Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Οι πρωτιές έρχονται από τη ΓΕΑ στο στίβο..

Η διεξαγωγή των Πανελληνιίων Πρωταθλημάτων Στίβου του έτους 2009 άρχισε.Τα πρωταθλήματα αυτά διοργανώνονται από το ΣΕΓΑΣ.
Ο χορός άνοιξε με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος που διεξήχθη στο Μαρκόπουλό Αττικής στις 22 Φεβρουαρίου 2009 και εν συνεχεία στις 8 Μαρτίου 2009 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην που έγινε στο Ελληνικό.
Και στα δύο Πρωταθλήματα αθρόα ήταν η συμμετοχή Αθλητικών Συλλόγων που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό. Παρούσα στις διοργανώσεις αυτές και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με αρκετούς ααθλητές και αθλήτριες..
Οι αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΑ που έλαβαν μέρος στα εν λόγω Πρωταθλήματα είχαν σημαντική παρουσία και μερικοί απέσπασαν πρώτες Νίκες.
Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος ο Αϋφαντόπουλος
Αλέξανδρος
τερμάτισε 1ος στα 4000 μέτρα παίδων, επί 104 τερματισάντων και ο Κων/νος Τουσέ τερμάτισε 2ος στα 6000 μέτρα εφήβων, επί 51 τερματισάντων.
Και οι δύο αθλητές προπονούνται από τον καθηγητή Φ.Α. και προπονητή Στίβου Μπάμπη Ποσονίδη.
Επίσης και οι αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΑ Γεωργία Σταμούλη, Κωνταντίνος Αποστολόπουλος, Χριστίνα Λιάτσου, Αθηνά Σταμούλη και Λεωνίδας Μαυρόπουλος που έλαβαν μέρος στο Πρωτάλθημα του Ανώμαλου Δρόμου τερμάτισαν και βαθμολογήθηκαν.
Επίσης στα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10.000μ. νέων η Ελευθερία Ζαπαντιώτη τερμάτισε 2η και στο Βάδην 20.000μ γυναικών τερμάτισε 4η. Η αθλήτρια Ζαπαντιώτη προπονείται από τον καθηγητή Φ.Α. και προπονητή Στίβου Νίκο Γαλούνη.

Πλάνο αρχειίου με τη βαδίστρια
της ΓΕΑ Ε.Ζαπαντιώτη.
Οι εν λόγω επιτυχίες του τμήματος Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, που τιμούν, όχι μόνο το Σύλλογο της ΓΕΑ, αλλά και τον τον τόπο μας γενικότερα, είναι αποτέλσμα της συστηματικής και μεδοδικής προετοιμασίας που γίνεται στο τμήμα.Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: