Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Και άλλοι δύο Αιτωλοακαρνάνες στην κυβέρνηση.




Παρότι η ευρύτερη περιοχή Μεσολογγίου και Ναυπάκτου δεν εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά μέσω Αιτωλοακαρνανίας, εντούτοις ο Γιώργος Παπανδρέου φρόντισε να τοποθετήσει στην κυβέρνηση δύο άτομα που έλκουν την καταγωγή τους από τις συγκεκριμένες περιφέρειες. Πρόκειται για την πολιτική προϊστάμενο του Θάνου Μωραϊτη στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη και τον υφυστάμενο (υφυπουργό πλέον) του Παπανδρέου στο Εξωτερικών, Σπύρο Κουβέλη.

Η πρώτη κατάγεται από το Μεσολόγγι και είναι Δρ. Περιβάλλοντος. Είναι στενή συνεργάτης του Παπαπανδρέου, η οποία εισήλθε στο κυβερνητικό σχήμα ως εξωκοινοβουλευτική, ενώ πρόκειται για το πρόσωπο που έγραφε τους λόγους του. Η σχέση τους κρατά από την εποχή που η κα. Μπιρμπίλη δούλευε στο υπουργείο Εξωτερικών. Απ την άλλη ο Σπύρος Κουβέλης κατάγεται από το Αντίρριο. Μάλιστα, το όνομά του είχε ακουστεί και για υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, όμως πολιτεύτηκε στην Ά Αθήνας όπου και τελικά εξελέγη. Βέβαια ο ίδιος και λόγω επαγγέλματος -περιβαλλοντολόγος- φαίρεται να επιθυμούσε το Περιβάλλοντος, το οποίο τελικά κατέληξε στη συμπατριώτισά του.

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΗΝΑ ΟΙ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ(ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ=ΑΓΡΙΝΙΟ+ΚΛΠ!!!

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ!!!

ΘΑΝΟ, ΄΄ΚΑΝΟΝΙΣΕ΄΄ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΄΄ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΥΧΤΑ΄΄!!!!

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ-ΑΓΙΟΔΗΜΗΤΡΙΩΤΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αταλαβαν ολοι καλα πλεον οτι στον νομο δεν μπορουν να τα βαλουν με το αγρινιο.οποιος δεν τα εχει καλα πλεον με το αγρινιο δεν προκειται να δει ασπρη μερα στον νομο.το μνμ εχει περασει πλεον σε ολους τους αιτ/νανες και καλο ειναι να ερθουν με το καλο κοντα στο αγρινιο αλλιως θα υποστουν τις συνεπειες της απομονωσης.ολα στο αγρινιο παει και τελειωσε.αρκετα με την κοροιδια της δηθεν πρωτευουσας του νομου.ας κρατησουν αν θελουν την τυπικη ταμπελα της πρωτευουσας αλλα ετσι και αλλιως ουσιαστικη πρωτευουσα του νομου ηταν και πολυ περισσοτερο τωρα θα ειναι το αγρινιο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΄΄ΑΙΔΟΙΟΥ ΘΡΙΞ, ΝΑΥΝ ΕΛΚΕΙ΄΄(ΟΜΗΡΟΣ)=΄΄Η Μ.....Α, ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΡΑΒΙ΄΄(ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ), ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑMΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΄΄ΠΑΡΕΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ΄΄ ΚΛΠ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!!!

Υ.Γ. ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ:
1. AΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ;
MEΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ή ΑΠΟ ΕΞΩ;
AΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ(Π.Χ. ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ, ΑΓΓΕΛΟΑΚΑΣΤΡΟ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΛΠ), ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ( Ή ΝΟΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ;), ΠΛΗΝ ΛΑΕΚΔΑΙΜΟΝΙΩΝ,EXOYN ΣΤΕΝΟΤΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
2. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ(SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ),ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ. NO PROBLEM, AN ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΩΣ ΄΄ΠΑΡΑΚΟΙΜΩΜΕΝΗ΄΄, ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, ΔΙΑΜΕΝΕΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΣΤΟ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΩΝ 100.000 ΚΑΤ0ΙΚΩΝ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ(ΑΝΤΑ,ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΕΣ!!!).

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ(25% ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ, ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΕΞΙΟΣ!!!!).

Ανώνυμος είπε...

Η κυρια εγραφε τους... υπεροχους λογους του Γιωργακη, αυτους που καθηλωνουν τα πληθη;

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξαμε γνώμη και αρχίσαμε να φοβόμαστε ζώα ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ και αγράμματοι (βλέπε 8:51 τις λέξεις "αταλαβα" "vαιτ/νανες") και 9:01 (βλέπε τη λέξη "ΛΑΕΚΔΑΙΜΟΝΙΩΝ".
Όσο για το Θάνο είμαι ευτυχής που μπήκε στην κυβέρνηση. Ο θάνος δεν μπήκε στη βουλή μόνο από τους Αγρινιώτες, ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για όλη την αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο για τους αγρινιώτες γιατί ο άνθρωπος δεν είναι ζώο όπως εσείς. Θάνο συγχαρητήρια!!! Και ένα τελευταίο η Μακρυνεία δηλαδή είναι εχθροί σας. ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αμα καταλάβετε ποτέ τι σας συμβαίνει...ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΚΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

τι σχεση εχει ο μωραιτης με περιβαλλον??????
ελεος!!!!!!
ο μωραιτης δεν εχει γνωσεις ο ανθρωπος να το καταλαβει η κοινωνια μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τώρα αν ο Σώκος θα έχει δικαιολογίες για τα χάλια του νομού ότι "δεν τον στηρίζει η κυβέρνηση"...

anakara είπε...

ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ !!!!!!!!!!!!

ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

i proistameni kai ypoyrgos toy thanoy moraiti einai mesologgitisa me idiaiteri agapi sto mesologgi kai steni synergatis toy giorgoy.kapoioi loipon poy viastikan na xaroyn tin patisane kanonika.kai poy eiste akomi.kai i anta i gynaika toy giorgoy exei megalosei stin patra alla exei katagogi apo to mesologgi.tha gelasoume poly

Ανώνυμος είπε...

ποιοσ απο τους βουλευτες που λεει το αγρινιο οτι ειναι δικος του ειναι αγρινιωτης?

Ανώνυμος είπε...

Που τους βρήκαμε ρε παιδιά του οκτώ Αγρινιώτες βουλευτές που γράφετε και ξαναγράφεται. Έχουμε και λέμε. Απο το ΠΑΣΟΚ ο Μωραϊτης αν και είναι απο το Αγρίνιο ως μαθητής, έλκει την καταγωγή απο την Ευρυτανία. Ο Μακριπίδης μπορεί να πήγε γυμνάσιο στο Αγρίνιο αλλά είναι απο τις Φυτείες Ξηρομέρου, η Γιαννακά είναι απο την Παραβόλα και για χρόνια είχε ρίξει μαύρη πέτρα στην πατρίδα της (ούτε καν ψήφιζε εδώ), ο Κουρουμπλής είναι απο το Ματσούκι. απο τη Ν.Δ. τώρα: Έχουμε και λέμε. Ο Σαλμάς είναι απο την Αμφιλοχία και καμία σχέση με το Αγρίνιο. Ο Σταμάτης είναι απο την Παραβόλα χωρίς να έχει πάει καν σχολείο στην Παραβόλα ή στο Αγρίνιο. Ο Καραγκούνης έζησε κάποια χρόνια λίγα στο Αγρίνιο αλλά κατάγεται απο τη Βόνιτσα. Τέλος ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραϊτης δεν έχει καμία σχέση με το Αγρίνιο καθώς καθώς είναι απο το Θύριο της Βόνιτσας. Αυτά τα ολίγα για όσους νεαρούς γράφουν διάφορα σχόλια.
"Ενας Μεγαλύτερος που διαβάζει στα ΜΠΛΟΓΚ και τα σχόλια".
Σημείωση: Δυστυχώς οι Αγρινιώτες, τους πραγματικούς αγρινιώτες, ΔΕΝ τους επιλέγουν συνήθως. Εξαιρείται η περίπτωση Γ. Βαϊνά και η περίπτωση του Δτ. Τσιτσιμελή. Και αυτά ιστορικά και οι δύο εν λόγω περιπτώσεις μόνο δια ολίγον!!!

6 Οκτώβριος 2009 10:04 μμ

Ανώνυμος είπε...

parakoloutho tis triamvologies kapoion kafron edo mesa tis teleytaies meres kai eidikotera tis aitiaseis ton skliropyrinikon toy agriniotikoy mplog..gia mia fora apodeiknyetai oti to agrrinio stereitai pantelos prosonton kai skepsis opos kai aytoi pou katalogizontai os agriniotes voyleytes.fysika kanenas ap aytoys den einai agriniotis oyte exei kanena idiaitero desmo me to agrinio dioti to agrinio den empneei synaisthimatika oyte os poli...pos mporei na dethei kapoios akomi kai an einai meiomenis antilipsis politikos.oloi apla paizoun paixnidiapsifotirika xaideyontas ta symplegmata kai tis anissoropies tis polis aytis.vlepe stamati poy to ekane aristetexnika kai se anypopto xrono exei dilosei oti toy aresei poly perissotero to mesologgi apo to agrinio..apodeiktiko stoixeio ton symplegmaton ton agrinioton kai toy akratoy topikismoy toys einai oti mayrisan olous toys mesologgites ti katagogi ypopsifioys eno antithetos oi katalogizomenoi os agriniotes(asxeta an itan apo fyteies,paravola klp)piran ouk oligoys psifous sto mesologgi..vlepe moraiti poy vgike protos kai giannaka makrypidi poy vgiakna triti kai tetartos opos kai stamati,karagkoyni pou piran ouk oligoys psifous kai salma poy triamveyse..ayto apodeiknyei peritrana oti oi mesologgites einai poly ligotero symp[legmatikoi apo toys varvaroys geitones mas poy symperiferontai stin kyriolexia san zoa me akraies topikistikes korones..to xeirotero vevaia einai oti tis teleytaies meres xekefalosan kai milisane gia epikratisi agrinioy klp..omos logariazoyn xoris to xenodoxo..to mesologgi logo istorikis vasis,astikis taxis kai poiotitas polis exei ena soro prosopikotites poy vriskontai pantoy..exei ena megalo aritmo panepistimiakon,dieytinton klinikon kai epixeirimateion tis athinas poy latreyoun tin poli kai vriskontai se isxyra klimakia..aytoi panta ta apoteloyn pedio anasxesis se opoiadipote vlepsi ton varvaron geitonon..skefteite oti i ypoyrgos perivallontos gnisia mesologgitisa to genos makedonopoulou erxetai syxna sto mesologgi kai malista eixe synergastei os perivanntollogos me ton aeimnisto dimarxo mesologgioy palkogianni..i de anta papandreoy megalose stin patra alla oi goneis tis itan apo mesologgi opoy kai zoysan me katagogi apo naypaktia.skefteite de ti exei na ginei parakato.tha fate kala trsythata agriniovarvarograikylia...artemis

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη εκπροσωπηση η Παραβολα στη Βουλη!Τα ακους Καπερδα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΤΕΜΗ, ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΣΤΟ 11:52 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ? ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΟΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ. BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΣΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΒΟΩΕΙΔΩΣ ΠΗΓΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_7520.html

Γεια σου Μεσολόγγι, τί ανθρώπους βγάζεις, ιερούς ανθρώπους.

Πρωτεύουσα το Αγρίνιο τώρα.
Όχι άλλο αυτγοτάραχο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού 3 έλκουν την καταγωγή τους από το Νομό, οι 2 έχουν το περιβάλλοντος και ο 3ος ήταν στο WWF, να δούμε τι θα πουν για την εκτροπή του Αχελώου...

Ανώνυμος είπε...

12.20 piso tin exei tin oura i axlada.fanike simera..kai poy eiste akomi.den xerete ti sas ximeronei...artemis

Ανώνυμος είπε...

Συντοπίτες Αγρινιώτες, πάλι την πατήσατε!!!Εκλέξατε βουλευτές που ουδεμία σχέση έχουν με την πόλη σας!Έννοια σας, όμως, και τελευτάία φορά συμβαίνει αυτό!Την επόμενη, είναι πολύ πιθανόν, το Αγρίνιο να είναι μονοεδρική!
Περαστικά σας!

Ανώνυμος είπε...

KALIMERA,

SAS GRAFO APO FRANCE... KAI NIOTHO POLY ASHIMA : S'AUTO TO FORUM, O KATHENAS VREIZEI TON ALLO...

POTE THA MATHOUME NA SIZITAME ELEUTHERA, DIMOKRATIKA kai ME SEVASMO TON ALLON APOPSEON ?

Ανώνυμος είπε...

εκεινοι οι 33 ''φορεις'' που υπογραφαν προεκλογικα κειμενα (για μεταφορα της εδρας του πανεπιστημιου) χωρις ονοματα εκπροσωπουν πανω απο 33 ψηφοφορους;

βασει αποτελεσματων σιγουρα ειναι λιγοτεροι απο 5, οσοι δηλαδη ηταν και αυτοι που εμποδησαν την δημιουργια εφετειου στο αγρινιο.

μπραβο στους πολιτικους που επηρεαζονται απο ανοησιες προβληματικων και συμπλεγματικων ανθρωπων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΟΥ!
ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ .
ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

1.30 ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ?ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗς ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΩΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗς ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΣΤΑΜΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΣΟΥ ΠΟΥ ΩΜΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ Η ΑΝΟΗΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΘΕΤΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥς ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

9.01 ενα λογικο ερωτημα.Γιατι δεν φτιαχνεις βιλες στην πολη σου και ερχεσαι στον πλατανιτη να την φτιαξεις?ερωτω εγω λοιπον.Μηπως επειδη η πολη σου ειναι στο μεσο του πουθενα και πανασχημη?

Ανώνυμος είπε...

9.01 η ευρυτανια θες να πεις διαμενει στο αγρινιο.ενα μεγαλο μερος της ορεινης ναυπακτιας μενει ναυπακτο και ενα επισης μεγαλο μενει στο μεσολογγι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ
ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΞΩ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

1. Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

2. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

3.ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

4.ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ.

5.ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ-ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ= ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΟΙΜΗΘΕΤΕ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΡΟΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΕΖΗΣΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΠΑΡΙΣΙ". ΤΕΛΟΣ Ο ΘΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΜΑΥΡΙΣΤΙΚΑΝ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

@Προς τον πανύβλακα 11:32

Μάθε ότι και οι 8 βουλευτές είναι Αγρινιώτες διότι Αγρίνιο ίσον ΟΛΗ η περιοχή βορείως του 30ου παραλλήλου! Χονδρικά, για να μην ψάχνεις σε χάρτη, ότι υπάρχει βορείως της κορυφογραμμής του Αρακύνθου και της προέκτασης αυτής. Και μην μου πεις ότι η Μακρυνεία ανήκει στο Μεσολόγγι διότι όλη η περιοχή Μακρυνείας έχει συνδέσει το παρόν και το μέλος της με το Αγρίνιο. Δηλαδή, το έχει χεσμένο το Μεσολόγγι. Γκέγκε;

ΙΟΒΟΛΟΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Μεσολογγίτες, μην χαίρεστε με τον Κουβέλη και την Μπιρμπίλη! Νύχτα θα φύγουν και μάλιστα σύντομα!

Το έχει η μοίρα των Καραμανλήδων να φεύγουν αηδιασμένοι από την πολιτική παρακμή του τόπου, αλλά η Ιστορία έχει αποδείξει ότι γύρισαν και θα γυρίσουν θριαμβευτές! Να μην βιαστούν, λοιπόν, κάποιοι κακόβουλοι να ξεγράψουν τον Κώστα τον Καραμανλή το νεότερο! Ο κόσμος τον ΛΑΤΡΕΨΕ και τον περιμένει να γυρίσει. Και να είστε σίγουροι ότι θα γυρίσει ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΉΣ σε πείσμα των βρωμερών διαπλεκομμένων και των ΜΜΕ που ακόμα αλυχτάνε σα λυσσασμένα σκυλιά.

ΣΕΡΣΕΓΓΙ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ "ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΕΛΕΟΣ!!

kostakoutas είπε...

Ρε artemi η Ελληνική γλώσσα δεν έφτασε ακόμα στην αποικία; τι διάολο..200 χρόνια κράτος είμαστε κι εσείς τίποτα;

Πάντως όσον αφορά τους βουλευτές του νομού μας...Θα κράταγα απελπιστικά μικρο καλάθι..Τουλάχιστον η εμπειρία αυτό έχει δείξει.

Ανώνυμος είπε...

10.54 oi legomenoi polites toy mesologgioy apexoun parasages apo tis arnitikes nootropies tis polis sou kai ta aniera paraskiniaka maxairomata eis varos toy mesologgiooy.xeroyme poioi einai oi akraioi tis polis sou, posoi einai kai pos symperiferontai.psaxnoyn agoniodos gia istorikes anafores me tin aisthisi oti kai anyparkti istoria na exeis me tin epimoni tha dimiourgiseis..prospatoyn me anistorita kai provlimatika tertipia na afairesoyn apo tin istoria toy mesologgioy.milane gia anaptyxi alla stirizoyn oli tin oikonomia toy mellontos stta dota panepistimia i sta diekdikoymena efeteia..paizoun tin ektropi toy axelooy sta zaria zitontas epaneilimena antapodotika.i antidrasi exei na kanei me to paploma.to de proklitiko einai oti trexoyn na diaxeiristoyn ploutoparagogikes piges allon perioxon.ypostirizoun maniodos me entypa ton vlaxodimarxo mesologgioy dioti apla toys symferei na min orthonetai logos antistasis sto mesologgi..katadikazoyn toys polites pou antidroun apenanti se voyleytes poy pairnoun thesi gia panepistimio agrinioy kai oxi dytikis ellados kai efeteio sto agrinio..vasika ton ypoloipo nomo ton exoyn xesmeno kai otan valontai milane gia peran toy arakynthoy perioxes pou toys anikoun.agnooun fusika oti to agrinio agonizetai maniokatatliptika na dimioyrgisei symmaxies xoris na syndeetai synaisthimatika me alles perioxes pou tis exei kapelosei..paroysiazei os agrinio tin dogri poy apexei 20 km kai exoun katastrepsei tin paraoxthia trixonida...aytoi oi kyrioi paroysiazontai kai os timites ekviastika thetontas dillimata kai spernontas dixonoia parasyrontas sto psifothiriko paralogismo mikronooys politikoys...kanenan den ton tromazei ti epikratei sto nomo se epipedo nootropias kai symperiforas..pos sernontai oi psifoforoi sto vomo toy symferontos,xoris kritirio,myrikazontas tin neoelliniki vlakeia...fysika oloi emeis poy theloume alli ait/nia arnoumaste na paradosoume to nomo sto taktikismo ton vlaxon..artemis

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ artemi ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ logo istorikis vasis,astikis taxis kai poiotitas polis ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ). ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ, ΟΙ varvari, oi agriniovarvarograikylia ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ artemi

Ανώνυμος είπε...

@4:56 ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ_ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο 11:52, ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ POST ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ_ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΕ BLOG ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.
ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΕ ΤΟΥ 11:52 ΠΩΣ ΔΕ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΑΙΤ/ΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΕΣΥ ΑΝΩΤΕΡΕ ΤΟΥ 11:52 ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ? ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΕΥ ΣΤΑΝΩΝ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΓΚΕ ΓΚΕ?
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΙΓΜΕΝΕ 4:56 ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΠΡΟΑΓΕΙ Ο ΕΜΜΕΣΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ 11:52 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ POST ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τους ψαρομυαλους...λες και αυτοι που ειναι απο την παραβολα η απο τις φοιτιες δεν μεγαλωσαν στο αγρινιο και εχουν αγρινιωτικη νοοτροπια αλλα κατι αλλο,ελεος...αντιθετως βεβαια η υπουργος και η αντα πουεχουν καταγωγη απλα απο εκει γυρω ειναι με τα τσαρουχια μεσολογγιτησες!τι ειναι αυτα ρε,τι πεινετε τελικα εκει κατω και σας πειραζει;φαινεται οτι τα κουνουπια εκτως απο το αιμα που σας πεινουν σας κανουν κακο και στον εγκεφαλο,δεν εξηγειται αλλιως!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΕΤΑΧΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑΤΗ, Η ΨΑΡΟΜΥΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ! ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΕΣ!ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!
Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

KALIMERA,

SAS GRAFO APO FRANCE... KAI NIOTHO POLY ASHIMA : S'AUTO TO FORUM, O KATHENAS VREIZEI TON ALLO...

POTE THA MATHOUME NA SIZITAME ELEUTHERA, DIMOKRATIKA kai ME SEVASMO TON ALLON APOPSEON ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΨΑΡΙΩΝ;

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΓΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

Ανώνυμος είπε...

8.30 αν η παραβολα εχει κατοικους αγρινιου γιατι λεγεται παραβολα και τα καφενεια της ειναι γεματα κοσμο?πως χρεωνεις το χωριο μου στο αγρινιο?τι νομιζεις οτι ειμαστε δουλοπαροικοι σας ..μας εχετε πνιξει τοσα χρονια και δεν μας αφηνετε να ανασανουμε.γουσταρουμε το χωριο μας και τον δημο μας ανεξαρτητο να δημιουργουμε για μας και οχι για καποιους κολλημενους τοπικιστες του αγρινιου.Και στον καποδιστρι δεν θελουμε με τιποτε να προσαρτηθουμε σε κανεναν.θα αγωνιστουμε γι αυτο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:04 πολύ σωστά τα γράφεις.

Πραγματικά δε φάνηκε ο φίλος που σου απάντησε να κατάλαβε τί εγραφες.

Ανώνυμος είπε...

2:52, σιγά μην αφήσουν το κάθε χωριό να αποτελεί ξεχωριστό δήμο. Έλεος. Τα ίδια λένε και στο Αγγελόκαστρο, θα παλέψουμε για αυτόνομο δήμο Αγγελοκάστρου. Χωριάτικες αντιλήψεις δηλαή. Όταν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι των γύρω χωριών και περιοχών εξυπηρετούνται από το Αγρίνιο δε γίνονται αυτά. Να μη σου θυμήσω ότι κανονικά η Παραβολα από τον Καποδίστρια 1 έπρεπε να αποτελεί ενιαία ταυτότητα και τμήμα του Δήμου Θεστιέων, αλλά βλέπεις τα συμφέροντα ήθελαν δημαρχίες και καρέκλες, οπότε δημιουργήθηκε ξεχωριστός δήμος των 3-4 χιλιάδων κατοίκων εγγεγραμμένων, εκ των οποίων πάρα πολλοί κατοικούν στο Αγρίνιο. Το ίδιο βέβαια συνέβη και με το Δήμο Νεάπολης, ίδιου μεγέθους, που έπρεπε να αποτελεί δημοτρικό διαμέρισμα του δήμου Αγρινίου.
Στον επόμενο καποδίστρια, Νεάπολη, Θεστιείς, Παραβόλα, Πααιτωλικό και λογικά Παρακαμπύλια θα αποτελούν το δήμο Αγρινίου. Οι δήμοι πρέπει να γίνουν μεγάλοι και ισχυροί. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε όλοι στα χωριά, τόσο το καλύτερο.
όσο πιο μεγάος δήμος, τόσο πιο πολλά κονδύλια δικαιούται,άρα και περισσότερα έργα.
Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και στην αποχέτευση και στην ύδρευση από το Δήμο Αγρινίου εξυπηρετο'υνται ακόμα και στη Μακρυνεία, μέσω του Βιολογικού καθαρισμού στα Καλύβια, ο οποίος μπορεί με τα υπάρχοντα δεδομένα να εξυπηρετήσει 60000 κόσμο και σύντομα δημοπρατείται η 2η φάση όπου η ικανότητά του θα φτάσει στις 120000 κατοίκους. οπως και από τα διυληστήρια στη Σπολάιτα.
Και όσοι ανησυχείτε μήπως δε γίνονται έργα στα χωριά. Σκεφτείται "πόσα πολλά" έργα γίνονται τώρα με τα ελάχιστα χρήματα που παίρνουν οι μικροί δήμοι και ρίξτε μια ματιά στα έργα των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Αγρινίου. Πλατείες, δρόμοι, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης που ούτε κατά διάνοια δε γίνονται σε πολλούς μικρούς δήμους ή καθυστερούν απίστευτα.
Λίγο μυαλό και σύνεση χρειάζεται για τα μεγάλα προβλήματα.
Τέτοια ( μυαλό και σύνεση δηλαδή ) που δεν υπάρχουν στην περιοχή ψαροχωρίου και μένει ο τόπος όλος καθηλωμένος μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

2:52, σιγά μην αφήσουν το κάθε χωριό να αποτελεί ξεχωριστό δήμο. Έλεος. Τα ίδια λένε και στο Αγγελόκαστρο, θα παλέψουμε για αυτόνομο δήμο Αγγελοκάστρου. Χωριάτικες αντιλήψεις δηλαή. Όταν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι των γύρω χωριών και περιοχών εξυπηρετούνται από το Αγρίνιο δε γίνονται αυτά. Να μη σου θυμήσω ότι κανονικά η Παραβολα από τον Καποδίστρια 1 έπρεπε να αποτελεί ενιαία ταυτότητα και τμήμα του Δήμου Θεστιέων, αλλά βλέπεις τα συμφέροντα ήθελαν δημαρχίες και καρέκλες, οπότε δημιουργήθηκε ξεχωριστός δήμος των 3-4 χιλιάδων κατοίκων εγγεγραμμένων, εκ των οποίων πάρα πολλοί κατοικούν στο Αγρίνιο. Το ίδιο βέβαια συνέβη και με το Δήμο Νεάπολης, ίδιου μεγέθους, που έπρεπε να αποτελεί δημοτρικό διαμέρισμα του δήμου Αγρινίου.
Στον επόμενο καποδίστρια, Νεάπολη, Θεστιείς, Παραβόλα, Πααιτωλικό και λογικά Παρακαμπύλια θα αποτελούν το δήμο Αγρινίου. Οι δήμοι πρέπει να γίνουν μεγάλοι και ισχυροί. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε όλοι στα χωριά, τόσο το καλύτερο.
όσο πιο μεγάος δήμος, τόσο πιο πολλά κονδύλια δικαιούται,άρα και περισσότερα έργα.
Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και στην αποχέτευση και στην ύδρευση από το Δήμο Αγρινίου εξυπηρετο'υνται ακόμα και στη Μακρυνεία, μέσω του Βιολογικού καθαρισμού στα Καλύβια, ο οποίος μπορεί με τα υπάρχοντα δεδομένα να εξυπηρετήσει 60000 κόσμο και σύντομα δημοπρατείται η 2η φάση όπου η ικανότητά του θα φτάσει στις 120000 κατοίκους. οπως και από τα διυληστήρια στη Σπολάιτα.
Και όσοι ανησυχείτε μήπως δε γίνονται έργα στα χωριά. Σκεφτείται "πόσα πολλά" έργα γίνονται τώρα με τα ελάχιστα χρήματα που παίρνουν οι μικροί δήμοι και ρίξτε μια ματιά στα έργα των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Αγρινίου. Πλατείες, δρόμοι, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης που ούτε κατά διάνοια δε γίνονται σε πολλούς μικρούς δήμους ή καθυστερούν απίστευτα.
Λίγο μυαλό και σύνεση χρειάζεται για τα μεγάλα προβλήματα.
Τέτοια ( μυαλό και σύνεση δηλαδή ) που δεν υπάρχουν στην περιοχή ψαροχωρίου και μένει ο τόπος όλος καθηλωμένος μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

@3:22 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣΤΟΣΟ.

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΙΓΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΩΝ. ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ POSTS ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΦΡΙΛΑ. ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ADMINS ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΧΑΖΟ).

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ BLOG. κ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ BLOG ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

συμπατριώτη 2:52, η Παραβόλα ΔΕΝ είναι νησί! είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι είστε σάρξ εκ της σαρκός του μητροπολιτικού Αγρινίου και γιαυτό σας αγαπάμε!

Αγρίνιο Πρωτεύουσα-Πόλις

Ανώνυμος είπε...

ωπα ρε φιλε απο την παραβολα κρατησου.μια χαρα ειναι το χωριο σου δεν λεω αλλα μην φτανεις και σε τετοιες γελοιοτητες.δεν μας ειπες,που ερχεσαι για καφε,για ψωνια,για βολτα,για δουλεια,για φροντηστηριο,για αγγλικα.και αν εσυ δεν ερχεσαι ερχονται οι περισσοτεροι απο σενα στο αγρινιο και αυτο δεν μπορεις να το παραβλεψεις.καλα κανεις και υποστηριζεις το χωριο σου δε λεω αλλα να εχεις και επιγνωση της πραγματικοτητας ομως.

Ανώνυμος είπε...

4:02 και 4:30 ειστε σωστοι ο καθενας για τους λογους του.
μεγάλη ανωμαλία πάντως παιδιά. κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος από την πολη του και το χωριο του λόγω ελλείψεων, δουλειών, υποδομων κλπκλπ και αντι να δουν πως θα μπορεσουν να καλυτερεψουν ολα αυτα ζητουν απο τις αλλες πολεις αυτα που τους λειπουν και τους κατηγορουν και απο πανω γιατι και εκεινοι διεκδικουν!! πωωωωω ρε κολλημα. ασε που κανενασ δεν ειναι ευχαριστημενος με αυτα που εχει, οσο λιγα και να ειναι. ακομα και για αυτα κατηγορει τους αλλους. παντα οι αλλοι φταινε και κανενασ απο μονος του

Ανώνυμος είπε...

ela na teleiwnei to thema me ta xwria. hmarton agrinio-news. stamata na ta dhmosieueis. eleos leme. opws eipe kai o filos parapanw megalh kafrila vgazoun ta xwria kai kapoioi apo to agrinio. eleos leme reeeeeeeeeeeeeeeeee. ayta ekane h astyfilia. oi megales kentrikes poleis ejyphretoun kosmo, aytoi poy ejuphretoyntai den goystaroyn thn polh ayth, thn kathgoroun, to xwrio toys sto apyrovlhto omws. kanenas sebasmos sthn polh pou tous ejuphretei, estw kai me elleipseis. makari na yphrxan douleies kai poiothta zwhs sta xwria na emene o kosmos ekei 'h na epistrepsei ekei. alla terastia kafrila kapoioi to 2010 na anakaluptoun kai na anaparagoyn ta problhmata twn polewn kai twn xwriwn kai twn topikismwn. kanenas sebasmos ston allon tosa xronia kamia ajioprepeia. h fhmh toy xwriou tous mas kaei nomizoun. tosa xronia pou psifizan, oi politeytes toys eixan kalyterh gnwmh gia aytoys? as gelasw

Ανώνυμος είπε...

τι λετε βρε ξεφτιλισμενοι που σας χρωσταω και χαρη που σας αφηνω τα ωραια μου λεφτουδακια για να το παιζετε εσεις μητροπολη της αιτ/νιας.Πως την εχετε δει δηλαδη οι αφεντες του νομου και θα σας χρωσταμε και χαρη?μιλατε για χωρια και δεν ξερετε απο που βασταει η σκουφια σας.τουλαχιστον στην παραβολα και στο παναιτωλιο τιμαμε την καταγωγη μας και την αγροτια.δινουμε ανασα στην υπαιθρο και πολεμαμε νοοτροπιες βλαχιας που στο αγρινιο κανουν παρτυ.τΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? νομιζετε οτι θα σας ανεχτουμε να μας καπελωνετε και να μας θεωρειτε δεδομενους επειδη ερχομαστε και ψωνιζουμε?σε τελικη αναλυση απο μας ζειτε απ ολα τα χωρια γυρω απο το αγρινιο και την μακρυνεια.και αντι να μας σεβεστε μας την λετε κιολας.εσεις μας χρωστατε αγροικοι οχι εμεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ POST ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΥΣΙΑ....

ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ ΓΑΤΙΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?.......

agrinionews είπε...

Το παρόν ιστολόγιο έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις του σχετικά με την διαμάχη αυτή ( βάλτε την εντός η εκτός εισαγωγικών)Αγρινίου-Μεσολογγίου.
Σε πρώτη φάση κρίναμε σωστό να μην επιτρέπουμε συζήτηση επί άσχετων θεμάτων να εκτρέπεται στη διαμάχη αυτή.
Η εν λόγω ανάρτηση μπορεί να αναφέρεται στην παρουσία στελεχών που κατάγονται από το τόπο μας σε τοπικό επίπεδο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το ζήτημα αυτό να μπεί υπό διαστρεβλωμένο μεγενθυντικό φακό τοπικών διαφορών που -αν μη τι άλλο-δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική του διάσταση στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Τέτοιες διαφορές επίθυμούν μειοψηφίες που εμείς απέχουμε σε αυτές.
Το παρόν ιστολόγιο δεν θα γίνει ηλεκτρονικό γήπεδο τοπικών αντιπαραθέσεων. Και η πολυφωνία ανήκει στα Blogs αλλά πάγια προυπόθεση της είναι να αναβαθμίζει το διάλογο. Για αυτό λοιπόν και κλείνει η συζήτηση στο υπάρχον αυτό θέμα.