Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Φωτογραφίες από το πλημμυρισμένο Μηχανολογικό στο Αγρίνιο..





Οι εικόνες είναι απο το Μηχανολογικό του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχίας στο Αγρίνιο . Εκαντοντάδες φάκελοι , και χιλιάδες πινακίδες αυτοκινήτων ΄΄βούλιαξαν΄΄ μέσα στο νερό . Μέχρι και αυτή την ώρα (15:57) οι Πυροσβέστες προσπαθούν να αντλήσουν τα νερά απο τα υπόγεια που πλημμύρισαν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΝΕΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΛΥΜΜΗΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ (Π.Χ. ΑΧΕΛΩΟΣ-ΕΚΤΡΟΠΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ
ΑΥΤΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ανικανοι φυγετε

Ανώνυμος είπε...

ελεος ρε πιαδια,με τετοια βροχη και παλι δεν εγινε και ο χαμος που γινεται σε αλλες πολεις της χωρας.μην ειμαστε αδικοι και μηδενιστες.τοσο ναιρο ριχνει σε ολοκληρο μηνα και οχι τωρα που το εριξε σε μια ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται ρε παιδιά μ' αυτό το μηχανολογικό; Πότε πυρκαγιά, πότε πλημμύρα. Αν μας πούνε κι αυτή τη φορά ότι πάλι καταστράφηκαν φάκελοι, όπως τότε με την πυρκαγιά, θα γίνουν άραγε πάλι πιστευτοί;