Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Εκτός τροχιάς το λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους του Παναιτωλικού.




H κακή εμφάνιση και ήττα της ομάδας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά το ατύχημα που είχε το λεωφορείο των οργανωμένων φιλάθλων του Παναιτωλικού ''WARRIORS'' κατά την επιστροφή από την Καρδίτσα. Λίγο έξω από τα Γιάννενα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο κατά την προσπάθεια του να αποφύγει νταλίκα που είχε κλείσει το δρόμο μετά από αναστροφή που έκανε στο σημείο. Το γεμάτο λεωφορείο άρχισε να γλιστρά πάνω στο βρεγμένο οδόστρωμα και μετά από 1-2 στροφές να καταλήγει στην αριστερή άκρη του δρόμου σε χαντάκι. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς.

Πηγή: www.agriniofans.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ταξίδια και πάντα όρθιοι.
Ας συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που αγαπάμε...

g_nestoras

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ;
ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

μεσ στου χαντακ!

Agelos Titis είπε...

Τουλάχιστον αυτοί γλύτωσαν.

Για δείτε και το νέο δυστύχημα στα Παλιάμπελα.

http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/44826.html

S.F.T. είπε...

Hταν ενας... που εκανε αναστροφη στο δρόμο ;;; Δηλαδη ;;; ποιος εφταιξε για το ατυχημα τελικα ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ελεος με αυτον τον παλιοδρομο!!! Για να πας στα γιαννενα σου βγαινει η ψυχη! Βεβαια ας ειναι καλα και κατι σαινια οδηγοι που ειναι σκετοι χαροι στο δρομο. Παντως μια τα επεισοδια στην Νικαια, μια αυτο ελπιζω να μην υπαρξει ξανα προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΘΩΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ,ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΕΣ!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

spiros είπε...

eftixos den eixame tipota paratragouda.auto to kratos as kanei kati.mou fainetai oti exoun ftiaksei toys dromous isa gia na pigainei o kathe enas mas ston topo tou gia na psifizei.kouragio adelfia.i thira 6 einai athanati panta k pantote.

spiros είπε...

diladi tha prepei na thrinisoume thimmata;tous dromous tous ftiaxnoun gia na mporei o kosmos na paei na psifizei.min xasoun ton psifo.i thira 6 einai anikiti.

Ανώνυμος είπε...

ti ginetai re ?kathe kyriakh ua exoume dusaresta me to kosmo toy panetolikou?akoma kai h moira mas paei kontra?ua gurisei omos o troxos k tha gelasei k oftoxos.