Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ανάψαν τα φώτα..



Μετά άπο ένα χρόνο ανάψαν επιτέλους τα φώτα στην πλατεία Δημοκρατίας, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες. Μαζί με τα φώτα ελπίζουμε σύντομα να ανάψει και το πράσινο φως για τη χρήση της από το Αγρινιώτικο κοινό. Οψόμεθα..

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να δουμε σε 2 μερεσ που θα αναψουν την φλογα οι βλακες!γιδια αγρινιωτες!οχι δεν ειμαι μεσολογγιτης φοιτητης ειμαι και ειμαστε και εμεις τσαντισμενοι με τον δημαρχο που ψηφιζετε εσεις!καλα ολο ναρκωτικα περνετε?

Ανώνυμος είπε...

ανοιξε λιγο το ματι μας ρε παιδια τωρα που πηραν τις λαμαρινες απο την πλατεια.θα δωσει σιγουρα αλλον αερα η πλατεια στην πολη οταν θα δωθει επιτελους στο κοινο.ελπιζω αυτο να γινει πριν απο τα χριστουγεννα μαζι με τα γυρω εργα.

Ανώνυμος είπε...

Αντε να δουμε... Ετσι οπως ειναι τωρα το κεντρο του Αγρινιου, οι ξενοι που θα ερθουν (για καμια ωριτσα) την Παρασκευη με την Ολυμπιακη φλογα θα νομισουν οτι βρισκονται στο Κοσοβο!

Ανώνυμος είπε...

"Φοιτητη" 2:47 πμ

τετοια ωρα επρεπε να εισαι στο κρεββατακι σου και να κοιμασαι για να ξυπνησεις το αλλο πρωι να ασχοληθεις με τις σπουδες σου! Αλλα τι λεω; Τετοια σαϊνια ερχεστε εδω με "10" και "11" γι αυτο παει κατα διαολου το πανεπιστημιο...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ''φοιτητή'' 2.47,μας έπεισες...!!!

Ανώνυμος είπε...

WHAT IS THIS? ΣΚΥΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ!

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

2:47 καρφώνεσαι μόνος σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ? Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ....
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ..

titor6

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν κάποιοι "φοιτητές" να ασχοληθούν πρώτα με το πως θα γλιτώσουν το κόμμα τους από το Μητσοτακέϊκο και μετά να ασχοληθούν με το Δήμο Αγρινίου .... Μέχρι του χρόνου τον Οκτώβριο έχουν καιρό.....

Ανώνυμος είπε...

ού είναι το πρόσθετο πράσινο και τα νέα πολλά δέντρα που υπόσχονταν?? Γελάνε και οι πέτρες με τη δημοτική αρχή της πλάκας,του τσιμέντου. Μια αχανής μαλ... ξανά. Έλεος. Θέλουμε πράσινο και δέντρα ρε καραγκιόζηδες. Ξηλώστε πάλι και βάλτε δέντρα και πράσινο. ΕΑκτός κι αν το νέο πράσινο περιορίζετε σε κάτι λωρίδες πλάτους 30 πόντων. Ουστ από δω ΘΗΣΕΟ-φάγοι.
Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ. Θα φάτε καλάάάάά.

Ανώνυμος είπε...

12:34 εγω μπηκα στο τμημα μου με 16 και τοτε βαση ειχε 16!δεν φταιω εγω που το αγρινιο αυξησε τις θεσεις κατα 50% με αποτελεσμα να πεσει το 2008 2000+ μορια και φετος κοντα στα 2000 παλι επειδη εμαθαν ολοι οι φοιτητες οτι θα γινει δυτικης ελλαδας και δεν θα ειναι πλεον ιωαννινων αλλα και απο τις τελειες εγκαταστασεις των τμηματων αλλα και τα επαγκελματικα δικαιωματα!οπως καταλαβαινεις εγω σπουζω εδω και μπαινω τετοια ωρα στο agrinio news μπας και ακουσει κανενας και γινει τιποτα!σε πληρωφωρω οτι εχω πολλα πραγματα να κανω τετοια ωρα αλλα τι λεω στο αγρινιο ουτε τα club δεν εχουν κοσμο τετοια ωρα!ακομα μιλας-τε!δεν καταλαβα οιτι ωρα θελω θα γραφω αλωστε που ξερεις εσυ αν εγω δεν διαβαζα?ε?με τετοιο προγραμα που εχουμε δεν προλαβαινουμε τιποτα να κανουμε και φιλαρακι ο πρυτανης ιωαννινων μπορει να μας εχει γραμενους αλλα οταν τον ρωτησαν στην ερτ για το επιπεδο πανεπιστημιου ιωαννινων ειπε οει εχουμε και 2 τμηματα στο αγρινιο που μαλιστα το ΔΠΦΠ ειναι 4 σε αξιολογιση στην ελλαδα!και οταν θα γινουμε μηχανικοι αρα και πολυτεχνιο εσυ στηλε τα παιδια σου σε τει επειδη ενα εγκλημα που ειναι να μπαινουμε σε σχολη με 12 και να ειναι του επιπεδου 17 θα εχει πλεον αποκατασταθει!ταπεινος φοιτητης!!!:-)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξυπνήστε και κοιτάξτε πίσω από το παραβάν.
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν επιθυμεί την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου στο Αγρίνο, γιατί κόπτεται για τη σχολή Διαχείρισης Φυσικών Πόρων που γίνεται πλέον Πολυτεχνειακή, Μηχανικών Περιβάλλοντος και θέλει να το πάρει στο σχεδιαζόμενο πολυτεχνείο ή καλύτερα πολυτεχνική σχολή στα Γιάννενα. Είδη ο Σαλμάς είχε υπογράψει για τη δημιουργία Αρχιτεκτονικής στα Γιάννενα όταν ήταν στο ΣΑΠΕ, έχει και τη σχολή Επιστήμης των Υλικών, θέλει και τους Μηχανικούς Περιβάλλοντος, ειδικά τώρα τελευταία που το Περιβάλλον πουλάει και σύντομα θα είναι πρώτη πρωτεραιότητα παντού. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, Μοσχολιέ τί κάνεις?? Τώρα που βγήκε το ΠΑΣΟΚ γιατί δε διεκδικείς?? Θέλουμε δράσεις περισσότερες ειδικά τώρα που βρίσκεταιστην εξουσία το κόμμα που σε στηρίζει. Καταλάβατε πού παίζετε το παιχνίδι?? Και για αυτή τη σχολή, αλλά όχι μόνο γι'αυτή,όμως.

S. F. T. είπε...

Τι ακριβως σπουδαζεις βρε ταπεινέ φοιτητακο ;;;;; Δεν πιστευω να γινεις εκπαιδευτικος... γιατι τα παιδια που θα περασουν απο τα χερια σου, θα μαθουν την ιδια ορθογραφία με σενα απο οτι βλεπω.... χαχαχαχαχαχα ....

ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ... ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΙΣΧΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;; .. ΠΟΥΣΑΙ ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ... ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ AGRINIONEWS
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΟ... ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ;

agrinionews είπε...

10:08 δεν ανεβάσαμε το σχόλιο σου γιατί αναφέρεσαι ανώνυμα σε επώνυμο πρόσωπο και σε πράγματα που έχουν ειπωθεί όπως λες από αυτό, δίχως να γνωρίζουμε αν αυτά ισχύουν στη πραγματικότητα

Ανώνυμος είπε...

9:02 dexomai thn kritikh soy xioymoristika panta!oxi meine sigoyros oti den tha ginw daskalos!apla re file thelw tosa na pw poy meta bariemai na ta ksanakoitaksw!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ...ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε μας και πόσο στοίχισε το έργο της πλατείας αλλά και σε ποιους δόθηκαν και πόσα χρήματα. Έτσι θα κρίνουμε αν άξιζε ή αν έγινε για "μάσα".

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ?

Ανώνυμος είπε...

τί ορθογραφία και συντακτικά τέτοιες ώρες. Εδώ ξαναφτιάχνουν την πλατεία χωρίς να γνωρίζει κανένας το λόγο...

Ανώνυμος είπε...

Άφαντε δήμαρχε, θα τελειώσει το έργο μέχρι του χρόνου, γιατί έχουμε και εκλογές. Θέλω να μου το παρουσιάσεις σαν τρομερό γεγονός που δικαιολόγησε τη θητεία σου.

Όλοι οι δημότες είχαν πραγματικά ανάγκη από μια καινούρια πλατεία, στο ίδιο σχήμα με την προηγούμενη, με τα ίδια δέντρα, με τα ίδια πλακάκια, με τη βρύση με το σωλήνα (έχεις πιει νερό ποτέ από εκεί; θέλει τρόπο, χώνεις το μεσαίο δάκτυλο στην τρύπα και πιτσιλίζει από πάνω, ξέρεις εσύ..), με τα τραπεζοκαθίσματα στο 1/3 της κλπ κλπ κλπ.

Εκείνοι οι καινούριοι χώροι στάθμευσης τί λένε; Προέχει η πλατεία ε;

Εκείνη η τροχονομία θα εφαρμοστεί ποτέ ή όχι; Μπα, ποιός τη θέλει. Στη χατζοπούλου που παρκάρουν στη μέση του δρόμου είναι φυσιολογικό ε; Θα μπορώ να παρκάρω στο μέσον της ωραίας μας πλατείας όταν ολοκληρωθεί; Γιατί τα τραπέζια με τους καφέδες θα είναι δίπλα, γι' αυτό λέω.

Όταν αναλαμβάνετε εσείς οι άφαντοι υπηρέτες των δημοτών κάνετε κάποια συμφωνία με τους υπόλοιπους υπηρέτες των γύρω διαμερισμάτων να αλλάζετε πλακάκια πεζοδρομίων και να μεταφέρετε τις έδρες των δημαρχείων και άλλων αποθηκών για να δικαιολογήσετε κονδύλια και έργο;

Θα σου έλεγα πολλά τώρα, για τη δημαρχεία που πάει πακέτο με τον προεδρεία των 2 εταιρειών που πληρώνουμε χωρίς να ξέρουμε γιατί, αλλά από την ανυπομονησία μου να εγκαινιάσω την πλατεία κατουριέμαι.

Να σου πω..όταν θες να είσαι θρήσκος και να επισκεφθείς μια εκκλησία μην παρκάρεις το ξεβαμμένο ροζ τζιπάκι σου στο πεζοδρόμιο κλείνοντας την πίσω είσοδο του ναού. Ξέρεις, είναι λίγο ντροπή μωρέ. Δεν κοστίζει τόσο όσο δαπάνησες από τις τσέπες μας να ξηλώσεις την κεντρική πλατεία για να δούμε πόσο καλός είσαι στην αντιγραφή της, αλλά κοστίζει στα γεροντάκια. Τουλάχιστον βάλε και τις 4 ρόδες στα πλακάκια. Δεν κάνει να κρέμεται μία κάτω. Αν δε μπορείς βάλε τετρακίνηση να ανέβεις. Είναι εκείνος ο μικρός μοχλός δεξιά, δίπλα στα κέρματα, εκεί που έχεις το νεωτεριστικό σχέδιο της πλατείας.


Λευτεριά στην κεντρική πλατεία

Κώστας Παπαδόπουλος
Ηλία Ηλιού 2 2ος όροφος
(βάλε το σχόλιο μπας και το διαβάσει κανένα τσιράκι και του το μεταφέρει. Αν παρεξηγηθεί κανείς πες του να έρθει να με βρει, δεν είναι ανώνυμο οκ;)

Xristoforos είπε...

Παρατηρώ στα σχόλια κάποιων το εξής οξύμωρο: Διατείνονται, νομίμως και δικαίως ώς κάτοικοι και εργαζόμενοι σε αυτή τη πόλη, ότι δεν απολαμβάνουν στο Αγρίνιο παροχές και υπηρεσίες που θα αναλογούσαν σε αντιστούχου μεγέθους πόλη. Αναλογίστηκαν ποτέ ότι οι ίδιοι κατα τις κατα καιρούς απογραφές εγκαταλείπουν την πόλη ώστε ο πραγματικός πληθυσμός να υπολείπεται του πραγματικού; Εφόσον λοιπόν δυστυχώς δεν υπάρχει αντικειμενικότερο σύστημα καταγραφής του πραγματικού πληθυσμού μιας περιοχής, ας αναλάβουν την ευθύνη να απολαμβάνουν οι ίδιοι και η υπόλοιπη πόλη παροχές και υπηρεσίες που αναλογούν στον μισό πληθυσμό απο αυτόν που πράγματι έχει το Αγρίνιο. Συνεπώς τα σχόλιά τους είναι άστοχα και αναποτελεσματικά.

ΚΟΡΟΙΔΟ ΛΑΕ είπε...

Σήμερα είδα και γω την πλατεία, τι άλλαξαν ρε παιδιά; μάλλον μόνο πλακάκια έβαλαν; Ποιος ΆΡΠΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ???

Ανώνυμος είπε...

χριστοφορε αυτο το φωναζω εδω και καιρο!
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

Η ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.