Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Οι Αιτωλοακαρνάνες που στηρίζουν Ντόρα επίσημα και με υπογραφή.


Πριν από λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των στελεχών του κόμματος της ΝΔ που με την υπογραφή τους στηρίζουν και επίσημα την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία του κόμματός τους. Όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία, τα πρόσωπα τα οποία της παρέχουν την εν λόγω στήριξη είναι τα ακόλουθα:


ΚΑΠΕΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠΡ. ΠΕΡ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΕ
ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΠΡΟΒΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΦΛΩΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΖΩΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΑΝΑΓΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΑΜΑΡΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΝΕΣΤΟΡΑ ΑΡΓΥΡΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΝΝΕΔ
ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΝΝΕΔ
ΝΤΑΣΚΑΡΗ-ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.
ΣΙΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.
ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.
ΝΤΟΥΠΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΔΑΚΕ Δ.Τ.
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ
ΔΕΛΗΜΗΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


Βέβαια υπάρχουν και άλλα ονόματα που βρήκαμε στη συγκεκριμένη λίστα, τα οποία έλκουν την καταγωγή τους από το νομό μας όπως ο Φωτάκης Βασίλειος (Μέλος Κ.Ε. ΝΔ), Κασσές Ερμής (Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ), Φωτάκης Αθανάσιος (Εκπρόσωπος ΕΚΟ) κ.α. Τέλος, λέγεται ότι στη διάθεση του επιτελείου της κας Μπακογιάννη υπάρχουν ακόμη άλλες τόσες υπογραφές από την Αιτωλοακαρνανία, οι οποίες τουλάχιστον προς το παρόν δεν δημοσιοποιούνται.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re ousssssstttt. den koitate oloi eseis, px priobolos ta xalia sas kai meta vgeite epishma na yposthri3ete alloys. mia zwh douloprepeis...re ouuuuuuuuuuuuuuuuust

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ.ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΗΔΕΝ.ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

axxaaxaaxaxaxaxxaxaxa! AMERIKANOI PANTOY!!!!! ANTE KALOI AMERIKANOI POLITES

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΝΤΟΡΑ! ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? VIVA AMERICA!
ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΙΝΑΙ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ! ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΑΚΟΥ ΝΤΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ.

ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΕΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΟΣΤΗΛΗ.

ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ..... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...


ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΘΩΝΙΑ...

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ.

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΣΚΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ε ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...


ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

Kάντε το προσωπικό σας γκάλλοπ.

Οι εννέα στους δέκα δεν θέλουν Ντόρα.

Αυτοί που τα λένε αυτά είναι οι ίδιοι που είχαν θεοποιήσει τον Καραμανλή.
Με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ορκισμένος εχθρός του Σαμαρά τώρα που βλέπω τα χειρότερα τον δικαιολογώ και τον ψηφίζω.
Το μή χείρον, βέλτιστον.

Ανώνυμος είπε...

Αντώνης Σαμαράς: Ο παίκτης
16/10/2009
«Πολλοί από μας γεννήθηκαν το 1977. Εκείνη τη χρονιά πολιτεύτηκε για πρώτη φορά με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ο Αντώνης Σαμαράς, ο πιο ριψοκίνδυνος παίκτης στην πολιτική σκακιέρα του τόπου στα χρόνια της μεταπολίτευσης. … Υπήρξε ο νεώτερος Έλληνας Βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ...
Το μεγάλο προτέρημά του δεν είναι ούτε η καταγωγή, ούτε οι σπουδές του. Το μεγάλο του προτέρημα –για τους περισσότερους δεξιούς ελάττωμα– είναι πως, μολονότι βουλευτής του συντηρητικού χώρου, η συμπεριφορά του θύμιζε σ’ όλους τον Αντρέα. … Ο Αντώνης όμως "τα έσπαγε" στα μπουζούκια στης Σωτηρίας Μπέλλου και στου Μητσιά, οι οποίοι ήταν και είναι πολύ καλοί του φίλοι. … Ο Αντώνης λάτρευε τον Ο. Ελύτη, τούτο όμως δεν τον εμπόδιζε στα επεισόδια του ’85 στη Μεσσηνία να ανέβει πάνω στο τρακτέρ του αντιπάλου και να τα κάνει λαμπόγυαλο. Πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος –ένα σταυρουδάκι κρέμεται πάντα στο λαιμό του–, από την άλλη όμως η σχέση του με τις γυναίκες πονεμένη και μακριά. Μέχρι ο Αντώνης να καταλήξει σ’ αυτό το πανέμορφο πλάσμα που ονομάζεται Γεωργία, πέρασε από την αγκαλιά της Μυρτώ Παράσχη, της Φούλμαν Μουντάνου, της Άννας Βίσση (η πλέον αξιόλογη, είπε κανείς τίποτα;)
Ο Αντώνης γίνεται Υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Τζανετάκη και στη συνέχεια Υπουργός Εξωτερικών στις Κυβερνήσεις Ζολώτα και Μητσοτάκη.
Η δημοτικότητα του Αντώνη φτάνει στα ύψη μετά από την επιτυχή διπλωματική έκβαση του θέματος "Μυρίνας" ενώ φίλοι και αντίπαλοι υποκλίνονται μπροστά του. Ο Μητσοτάκης επικροτεί την ανέλιξη του Αντώνη (όλοι λένε πως η Μαρίκα τον έβλεπε σαν καλό γαμπρό για την Ντόρα). Τότε όμως ήρθε το Μακεδονικό.
Ο Μητσοτάκης νόμιζε πως ο Αντώνης θα ήταν πάντοτε του χεριού του και πάντοτε θα υπάκουε στις εντολές του. Ποιος εξάλλου θα τα έβαζε μαζί του. Είχε νικήσει ακόμη και αυτόν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον Σαμαρά.
Η δεκαετία του ’80 ανήκει αποκλειστικά στο "τρομερό παιδί της δεξιάς", όπως τον ονόμαζαν. Το πιο αγαπημένο πολιτικό τέκνο του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ, ο οποίος συνήθιζε να λέει το ιστορικό: "ο Αντώνης είναι ο καλύτερος βουλευτής του τόπου και, αν δεν φύγει από το μαντρί, θα κυβερνήσει την Ελλάδα". Ο Αντώνης προφητικά απαντούσε: "θα φύγω απ’ το μαντρί μόνο αν δω το λύκο μέσα σ’ αυτό" (και τι λύκος!). Μέσα σε δέκα χρόνια πέρασε από όλα τα αξιώματα της Νεολαίας και της Οργάνωσης της Ν.Δ. Οι φίλοι του, πολλοί και ορκισμένοι, οι εχθροί του το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος μπορεί να ήταν πιστός στο αμερικανικό πρότυπο πολιτικού προφίλ, (βλέπετε οι σπουδές στο Harvard καθώς και η πιτσαρία όπου δούλευε στην Αμερική, τον είχαν μπάσει για τα καλά στον αμερικανικό τρόπο ζωής). Όμως, όταν έπαιρνε ανάποδες ποιος τον συγκρατούσε; Οι Μεσσήνιοι ακόμη θυμούνται τις εκλογές του ’85 όπου οι νεολαίοι του Αντώνη (το ζήσαμε κι αυτό) είχαν φάει ξύλο, έξω από την πόλη της Καλαμάτας ενώ η αστυνομία –τον καιρό των Κλαδικών– είχε κλείσει τα μάτια. Ο Αντώνης, "ταύρος εν υαλοπωλείο", δε δίστασε να μπει στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης και να ξηλώσει με τα χέρια του τα γαλόνια και τη γραβάτα του αστυνομικού διευθυντή, (έτσι ξεφτίζει ο μύθος του Βαρσάμη Γιοβανούδα...)
Προσυνέδριο της Ν.Δ. στην Πάτρα το 1986: όλη νύχτα το ξενοδοχείο δεν έκλεισε μάτι και το πρωί όλοι αναζητούσαν το δωμάτιο από όπου ακουγόταν όλη τη νύχτα σκυλάδικα. Ήταν το 504, όπου ο Σαμαράς και ο Μεϊμαράκης είχαν επιστρέψει από ξενύχτι στα μπουζούκια και συνέχιζαν με δυο τραγουδίστριες που είχαν πάρει μαζί... (...)
Στις 16 Δεκέμβρη 1992, οι Ευρωπαίοι με τους τρεις όρους του "Πακέτου Πινέιρο" δίνουν γη και ύδωρ στο Σαμαρά. Αυτές τις ώρες η Ελλάδα εκτός συνόρων θριαμβεύει, γίνεται μεγάλη όπως παλιά. Παπανδρέου και Πάγκαλος συγχαίρουν τον Σαμαρά. Η δημοτικότητά του αγγίζει το 85% των Ελλήνων (κρύψου Αβραμόπουλε). Ο Μητσοτάκης ανησυχεί.
Την ημέρα παράδοσης του Υπουργείου, 6.000 Έλληνες έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών διαδηλώνουν για τον Αντώνη τους. Ο Μητσοτάκης περνώντας μέσα από το πλήθος δείχνει να τα έχει χαμένα. Ένας Μεσσήνιος που έχει έρθει γι' αυτόν τον λόγο από την Καλαμάτα του φωνάζει, κουνώντας απειλητικά το χέρι: "Η Μακεδονία είναι Ελληνική, Μητσοτάκη την πούλησες κι αυτή" ... Οι Έλληνες δε χρειάζεται να ζητούν τα Ελγίνεια, αρκεί να αγοράσουν τη συλλογή αρχαίων της οικογένειας Μητσοτάκη!!!
Σήμερα ο Αντώνης έχει δικαιωθεί παντού. ...
Μιλούσε πρώτος από το ’89 για τα πετρέλαια του Αιγαίου και τον είχαν για τρελό, σήμερα όλοι ξέρουμε γι’ αυτό.
Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που τα έπαιξε όλα σε μια ζαριά. Που άλλαξε τη φυσική διαδοχή των πολιτικών προσώπων στην Ελλάδα. Που τα έβαλε πρώτος και μόνος με το Μητσοτάκη. Ο Αντώνης, ο πιο ριψοκίνδυνος Παίκτης της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ο Αντώνης της Ελλάδος. ...»

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Χύμα, τον Απρίλιο του 1999.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε την Ντόρα και θα δείτε πως χάνεται άλλο 1.000.000 ψηφοφόροι.

Αν οι Έλληνες θέλουν αμερικανόδουλο ψηφίζουν και καλύτερο πακέτο που έχει και καταγωγή .

Είναι ανάγκη να πάνε σε φτηνές απομιμήσεις στη ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Θα σας γράψω μόνο τούτο και σημειώστε το. Παραμονές των εκλογών ο Ψυχάρης του γνωστού κράτους του Λαμπρακιστάν στο σπίτι του στο Κολωνάκι έκανε πάρτι (το έχει έθιμο, ο τύπος). Το παρών έδωσαν πολιτικοί και απο το ΠΑΣΟΚ και απο τη Ν.Δ. Όλοι τους γνωστοί και μη εξαιρετέοι για τις σχέσεις του με το συγκρότημα. Ανάμεσα στους πολιτικούς απο την πλευρά της Ν.Δ. ξεχώριζε -και όχι λόγω ύψους- η Ντόρα Μητσοτάκη-Κούβελου. Και μονο γι' αυτό το λόγο αν υπάρχει φιλότιμο σε κάθε νεοδημοκράτη η εν λόγω κυρία πρέπει να μαυριστεί. Το κακό με τους άλλους είναι ότι και αυτοί έχουν καμμένη την ουρά τους απο παλιότερα αμαρτήματα. Ο Ψωμιάδης δεν κάνει και πολύ φοβάμαι ότι έαν δεν εμφανιστεί κάποιος άλλος (Μεϊμαράκης, Σπηλιωτόπουλος...), θα μας καθήσει στο σβέρκο τέτοια αμαρτία που θα κάνουμε να δούμε εξουσία και πάλι μετα απο 20 και βάλε χρόνια. Δυστυχώς είμαστε σε περιδίνηση και μόνο μια συνολική επανίδρυση μας σώζει. Επανίδρυση και στα πρόσωπα και στις πολιτικές. Με φθαρμένα υλικά δεν μπορεί να γίνει κάτι σοβαρό.Όσο γι' αυτούς που υπογράφουν για τη Ντόρα έχω να πώ ότι σε μεγάλο μέρος τους είναι και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την μεγάλη και ντροπιαστική ήττα των εκλογών. Ήταν ανύπαρκτοι σε τοπικό επίπεδο και μερικοί μάλιστα εξ' αυτών κατά προκλητικό τρόπο απέναντι στην κοινωνία ολόκληρη αλλά και στους νεοδημοκράτες. Η σιωπή τους τουλάχιστον θα εκλαμβανόταν και ως προσφορά στην παράταξη.
ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ (με όλους εκτός της Ντόρας Μητσοτάκη-Κούβελου)

agrinionews είπε...

Σχόλια τα οποία περιέχουν προσωπικούς χαρακτηρισμούς για συγκεκριμένα άτομα δεν δημοσιοποιούνται στο παρόν ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Συνεκτικός κρίκος αυτού του συνονθυλεύματος η αδηφάγα προσέγγιση προς την μελλοντική εξουσία. Μελλοντικοί ταγοί σου λέει θα είμαστε αν προλάβουμε και πάρουμε έγκαιρα θέση. Αν όχι, στη κινούμενη άμμο είναι πάντα κινούμενοι. Αναρωτιέμαι τι δουλειά έχω εγώ με αυτόν τον εσμό των καιροσκόπων που αυτάρεσκα και ευκαιριακά βρέθηκαν σε κάποια κομματική ιεραρχία.
Όχι δεν υπάρχει δεξιά στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ιδεολογία. Δεν υπάρχουν ιδέες πια στο παγκοσμιοποιημένο χωριό. Η ομογενοποίηση του άκρατου καταναλωτισμού δεν επιτρέπει καμιά ικμάδα σε κανένα πολιτικό φάσμα. Ότι εκφεύγει από την μέγγενη χαρακτηρίζεται παράδοξο, γραφικό, αιθεροβάμον, ουτοπικό
Δεν πουλάω την ψήφο μου σαν Μεφιστοφελής της Νέας Δημοκρατίας που έρχεται με τα δώρα της Ντόρας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ, Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ 2007 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΟΙ ΠΡAΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ.

kostakoutas είπε...

Οι νεοδημοκράτες αποκαλούσαν τους Πασοκους Αμερικανάκια...Αναρωτιέμαι..Η στήριξη της Ντόρας,τι τους κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ και η συνοδοιπορούσα αριστερή διανόηση και άπασα η παρακοιμώμενη κοινωνία των media συνάδουν στην εκλογή της θεοδώρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη -Κούβελου (ούτε Ισπανίδα δεν θα είχε τέτοια ονόματα). Με την αφύπνιση των αντιδεξιών συνδρόμων που υπνώττουν στο συλλογικό υποσυνείδητο του Νεοέλληνα θα κυβερνήσουν άλλα δεκαπέντε χρόνια.
Θυμάστε πόσο δημοφιλής ήταν ο Έβερτ? Γιατί? Γιατί ήταν ακίνδυνος.

Μην βιαστείτε να γελάσετε. Η Ντόρα είναι βούτυρο στο ψωμί του βαθέος ΠΑΣΟΚ.
ΟΜΩΣ Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ βάση της ΝΔ αν της επιτρέψουν να εκφραστεί θα λειτουργήσει με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και μάλλον θα επιλέξει Σαμαρά.

Αλλιώς υποδεχθείτε ένα άλλο όνομα.
Μάκης Βορίδης λέγεται, αφού ξεχάσουμε προς στιγμήν τις αβελτηρίες του ικανού και ικανού για όλα, πλην όμως περιορισμένης εμβέλειας Καρατζαφέρη.

brexians είπε...

κανενας μη ανωνυμος θα γραψει κανα σχολιο;

οταν θα ξυπνησετε θα ειναι αργα..
αλλα θα σας αφησουμε να ονειρευεστε την επικρατηση της ΠΟΛΑΝ... και του ακροδεξιου φαρισαϊσμου...αντε στο ΛΑΟΣ γρηγορα


ΝΤΟΡΑ δυνατα και ξεκαθαρα
ΝΤΟΡΑ εδω και τωρα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

δημητρακι εσυ που ταξιδευεις, ετσι και βγει η ντορα αγοοοοορι μου την εχουμε κανει ολοι με ελαφρα πηδηματακια απο την νδ.
δεν χορτασαν αυτοι? και αλλο θελουν να φανε? δεν τα μπορουμε αλλο τα τζακια. αντε γειααααα

brexians είπε...

@ανωνυμε τετοια κουτσουρα μισαλοδοξα και κολλημενα που ειστε για καψιμο στα τζακια κανετε....
αν δεν ειστε κουτσουρα ειστε ανωνυμες κοτες....
και να φυγετε να πατε αλλου... στην ΠΟΛΑΝ στο ΛΑΟΣ εκει ανηκετε ολοι οι ανωνυμοι σπεκουλαδοροι

Άκης Μ. είπε...

Η παράταξη είναι μεγάλη και χωράει ακόμη και εκείνους που την πολέμησαν αλλά μετάνιωσαν. Και σίγουρα τέτοιος δεν είναι ο Σαμαράς, ο οποίος απλά προσπαθεί να αποδυναμώσει ακόμη περισσότερο το κόμμα, πριν το παραλάβει η Ντόρα. Πρέπει να έχουν περάσει περισσότερα από 17-18 χρόνια από τότε που τον είδαμε να δίνει μάχη για τη ΝΔ, έστω από το τηλεοπτικό γυαλί.

Η Ντόρα, ήταν πάντα εδώ, στηρίζοντας την παράταξη.
Κατά κοινή παραδοχή η Ντόρα πέτυχε, από όποιο πόστο υπηρέτησε την Πατρίδα ή την παράταξη. Πέτυχε και άφησε έργο ως ΥΠΕΞ, πέτυχε και άφησε έργο ως Δήμαρχος, πέτυχε και άφησε έργο ως Βουλευτής Ευρυτανίας.

Είναι η μόνη στη ΝΔ σήμερα που εμπνέει, που ενώνει και που μπορεί να ηγηθεί. Μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτη σε όποια εκλογική διαδικασία και αν συμμετείχε. Έφερε νίκες και μόνο νίκες στην παράταξη.

Φίλες και φίλοι, όπως είπε και οι ίδια, όταν θα έρθει η στιγμή να ψηφίσετε να σκεφτείτε ποιος είναι εκείνος που θα κάνει τη ΝΔ πιο γρήγορα κυβέρνηση.

Και το σημαντικότερο: η Ντόρα θα είναι αύριο αρχηγός ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ!

sotos206 είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ....

ως ανεφερε και παραπανω αλλος αναγνωστης ... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ....

brexians είπε...

@sotos
.... Ελεος με τους προδοτες ΠΟΛΑΝιτες και ΚΕΠιτζιδες....

καιρος να μπει η λαϊκιστικη δεξια στο χρονοντουλαπο η να παει στο ΛΑΟΣ την μεγαλη αγαπη και ονειρο του ΠΟΛΑΝιτη προδοτη...
Καρατζαφυρερ πες αλευρι ο Αντωνακης σε γυρευει...

Ανώνυμος είπε...

GAMO TIS PROSOPIKOTITES!!!!!!

S.F.T. είπε...

Nτορίτα και ξερό ψωμι....
... σαν αυτο που μοιραζε και ο Καραμαν αλης τα προηγουμενα χρονια !!!!! χαχαχαχαχαχαχα ....

Ανώνυμος είπε...

οχι αλλα τζακια! ρε φλουφληδες εσεις που υποστηριζετε την ντορα σοβαρα το λετε τωρα?
ειστε πολυ νυχτωμενοι.
φανταστειτε τωρα σεναριο που δεν ειναι και πολυ μακρια!
ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

brexians είπε...

@ανωνυμε/οι σιγα τα αυγα
καλυτερα απο τα "εθνικαρια" Σαμαρικο και Καρατζαφυρερ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΓΟΟΟΟΟΟΡΙ ΜΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΗΠΕΙΡΟ ΕΠΑΝΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!.

ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΥΛ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΓΑΜΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ! 20 ΚΙΛΑ ΧΟΝΤΡΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΨΗΤΟ!! ΩΡΑΙΟΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ!
ΑΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ , ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

brexians είπε...

@ανωνυμε χουντικε
επειδη εχω χασει τον αδελφο μου στην Κυπρο το 74 δεν θα σου απαντησω

απλα θα πω μια κουβεντα για ολα τα εθνικαρια σαν και σενα
ρε αντε στα τσακιδια σκιβαλα

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μητσο, γιαυτε βγαλε την αμερικανοτσολια ντορα!
ο αδερφος σου θα συμφωνουσε μαζι μου.

Ανώνυμος είπε...

τον εφαγαν οι προδοτες και αυτον.

brexians είπε...

@ανωνυμοι φασιστο χουντικοι αντε στα τσακιδια. σουργελα.

Ανώνυμος είπε...

τραγουδα τραγουδα, σας δωσανε μια καραμελα και ολο αυτο ξερετε να λετε. χιλιες φορες χουντικος και φασιστας παρα αριστερος και προδοτης.

S. F. T. είπε...

Ουρέ Μήτσουυυυ... λίγο κόσμια γμτ... μας γλέπουν στη επικράτεια, δεν κάνει να εκφραζεσαι ετσι φίλε μου .... Cool Dike Mou COOL !

brexians είπε...

τι ειπα ;
σουργελα και σκιβαλα τους χουντικους σιγα μηντους πω και κυριους την ανωνυμη γλιτσα....

Ανώνυμος είπε...

ρε γιδομητσο, εκανες ενα λογαριασμο bloger εβαλες και το δημητριος ο ταξιδευτης και εγινες επωνυμος τωρα?
ισα μωρη χαιντι, ενα τηλεφωνημα ηταν η ζωης σου και αυτο λαθος. αντε αγορι μου παραπερα.

brexians είπε...

@ανωνυμε ετσι καπως οπως τα λες ειναι
αντε φασισταρια...ξυπνηστε