Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.



Καραγκούνης Κώστας: Aναμφισβήτητα η εκλογική προίκα του πατέρα του, του δίνει άλλον ''αέρα''. Βέβαια, ο ίδιος εδώ και αρκετούς μήνες γυρίζει το νομό από άκρη σε άκρη με συστηματικό τρόπο. Ο απλός του χαρακτήρας και η ευγενική του παρουσία είναι στα θετικά του. Όπως φαίνεται θα είναι από τα ονόματα που θα παίξουν ακόμη πιο δυνατά στο μέλλον.

Καραπάνος Νίκος: Αν και είναι ο υποψήφιος τον οποίο δε ξέραμε καν ούτε φυσιογνωμικά, εντούτοις στο λίγο χρονικό διάστημα που είχε μπροστά του φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αποσκοπώντας σε μια αξιοπρεπή παρουσία.

Κολώνια Ειρήνη: Το όνομά της στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα αποσυρθεί από τη λίστα. Τελικά παρέμεινε ελλείψει άλλης γυναικείας υποψηφιότητας. Σε κάθε περίπτωση δεν παρέδωσε τα όπλα και δίνει το δικό της αγώνα.

Kοτρολού-Μάντζιου Έλενα: To προεκλογικό της σύνθημα ''Είμαι μία από σας, είμαι για σας'' πιστεύουμε ότι τα λέει όλα. Η ίδια ζει μόνιμα στο Αγρίνιο όπου και εργάζεται . Επιπλέον, ο προσιτός και πάνω απ όλα απλός της χαρακτήρας επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το εν λόγω σλόγκαν. Η κα. Κοτρολού με μακρά εμπειρία στον κομματικό μηχανισμό, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο.

Λιβανός Σπήλιος
: Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η δεύτερη θέση του ανήκει, αν και στην πολιτική τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Η διαρκής και αποτελεσματική κοινοβουλευτική του δράση, καθώς και οι θετικές του παρεμβάσεις για το νομό, φαίνεται ότι αναγνωρίζονται πλήρως από τους Αιτωλοακαρνάνες. Ο ίδιος γνωρίζει άριστα τους κανόνες της σύγχρονης πολιτικής επικοινωνίας, τομέα στον οποίο φαίνεται να υπερτερεί έναντι των συνυποψηφίων του.

Παπαναστασίου Γιώργος: Πρόκειται για μια νέα υποψηφιότητα η οποία βρήκε μεγαλύτερη ανταπόκριση από ότι αναμενόταν. Το όνομά του μέρα με τη μέρα πλασάρεται όλο και πιο ψηλά. Ο κ. Παπαναστασίου και πολιτικό λόγο έχει, αλλά παράλληλα έχει να επιδείξει και μια έντονη δραστηριότητα ως Πρόεδρος του ΤΕΕ. Δε διστάζει να μιλήσει κατά της εκτροπής του Αχελώου, την ώρα που η γραμμή του κόμματός του επί του θέματος επιτάσσει για τους Αιτωλοακαρνάνες υποψηφίους τη σιωπή…

Σαλμάς Μάριος: Απ ότι φαίνεται το ρεκόρ ψήφων που είχε κάνει το 2004 θα επαναληφθεί. Η πρώτη θέση όπως όλα δείχνουν του ανήκει και με διαφορά... Αδιάψευστος μάρτυρας για του λόγου το αληθές η απήχηση που είχαν οι περιοδείες του, αλλά και η χθεσινή ογκώδης συγκέντρωσή του στο Αγρίνιο. Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η πλούσια δράση που επέδειξε ως μέλος της κυβέρνησης προς όφελος της Αιτωλοακαρνανίας.

Σταμάτης Δημήτρης: Oι προοπτικές πλέον είναι πιο ευοίωνες για τον ίδιο μετά και τη μη συμμετοχή Μαγγίνα. Έχοντας διατελέσει δυο θητείες νομάρχης έχει δημιουργήσει το δικό του μηχανισμό στο νομό, γνωρίζοντας καλά ότι σε όλες τις άκρες της Αιτωλοακαρνανίας υπάρχουν πιστοί ψηφοφόροι του, οι οποίοι τον στηρίζουν φανατικά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι πολίτες θα τον εμπιστευτούν ξανά για να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή, αν και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Φραίμης Αλέξανδρος: H υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε στο παρά πέντε, μετά την αποχώρηση του Κώστα Ναούμη. Παρόλα αυτά, επιδεικνύει μια ξεχωριστή δραστηριότητα στοχεύοντας πάρα πολύ στην ευρύτερη περιοχή του Αστακού, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Ο νεαρός δικηγόρος είναι πρόσωπο σοβαρό και μετρημένο, που τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης στο νομικό κόσμο του νομού.


Φωτόπουλος Ασημάκης: O ίδιος είχε πάρει από πέρυσι το φθινόπωρο έστω και ανεπίσημα το χρίσμα, ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Πελέκη. Από εκείνο το σημείο και μετά φρόντισε να κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια (ο πατέρας του ήταν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας) και ως εκ τούτου γνωρίζει καλά τους όρους του ''παιχνιδιού''.

Χατζή Λίνα: Πρόκειται για την υποψηφιότητα της Αιτωλοακαρνανίας που απασχόλησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τα ΜΜΕ. Η Λίνα και η ομολογουμένως μοναδική της εξωτερική εμφάνιση, έγινε πρώτο θέμα στις εφημερίδες, στα δελτία ειδήσεων, στα blogs και στα sites. Βέβαια η ίδια δεν είναι ουρανοκατέβατη στην πολιτική, καθώς εκλέχτηκε νομαρχιακή σύμβουλος τόσο το 2002, όσο και το 2006. Για πολλούς η Λίνα είναι ο πλέον αστάθμητος παράγοντας της εκλογικής αναμέτρησης και τίποτα δεν αποκλείεται γι αυτή.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΧΑΤΖΗ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΑΝΤΖΙΟΥ - ΚΟΤΡΟΛΟΥ
ΦΡΑΙΜΗΣ
ΚΟΛΩΝΙΑ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΧΑΤΖΗ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΤΡΟΛΟΥ
ΦΡΑΙΜΗΣ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
ΚΟΛΩΝΙΑ

Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για τις θέσεις 3 εώς 5 οι οποίες σίγουρα θα παιχτούν μεταξύ Σταμάτη,καραγκούνη,Παπαναστασίου.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Κολώνια αι ποια Χατζή ρε παιδιά. Τί είναι αυτά? Απλά επειδή πρεπει να μπουν γυναικες στα ψηφοδέλτια? Είπαμε, να βάλουμε, αλλά αυτέ τί να κάνουν? Αυτές θα παλέψουν για τον τόπο?
Να γελάσουμε τώρα ή μετά? Η μια προβαλλόταν συνεχώς λες και πάμε να ψηφίσουμε για καλλιστεία την Κυριακή και η άλλη ούτε καν υπάρχει. Έχει εμφανιστεί πουθενά? Α ρε πού καταντήσαμε.
Μην ξεχάσω,μαύρο στους Μεσολογγίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΡΑΙΜΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΟΤΡΟΥΛΟΥ
ΧΑΤΖΗ
ΚΟΛΩΝΙΑ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

εγω θα ψηφισω μονον οποιον εχει ορχεις! αμα υπαρχει κανεις να μου το πει να τον ψηφισω!
Αγρινιο 4ever!
μαυρο στους μεσολογγιτες!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ ήμαστε άνθρωποι του πνεύματος...Δεν κοιτάζουμε την εξωτερική εμφάνιση!!!Το μόνο μέλημα μας είναι τα έργα που θα βοηθήσουν την Αιτ/νια...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λες αυτό ρε 12:55;Μην υποτιμάς τη Σοφία και τη Ζέφη,είναι αδικία απ το Θεό...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΧΑΤΖΗ
ΜΑΝΤΖΙΟΥ - ΚΟΤΡΟΛΟΥ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
ΦΡΑΙΜΗΣ
ΚΟΛΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω. Μας ενδιαφέρει όλους.

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_1259.html

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφία που τα λέει όλα για κάποιους από τους υποψήφιους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο νομό.

http://2.bp.blogspot.com/_Crdui7EdA4w/SsR59I0Xg2I/AAAAAAAADuc/wpt4lG2sxLg/s1600-h/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF.jpg

Μαύρο στους Μεσολογγίτες υποψήφιους.
Και επιτέλους να χωριστεί ο νομός,γιατί πλέον έχει καταστεί σαφές ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ αυτή η κατάσταση. Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ συννενόηση μεταξύ της πόλης-πραγματικής πρωτεύουσας και ενός χωριού.

Ανώνυμος είπε...

Τον Λιβανό μην τον έχετε και τόσο σίγουρο! Βέβαια θα εξαρτηθεί και απ' το ποσοστό της ΝΔ στο νομό κι αν θα βγάλει δύο ή τρεις βουλευτές, αλλά τα μηνύματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά γιατί ο Σπήλιος, τον προηγούμενο καιρό, έκανε τις επιλογές του!

Επίσης ρόλο θα παίξουν και οι καινούργιες υποψηφιότητες (κυρίως Παπαναστασίου, Καραγκούνης), που είναι πρόσωπα αύθαρτα και μπορεί να μαζέψουν σταυρούς "διαμαρτυρίας". Και μαζεύοντας... μαζεύοντας μπορεί να γίνει η έκπληξη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, και μόλις μαθαμε ότι ο Σαλμάς για να κόψει τον Σταμάτη έχει κάνει κολεγιά και βοηθάει τον Παπαναστασίου.
Δημήτρη απλά να το ξέρεις.
Τον δίνει σε όλα τα στελέχη που μπορούν να τον περάσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Η τριάδα έχει κλείσει.Το μόνο που απομένει,είναι να μάθουμε αν θα είναι ο Σταμάτης δεύτερος ή ο Λιβανός.Οι πιθανότητες είναι 60% - 40% υπέρ του Σταμάτη που ανεβαίνει μέρα με τη μέρα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ 8:46,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαναστασίου κατέβηκε με την προοπτική να πάρει ένα καλό πλασάρισμα και να διεκδικήσει του χρόνου το δήμο Αγρινίου, ο οποίος πασοκοκρατείται... πριν ακόμα απ' την εποχή που έπαιξε ο Παναιτωλικός στην Α΄ εθνική!
Τώρα, αν καταφέρει και βγει βουλευτής με την πρώτη, χαλάλι του.

Ανώνυμος είπε...

4.27 Δεν ήξερα ότι οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου αποτελούν... προπόνηση για τις Δημοτικές εκλογές του 2010. Τώρα που το έμαθα όμως απο σένα ξέρω τι θα κάνω. Θα φηφίσω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. Άκου κατεβαίνεις υποψήφιος βουλευτής για ένα καλό πλασάρσιμα για να διεκδικήσει μετα τον Δήμο Αγρινίου!!!! Ούτε τα γελάδια κάτω απο τον ήλιο του Λούρου δεν σκέφτονται έτσι. Εκτός και αν αυτό πέρασε απο το νού του Γιωργάκη!!! Οπότε ξέρετε τι να κάνετε...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εάν δεν πλασαριστεί ο Παπαναστασίου και πλασαριστεί η Λίνα θα πάει αυτή για Δήμαρχος;
Η μεγαλύτερη αποτυχία για ένα υποψήφιο σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο είναι να βγει τέταρτος.
Ακόμη περισσότερο πέμπτος και ούτω καθ' εξής.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΤΖΗ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΑΤΖΙΟΥ - ΚΟΤΡΟΛΟΥ
ΦΡΑΙΜΗΣ
ΚΟΛΩΝΙΑ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ολα εληξαν χθες βραδυ. τελος για τα βαφτιστηρια του σταματη. τα 'φαγε ο νονος.

Ανώνυμος είπε...

Αντε γειααααα .....
ΣΑΛΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ολα εληξαν χθες βραδυ. τελος για τα βαφτιστηρια του σταματη. τα 'φαγε ο νονος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόση αγωνία ρε παιδιά;
Βουλευτές της αντιπολίτευσης θα είναι, ο Σαλμάς θα ξανακαταπιεί το αμίλητο νερό, όπως έκανε μέχρι να υφυπουργοποιηθεί και οι άλλοι θα διάγουν βίον ανθόσπαρτον...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΧΑΤΖΗ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΡΑΙΜΗΣ
ΜΑΝΤΖΙΟΥ - ΚΟΤΡΟΛΟΥ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
ΚΟΛΩΝΙΑ
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ

Ανώνυμος είπε...

SALAM
SANTAM
LIVAN
GARAGOUNGOAL
PAPARIOU
BIBIBO
MATZOURANA
ANAIS
ASTAKOMAKARONADA
KARAFLOMEXMET
PARAPENTE

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ.Η ΑΙΤ/ΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ,ΣΕ ΓΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗς ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ.ΒΛΕΠΕ ΣΤΑΜΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ποιά είναι η ποιότητα ρε 2.54 την οποία ξέρεις εσύ και αγνοούμε εμείς;
Ασε δεν χρειάζεται να μου πεις. Φαντάζομαι.
Είναι το παλιόπαιδο που βλέπει σαν εχθρό τον Σταμάτη.
Αυτός σας τσούζει έτσι;
Τους βλέπετε όλους σαν εχθρούς στα γελοία σχέδιά σας.
Δεν θα περάσει φίλε, δεν θα περάσει. θα υπάρχουμε πάντα εμείς που θα ξεσκεπάζουμε τους σκοταδιστές που το παιζουν νέοι και ανανεωτικοί αλλά κοιτούν μόνο με μανία να ζήσουν τα δικά τους μεγαλεία.
Η μεγαλομανία τους έχει γίνει μονομανία και έμμονη ιδέα. Εσύ καλά θα κάνεις να μην νομίζεις ότι είσαι τόσο ξύπνιος. Διότι ενώ στην αρχή μιλάς για φερέφωνα μετά γίνεσαι εσύ το αρχιφερέφωνο. Και δίνεις γραμμή. Εναντίον του Σταμάτη φυσικά. Του ευεργέτη του δικού σου αγαπημένου υποψήφιου. Μαύρο λοιπόν στους υποκριτές. Μαύρο στα ψώνια της πολιτικής. Έτσι παπαρίου;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 2.54. Έχεις δίκιο. Γιατί να ασχολούμαστε με τους άλλους; Αφού δύο θα βγούν.
Σαλμάς, Σταμάτης.
Και κόψε την πλάκα για φερέφωνα. Εδώ ο καθενας λέει τη γνώμη του. Δεν διαμορφώνει τη γνώμη των άλλων. Εσύ προσπαθείς με αρνητικό σχόλιο να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ γνώμη για έναν άνθρωπο διότι κινείσαι με προσωπικό συμφέρον. Το κάνεις μέρες τώρα. Και σε άλλα μπλογκ. Παρ' τον μπούλο και εσύ και ο μπούλης σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε ενόχλησε η Χατζή, ούτε ο Καραγκούνης, ούτε ο Φωτόπουλος,
σε ενοχλεί αυτός που βλέπεις την πλάτη του. Μάλλον ούτε την πλάτη του δεν βλέπεις πιά. Γι' αυτό λύσσαξες. Μην στριντζώνεσαι. Από την Δευτέρα θα αρχίσουν τα καλύτερα. Αρκετά σε ανεχθήκαμε κακομαθημένε.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας εσύ 2.54 τα λογοπαίγνια που κάνεις τα σκέφτηκες μόνος σου η σου τα υπαγορέψανε κάποιοι άλλοι. Αϊ χάσου φερέφωνο ε φερέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Σαλμάς
Σταμάτης
Λιβανός
Αυτή θα είναι η τριάδα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣΚ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

120.0000 ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ!!!!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΠΝΟΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!

ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ -ΚΑΙ ΓΚΛΙΤΣΑ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !!!!

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!

΄΄ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΚΑ ΔΕΜΑΤΙΑ΄΄!!!!

ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!