Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία


Αντωνόπουλος Βασίλειος: Για τρίτη φορά υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ο παιδίατρος Βασίλης Αντωνόπουλος. Ο ίδιος μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της βουλευτικής έδρας, καθώς το 2007 είχε κατορθώσει να συγκεντρώσει περισσότερες από 18000 ψήφους. Ζεί μόνιμα στο Αγρίνιο, έχοντας καθημερινή επαφή με τα ζητήματα του τόπου μας, ενώ βασικό του γνώρισμα είναι ο απλός και προσιτός του χαρακτήρας.

Γιαννακά Σοφία: Η πρώτη γυναίκα βουλευτής που εκλέχθηκε στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία της, έχοντας στο πρόσφατο πολιτικό βιογραφικό της πλούσια κοινοβουλευτική δράση με παρεμβάσεις που αφορούσαν ζητήματα του τόπου μας. Oι συχνές τηλεοπτικές της εμφανίσεις στα κεντρικά δελτία ειδήσεων είναι ένα στοιχείο που ανμφισβήτητα επιδρά θετικά στην προώθηση της υποψηφιότητάς της.

Δημαδάμα Ζαφειρούλα (Ζέφη): Mια υποψηφιότητα που υπόσχεται πολλά, με πλούσιο βιογραφικό (Περιβαλλοντολόγος – Οικονομολόγος, διδάκτορας του Παντείου). Σίγουρα η επιστημονική της κατάρτηση σε ζητήματα τόσο επίκαιρα που αφορούν άμεσα και τον τόπο μας ( περιβάλλον) είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα. Σε αυτό προσθέτουμε την διεισδυτικότητά της στο χώρο του διαδικτύου, αλλά και της νεολαίας.

Κατερινόπουλος Αθανάσιος: Τη σκυτάλη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τον συνδικαλισμό στην αστυνομία πήρε η πολιτική για τον Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος. Στις προεκλογικές του ομιλίες εστίασε στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Χαρακτηριστικά του η επιμονή, η μεθοδικότητα, ο απλός και άμεσος λόγος του που φαίνεται ότι κερδίζουν τον μέσο Αιτωλοακαρνάνα.

Κουρουμπλής Παναγιώτης: Επιστροφή στο "μετερίζι" του προεκλογικού αγώνα για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Είχε συχνές εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για πράσινη ανάπτυξη εφαρμόσιμη στο τόπο μας. Γνώμονας δράσης του το συλλογικό "εγώ μας". Όλοι αναγνωρίζουν την πλούσια δραστηριότητά του σχετικά με τη προστασία των ευπαθών ομάδων και τους κοινωνικούς αγώνες του. Όπως είναι λογικό διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στη Βουλή.

Μακρυπίδης Ανδρέας: Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 2000 και επανεξελέγη το 2004 και ως εκ τούτου διαθέτει κοινοβουλευτική εμπειρία. Τα ερίσματά του είναι έντονα στις παραγωγικές τάξεις, καθώς χρημάτισε κατά το παρελθόν πρόεδρος του πανελληνίου συνδέσμου των εφοριακών. Ο ίδιος φρόντισε μετά τις εκλογές του 2007 να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του στο νομό δηλώνοντας συνεχώς παρών, γεγονός που οι ψηφοφόροι φαίνεται να αναγνωρίζουν.

Μπασαγιάννης Αθανάσιος: Για πρώτη φορά θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Γιός του αείμνηστου Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού Χρήστου Μπασαγιάννη, διαθέτει έντονη πολιτική-συνδικαλιστική δράση, ενώ είναι Λέκτορας του Εμπορικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μωραϊτης Αθανάσιος (Θάνος): Ο Θάνος Μωραϊτης θεωρείται το φαβορί για την πρώτη θέση. Γνωστή η έντονη κοινοβουλευτική του δράση με πολλαπλές παρεμβάσεις για την Αιτωλοακαρνανία, ο Θάνος Μωραίτης "έκλεψε" την παράσταση σε αυτή τη προεκλογική περίοδο λόγω της καινοτόμου χρήσης των νέων τεχνολογιών. Χαρακτηριστικά για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία μεταδόθηκε ζωντανά προεκλογική ομιλία στο διαδίκτυο. Διαθέτει άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου και έχει προοπτικές στην περαιτέρω πολιτική του διαδρομή.

Σιούνα-Δημητρακοπούλου Μαρία: To μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Δικτύου Μετανανστών στον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, αποσκοπεί σε μια καλή παρουσία. Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται οι ενέργειές της για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν την ισότητα των φύλων.

Τορουνίδης Αθανάσιος: Η κάθε αυτή "αυτοδιοικητική" υποψήφιοτητα. Δήμαρχος Ινάχου για τρίτη συνεχόμενη τετραετία, έχει να επιδείξει πλούσιο έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με τον αέρα του επιτυχημένου δημάρχου διεκδικεί σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση την ψήφο των Αιτωλοακαρνάνων, ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις στον κομματικό μηχανισμό. Αν και μπροστά του είχε λίγο χρόνο για να διεκδικήσει όπως θα ήθελε την ψήφο των συμπολιτών του, εντούτοις η υποψηφιότητά του τυγχάνει θερμής υποδοχής. Χαρακτηριστικά στέλεχος του κινήματος μας έλεγε με νόημα ότι ''Ο Σάκης έχει προοπτική για το νομό...''

Ψαράκης Ιωάννης: Γνωρίζει ίσως καλύτερα από τον καθένα τα αγροτικά προβλήματα του νομού τόσο λόγω του επαγγέλματός του όσο και λόγω της θέσης του αντινομάρχη -αρμόδιου για σχετικά ζητήματα- που κατείχε μέχρι πρότινος. Πηγή της εκλογικής του δεξαμενής θεωρείται ο δήμος Οινιαδών αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Πρόκειται για άτομο σοβαρό και πάνω απ όλα εργατικό.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ
ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΨΑΡΑΚΗΣ
ΔΗΜΑΔΑΜΑ
ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΙΟΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΑΙΤΗΣ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ !
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Με βοηθά πολύ αυτή η ανάρτηση να δω συνολικά τους υποψηφίους και να αποφασίσω ότι δεν θα ψηφίσω κανέναν...
Μήπως να μεταπηδήσω στην ΝΔ που έχει την Χαντζή που τα προσόντα της είναι η εξωτερική της εμφάνιση...
Κάτι είναι κι αυτό!!!

Ανώνυμος είπε...

to pasok me ton giorgkaki epikefali katharise tin palia genia ton eksyxroniston(ikanon texnokraton poy exepesan dioti eformisan sto dimosio xrima) antikathistontas tin me mia nea genia anikanon,aney oysiastikon prosonton kai politiki skepsi me mono kritirio tin adiapragmateyti apodoxi toy anellinistoy amerikanoragia.foresan strava ta prasina pilikia toys kai perimenoyn tin epomeni ton eklogon na epithetoyn se oti afise i lailapa tis neas dimokratias.miden eis to pilikion..artemis

Ανώνυμος είπε...

moraitis
giannaka
antonopoulos
makripidis
kai pemti thesi einai anoixti. ayti einai i problepsi i diki mou. pakis.

ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ είπε...

1 Οκτώβριος 2009 1:07 μμ .... Νεα Δημοκρατια δικε μου... σαν τον κυνηγο με την αρκουδα είσαι ....

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Στείλτε μια δασκαλα... στον Αρτέμη, να του μαθει ΕΛΛΗΝΙΚΑ βρε παιδια,.........
....... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ GREEKLISH .... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΜΑΥΡΟ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μωραΐτη αυτή την ειρωνία στο βλέμμα και στη φωνή από πού την κονόμησες? Νομίζεις πως κάνοντας επανελημμένα επερωτήσεις στη βουλή για τα τει των μεσολογγιτών, επειδή μπήκε ένας φοιτητής λιγότερος πέρυσι νομίζεις πως θεωρείσαι δραστήριος? Πού ήσουν στο θέμα του αχελώου? δεν ήσουν μέσα στη βουλή όταν συζητιόταν η υπόθεση? κο κο κο κο Μωραΐτη. Μείνε με τα φιλαράκια σου τους μεσολογγίτες τώρα κο κο κο κο κο

Ανώνυμος είπε...

ZHTW H AMERIKH! ZHTW O GIWRGOS! ZHTW TO MEGA, TA NEA, TO E8NOS KAI TO IN.GR. ZHTW H PROPAGANDA! ZHTW KAI TA ZWA OI ELLHNES POY 8A PSIFISOYN PAPANDREOU GIATI NOMIZOYN PWS PSIFIZOYN TON ANDREA. ANDREA ZEIS ESY TOYS ODHGEIS!! ZHTW TA KOLLHMENA MYALA KAI OI VOLEMENOI AGRINIWTES.

Ανώνυμος είπε...

pou einai re ta palia paidia?alities ginontai stin aitwloakarnania,poio agrinio?i dynami oli einai stin amfiloxia,ekei apanou kseroume poia einai ta problimata tou topou,kapna,karbouna kai agios o theos

y.g:Sokratis Kokkalis Jr,mono aftos tha mas swsei

Ανώνυμος είπε...

κύριε διευθυντά

Θα ήταν χρήσιμο να κόβετε όλες τις αναρτήσεις με greeklish.
Φανταστείτε συν τοις άλλοις την διαφήμιση που θα σας γίνει πανελλαδικά απο μια τέτοια πρωτοβουλία

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έρχεται πράσινη ανάπτυξη... Ήδη έπιασε αέρας.

Αριστεροδεξιοί ψαλτάδες οι Μωραϊτης - Σώκος.
Έχει να πέσει γέλιο...

Εμένα μπορεί να συνεκτιμηθεί η γενικότερη προσφορά μου και να μπω σε καμιά έμμισθη θέση σε ΔΣ Οργανισμού;

S.F.T. είπε...

κύριε διευθυντά

Θα ήταν χρήσιμο να κόβετε όλες τις αναρτήσεις με greeklish.
Φανταστείτε συν τοις άλλοις την διαφήμιση που θα σας γίνει πανελλαδικά απο μια τέτοια πρωτοβουλία

[ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, Ω ΕΛΛΗΝΕΣ ]

Ανώνυμος είπε...

Οποιος γνωρίζει λατινικό αλφάβητο δεν σημαίνει οτι μπορεί μ αυτο να βιάζει κάθε γλώσσα.
Ευπρόσδεκτες θα είναι υποθέτω οι ξενόγλωσσες και σχόλια

Αλλά έλεος. Σερφάροντας σε σλαβόφωνες, αραβικές ή ασιατικές ιστοσελίδες δεν συνάντησα πουθενά το δικό μας Χ ά λ ι.

Στοπ στους γραικύλους (greeklish)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

ΡΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΡΙΖΕΣ ΒΑΣΤΑΤΕ!!!!!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

ΡΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΡΙΖΕΣ ΒΑΣΤΑΤΕ!!!!!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!