Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Στο 76% των εκλογικών τμημάτων ..


Από ότι φαίνεται τα πάντα είναι ρευστά τόσο ως προς τον αριθμό όσο και ως προς τα πρόσωπα που θα τις καταλάβουν. Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο νομό φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη πανελλαδική. Ειδικότερα:
Ενώ μέχρι πριν από λίγο φαινόταν το ΠΑΣΟΚ θα καταλάμβανε 5 έδρες και η ΝΔ 3, τώρα φαίνεται το ΠΑΣΟΚ θα καταλάβει 4, η ΝΔ 3 και το ΚΚΕ 1. Το σκηνικό για τις πρωτιές στα δύο μεγάλα κόμματα φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει με τους Θάνο Μωραίτη και Μάριο Σαλμά να έχουν ξεφύγει με διαφορά. Από κει και πέρα στο ΠΑΣΟΚ φαίνονται ότι παίζονται τα ονόματα : Γιαννακά, Μακρυπίδης, Αντωνόπουλος και Κουρουμπλής και για τη ΝΔ Λιβανός, Σταμάτης και Καραγκούνης.( Η σειρά των ονομάτων είναι τυχαία)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο οτι φαινεται ολοι οι βουλευτες εκτως του λιβανου δραστηροποιουνται στην περιοχη του αγρινιου.φαινεται οτι επιτελους οι αγρινιωτες καταλαβαν την δυναμη τους και οτι μπορουν να παιξουν μονοι τους στον νομο και εκαναν αυτο που επρεπε.ειδικα απο την νεα κυβερνηση ειναι ολοι αγρινιωτες.ηταν το μονο στοιχημα για τους αγρινιωτες και βγηκε σχεδον στο 100%.με πασοκ κυβερνηση και πασοκ νομαρχια και δημο τα πραγματα ελπιζω να πανε πολυ καλα για την πολη μας και για τον νομο επισης.το αγρινιο ομως πλεον ειναι παντοδυναμο...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ . ΦΛΑΧΤΕΙΤΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός τιμωρησε τη νδ. δεν επικροτησε το πασοκ. απο δω και περα ο γιωργακης θα αναγκαστει να εξηγησει στα πασοκια και στους δυσαρεστημενους νεοδημοκρατες που με την αποχη η τον ΛΑΟΣ τον εφεραν στην εξουσια πως βγαζει ο τραγος γαλα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ είπε...

Εφυγε η Λαιλαπα ...
.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .... ΓΚΕΚΕ ???????

Ανώνυμος είπε...

Εσεις κυριοι Ν.Δημοτρομοκρατες ειναι ωρα να σιωπησετε επιτελους...
ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!
Το "πριόνισμα" του Καραμανλή άρχισε (για όσους θυμούνται) το Μάρτιο του 2007 ΑΜΕΣΩΣ μετά αφού υπέγραψε με τον Πούτιν για τον Αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ένα έργο ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Και το πριόνισμα αυτό είναι καθαρά κατευθυνόμενο από την Αμερική.

Και τι κάνει ο Giorgo; Πιστός στας εντολάς made in USA αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία από την Αλεξανδρούπολη και δηλώνει ότι θα "παγώσει" τον αγωγό ( κατάργηση , δηλαδή).

τα συμπεράσματα δικά σας!

S.F.T. είπε...

Πραγματικα ο λαος τιμωρησε τη Νεα Δημοκρατια, ευτυχως τα στελεχη τους παραδεχτηκαν οτι ξεφτιλιστηκαν, ...ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ...
........ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ....
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ... ΜΙΑΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τα έχωσε και ο Τσιτουρίδης

«Το κομμα μας υπέστη πολύ βαριά ήττα πρέπει να δούμε στις μέρες που έρχονται ποιοι έφταιξαν. Φτάσαμε σε αυτή τη συντριβή γιατί κάποιοι προέταξαν τις προσωπικές του στρατηγικές», δήλωσε πριν λίγο ο Τστουρίδης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
..................................

Τα εχωσε ο Λιάπης σε Ντόρα και Σουφλιά
Τα έχωσε χοντρά ο Λιάπης πριν λίγο είπε συγκεκριμένα « Όταν διαφώνησα παραιτήθηκα, εκείνοι που συν αποφάσισαν τις εκλογές και διέσυραν την παράταξη θα κάνουν το ίδιο?» Για ποιους χτυπάει...

η καμπάνα μήπως για Σουφλιά και Ντόρα?

Ανώνυμος είπε...

Βόμβες Λιάπη

Ποιοι είναι οι δύο Ηρακλειδείς του στέμματος;Αυτο είπε ο Μιχάλης Λιάπης πριν απο λίγο στο περιστύλιο της Βουλής.Είπε οτι η Νέα Δημικρατία υπέστη συντριβή, αν και αυτός δε μας φάνηκε και πολύ συντετριμμένος.Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε.Βέβαια καλό θα ήταν για την
ενότητα της παράταξης τώρα στα δύσκολα να μην χαίρονται αυτοί που είχαν αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια εκτός και αν τώρα με την/τον νέο πρόεδρονπεριμένουν να ξαναμπούν.Ξέρουν όμως οτι αυτός/αυτή δεν ξεχνάει!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΑΓΡΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2-3 ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ?
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!
ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

φλαχτειτι λεου.