Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ο Μαγγίνας στηρίζει Ντόρα.

Ο πρώην υπουργός Βασίλης Μαγγίνας με χθεσινή του δήλωση εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διεκδικεί τη θέση της Προέδρου του κόμματος της ΝΔ. Η δήλωση του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού έχει ως εξής:

''Η Ν.Δ., υπέστη μια οδυνηρή εκλογική ήττα, η οποία εκ των πραγμάτων δημιουργεί νέα δεδομένα.Κινδυνεύει, ωστόσο, να υποστεί και βαρύτατη πολιτική ήττα και να απαξιωθεί στη κοινή γνώμη, αν συνεχισθούν η ανούσια και εξόχως βλαπτική διαδικαστική συζήτηση και οι αντεγκλήσεις.Η 7η Νοεμβρίου ορίσθηκε για τη διεξαγωγή Εκτάκτου Συνεδρίου, οι αρμοδιότητες του οποίου περιγράφονται με σαφήνεια στο Καταστατικό του κόμματος, με σκοπό την εκλογή νέου Προέδρου.Το γεγονός αυτό, καθόλου δεν αποκλείει την προσφυγή, στη συνέχεια, σε νέα, ανοικτή αλλά αδιάβλητη διαδικασία.

Η χθεσινή δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη με την οποία επισημοποιεί την πρόθεσή της να διεκδικήσει την αρχηγεία του κόμματος, αλλά και παρουσιάζει μια σειρά πολιτικών και ιδεολογικών θέσεων, έβαλε οριστικό – θέλω να πιστεύω – τέλος, στις στείρες αντιπαραθέσεις. Με τη δήλωση της υποψηφιότητάς της, που προσωπικά στηρίζω, η πορεία προς το Συνέδριο και η εν γένει δημόσια διαβούλευση, από τούδε και στο εξής επιβάλλεται να είναι πολιτική.Η Ν.Δ. οφείλει με υπευθυνότητα να διαδραματίσει τον θεσμικό της ρόλο. Αυτόν της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Μόνον έτσι θα διευρύνει την πολιτική της απήχηση και θα μπει και πάλι σε νικηφόρα πορεία.Θα πρέπει όλοι με αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και εποικοδομητικές προτάσεις να συνεισφέρουμε στο σαφή προσδιορισμό της ιδεολογικής, πολιτικής και κυβερνητικής μας προοπτικής.Το τελευταίο που χρειάζονται σήμερα οι απογοητευμένοι νεοδημοκράτες είναι ο διασυρμός, οι τριβές και οι άνευ σημασίας ατέρμονες συζητήσεις. ''

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον υπουργειο θα θελει μετα απο ...80 χρονια.Γιατι τοσο θα κανουν να ξαναβγουν.Εδω εκαναν τα παντα για να χασουν την εξουσια,και θελουν επανιδρυση κομματος;Αστεια πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τι αλλο θα στηριζε το "πνευματικο τεκνο" του Μητσοτακη;;;;;;

ΠΟσο @@@@@ πρεπει να εισαι για να εισαι υπουργος εργασιας και να εχεις ανασφαλιστους εργατες;;;;

και μετα κοριδευανε το παπανδρεου....αλλα ο γιωργης τους την φυλαγε..

sting είπε...

Η Ν.Δ., υπέστη μια οδυνηρή εκλογική ήττα, η οποία εκ των πραγμάτων δημιουργεί νέα δεδομένα.Κινδυνεύει, ωστόσο, να υποστεί και βαρύτατη πολιτική ήττα και να απαξιωθεί στη κοινή γνώμη, αν συνεχισθούν η ανούσια και εξόχως βλαπτική διαδικαστική συζήτηση και οι αντεγκλήσεις

στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι,

ο Μαγγινας σκεφτηκε οτι ειχε μια μικρη εστω συμμετοχη στην ηττα της ΝΔ;

μιλαει για απαξειωση στην κοινη γνωμη;
ποιος ;

αυτος που ασχετα κομματικης τοποθετησης ντροπιασε ενα ολοκληρο νομό;

ουτε προεδρος σε συνεταιρισμο δεν θα επικαλουνταν για να δικαιολογηθει οτι φιλοξενοι ινδους

σε ποιους απευθυνονταν ;

αν ο κοσμος της αιτωλοακαρνανιας δεν θελει να εχει το επιπεδο στο οποιο απευθυνονταν οι δικαιολογιες του Μαγγινα θα πρεπει να τον εξαφανισει απο το πολιτικο χάρτη του νομου

ο πολιτικος του λογος δεν εχει καμια αξια

Ανώνυμος είπε...

Σωστα μιλαει ο πρωτος, μαλλον πασοκος. Λεει την αληθεια χωρις να καταλαβαινει.
Μας λεει ότι..Δεν κερδισε το ΠΑΣΟΚ αλλα εχασε την εξουσια η ΝΔ. Οι ΝΔ σνομπαραν τον καλο και Έλληνα πατριωτη Καραμανλη αλλα ανικανο για ηγετη που δεν εκανε 2 πραγματα.

1. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ
2. ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
3. Να μη αφησει γυρω του να κανουν αυλη οι Λουληδες βουλγαρακηδες ρουσοπουλοι αντωναροι κλπ.( απο αυτους μονο ο βουλγαρακης ειναι δεξιος)

3000000 φηφους ειχε το καθεστως πασοκ το 2004 που ηταν διαλυμενο, 3007000, σημερα. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.

Η ΝΔ ΕΙΧΕ 3300000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2300000. ΕΧΑΣΕ 1000000 ΠΟΥ .....ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΡΓΗ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Εγω που ειμαι ΝΔ λεω μη σωσει και γινει επανιδρυση. Καλα να παθουν.

Ο Καραμανλης αποδειχτηκε ο καταλληλοτερος!!! πρωθυπουργος για να μπορεσει να παει στου Μαξιμου ο ανικανος Γιωργακης τζεφρι τσαντ παπανδρεου. Ορκιστηκε και με το αριστερο χερι ο χαμενος πανω στο ευαγγελιο, αφου δεν αποστηθησε φαινεται τη διαδικασια σταυρου και ορκομωσιας!!!

Τωρα ο Γιωργακης μιλαει για επανιδρυση. Αφου δεν την εκανε ο καραμανλης θα την κανει αυτος? Αν το καταφερει και δεν δουμε παλι ΜΜΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΚΛΠ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Η ΝΔ δηθεν κυβερνουσε και το ΠΑΣΟΚ εξουσιαζε 5 χρονια με το παρακρατικο συστημα που εγκαθιδρυσε στο δημοσιο και στις ΔΕΚΟ επι καθεστωτικης 20ετιας διαλυσης της Ελλαδος.

Γελαγαν στα καφενεια με την ανικανοτητα τους να ελεγξουν την πασοκικη κυριαρχια.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.
ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ 35% ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ 60 ΚΑΙ 70% ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΟ? ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.

Η ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΣΤΕΙΤΣ ΛΕΕΙ!!!! ΡΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ.

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ?

Οι πασοκοι το ξερουν, ο λαος το ξερει , τα πασοκικα ΜΜΕ κανουν πως δεν το ξερουν.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΝΔ ΕΙΤΕ ΚΚΕ ΕΙΤΕ ΛΑΟΣ ΚΛΠ.

ΑΦΗΝΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΝΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΣΤΗ ΓΕΥΓΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΑΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

Στις 14 Οκτωβρίου του 1904 μιά μέρα μετά την δολοφονία του Παύλου Μελά, η δασκάλα του χωριού Γκρήτσιστα της Γευγελής, Αικατερίνη Χατζηγεωργίου, χωρίς να υπακούσει στις απειλές του Βουλγαρικού Κομιτάτου να απομακρυνθεί από τη θέση της, από την οποία κρατούσε άσβεστη τη φλόγα της ελληνικής συνειδήσεως των κατοίκων, μάχεται μαζί με άλλους πέντε αγωνιστές κατά Βούλγαρων κομιτατζήδων, μέσα από το σπίτι της. Μετά τετράωρη μάχη καίεται ζωντανή εκεί, μαζί με τους συμπολεμιστές της.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ορκομωσία. Κάποιοι στην κυβέρνηση κοιτάνε αλλού, βλ. Γεννηματά, κάποιοι 5-6 ούτε καν σηκώνουν το χέρι.
Το ίδιο κάνουν και πολλοί βουλευτές στα έδρανα. Αυτοί είναι που διαλύουν με τα χρόνια τη χώρα. Αυτοί που δεν πιστεύουν στην πατρίδα, στα ιερά και στα όσια. Αυτοί που πολύ απλά θέλουν να φάνε το δημόσιο χρήμα κι όταν χρεωκοπήσει η χώρα ( λίαν συντόμως ) να την κάνουν για άλλες πολιτείες, ενώ εμείς εδώ θα ξαναγινόμαστε ραγιάδες ξανά, ξεπουλώντας τα νησιά μας που η υφαλοκρηπίδα τους κρύβει τόσο πετρέλαιο, ώστε η χώρα όχι μόνο θα ξεχρέωνε, αλλά θα γινόταν πολύ πλούσια, για να μην πω και παγκόσμια δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8VcANSwcpUU&feature=player_embedded#

Το επίμαχο βίντεο γιαόσους δεν είδαν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΤΟΥ ΔΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ.
.
Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Αγαπητέ Αντιπρόεδρε, αγαπητοί σύντροφοι!
Πληροφορούμαι ότι οι αιτήσεις για την στελέχωση του Κράτους ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες! Αλήθεια υπάρχουν τόσοι πολλοί ικανοί συμπολίτες μας; Θαυμάσια! Άραγε,πέρα από τους ικανούς,που έχουν και τις απαραίτητες-πληροφορούμαι- κομματικές συστάσεις, εκπροσωπούνται και οι άλλες μειονότητες της χώρας,όπως ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, βλάχοι, γύφτοι, παγουροκέφαλοι κ.λ.π;
Ανήκω στην κατηγορία των παγουροκέφαλων και με την επισήμανση ότι ...

περιλαμβάνομαι και σε μια άλλη ευάριθμη μειονότητα, αυτών που έχουν επικρίνει δημόσια τον πρόεδρο Κάρολο, με σειρά άρθρων μου στον Γιαννιώτικο τύπο, τολμώ να διεκδικήσω και εγώ κάποιο ρόλο στα "Υπουργεία" σας.
Σημειωτέον ότι επί Σημίτη και Υπουργίας Πέτρου Ευθυμίου απορρίφθηκε η αίτηση μου για την Περιφερειακή Διεύθυνση της Εκπαίδευσης Ηπείρου,με την δικαιολογία ότι ήμουν "Παπουλικός"! (Μου το εξήγησε αυτοπροσώπως ο ίδιος ο τότε Υπουργός,παλιός μου φίλος και συμφοιτητής).Τελικά επελέγη ένας ψάλτης και καντηλανάφτης!Τώρα με την δημόσια αυτή μεταστροφή μου,έχω άραγε ελπίδες;Τι διάβολο!Διαφορετικά, δεν νομιμοποιούμαι και εγώ να αναφωνήσω ως γνήσιος αντιεξουσιαστής το "Γαμώ τα Υπουργεία σας";
Με βαθειά εκτίμηση
Στέφανος Καραμούτσιος, εκπαιδευτικός

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ!ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΔΕ ΛΕΩ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ) Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

11:16 στα παπαρια μας αν είναι Ελληνας ο Καρμανλής και άμα είναι ανθέλληνες στο Σύριζα και αλλου.
Ειδαμε ποσο μας υπολογιζε η ΝΔ στο νομό άρα σαν Ελληνες που είναι όλοι στο κομμα σου.Καλά οα καθένας το βιολί του εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@........... δουλειά θέλουμε ,υποδομές και όχι ακρίβεια.
Και αφήστε τους άλλους να χτενίζονται.ΝΑ μιλατε με ουσιαστικές κουβέντες και να μη πετάτε ότι κοτσάνα έχετε στο μυαλό.Χορτασαμε τόσα χρόνια ο ένα έλληνας ο άλλος μακεδονας ο άλλος σαρακατσάνος.

Ανώνυμος είπε...

και ποιοί είναι ρε φιλαράκο οι νέοι και άφθαρτοι που θέλεις να προωθήσεις;
Μήπως κάτι τσουτσέκια που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές; Άσε, σε καταλάβαμε γιατί κάνεις τόση προπαγάνδα.

Αν είσαι λοιπόν με τους νέους και κυρίως με τους άφθαρτους, να συμφωνήσεις ότι στο επόμενο ψηφοδέλτιο δεν θα πρέπει να συμμετέχει κανείς από αυτούς που συμμετείχαν τώρα.

ΓΡΑΨΤΟ ΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣ

S.F.T. είπε...

Τι Ντόρα .. τι Μαγγινας ... ευτυχως που πηραν τον δρόμο το στρατι... ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !