Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Από τα επεισόδια στο Αγρίνιο








10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΜΑ,ΠΟΥ ΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ.ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια αμφιβολία, εάν το έκαναν επειδή σεβάστηκαν πραγματικά τον ιδιώτη ή επειδή το Αγρίνιο είναι μικρή πόλη και λίγο πολύ γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους και φυσικά οι ιδιώτες είναι κυρίως μικρές επιχειρήσεις.

Ανώνυμος είπε...

αμα πας στο παρκο θα τους βρεις ολους. ετσι και κανουν καμια μαλ@.. με τα μαγαζια εχουν να φανε πολυ ξυλο.

Ανώνυμος είπε...

exei na pesei matsouk ama kanoun kamia m@l@ki@...

Ανώνυμος είπε...

α ρε αγρινιο ειμαστε απο αλλο πλανητη

Ανώνυμος είπε...

Έτσι!! Το Αγρίνιο έχει αδυναμία σε τράπεζες η αλλιώς στους νόμιμους τοκογλύφους.Αν και άμα τις καίγανε θα ήταν μια μεγάλη ανάσα για τον χρεωμένο κόσμο και εκδίκηση για αυτούς που χάσανε το σπίτι τους για 1000€. Τα μαγαζιά τα έχει βάλει στόχο η κυβέρνηση αλλά οι μαγαζάτορες αποκλείεται να της επιτεθούν. Για αυτούς τους φταίνε μόνο οι αναρχικοί! Μπροστά στην κυβέρνηση η μαγκιά χάνετε!

Ανώνυμος είπε...

Κανενας αναρχικος η αντιδραστικος δε σπάει μαγαζια και περιουσίες απλου πολίτη.Αυτό ισχύει και αποδείχθηκε σε όλες τις πόλεις!!!
οσο και αν οι ρουφιάνοι προπαγανδίζουν και λένε ψέμματα τόσο αυτή η κατασταση έρχεται εναντίον τους.
Σιγά σιγά θα ερθει ο καιρός να υποστούν τις συνέπειες και οι ρουφιάνοι.
Αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες είναι η αρχή για πιο δυναμικές και αποτελεσματικές κινητοποιήσεις.

Ανώνυμος είπε...

να πανε να καψουνε το σπιτι του καραμανλη του παπανδρεου του αλαβανου( καλα με τοσα που εχει ο αλαβανος σιγα μην τον πειραξει) ο πλουσιοτερος ειναι εξαλλου και οχι του κοσμακη!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ 5,48 ΠΟΥ ΖΕΙΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ?ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ?ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ?ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!