Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Διακοπή νερού την Κυριακή στο Αγρίνιο.


Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 θα υπάρξει ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ από 06:00 το πρωί και για όλη την ημέρα λόγω αναγκαίων ρυθμίσεων- εργασιών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του συνδέσμου για την κατασκευή-διάνοιξη του τούνελ της νέας περιμετρικής οδού.
Πληροφορίες : τηλ.2641028196, 2641022797

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια;

Ανώνυμος είπε...

100 χρόνια για μια σήραγγα 100 μέτρων . Πρέπει να έχουν σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ. Πόσο καιρό έκαναν τις αντιστηρίξεις για τα σπίτια και τις μελέτες? Και στηντελική γιατί δεν εδιναν αυτό το τμήμα σε μια γνωστή εταιρεία να τελειώσει και πιο γρήγορα ?

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω βλεπω μερικοι εκτως των αλλων ειναι και μηχανικοι εδω μεσα...δεν παιζεστε με τιποτα,με τιποτα ομως μερικοι.και εργα θελετε και χωρις ταλαιπωρια τα θελετε ολα δια μαγειας.ελεος!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει να είσαι μηχανικός για να καταλάβεις ότι το έργο έχει καθυστερήσει???

ΠΡΟΣ >>>> 9 Οκτώβριος 2009 5:43 μμ είπε...

... ε να φανε καμποσοι μηχανικοι... που λυμαινονται το δημοσιο χρημα, εξ' ου και η καθυστερηση.....

ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ????????

Ανώνυμος είπε...

οκ, με την πλατεια εχει γινει ρομπα ο δημαρχος, μεχρι και ο λαμαρας το καταλαβε που ειναι και πιο εξυπνοτερος απο τους βλακες τους αγρινιωτες που θα πανε να ψηφισουν τους ιδιους στις επομενες δημοτικες εκλογες. χαιρεται.

Ανώνυμος είπε...

Γκρινια και πάλι γκρίνια..............
Νοοτροπία ουγκάντας - καλύτερα να μην γίνονται έργα και μας ενοχλούν.

Ανώνυμος είπε...

μιζερια και γκρινια ειναι μονο μερικοι εδω μεσα και τιποτα αλλο.ολα και ολοι τους ενοχλουν και τα βλεπουν ολα μαυρα.τι να πει κανεις....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ???

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 12:23 Κ' 3:37
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΟΝ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΝΙΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ 7:19 ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ Κ ΔΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΝΕΛ...ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τον μετροποντικα Νίνη ο σουφλιας τον πήγε για να τρυπήσει την πίνδο για την εκτροπή.Αι μωρέ γκιαουρηδες κούνια που σας κουναγε,Ειστε πίσω απο τον ήλιο και ζητάτε και πράγματα.
Καλα είστε εκεί με με 5 φράγκα ίσα ίσα για το φαγάκι σας ,κραξτε ο ένας τον άλλον και ζήστε τον ύπνο σας σα πραγματικότητα.