Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα διόδια την Κυριακή


THN KΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ –ΑΝΤΙΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ την Κυριακή 20/12 και ώρα 12 το μεσημέρι, ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς Διοδίων της Χώρας

Στις 12 Δεκέμβρη 2009, στο πλαίσιο της ΠΡΩΤΗΣ πανελλαδικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο και μετά από διεξοδική συζήτηση οι επιτροπές αγώνα που (αποτελούνται από φορείς και κατοίκους ) από τις περιοχές : Πάτρα, Β. Αττικη, Θεσσαλονίκη, Τραγάνα, Πιερία, Βόλο, Αγρίνιο, Άρτα καθώς και ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ " ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP" ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μέλος από την Πανθεσσαλική συντονιστική STAGE, εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα κατά των διοδίων.

Πολίτες από όλη την Δυτ. Ελλάδα θα ανοίξουμε τα διόδια της Γέφυρας στο Ρίο-Αντίριο από τις 11.00 το πρωί , αγανακτισμένοι από την αύξηση των διοδίων στους δρόμους που κατά τα άλλα είναι δημόσιοι για την κίνηση κάθε πολίτη. Τα διόδια σε όλη την χώρα πρέπει να καταργηθούν, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίζουν να παίρνουν από την τσέπη μας χρήμα για να καλυφθούν αυτοί που έχουν το χρήμα. Είμαστε σε κατάσταση ΄΄εκτάκτου ανάγκης΄΄ οικονομικά και αρνούμαστε να πληρώνουμε ακόμα και για τα ποιο αυτονόητα για ένα πολίτη του 21ου αιώνα.

Καλούμε κάθε συμπολίτη από όλη την Δυτ.Ελλάδα να έρθει μαζί μας την Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2009 ,στις 11.00 το πρωί, στη Γέφυρα του Ρίου-Αντιρίου για να ανοίξουμε τα διόδια, με σύνθημα «Καταργούμε τα διόδια-η Γέφυρα ανήκει στους πολίτες». Καλούμε κάθε κίνηση πολιτών, συλλόγους για τους ελεύθερους χώρους και το περιβάλλον , φορείς και εκπροσώπους , να βρεθούν στο πλάι μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε για το π.....!
Το έργο από μόνο του δεν φτιάχθηκε!

Ανώνυμος είπε...

ta spane oi typoi. poly swstoi kai diabasmenoi. stop sta diodia gia dromous karmanioles. mpeite sto site tous na enhmerw8eite kai parakolou8hste to antistoixo video sto youtube.

Ανώνυμος είπε...

Πληρωστε ρε κοροϊδα, τα λεφτα που μαζευουν τα τρωνε στις δημοσιες σπαταλες .... ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ Η ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!

[ Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ]