Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Καταγράφουν τις παράνομες χωματερές.

''Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία για του Χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) και τις χωματερές που συνεχίζουν να υπάρχουν παρά την υποχρέωση της χώρας μας να έχει κλείσει όλους αυτούς τους χώρους μέχρι 1/1/2009. Η κυβέρνηση μάλιστα παρουσίασε στην ΕΕ μια κατάσταση που πολύ απέχει από την πραγματικότητα.
Η ανεξέλεγκτη διάθεση των αποβλήτων κάθε είδους (αστικά-δημοτικά, βιομηχανικά και υγρά) δεν αποτελούν μόνο παράβαση της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας αλλά και μια σοβαρή απειλή για την υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν από τους πολίτες να συγκεντρώσουν και να τους στείλουν στοιχεία για περιοχές όπου συνεχίζεται ακόμα η ανεξέλεγκτη διάθεση ή/και καύση απορριμμάτων, κάτι που εμπεριέχει και ποινικές ευθύνες για τους φορείς της αυτοδιοίκησης που αδιαφορούν ή είναι συνένοχοι σε παρόμοιες εγκληματικές για την υγεία και το περιβάλλον πρακτικές.
Συμπληρώστε και στείλτε μας τις φόρμες καταγραφής των ΧΑΔΑ και χωματερών, συνεοδευόμενες από φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία.
Στείλτε το υλικό σας ή ζητήστε πληροφορίες:
ecogreenswaste@gmail.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για τον ΝΟΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Επικοινωνήστε με τον συντονιστή της Πολιτικής Κίνησης Κώστα Καπρέλη κιν. 6947324969''

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ρουφιάνος για χάρη των
"ΟΙ-ΚΩΛΟ-ΓΩΝ" δεν θα γίνω!

Ας διώξουν πρώτα τον εξωνημένο Τρεμόπουλο, ας παραδεχτούν ότι "τα έχουν πιάσει" από τον Σόρος για να εκτελέσουν διατεταγμένη υπηρεσία εις βάρος των εθνικών θέσεων και μετά ας έρθουν να μιλήσουμε για χωματερές.

Ανώνυμος είπε...

Twra eseis pws aftoanakyrihtikate se kynigous twn XADA kai zitate apo emas tous allous na sas symplirwsoume kai na sas steiloume ti Forma einai aporias axio poioi eiste telos pantwn; posoi eiste telos pantwn; Den psaxnete kalytera eseis na tis breite kai na steilete se emas ti symplirwmeni forma.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί ξέρουν από σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

2:49 . ρούφα διοξίνη κι εσύ και τα παιδιά σου, πλήρωνε πρόστιμα για τις χωματερές και κυρίως μη γίνεις ΠΟΛΙΤΗΣ!!Προστάτευε το ΣΧΗΜΑ κι οχι την ΟΥΣΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ..ΝΑΙ αυτή η απέραντη χωματερη που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ κινδυνεύει από τον Τρεμόπουλο!!Υψώστε την γαλανόλευκη πάνω από τόνους πλαστικών!!Χέρια ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ όπως ο Βουλγαράκης, ο Παυλίδης και λοιποί εκποιητές του ΕΘΝΙΚΟΥ πλούτου θα την κρατάνε σφιχτά...Από την άλλη κι αυτοί οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ με τί ασχολούνται?? Διορισμούς ,ρουσφέτια,ΓΛΥΨΊΜΑΤΑ δε μπορούν να κάνουν?? Ακου εκεί..για ποιότητα ΖΩΗΣ θα μιλάμε ΤΩΡΑ ?? ΣΤΑΜΑΤΆΩ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΥ... Ε,,ΞΕΡΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!sorry!!

Ανώνυμος είπε...

"Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοι στ' αλευρι". Διαβάστε καλύτερα τις θέσεις των Πράσινων και θα καταλάβετε για τι είδους ανθρώπους και κόμμα μιλάμε. Θα τους ανεχθούμε κι αυτούς καμιά 4ετία ακόμα μέχρι να τους καταλάβει ο κόσμος και μετα, μην τους είδατε...

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχας Ανωνυμε σε ευχαριστω που μου εθυμησες οτι η Ρουφιανια ειναι δουλεια.Μια δουλεια - Ρουφιανια -που την εχω συνδεσει με αληστου μνημης εποχες. Η Ρουφιανια υπερχει παντου μεσα σε καθετι. Για τις ΧΑΔΑ
των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ:
Το βαθυτερο σκοταδι ειναι λιγο πριν την αυγη. Αυτο ομως που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι το ΜΕΛΛΟΝ οσο παει και πλησιαζει. ecokap

Ανώνυμος είπε...

11:49 δύο ερωτήσεις:
1.Σε ποιον απευθύνεσαι;
2. Τι πίνεις:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ,αλλε,Ανωνυμε,που διαβασες τις θεσεις των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ,δεν μας τις λες και σε εμας για να μαθουμε τι λενε αυτοι οι ανθρωποι ,που τους τιμησαν με την ψηφο τους 185000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Φαινεται να γνωριζεις πολλα εσυ.Τι να καταλαβουμε εμεις οι φτωχοι.Πρεπει ομως να ξερεις οτι η γνωσει προσφερει πολλα προβληματα,η αγνοια σιγουρα δεν τα επιλυει ecokap

Ανώνυμος είπε...

Ρίξε μια ματιά στα παραπάνω σχόλια και θα πάρεις μια ιδέα του γιατί τόσοι πολλοί αντιτίθενται στον Τρεμόπουλο και την παρέα του των οικολόγων με τις βαθιές τσέπες. Τώρα για τις ψήφους κράτα μικρό καλάθι, έχετε ακόμα δρόμο. Άλλωστε αν η εκλογική ισχύς αντιπροσώπευε πάντα την ορθή κρίση από μέρους των πολιτών, η δημοκρατία και ο τόπος δε θα είχαν φτάσει σε αυτά τα χάλια.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:03

ΟΙ-ΚΩΛΟ-ΓΕ,

Εθνικός πλούτος είναι η Ιστορία της πατρίδας την οποία εσείς οι "τρεμοπουλαίοι" την ξεπουλάτε για τα τριάκοντα αργύρια του Σόρος...

ούστ, ψοφόσκυλα!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

185 xiliades nianiara! autoi toys pshfisan!
akou ekei 18 xronvn na pshfizeis?
edw oyte sto kazino den mporeis na mpeis ama eisai 18 xronwn!
edw ta 18xrona den kseroun oute ti vraki forane!