Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σε σταυρούς




Αυτά είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σε σταυρούς για τα κόμματα που κέρδισαν κοινοβουλευτική έδρα στον νομό μας. Όπως δείχνουν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ εκλέγονται οι: Θάνος Μωραίτης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Σοφία Γιαννακά, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Από τη ΝΔ Σαλμάς Μάριος, Σταμάτης Δημήτρης, Καραγκούνης Κώστας.
Από το ΚΚΕ επανεκλέγεται ο Νίκος Μωραίτης. Αυτά ισχύουν μέχρι στιγμής..



20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ???????

Ανώνυμος είπε...

Νικητές προς το παρόν οι Σταμάτης και Καραγκούνης.
Ηττημένος ο Λιβανός.
Ας είναι καλά ο Σαλμάς με τη γραμμή για τον Παπαναστασίου...

Ανώνυμος είπε...

εξω και ο λιβανος οπως παει...μονο αγρινιωτες απο ολα τα κομματα.μιλαμε για θριαμβο της πολης του αγρινιου!παμε μωρε αγρινιαρα να τους τρελανουμε ολους.επιτελους οι αγρινιωτες καταλαβαν την δυναμη τους οπως βεβαια και το μεσολογγι που βλεπει να καταποντιζεται σε ολους τους τομεις.αντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά νεοδημοκράτες, υποτίθεται πως έχετε ανοίξει τα μάτια σας. Εκείνον τον Σταμάτη για ποιόν λόγο τον ψηφίσατε? Έχει κάνει κάτι για τον νομό και τον βγάζετε πάλι? οκ, έπινε αβέρτα τα τσίπουρα στη ναύπακτο. κάτι είναι και αυτό

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

den ksangine pote na einai oloi oi vouleutes agriniotes.fainetai pos to sinthima pou epikratise sto agrinio ton teleutaio kairo oti stirizoume mono agriniotes ipopsifious epiase topo kai kala ekane.itan poloi edo mesa pou ipostirizan oti to agrinio exei tin dinami na eklegei kai na timorei apo tin alli opoion ta vazei mazi tou.pleon kai kafeneio na anoiksei sto psaroxori tha prepei na zitan tin adeia apo to agrinio gia na ginei...e re glentia!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που οι περισσότεροι βουλευτές είναι από Τριχωνίδα, Βάλτο,Ξηρόμερο, ελπίζουμε να κινηθεί κάτι και στο θέμα του χωρισμού του νομού ή τη μεταφορά της πρωτεύουσας στο Αγρίνιο για να κοπεί ο βήχας μιας χούφτας ανθρώπων που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο στην περιοχή.
Πρώτη κίνηση,όμως,πρέπει να είναι η απαγκίστρωση μας από το μπλοκ Αχαίας,Ηλείας με τους οποίους ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ που λέγεται περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρέπει να διαλυθεί,γιατί το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα συμφέροντα των Πελοποννήσιων. Θάνο Μωραίτη και λοιποί, κάντε κάτι άμεσ, τώρα που η δυναμική σας είναι μεγάλη. Γιατί τα επόμενα χρόνια θα γίνει τελικά η διοικητική μεταρρύθμιση και δεν πρέπει να αφήσουμε κι αυτό το τρένο να περάσει γρήγορα, πρέπει ναβάλουμε επιτέλους και τη δική μας σφραγίδα και να πάρουμε τα κονδύλια που μας αναλογούν.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Σημειώσατε 8-0!

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν έχεις ούτε ένα ΜΜΕ μαζί σου, όταν δεν διορίζεις τα δικά σου παιδιά, στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει... Οι 60000 εγγραφές νέων μελών στο ΠΑΣΟΚ είναι επερχόμενοι διορισμοί. Αυτοί ξέρουν να χειραγωγούν τον Έλληνα. Φάτε τζάμπα χρήμα και υποθηκεύστε το μέλλον είναι η εντολή που δίνει ο Έλληνας. Ο Καραμανλής δεν ακολούθησε και για μένα μετράει περισσότερο. Προτιμώ την αλήθεια και την συνέπεια από την ανοησία και την συν-τροφικότητα των ΠΑΣΟΚων...

Ανώνυμος είπε...

http://www.tvxs.gr/v22407

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_283.html

Ανώνυμος είπε...

file 1:11 kala ta les. alla perimeneis apo ton mwraith na kanei pote kati yper toy agrinioy? se ola ta 8emata kata htan. afantos sta panta. mono gia to mesologgi h3ere na milaei. elpizw na apofasisei na kanei kati telika mia pou ton psifise o kosmos. oso gia thn allagh prwteuousas xlwmo mou fainetai.

Ανώνυμος είπε...

καλα ειναι δυνατον να γινεται ο καραγκουνης βουλευτης βρε παιδια?σε τι χωρα ζουμε?τι ανθρωποι ψηφιζουν?και ο σταματης δευτερος?αν αυτοι εκπροσωπουν το αγρινιο τοτε σωθηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

το σταματη ακομα δεν τον μαθατε???
τι θελετε και τον ψηφιζετε????

οσο για το καραγκουνη νεος ειναι αφθαρτος ειναι...ελπιζω να αποδειχθει καλυτερος απο το μπαμπα του...

λυπηθηκα για τον αντωνοπουλο απο το πασοκ...ενας αξιζε απο εκει...κι αυτος απεξω...ειναι πολυ καλος τελικα..για βουλευτης...

ευτυχως απαλλαχτηκαμε απο τους ψαρομυαλους....καιρος το αγρινιο να παρει τα πανω του...

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιβανός, στο θέμα της ίδρυσης εφετειου, επέλεξε να κάνει τα κέφια των σκληροπυρηνικών θεματοφυλακων του Μεσολογγίου και το πλήρωσε!
Βέβαια όταν έκανε την επιλογή του έκρινε ότι αυτό ήταν καλό για τον ίδιο αφού πρώτον εκεί -και στη Ναύπακτο- έχει τη μεγαλύτερη εκλογική δυναμή του και δεύτερον τότε υπήρχε ακόμη και το πολιτικό αντίβαρο του Β. Μαγγίνα, το οποίο θα έκοβε σίγουρα ψήφους από Σαλμά και Σταμάτη, εξασφαλίζοντας στον ίδιο μια εκλόγιμη θέση.
Όμως ο Μαγγίνας έπεσε... ηρωικά, οι ψήφοι των υποστηρικτών του πήγαν κυρίως στον... εφτάψυχο Σταμάτη , οι Αγρινιώτες "σκύλιασαν" και τον μαύρισαν κανονικά για τη στάση του στο Εφετείο κι ο Σπήλιος ψάχνει να βρει από πού του 'ρθε ο ταμπλάς!

Ανώνυμος είπε...

4.53 ayti einai mia sxetiki analysi poy kaneis.to efeteio den epirease katholoy tin mi eklogi livanoy.kapoioi stamatikoi poy ithelan na to ekmetaleytoyn to dimioyrgisan....apla dyo paradosiaka konta sto mesologggi perioxes opos makryneia kai perioxi astakoy den leitoyrgisan os antivaro.oi de psiforoi toy mesologgioy den exoyn tin logiki toy agrinioy kai psifizoyn kai agriniotes.deite tin eklogiki dynami agrinioton stin perioxi toy mesologgioy kai tha katalavete.epipleon i deyteri thesi toy stamati exei na kanei me ton isxyro kommatiko mixanismo poy kinitopoiei.den dikaiologeitai na vgainei deyteros.isos tis epomenes meres akoustoyn kai pollla gia alloioseis apotelesmatos..o salmas vgike protos kai einai apo amfiloxia... o moraitis psifizetai poly sto mesologgi opos kai o koyroymplis..an psifize i perioxi mesologgioy naypaktias me topikistika kritiria tote kapoioi voyleytes tha to skeftontoysan diaforetika..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ.Ο ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@ 5 Οκτώβριος 2009 6:10 μμ

Ε, οχι και κομματικο μηχανισμο ο Σταματης! Καποιοι στην τοπικη ΝΔ δε θελουν ουτε να τον βλεπουν... Οσο για τα αιτια της πανωλεθριας του Λιβανου και για το αν επαιξε ρολο το θεμα του Εφετειου, αν εκανες μια βολτα στο Αγρινιο παραμονες των εκλογων, τωρα θα ειχες διαφορετικη γνωμη. Συμφωνω μαζι σου οτι η τοπικιστικη λογικη στις εκλογες δεν ειναι σωστη αλλα αυτα συμβαινουν παντου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ:
1 ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 2.141
2 ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 2.000
3 ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.768
4 ΨΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1.667
5 ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 1.639
6 ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 1.380
7 ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1.360
8 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ 837
9 ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 558
10 ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 396
11 ΣΙΟΥΝΑ - ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 255


ΝΔ:
1 ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΠΗΛΙΟΣ) ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 1.962
2 ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.959
3 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.189
4 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 982
5 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 772
6 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 548
7 ΚΟΤΡΟΛΟΥ-ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 495
8 ΦΡΑΙΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 471
9 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ 467
10 ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ) ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 378
11 ΚΟΛΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 171



ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΟ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε 7.49 τα νουμερα που αναφερεις απο το μεσολογγι ειναι τα νουμερα που αντιστοιχουν σε χωρια εξω απο το αγρινιο(καινουργιο-παναιτωλιο-νεαπολη)δεν διαμορφωνουν σε καμια περιπτωση αποτελεσμα αυτα τα νουμερα γιατι ειναι λες και ψηφιζει κανα χωριο...αντιθετως οι αγρινιωτες που καταλβαν επιτελους την δυναμη τους εστειλαν ξεκαθαρο μηνυμα.οποιος θελει να ξαναβγει νομαρχης η βουλευτης θα πρεπει να τα εχει καλα και καλα θα κανει με το αγρινιο γιατι το αγρινιο ειχε και εχει την δυναμη να ανεβαζει και να κατεβαζει(βλεπε λιβανο) στην εξουσια.ελπιζω και οι κατοικοι του μεσολογγιου να το πηραν το μηνυμα τους αλλιως κακο του κεφαλιου τους...