Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πρόταση του Ο.Φ. Παναιτωλικού Θύρα 6-Warriors


ΑΓΡΙΝΙΟ 22/10/09
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 14:15 ορίστηκε να διεξαχθει ο αγώνας κυπέλλου Παναιτωλικός - Πανιώνιος. Θεωρούμε πως ένας αγώνας με αντίπαλο ομάδα της Superleague ενισχύει ακόμη περισσότερο, όχι μόνο την εικόνα και το κύρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, αλλά και όλης της πόλης του Αγρινίου, όντας ένας από τους κύριους πρεσβευτές της. Πιστεύουμε πως όλοι οι κάτοικοι του Αγρινίου υποστηρίζουν την ομάδα με την οποία μεγάλωσαν, και μάλιστα, με ιδιαίτερη θέρμη και μαζικότητα όπως αποδεικνύεται κάθε Κυριακή. Ο αγώνας της Τρίτης είναι ο τρίτος στη σεζόν που ορίζεται(?) καθημερινή γι’ αυτό ενάντια στις προσπάθειες ορισμένων που μας βάζουν εμπόδια, να στεκόμαστε δίπλα στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας, πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην απρόσκοπτη και όσο το δυνατό μαζικότερη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Για τους λόγους αυτούς θα θέλαμε να ζητήσουμε από την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων (κλείσιμο καταστημάτων στις 13:15) για την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των καταστημάτων που θέλουν να πάνε στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Θεωρούμε ότι όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ζητάει (και καλά κάνει ) την στήριξη της τοπικής αγοράς από τους πολίτες του Αγρινίου, έτσι οφείλει και αυτός ΗΘΙΚΑ στο πνεύμα αλληλοϋποστήριξης να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια που θα είναι σίγουρα προς όφελος της πόλης.
Σας ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε την ανταπόκριση σας σε αυτό το ζήτημα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστή πρόταση. οπαδοί με άποψη. και που να δείτε τι θα γίνει με ηλυσιακό και πανιώνιο. όλοι γήπεδο. είναι χρονιά γιορτής για τον παναιτωλικό.

Αγαπείστε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, τραγουδείστε γι΄αυτόν

Ανώνυμος είπε...

giati oxi,na kleisoun fisika noritera ta magazia tou o kosmos na pame oloi gipedo.giati allios tha ginei xamos stis eisodous tou gipedou an sxolasoun oloi stis 2.bravo stous opadous mas.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ θα ακουσουμε παλι;;;;;;;;;;

Προτεινω να μην ανοιξουν καθολου τα καταστηματα για να παμε ξεκουραστοι στο γηπεδο!!!

Ανώνυμος είπε...

οποιος αγαπάει τον παναιτωλικό θα φροντίσει να είναι εκεί,σε συνεννόηση με τον εργοδότη του,μην τρελαθούμε που θα κλείσει η όλη η αγορά γι αυτό το λόγο.
υπάρχουν μαγαζιά που απευθύνονται και σε άλλους όχι φίλαθλους ,αυτοί για ποιό λόγο δεν θα έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ 5-6.000 ΟΠΑΔΟΙ .
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ????

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ... ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...
Α ΡΕ ΜΑLL ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....

Ανώνυμος είπε...

11.02 και 2.37 σιγα μην βαλετε και τα κλαματα

αιντε κομπλεξικοι,ενα αιτημα εγινε.

εσεις (αν ειστε αγρινιωτες) ασχοληθειτε με ολυμπιακο,παο,αεκ...

μ αρεσει που το παιζετε κ προοδευτικοι και καποιοι..νουμερα

titor6

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ 3:19 μμ, Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ...

ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ...

Ανώνυμος είπε...

δεν γνωριζα οτι ο εμπορικος συλλογος αποτελειται απο την ελιτ της πολης ,αρα δεν εχει χτυπησει η κριση την πόρτα του ,ούτε και το ικα επισης..και μακαρι να εχετε ολοι την ευχερια να κλεινεται για να πηγαίνετε στους αγώνες εντός και εκτός της ομάδας.
είναι και αυτό μία προσφορά προς την πόλη μας.
για τους ανασφάλιστους απάντησε κάποιος ???

Ανώνυμος είπε...

τα πολυκαταστήματα σε πετάνε έξω οταν ληξει το ωράρειο (χωρις καμια ανοχη)και δεν χρειάζεται να πάει κάποιος για επιπληξη,

Ανώνυμος είπε...

more kloisoun den klisoun o agriniotis den psonizi meta tis 1.30 pote!!!!!!!!!!!1.45 tha tin exoyn kani oloi lemeeeeeee!!!!

pane oleeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

παντελως ανοητη ανακοινωση, η οποια φυσικα ειναι υποκυνουμενη απο την ΠΑΕ προκειμενου να παει κοσμος στο γηπεδο και να οικομησει ο Κωστουλας. Ρε αυτα ειναι καραγκιοζιλικια και δε γινονται πουθενα στον κοσμο. Ακου να κλεισουν τα καταστηματα...Λες και ολοι οι καταστηματαρχες νοιαζονται για τον αγωνα κυπελλου.Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη την πολη

spiros είπε...

mpravo filathloi.krima pou den tha eimai ekei logo stratou alla gia 16 meres akoma panetolikara mou.me tin eukairia thelo na po k kouragio stous warriors gia to sok ta ksimeromata deuteras epistrefontas apo karditsa.warriors o peri eimai giati peri me kserete.

Ανώνυμος είπε...

7.51 eisai ma ise poli vathia nixtomenos..mallon zis se alli poli..agorina mou na sou thimiso mipos ton volo pou prin 1 mina ekane karivos to idio aitima pou epaize paraskeui apogeuma stin premiera tou protathlimatos kai malista i protasi itan gia entelos klista to apogeuma mias kai to mats arxize stis 6??oso gia tous katastimatarxes pou les an noiazontai tous idame sto mparaz opou mazika efigan apo tis 12 gia na pane athina!!!edo ine oloi arostoi me ton pane kai den diaxorizontai se ipalilous kai katastimatarxes kai autoi pou goystaroyn na erthoun tha erthoun kai tha vroun ton tropo apo monoi tous dioti i dipsa kai i arostia gia ton pane sto agrinio ine agiatreuti kai pathologika aniati kai to apodikniei se kathe mats o kosmos entos-ektos opou akolouthi mazika..opote file ta fantasmata peri dioikisis,kostoula kai katastimatarxon pesta se kana vlaxo-psonio ntopio dimosiografisko pou tha se katalavi!!

EDO INE AGRINIO KAI EXOUME GIA IDEA MAS KAMARI MAS KAI THEO MAS TON PANAITOLIKO MAS!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:38 μμ ...
Για τους ανασφαλιστους ρωτα αυτους που κυβερνανε πρωτα που εφαγαν τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων, και μετα κυνηγησε οσους δεν ασφαλιζουν προσωπικο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΤΕΡ 7.51 ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΤΟΥΛΑΣ ΤΙ ΣΕΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?