Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ο πολιτισμός πάει διακοπές...



Αναρτήθηκε στο agrinio culture

Γιορτές καλοκαιριού 2009 ! Είχα δει εδώ και αρκετές μέρες το φυλλάδιο του Δήμου Αγρινίου όμως δεν είχα παρατηρήσει το εξής: Το πρόγραμμα των εκδήλώσεων που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Αγρινίου παρουσιάζει ένα ....μικρό, μικρούλι τόσο δα κενό.... Το διάστημα από 27 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου στο Αγρίνιο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, καμία εκδήλωση , κανένα δρώμενο... Όχι βέβαια πως αν γίνονταν θα άλλαζε κάτι, αλλά είναι σαν να σου λέει "άντε τι κάθεσαι τράβα διακοπές"... δεν την παλεύει κανείς με τη ζέστα (και όχι ζέστη) που κάνει στο Αγρίνιο καλοκαιριάτικα!!! Ο πολιτισμός της πόλης πρέπει να πάει και αυτός διακοπές, να ξεκουραστεί, να γυρίσει δριμύτερος το φθινώπορο, γιατί ο χειμώνας αναμένεται βαρύς... Και όλα αυτά την ώρα που το ΔΗΠΕΘΕ του Αγρινίου δεν καταδέχθηκε να παρουσιάσει την παράσταση "Ευριπίδου Σπαράγματα ή Απλά Μαθήματα μιας Άγνωστης Μυθολογίας" στο Αγρίνιο, στην ....πόλη του!!! Ίσως γιατί οι Αγρινιώτες να μην καταλαβαίνουν από αρχαίο δράμα , ίσως τελικά να είμαστε για κάποιους Ούνοι.... είμαστε όμως ;;; Να ένα κρίσιμο ερώτημα είμαστε Ούνοι ή δεν είμαστε;;; Ιδού η απορία, που λέει και ο δυστυχής Άμλετ. Πάντως αν είμαστε Ούνοι, όπως κάποιοι μας θεωρούν, δεν είμαστε για τους λόγους που εκείνοι νομίζουν! Αλλά για άλλους λόγους... ίσως είμαστε Ούνοι, γιατί το πολύ το "Κύριε ελέησον" το βαριέται και ο παπάς... Και εμείς παράμαστε του "Κύριε ελέησον"..... και ο νοών νοείτω!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο agrinio-culture γιατι μας εχει αφαιρεσει το δικαιωμα να σχολιαζουμε τις αποψεις του.Για να μονολογει εκ του ασφαλους και πισω απο την ανωνυμια του

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ?ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ?
ΕΙΜΑΣΤΕ BEHIND THE SUN!

Σακιας είπε...

Μέχρι πότε θα πληρώνουμε την απάτη που λέγεται Δηπεθε ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ = ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΔΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΄΄ΣΤΕΛΕΧΩΝ΄΄ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ).
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ.

Τσε είπε...

Προσεξε τα λόγια σου οταν αναφερεσαι σε "προοδευτικούς".