροφή, στο παιχνίδι με τα όπλα, στους εμπρησμούς, στην τυφλή βία και τρομοκρατία εναντίον της κοινωνίας, της πολιτικής, των ιδεών, των θεσμών και εναντίον κάθε ανθρώπινης αξίας.

Αν παρατηρήσει κανείς νηφάλια τις αγελαίες ψυχώσεις αυτών των ημερών (τις είπαν οι έμμισθοι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί υπάλληλοι «κοινωνική εξέγερση» και μάλιστα οι πολιτικοί προβοκάτορες (ΣΥΡΙΖΑ) παρομοίωσαν τα γεγονότα με τα ιστορικά κινήματα, ακόμα ανώτερα και από την επανάσταση του 1821!!!), αν τα παρατηρήσει κανείς όλα αυτά θα βρεθεί μπροστά στον εξής παραλογισμό: Η εξουσία του κεφαλαίου και όλα τα όργανά της αποτελούσαν τους κήρυκες και τους «ηγέτες» αυτής της «λαϊκής εξέγερσης»!!!

Ακριβώς, γιατί δεν ήταν ΚΑΜΙΑ «λαϊκή εξέγερση» εναντίον του καθεστώτος, αλλά μια «εξέγερση» του καθεστώτος εναντίον της κοινωνίας, του λαού και των αυθεντικών κινημάτων που κυοφορούνται. Μια «εξέγερση» των «νταβάδων» και των υπαλλήλων τους για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, τη μετατροπή της σε ζούγκλα, συνακόλουθα την ισχυροποίηση της μακάβριας δικτατορίας του πλανητικού κράτους και του «νταβατζίδικου» παρακράτους.

Τον τόνο της «καθοδήγησης» τον δίνουν οι πιο καλοδουλεμένες μήτρες της «νταβατζίδικης» καμαρίλας: Το Λαμπρακιστάν και η «Ελευθεροτυπία».
Τα πρωτοσέλιδα αυτών των Εφημερίδων είναι αποκαλυπτικά. Το ίδιο αποκαλυπτική είναι η πρακτική των εστιών του Σόρος: «Ιός» και «indymedia».
Ενδεικτικά μόνο αναφέρω το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ε»

«Μάθημα 1ο
Εφοδος στα Τμήματα
Ο λόγος τώρα στους μαθητές. Αφήνουν τα σχολεία και φτιάχνουν «πρόγραμμα αντίδρασης» ώς τα Χριστούγεννα. Πετροπόλεμος σε αστυνομικά τμήματα και αποκλεισμοί δρόμων, διαδηλώσεις κάθε εβδομάδα. Σε συντονισμό και οι φοιτητές, που καταλαμβάνουν σχολές σε ΑΕΙ της Αθήνας και της περιφέρειας».

Μόνο οι αθεράπευτα τυφλοί, ίσως, να μη μπορούν να διακρίνουν ότι η εφημερίδα δεν χειροκροτεί απλώς τη «νέα γραμμή» ( εκτονωτικές, τυφλές και πολιτικά ανέξοδες επιθέσεις-προκλήσεις κατά των αστυνομικών τμημάτων), αλλά δίνει ΓΡΑΜΜΗ για τέτοιες επιθέσεις!!!
Αυτοί είναι οι χαλύβδινοι «στρατηγοί» που καθοδηγούν και κατευθύνουν, ποικιλοτρόπως, το «κίνημα» των κουκουλοφόρων.
Οι «αρχηγοί» της «επανάστασης» των νέων!!!

Ρεσάλτο

Ανώνυμος είπε...

sto karpenisi ,mia omada 10 atomwn pernontas apo thn ethniki trapeza, oi 2 reftikan kai enas eklase.
o agonas sinexizete.

Ανώνυμος είπε...

Ο πραγματικός στόχος είναι η Βουλή.


Πετροπόλεμος μπροστά στη Βουλή και πάλι σήμερα.
Ομάδες νεαρών κουκουλοφόρων επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά εναντίον του κοινοβουλίου,ενώ νωρίτερα αποπειράθηκαν να κρεμάσουν μαυροκόκκινη σημαία (το σύμβολο των αντιεξουσιαστών) στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.
Για πρώτη φορά χθες έκαναν την εμφάνισή τους και ομάδες της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) μπροστά στη Βουλή καθώς η ηγεσία της αστυνομίας δείχνει ιδιαίτερο προβληματισμό με την εμμονή των κουκουλοφόρων να προσεγγίσουν αλλά και να εισβάλλουν στο κτίριο.
Είναι χαρακτηριστικό πως τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε εντοπιστεί,για πρώτη φορά στην ιστορία των διαδηλώσεων της Αθήνας,ομάδα νεαρών που προσπάθησε να εισέλθει στη Βουλή από την πίσω πλευρά του κτιρίου.
Η εικόνα έστω και μιας -μαυροκόκκινης ή οποιαδήποτε άλλης πλην της Ελληνικής- σημαίας εντός του κοινοβουλίου ή μιας εστίας φωτιάς εντός του κτιρίου θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα της χώρας καθώς παρόμοιες εικόνες, η παγκόσμια κοινή γνώμη τις έχει συνδέσει με καταρρεύσεις κυβερνήσεων,καταλύσεις δημοκρατικών πολιτευμάτων ή απολυταρχικών καθεστώτων κλπ.
Ο φόβος είναι πως αν όντως υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο"ακραίων στοχείων" το οποίο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δίκαιη αγανάκτιση των νεαρών διαδηλωτών στην ουσία ποδηγετώντας τις αντιδράσεις ώστε να επιτύχει τους στόχους του,δεν θα υπάρξει αποκλιμάκωση των βίαιων επεισοδίων ούτε τις επόμενες μέρες.
Τα συνομοσιολογικά σενάρια τα οποία κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στο διαδύκτιο, και αναφέρονται σε εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών υιοθέτησε για πρώτη φορά χθες Έλληνας πολιτικός αρχηγός!Συγκεκριμένα η πρόεδρος του ΚΚΕ κ.Παπαρήγα σε συνέντευξή της προς πρακτορείο ειδήσεων συνέδεσε ευθέως τη δράση των κουκουλοφόρων με δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι προκηρύξεις που πέταξαν κάποιοι στην Ομόνοια προχθές το βράδυ... Σ' αυτές τις προκυρήξεις γράφει στα Αλβανικά ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... Είναι φανερό και μετά από τα video που δημοσιεύθηκαν σε διάφορα blog πως η συνεργασία της Αλβανικής μαφίας με τους αναρχικούς και τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη... Αλλά κι αν ακόμη δεν ήταν έτσι, η προσπάθεια και μόνο να ξεσηκώσουν τους μετανάστες σε βίαιες και ανθελληνικές διαδηλώσεις, υποδηλώνει τις διαθέσεις κάποιων κέντρων για πρόκληση επικίνδυνων επεισοδίων για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας...

πηγή


Greek Alert

Ανώνυμος είπε...

Τα δάκρυα των παιδιών για έναν δικό τους που σκοτώθηκε απαιτούν τον (σιωπηλό) σεβασμό μας. Τα δάκρυα των γονιών που τρέμουν μήπως συναντήσουν την ίδια μοίρα τα δικά τους παιδιά, επειδή «πήγαν μια βόλτα στα Εξάρχεια», χρειάζονται την (ειλικρινή) κατανόησή μας. Τα δάκρυα των παιδιών του εγκληματία-σε-ώρα-υπηρεσίας πρέπει να βρουν (πραγματική) κατανόηση. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις, η προσπάθεια απάλυνσης του πόνου, συγκράτησης της οργής και εκτόνωσης του θυμού είναι όλα απαραίτητα και μπορεί μάλιστα να μας κάνουν λίγο πιο ανθρώπινους απ’ όσο υποκριτικώς (κατά κανόνα) υποστηρίζουμε πως είμαστε. Η εκδίκηση, όμως, δεν ταιριάζει στους πολίτες, αναιρεί τη δικαιοσύνη και υποβαθμίζει τη δημοκρατία.

Το χειρότερο είναι πως... υποκρινόμαστε ότι δεν βλέπαμε την άβυσσο μίσους που τόσο καιρό έχει ανοίξει και συντηρείται ανάμεσα σ’ ένα πολύ μεγάλο τμήμα της νεολαίας και την αστυνομική αρχή. Ποιος επαγγελματίας, που θα τον έβριζαν στον δρόμο προς την εργασία του, κάθε μέρα, θα έμενε στη γειτονιά οκτώ ολόκληρα χρόνια; Οταν για να μετακινηθεί ένας δημόσιος υπάλληλος φροντίζουν συνδικάτο και κόμμα, γιατί δεν λειτουργούν στοιχειώδεις κανονισμοί μιας υποτυπώδους οργάνωσης (για Σώματα Ασφαλείας σε κατάσταση αφόρητης πίεσης), τότε απλώς περιμένουμε το χειρότερο να συμβεί.

Παρόμοια υποκρισία υπάρχει και στην πλευρά των «καθοδηγητών» των Εξαρχείων ή άλλων «προοδευτικών» που (πιο συχνά απ’ όσο φανταζόμαστε) χρησιμοποιούν το φρέσκο μυαλό των παιδιών για να τους περάσουν διδάγματα μιας κρυπτο-αυταρχικής θέσπισης της κοινωνίας μας. Μα αλήθεια, δεν γνώριζε κανείς τι συμβαίνει στη νεολαία μας; Δεν έπρεπε κάποιος να δώσει σημασία στη μόδα που διαχύθηκε στη νεολαία τα πολλά τελευταία χρόνια, που θέλει τον μπάτσο να προπηλακίζεται και να υβρίζεται; Και, επιπλέον, να θεωρείται η στάση αυτή «πολιτική πράξη»; Και, ακόμη, σε πάμπολλες περιπτώσεις, να προστατεύεται ο παραβάτης από τις «γνωριμίες» των γονιών ή από το σύστημα «συνηγόρων» ή από μουράτους πολιτικούς;

Υποκρισία και ψέμα πηγάζει και από την απραξία και, το χειρότερο, από τις πράξεις της δικαιοσύνης. Συχνά, αποφάσεις της, σε περιπτώσεις μάλιστα που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, δεν ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Και μη βιαστείτε να αποδώσετε την ασύμπτωτη πορεία δικαίου και δικαιοσύνης, στην τηλεοπτική επανάληψη των αφόρητων σκηνών βάναυσης κακοποίησης στην υπόθεση της «ζαρντινιέρας». Οι νέοι, ιδιαίτερα αυτοί, δεν χρειάζονται την κομματικοκρατούμενη τηλοψία. Eχουν το Iντερνετ, το YouTube, τα κινητά τους, τα ιντερνετικά στέκια, τα καφενεία «ελεύθερων» πολιτικών συζητήσεων. Στον κόσμο αυτό, της νεολαίας, η απόχρωση και μόνον της στολής δημιουργεί απέχθεια, ο δικαστής είναι εξωνημένος ή δούλος, ο σώφρων δάσκαλος εκπροσωπεί τον «πατέρα», όλος ο κόσμος είναι ένα και είναι εναντίον του. Οταν η υποκρισία πλημμυρίζει τα πάντα, τα μόνα δάκρυα που αρμόζουν είναι του θυμού που θα σαρώσει το παλιό καθεστώς. Μαζί με τα άλλα, των δακρυγόνων..

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Y2JDJu0Z2Y0

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΓΟΙ .
ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ.
ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ,
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ,ΜΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΤΘΕΡΙΣΜΟΥ.
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΠΙ ΙΜΙΩΝ ΕΠΙ ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.
ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ
ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ
ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΕ.
ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΝΑΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ
ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΥΜΑΣΤΕ ΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ
ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ
ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φειγ-βολάν ρίχθηκαν στην Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης.
Είναι γραμμένα στην Αλβανική γλώσσα.Μεταφράζονται σε "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"!
*Ποιοί είναι αυτοί που προσπαθούν να εμπλέξουν τους μετανάστες σε ένα στημένο παιχνίδι;
*Ποιός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και πότε θα μπεί φρένο;
*Πως εξηγείται το ότι η πλειοψηφία των συλληφθέντων στα επεισόδια δεν είναι Έλληνες πολίτες;
H εφημερίδα "Μακεδονία" αναρωτιέται σήμερα στο πρωτοσέλιδό της σχετικά με τα τελευταία επεισόδια:"Πρόβα ή φινάλε;"
Μια προφητική(;) δήλωση.
*Τι εννοούσε ο κ.Παπανδρέου -και τι σχέση μπορεί να έχουν τα λόγια αυτά με την κατάσταση την οποία ζούμε τις τελευταίες μέρες- όταν σε ομιλία του στη Βουλή,στις 11/6,απευθυνόμενος προς τον κ.Καραμανλή τόνιζε:
"Όλη η περιοχή, από τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, είναι σημαντική και κρίσιμη για την ασφαλή μεταφορά των καυσίμων στον υπόλοιπο κόσμο" και συνέχιζε με τα εξής
"Μην εμπλακείτε σ' αυτή την τεράστια γεωπολιτική σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων και αναδιανομής των σφαιρών επιρροής, αναζητώντας πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη. Η πρόσφατη ελληνική ιστορία διδάσκει ότι, σε ανάλογες ιστορικές περιόδους και καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, ο φιλειρηνικός Ελληνικός λαός πλήρωσε τέτοιες αναίτιες εμπλοκές."
Ακόμα κι αν δεχτούμε πως δεν έχουν σχέση τα γεγονότα που τώρα βιώνουμε με τα λόγια του Γ.Παπανδρέου,δε θα έπρεπε καποτε οι πολιτικοί μας να σταματήσουν τα υπονοούμενα και να μιλήσουν καθαρά;
Κάποιοι εκμεταλεύονται τις διαδηλώσεις και την οργή των μαθητών προς οφέλη που ακόμα δεν έχουμε πλήρως αντιληφθεί.
Μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινής γνώμης ήδη συγχέει -αδίκως- τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των μαθητών με τη δράση των κουκουλοφόρων.Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως πρόκειται για δύο διαφορετικές καταστάσεις με τελείως διαφορετικά κίνητρα αλλά και στόχους..

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω πως η ιδέα της πατρίδας, του κοινού τόπου, της ιστορίας και του πολιτισμού του, σας είναι απεχθής.
Ξέρω πως οι κατά τα άλλα «ευαίσθητες» μύτες σας είναι επιλεκτικές στις οσμές του χυμένου αίματος: όσο σας εξεγείρει η δολοφονία ενός δεκαπεντάχρονου από ένα ανθρωποειδές, τόσο σας αφήνει παγερά αδιάφορους η δολοφονία ενός πιλότου που υπερασπίζεται το Αιγαίο ή ενός Ελληνοκύπριου Γλέζου που κατεβάζει την κατοχική σημαία.
Ξέρω πως σέβεστε απεριόριστα τα τζαμιά, τις συναγωγές, τους καθολικούς, προτεσταντικούς ή και αρχαιοελληνικούς ναούς, και το μόνο που δεν σέβεστε είναι οι ελληνορθόδοξες εκκλησίες ή εικόνες. Είναι κι' αυτό μια καθ' όλα σεβαστή μορφή αυτοπεριφρόνησης.
Ξέρω πως δεν χάνετε ευκαιρία να κάψετε την ελληνική σημαία και να την αντικαταστήσετε με την μαυροκόκκινή σας, ξεχνώντας βέβαια πως είναι αυτή η ίδια σημαία που ύμνησε ο Σολωμός, για την οποία πέθανε ο άλλος Σολωμός, που ύψωσαν οι αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και αντίστασης, αυτή η ίδια που γκρεμίστηκε κάτω από τις ερπύστριες των τεθωρακισμένων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ξέρω τέλος πως ενώ περιφρονείτε βαθύτατα την πολιτισμική δημιουργία αυτού του τόπου, γοητεύεστε απεριόριστα από τον πολιτισμό, την γλώσσα και τα ήθη του παγκόσμιου χωροφύλακα, του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. (…)
Ακούστε, σας παρακαλώ, και σκεφθήτε επί τέλους: Με μια απείρως πιο αυταρχική αστυνομική εξουσία στο σβέρκο τους, οι αριστεροί του '40 συστρατεύθηκαν στον πόλεμο εναντίον του ιταλικού φασισμού και του γερμανικού ναζισμού, γιατί καταλάβαιναν αυτό που εσείς, δυστυχώς, αδυνατείτε να καταλάβετε: πως υπάρχουν εξουσίες κι εξουσίες, και πως οι αφανείς και φαινομενικά μακρινές μπορεί να είναι πολύ πιο καταπιεστικές και αντιανθρώπινες.
Σήμερα που τα εξωνημένα κανάλια αλωνίζουν στα μυαλά των ανθρώπων και που είναι δυνατόν με ένα και μόνο ψέμα, καλά προπαγανδισμένο, να πέφτουν κυβερνήσεις και να διεκπεραιώνωνται πορτοκαλί, βελούδινες κ.λπ. «επαναστάσεις», μήπως είναι καιρός να αναρωτηθήτε μπας και λειτουργείτε ως τα ανυποψίαστα και ευχειραγώγητα κινούμενα μιας «κοκκινόμαυρης» «επανάστασης», ενορχηστρωμένης απ' τον παγκόσμιο χωροφύλακα; Ο οποίος φιλοδοξεί να ταπεινώσει και να υποδουλώσει έναν ολόκληρο λαό με λίγες σπασμένες βιτρίνες και μερικά πυρπολημένα κτίρια;
Κοντολογίς, αφού δεν μπορείτε και δεν θέλετε να είστε πατριώτες, μπορείτε τουλάχιστον να μην είστε ηλίθιοι;
..

Ανώνυμος είπε...

Τα είδαμε όλα στη Θεσσαλονίκη, αλλα είμαι απο Αγρίνιο, δεν περίμενα στο Μεσολόγγι τέτοια κατάσταση...

Ανώνυμος είπε...

ο πατριωτισμος ολων εδω μεσασ ξεχειλιζει αλα πατριδα δεν ειναι μονο η σημαια και τα συνορα και η καθαροτητα της φυλης σασ των πατριωτισμο το ξεχνατε αμεσως οταν το ρουσφετι σας βγαινει στην επιφανεια για να πατησετε πανω σε καπιον αλον για να περασει το δικο σας οταν σας κλεβουν καθημερινα επιβαλοντασας ολο και περισοτερους φορους για καλυτερη δημοσια εκπαιδευση και νοσοκομεια οτν κλεβετε τον διπλανο σας νομιμα και καλα μεσα απο τη δουλεια σας τοτε εισται ολοι πατριωτες και φαινεσται

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με πληροφριες τα επεισοδια στο μεσολογγι τα εκαναν οι γυφτοι για να δειξουν οτι αυτοι κανουν κουμαντο στην πολη πια.θλιβερο αλλα ειναι η πραγματικοτητα....

Ανώνυμος είπε...

το μεσολογγι ας το καψουν μωρε.δεν μας νοιαζει.

Ανώνυμος είπε...

το μεσολογγι ετσι και αλλιως ρε παιδια κατεστραμενο ειναι και ριμαδιο απο τους γυφτους.για ρωτηστε τους ολο ενα και λιγοτερους τουριστες που επισκεφτονται την πολη του μεσολογγιου για την εικονα που συναντουν και τοτε θα καταλαβουν.παντου υπαρχει βεβαια αυτο το προβλημα αλλα στο μεσολογγι που ειναι πολυ μικρη πολη το προβλημα ειναι εντονοτερο.