Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Πορεία για την απελευθέρωση των μεταναναστών που κρατούνται στο Α.Τ. Αγρινίου.

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που εβγαλαν την αφισα γραφουν για ενα κοσμο χωρις πατριδες θρησκειες συνορα.

Σωστα. αν δεν τους αρεσει εδω να πανε στη χωρα των μεταναστων για αλληλεγυη και διαικδικηση των δικαιωματων τους. ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΙΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ.
ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

μας εχει φαει η αναρχοαριστερη ιδεολογια στην ελλαδα. χασανε τον πολεμο και μας κερδισαν στην φανφαρα!
πηγαινετε για κανα φραπε η' αμα θελετε να πας με την δυναμη του νατο στο αφγανισταν να τους βοηθησεις να ελευθερωσουν την πατριδα τους απο τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Αλβανία!
Ζήτω ο Μάριο Γκούρμα!
Ζήτω η Τουρκία!
Ζήτω ο Ντενίζ Μπαϊκαρά!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ελεος με τους μεταναστες. δεν ειμαστε ασυλο του καθε ενα που θελει να πουλα παρανομα cd και μουφα τσαντες. τοσοι ελληνες πεινανε ρε αναρχικοι, κανατε ποτε τιποτα για αυτους? αστε το αιγαιο στα ψαρια του που λετε και πατε για ψαρεμα..

Ανώνυμος είπε...

εχουμε συνταξιοδοτησει την μιση ανατολικη ευρωπη
εχουμε μαζεψει ολους τους αναπηρους και τους περιθαλπτουμε

και τελικα

ναι σχεδον εχουμε σιχαθει την πατριδα μας που ενδιαφερεται για ολους τους αλλους εκτος απο εμας

φερτε τωρα αφρικανους , πακιστανους , αφγανους και διωξτε εμας να παμε πολιτικοι προσφυγες αλλου γιατι εδω συνταξη δεν προκειται να παρουμε

Ανώνυμος είπε...

Μετανάστης είσαι και φαίνεσαι! Άπλυτε! Οι υπόλοιποι είμαστε Έλληνες, μη μας πιάνεις στο στόμα σου.

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικά αν το δούμε δεν είναι σωστή αυτή η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να κρατούνται οι άνθρωποι αυτοί. Είναι αδικία. Από την άλλη όμως πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τη λαθρομετανάστευση. Ποσόστωση τώρα ή επαναπατρισμό. Λύση άλλη δεν υπάρχει. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες και ψευτοευαισθησίες. Οι ψευτοανθρωπιστές ας στο βουλώσουν μπας και δούμε μια άσπρη μέρα γι'αυτούς τους δυστυχείς ανθρώπους και για εμάς τους ίδιους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.
ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΙΔΙΟΙ. ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΖΕΡΒΑΣ,

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΗ ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΩΝ,ΦΕΟΥΔΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΗΠΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΤΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??ΕΕ??ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ "ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΕΞΩ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
Α.Ζ

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Πάτρα και ο Αγ. Παντελεήμονας. Γκρέμισμα καταυλισμών - στέγαση των ανήλικων λαθρομεταναστών σε οργανωμένες εγκαταστάσεις - επαναπατρισμός των υπολοίπων.

Στους 5 λαθρομετανάστες που θα στέλνονται στο Αφγανιστάν/Πακιστάν δώρο ένας άπλυτος. Έτσι, για να ενισχύσει εκεί τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Ανώνυμος είπε...

4:14, το λένε στο σύνθημα: Ξένοι εργάτες, γαμ@@@δες μας.

Ανώνυμος είπε...

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα το πιο σωστό θα ήταν να γίνει δημοψήφισμα,

ο κάθε ένας θα πρέπει να πάρει θέση αν θέλουμε να μετατραπεί η Ελληνική κοινωνία σε πολυπολιτισμική ή αν δεχόμαστε την επιπλέον επιβάρυνση (κοινωνική-οικονομική)για να σώσουμε τους "συνανθρώπους μας" που καταφεύγουν στην Ελλάδα.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι τα κόμματα της αριστεράς που δεν βρίσκουν ανταπόκριση στους Έλληνες βλέπουν στο πρόσωπο των μεταναστών εν δυναμει ψηφοφόρους τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια καλέστε ενα συκρότημα που λέγεται skaribas... ψαξτε το λιγο. εχουν και myspace

Θύμιος είπε...

Φίλε 5:07 , ποιος σου την δίδαξε εσένα αυτή την ιστορία.... σιγά μην μας πεις στο τέλος πως θα πρέπει να αποδίδουμε φόρο τιμής στους Αλβανούς για την συμβολή τους στην απελευθέρωση..... και επειδή στο μυαλό σου επικρατεί η σύγχιση της ημιμάθειας, άλλο πράγμα ο Αλβανός και άλλο ο Αρβανίτης. Οι Αρβανίτες στάθηκαν στο πλευρό των επαναστατών του 1821, οι Αλβανοί που εκθειάζεις ήταν τα εκτελεστικά όργανα των Τούρκων στα κατεχόμενα Βαλκάνια, μία πολύπλοκη ''αστυνομία'' που αποτελούνταν από δήμιους, ρουφιάνους και από οτιδήποτε ανθελληνικό.Μου αρέσει που μπερδεύεις και τους Έλληνες μετανάστες με αυτό το ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομετανάστευσης που υπάρχει στη χώρα μας.... άλλο πράγμα η βούρτσα καιάλλο η π....α!

Ανώνυμος είπε...

ξεμυτισαν τα νεοναζι υβριδια απο τα λαγουμια τους?
τα ανεγκεφαλα και ασπονδυλα φασιστοειδη θελουν να μιλησουν και για ιδεολογια οι πιο ηλιθιοι και κομπλεξικοι που υπαρχουν στη γη εχουν ιδαλμα τον αδολφο χιτλερ τον αρωστο ψυχασθενη
ο κοσμος σας σιχαινεται φασιστοειδη βγειτε ανοιχτα αν εχετε τα καρυδια και πειτε εξω στην γειτονια σας στη δουλεια σας οτι υποστηριζετε τον φασισμο και τους νεοναζι και θατρεχετε να κρυφτειτε απο το φτυσιμο που θα τρωτε απο οπου και να περνατε
οι ελληνες ασπονδυλα θυμουνται πολυ καλα οτι η μιση χωρα καταγεται απο μικρα ασια απο ποντο θυμαται την δεκαετια του 50 και του 60 τους παρα πολους μεταναστες στην γερμανια στην αμερικη στην αυτραλια και τις ασχημες συνθηκες που αντιμετωπισαν εκει
και σιχαινονται τους νεοναζι ρουφιανους γιαυτο μπειτε παλι στις τρυπες σας υβριδια
τον κανατε και σημερα των ψευτοπατριωτικο σας αγωνα στον ιντερνετ να περασετε απο τα γραφεια του λαος να παρετε λουκουμι απο τον καρατζαφυρερ

Μάρκος είπε...

Έτσι εξηγούνται οι συχνές επισκέψεις του Τσίπρα στην πόλη. Εκτός από γκόμενα, μάλλον είχε και άλλες ασχολίες...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΦΑΤΕ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΣΑΝΟ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ,ΠΑΡΡΑΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΕΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ Η ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ(ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΟΥΣ:1.ΕΧΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ 2.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ "ΜΑΓΚΑΣ" ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ??ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΑΝΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΧΙΤΕΣ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΕΙ??ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2,3,5 ΑΝΤΕ 10 ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ.
Υ.Γ:ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ(ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ) ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΑΣ,ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ,ΜΑΥΡΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΤΛ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΤΛ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΧΙ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ξεμυτισαν οι βρυκολακες πεθαμενοι αριστεροι απο το 1989 και μιλανε για δικαιωματα και δημοκρατια. τα αριστερα μαρξιστικα κατακαθια των γκουλαγκ και κολχοζ και σιβηριας. Μιλανε τα φασιστοειδή για τον χιτλερ και λησμονουν οτι του εγλυφαν τα αρ..δια μεχρι το 1939 που ηταν συμμα;χοα με τη ρωσια και πηδαγαν μαζι τη ευρωπη. ρε κατσαπλιαδες ελεος. η ιστορια σας αφηνει ακομα να νομιζετε οτι ζειτε αλλα εχετε πεθανει και το ξερετε.

kostakoutas είπε...

Ο σωστός όρος είναι λάθρο-μετανάστες.Κατα τ'αλλα όποιος θέλει πάει, όποιος δεν θέλει,δεν.

Ανώνυμος είπε...

ρε ξεφτιλεσ για ανθρωπουσ μιλαμε, αυτα με την ιστορια ξεχαστετα οι κομμουνισταραδεσ παντα ειχαν και εχουν ψηλα το κεφαλι σκατοφασιστεσ

Ανώνυμος είπε...

16 Οκτώβριος 2009 3:41 μμ

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ? ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ακου τι λενε, για ενα κοσμο χωρις κρατη , θρησκειες, συνορα κτλ.
τελικα αυτοι οι ανθρωποι τρωνε μανιταρια πολλα και εχουν παραισθησεις!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει Ελλάδα πλέον, δεν υπάρχει ελληνική κοινοπολιτεία, δεν υπάρχει Ελλήνων κοινωνία, οι προδότες και οι χρήσιμοι ηλίθιοι τα έχουν διαλύσει ή θα τα διαλύσουν εντός ολίγου.
Υπάρχει μόνον ένα συνονθύλευμα από υπηκόους αλβανοπακιστανοαφγανικής καταγωγής.
Για αυτό το συνονθύλευμα δεν νοιώθουμε καμία αλληλεγγύη και δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ να θελήσουμε να το υπερασπιστούμε.

Το να πολεμήσεις υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ της πατρίδας και του έθνους είναι Ιερό.
Το να πολεμήσεις όμως για να καλοπερνάνε οι εισβολείς λαθρομετανάστες, κατακτητές και εποικιστές των χωριών μας και του κράτους μας είναι ντροπιαστικό και ηλίθιο.

Αν τα πάκις και τα αλβανά γίνουν Έλληνες τότε...

Έλληνες πατριώτες πρέπει
-να πετάξουμε τα όπλα
-να μην διανοηθούμε καν να πατήσουμε στον στρατό(δε θαείναι εθνικός στρατός αλλά μια μισθοφορική σκατούλα που θα προστατεύει τους προδοτικά νομιμοποιημένους εισβολείς της χώρας μας)
-να αφήσουμε αυτό το σαπισμένο πτώμα που λέγεται νεοελλαδικό κρατίδιο και κυβερνιέται από προδότες να ψοφήσει με την ησυχία του( ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΟΑΦΓΑΝΩΝ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.

Συνέλληνες πατριώτες
ούτε μια ώρα στον Στρατό τους!

Αφήστε τους να τα βγάλουν πέρα με τα πάκις και τους προδότες του ΠΑΣΟΚ του ιντιμίντια και του omhroi.gr.
Ε αφού δε μας γουστάρουν αυτοί μία, δεν τους γουστάρουμε εμείς δέκα.
Να πάρουν τ'αρχίδια μας.
Την Ελλάδα που ετοιμάζουν δεν τη γουστάρουμε.
Φωτιά και τσεκούρι στην νέα τους Πολυεθνική Ελλάδα.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ά στο διάολο, βαρεθήκαμε να κρατάμε θερμοπύλες για να καλοπερνάνε οι προδότες οι αλλοδαποί και οι εισβολείς.

Τον πούλο.
Άντε να γίνουμε και μεις ριψάσπιδες να δούμε πως θα τα βγάλετε πέρα.
Σκατόψυχοι ελεεινοί προδότες.

Ανώνυμος είπε...

να ποιοί βολεύονται με τους μετανάστες

Θύμιος είπε...

02:14, είσαι ένα ανιστόρητο τίποτα και επιτίθεσαι κατά πάντων, χωρίς να έχεις επιχειρήματα για τα λεγόμενά σου..... απίστευτα δημοκρατικές οι απόψεις σου, όποιος έχει αντίθετη άποψη από εσένα είναι φασίστας, ''πουθενάς'' και ακροδεξιός! Ανώνυμε και συνάμα ανεπάγγελτε, ''πουθενάς'' είναι το μέλος του κοινωνικού συνόλου που ενώ είναι αρτιμελής και καλά στα μυαλά του, αρνείται να προσφέρει έστω και τα στοιχειώδη στο κοινωνικό σύνολο, με λίγα λόγια και απλά, δεν υπάρχεις και στερείσαι τα στοιχειώδη για να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου, επαναστάτη και εκφραστή του απόλυτου τίποτα.

kostakoutas είπε...

προς ευπατρίδες δεξιους.
Οι Κομουνιστές φημίζονται για την προδοσία τους γενικότερα και όχι απέναντι στο έθνος(άλλωστε δεν πολύπιστεύουν σε αυτό),οι ευπατρίδες από την άλλη εχουν ανάγει την προδοσία του έθνους σε επιστήμη.

Ανώνυμος είπε...

Σα πολύ ψαγμένοι δεν μαζευτήκατε εδω πέρα.Είμαστε χριστιανοί καλοί άνθρωποι και όπως μας δίδαξε ο Ιησούς πρέπει να βοηθάμε τους συναθρώπους μας που εχουν την ανάγκη.Αν κάποιοι απο σας δεν σας νοιάζει τότε μη μιλατε καθόλου και κρυφτείτε στα κλουβιά σας.
Οι αριστεροαναρχοτέτοιοι όπως τους αποκαλείτε και άπλυτους πρέπει να είναι πιο χριστιανοί απο σας που το παίζετε και έχετε και το τρίπτυχο πατρίς θρησκίς οικογένεια.Και γιατί βέβαια το λέω αυτό.
Γιατί ως γνωστόν δε βοηθάτε το κόσμο που έχει ανάγκη άρα δεν είστε χριστιανοί ,ουτε ποτέ πέρνετε τα όπλα να πολεμήσετε και άμα θα πηγαίνατε σε κανα πόλεμο θα πήγαινε το σκατό στη κάλτσα άρα πάει και η πατρίδα και ούτε οικογενειάρχες είστε γιατί η ελληνική οικογένεια είναι απ έξω κουκλα και απο μέσα πανούκλα.Το κέρατο πάει σύνεφο.

Ανώνυμος είπε...

Τενεκέδες άδιοι που κάνουν όσο θόρυβο μπορούν. 100.000 κόσμος στο Αγρίνιο, να δούμε πόσοι θα πάνε στη συγκέντρωση. Εγώ θα μαντέψω ότι θα είναι οι γνωστοί 30.

Καλά να περάσετε με τους κwloμπ@ρ@δες μετανάστες σας!

Ανώνυμος είπε...

κοστακουτα οποιος αγαπαει την ελλαδα, την πατριδα του ειναι και δεξιος?δηλαδη αν δεν υπηρχε η δεξια δεν θα υπηρχε και ελλαδα σημερα! ειναι η' δεν ειναι ετσι?
τραβα ανοιξε πρωτα καμια εγκυκλοπαιδεια ¨η ιστορια του ελληνικου εθνος¨ και μετα ξαναπερνα απο εδω.
οσο για τους μεταναστατες φουκαραδες ειναι και αυτοι, δεν φταινε που οι χωρες τους ειναι χωνι σκετο.
η ριζα του κακου ειναι στις χωρες τους. εκει πρεπει να χτυπηθει το κακο. πρεπει να πολεμησουν γιαυτο οπως πολεμησαν και οι ελληνες για να τα κερδισουν, για να πετυχουν ενα καλυτερο αυριο. οταν εχεις μουλαδες, ταλιμπαν, κτλ δεν εχεις και μελλον. οι ανθρωποι ειναι 5 αιωνες πισω. φταιει βεβαια και η θρησκεια τους γιαυτη την οπισθοδρομηση που εχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΘΥΜΙΟ:ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ.ΤΟ ΞΕΠΑΤΙΚΩΜΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΑΓΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΦΙΕΣ,ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΟΣΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Α.Ζ

kostakoutas είπε...

Θα πρέπει μάλλον να ξαναματαδιαβασεις ότι έγραψα και κατόπιν να ξαναματασχολιάσεις,αυτό που έγραψα

Ανώνυμος είπε...

Πώς πήγε η συγκέντρωσή σας; Είχε κόσμο; Χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Τ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30-40 ΑΤΟΜΑ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ,Ε ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ..
HIPPIES UNITED AGAINST RACISM AGRINIO

Θύμιος είπε...

1:36 ...... Ο αρλεκίνος της πόλης μας, να είσαι καλά, μας χάρισες πολλές στιγμές ευθυμίας μέσα από αυτό το blog, αντέ τώρα να κάνεις τον αναρχικό και τον επαναστάτη της μπότας μου που βρωμάει....νούμερο, γράφεις και με κεφαλαία για να επιβληθείς, ουστ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ??ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΠΑΡΑ ΧΑΦΙΕΣ,ΑΜΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ
ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΤΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ,ΠΙΟ ΑΜΕΣΟΥΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΤ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ......
HIPPIES UNITED AGAINST RACISM
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΣΤΙΤΣ ΡΕΕΕΕΕ ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

για ενα κοσμο χωρις συνορα χωρις θρησκειες χωρις κρατη κτλ κτλ.
μα αφου ειστε εναντιον της παγκοσμιοποίησης εσεις οι αναρχοαριστεροι πως σκατα λετε τετοιες παπαριες?

Ανώνυμος είπε...

1:36 αν θέλετε να "περνάνε" περισσότεροι από τις συγκεντρώσεις σας ας τις κάνετε δίπλα στην εθνική οδό. Είναι και ανοιχτός χώρος, δε θα γίνεται αισθητή η μπόχα!

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες το πήραν με τα πόδια για την Πάτρα. Ακόμα και χθες βράδυ μικρές ομάδες περπατούσαν μέσα στη βροχή προς την Πάτρα για να επαναλάβουν τα γνωστά τους κατορθώματα στο λιμάνι.
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ekso oi fasistes apo ti poli mas.oust apo do ipanthropoi,5 noumera eisaste.
agrinio antifascist hools

Blogger. είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

εξω ο παραπανω απο το Αγρινιο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΩ?

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AGRINIO NEWS, ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

12.22 αφου εισαι τοσο μεγαλος πατριωτης και σε παιρνουν τα κλαματα παρε τα φιλαρακια σου και πηγαινετε στα ιμια στο φαρμακωνησι και ετοιμαστειτε γιανα πατε να παρετε την πολη
ρουφιανοι της χουντας και των ταγματοασφαλητων απογονοι των χιτων και γερμανοτσολιαδων
η ιδεολογιασας και η ακροδεξιες αποψεις σας ειναι λαομισητες και η ιστορια εχει δειξει οτι εισαστε οι μεγαλυτεροι προδοτες της ελλαδας τοσο στον 2οπαγκοσμιο πολεμο οπως και κατα τη διαρκεια της διδακτοριας
αντε στο λαγουμι σου τωρα υβριδιο

Ανώνυμος είπε...

καλα εσυ 10:21 εισαι ανιστορητος.
υπηρχαν μεγαλυτεροι προδοτες απο τους αριστερους?
εσεις ειστε πρωτα το κομμα και μετα η πατριδα.
ασε το δειξατε τοσες φορες.
ευτυχως που χασατε στον εμφυλιο και μπορεις και μιλας σημερα, διαφορετικα θα σε ειχαν και σενα σε κανενα γκουλακ!

agrinionews είπε...

Σχόλια που περιέχουν απειλές δεν έχουν θέση στο παρόν ιστολόγιο και φυσικά δεν δημοσιεύονται. Επίσης διαγράφτηκαν και προηγούμενα σχόλια με ανάλογο περιεχόμενο ( εννοείται και από τις δύο "αντιμαχόμενες πλευρές).

Θύμιος είπε...

Δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα που έστειλα για να διαγραφεί, σκληρό και χλευαστικό-ναι, αλλα όχι απειλητικό- ειδικά προς κάποιον '' ανώνυμο''. Εντελώς τυχαία, απάντηση για την πληθώρα των απειλητικών μηνυμάτων που έχετε διαγράψει, δώθηκε μετά την διαγραφή του δικού μου μηνύματος, εντελώς τυχαία....!

Ανώνυμος είπε...

ta dika sou diladi keimena ektromata den einai anonima mono kai mono epeidi ehoun tin upografi thimios??diladi an upograpso ego os kostas tha mai eponimos??an de s aresei i anonimia loipon vale eponimo kai photo.....
p.s:A kai eimai enilikos..