Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νιας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ του νομού σε ανοικτή Συνέλευση τη Δευτέρα 30/3 στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου με θέμα το σχέδιο προγράμματος που έχει κατατεθεί και η πορεία μας προς τις Ευρωεκλογές – απολογισμός - εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Η συνέλευση ορίστηκε ενόψει της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί 10,11,12 Απρίλη στην Αθήνα, με θέματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις ευρωεκλογές. Συνελεύσεις θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, όπου θα συζητηθούν τα θέματα της Πανελλαδικής Σύσκεψης.
Έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την κεντρική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το «Σχέδιο πολιτικού πλαισίου για τις ευρωεκλογές» και το «Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Σχέδιο της γραμματείας για την πανελλαδική σύσκεψη», τα οποία είναι διαθέσιμα στην κεντρική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ: www.syriza.gr
Στη συνέλευση θα παρευρεθούν και θα εισηγηθούν για τα θέματα, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της γραμματείας της ΚΠΕ του ΣΥΝ και ο Σπύρος Κόγκας, στέλεχος της ΚΟΕ.

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: