Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Η Ντόρα δε θα έρθει στην Αιτωλοακαρνανία την Κυριακή.


Η Ντόρα Μπακογιάννη δε θα επισκεφτεί τελικά το νομό μας αυτή την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί από ανθρώπους του επιτελείου της. Τη συγκεκριμένη ημέρα η υποψήφια για την αρχηγία της ΝΔ θα βρεθεί στην Αχαΐα, όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να μην επισκεφτεί την Αιτωλοακαρνανία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς το πρόγραμμα των περιοδειών έχει τροποποιηθεί μετά και το ενδεχόμενο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας στις 29 Νοεμβρίου αντί για τις 6 Δεκεμβρίου.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είδε οτι δε της βγαίνουν τα κουκιά στην περιοχή και την κάνει για αλλού?

kostakoutas είπε...

Παλι καλα

Ανώνυμος είπε...

KAI EIXA MIA FAGOYRA

Ανώνυμος είπε...

δεν το ξέρετε καλά το θέμα. Θα έρθει την Κυριακή το πρώι και θα μιλήσει στο Αγρινιο και το βράδυ στην Πάτρα

Ανώνυμος είπε...

σπουδαια τα λαχανα αμα δεν ερθει η ντορα...

Ανώνυμος είπε...

να μην ερθει καλυτερα.
μια φορα ειδα τον πατερα της στο νιοχωρι που μιλαγε το 80 οταν ηταν ακομα βουλευτης της νδ και του εσφιξα το χερι και απο τοτε ολα στραβα μου πανε.

Ανώνυμος είπε...

απο το μπλογκ πασοκοπρεςς....

Διάβασα, χωρίς να εκπλαγώ, σε Κυριακάτικο φύλλο για τα κομματικά σημειώματα που στάλθηκαν από κάποιους Πασόκους (του βαθέος να υποθέσουμε ΠΑΣΟΚ) με παραλήπτη την Υπουργό Υγείας.
Στα χειρόγραφα αυτά ραβασάκια υποδεικνύονται συγκεκριμένα ονόματα (στελεχών;) που θα πρέπει να μοιράσουν μεταξύ τους τις θέσεις Διοικητών των Νοσοκομείων.
Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί απόπειρα να πιεσθεί η κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προκειμένου να προχωρήσει στην στελέχωση των σημαντικών αυτών θέσεων με τον συγκεκριμένο "παραδοσιακό" παλαιοκομματικό τρόπο.
Γι' αυτούς, τους γραφικούς πλέον τύπους του κομματικού ( και όχι μόνο ) παραγοντισμού, είναι γνωστό στους πάντες, ότι...

δεν υπήρχε όπως και δεν υπάρχει καμμία αναστολή για την ένταξή τους ( με οποιονδήποτε τρόπο ) στην κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα.
Και δεν μου προκάλεσε έκπληξη, το δημοσίευμα, γιατί και οι δικές μου πληροφορίες μιλούν για ανάλογες ενέργειες από (συνήθως αποτυχημένους και πολλάκις κατέχοντες κατά το παρελθόν - πρόσφατο κι απώτερο) κομματικούς με καταγωγή την Θεσσαλονίκη αλλά και πόλεις της Β. Ελλάδας.
Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα έχουν καμμία τύχη τέτοιου είδους πιέσεις.
Η διαδικασία της "ανοιχτής διακυβέρνησης" που εισήγαγε ο Γιώργος Παπανδρέου θα ισχύσει και όλες οι κύριες θέσεις του ΕΣΥ θα προκηρυχθούν, και οι άριστοι και όχι οι αρεστοί θα κληθούν να αναλάβουν την ανόρθωση του διαλυμένου σήμερα Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Και κάτι ακόμη: Όσο αργούν οι απαραίτητες τοποθετήσεις των νέων Διοικητών, ΔΥΠΕαρχών, κλπ οι ήδη υπάρχοντες κάνουν πάρτυ. Ορίζουν εισηγητές στις επιτροπές που θα πραγματοποιήσουν τις κρίσεις γιατρών ή ακόμη προχωρούν σε διαδικασίες για ανάδειξη Διευθυντών της Ιατρικής Υπηρεσίας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα βρίσκονται σε κρίση. Η ΝΔ έχασε ένα εκατομμύριο ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε νέους ψηφοφόρους, έμεινε στάσιμο. Το ΚΚΕ μειώθηκε και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απλώς διασώθηκε. Ο ΛΑΟΣ είδε τις μεγάλες του προσδοκίες να διαψεύδονται. Και το χειρότερο, τα κόμματα έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, των ίδιων των οπαδών τους.
Είναι κυριολεκτικά πρωτοφανές (για όλη την Ευρώπη) ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι προτίμησαν να χάσουν την εξουσία αντί να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν. Αυτό αμφισβητεί τη διαδεδομένη άποψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος βάζει πάνω από όλα το βόλεμά του, το ρουσφέτι, την τακτοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.
Κάτι αλλάζει σε βάθος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αφού, όπως είδαμε, τα άλλα κόμματα δεν απορρόφησαν τη δυσαρέσκεια. Ο δικομματισμός φαινομενικά διατηρεί την ισχύ του αλλά τα ποσοστά απατούν. Η ιδέα «να πάρουμε την κυβέρνηση» δεν ασκεί την παλιά ακαταμάχητη γοητεία της, όχι σε όλους. Ίσως το φαινόμενο είναι προσωρινό αλλά αν τα κόμματα δεν «πάρουν το μήνυμα» θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
Πρώτος έκανε την επανάστασή του ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης και προκάλεσε την ήττα της ΝΔ. Η διαφθορά και η οικονομική πολιτική (κατά τις δημοσκοπήσεις) ήταν τα κίνητρα αυτής της επανάστασης. Οι θεωρούμενοι συντηρητικοί πολίτες έδειξαν έμπρακτα ότι διαθέτουν υγιή ανακλαστικά και ριζοσπαστισμό. Καταγράφηκε ότι η ηθική εξακολουθεί για ορισμένους να είναι μέρος της πολιτικής. Ιδίως όταν η οικονομική πολιτική είναι μονομερής, εναντίον των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων. Στο πρόβλημα θα προσκρούσει σύντομα και το ΠΑΣΟΚ. Η οποιαδήποτε συναίνεση με στόχο να συνεχιστεί ή ίδια οικονομική πολιτική θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με θύμα, πλέον, τη σημερινή κυβέρνηση. Συνυπεύθυνα για την κρίση και τα δυο κόμματα, θα πληρώσουν, το ένα μετά το άλλο, την αδυναμία τους να οδηγήσουν στην έξοδο.
Η αποστασιοποίηση των «συντηρητικών» από τη ΝΔ συνοδεύτηκε από την άρνηση των «προοδευτικών» να συνταχθούν και να διογκώσουν, αριθμητικά, το ΠΑΣΟΚ. Η συμπεριφορά είναι κοινή και οφθαλμοφανώς ξεπερνάει τους κομματικούς διαχωρισμούς.

Ανώνυμος είπε...

ta spaei o 1:07! wraiosssssssssssss

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΄΄ΛΙΟΚΙΑ ΜΑΣ΄΄!!!!
ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣ!!!!!

Pink Floyd είπε...

και τωρα πως θα...φαω?τετοια στεναχωρια???

http://andreas-pinkfloyd.blogspot.com/