Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Aιτωλοακαρνάνες στην ηγεσία της ΕΥΠ.


Το τιμόνι της ηγεσίας της ΕΥΠ αναλαμβάνουν δύο Αιτωλοακαρνάνες. Πρόκειται για το 54χρονο διοικητή κ. Μπίκα Κων/νο (βλ. φωτογραφία) και τον 49χρονο υποδιοικητή κ. Παπαγεωργίου Φώτη, καθώς ο μεν πρώτος κατάγεται από το Αγρίνιο ο δε δεύτερος από τη Ναύπακτο. Ο κ. Μπίκας είναι διπλωμάτης με το βαθμό του πληρεξούσιου υπουργού Β, έχει διατελέσει εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ την περίοδο 1993-98, πρεσβευτής της Ελλάδας στη Βαγδάτη και στη συνέχεια γενικός πρόξενος στη Βοστόνη. Πρόκειται για τον εξ απορρήτων συνεργάτη του Κάρολου Παπούλια και διευθυντή του Προεδρικού του γραφείου από το 2005 εώς σήμερα. Απ την άλλη, ο κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από 5 μήνες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από το 1982 υπηρετούσε σε υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που ασχολούνται με τις υποθέσεις τρομοκρατίας φέρνοντας εις πέρας δύσκολες αποστολές. Έχει διατελέσει Τμηματάρχης του Τμήματος Πληροφοριών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αλλά και προϊστάμενος του τμήματος Διεθνούς Τρομοκρατίας. Καθοριστική ήταν η συμβολή του στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, καθώς συμμετείχε στην πολυήμερη ανάκριση του Σάββα Ξηρού, ενώ είχε πραγματοποιήσει ειδική έρευνα για τη δράση του Δημήτρη Κουφοντίνα.


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τί έγινε? Θα αλλάξει η ζωή μας? Όπως τόσα χρόνια? Με τί ασχολείστε ρε παιδιά? Δε μας ενδιαφέρουν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με αυτή τη λογική να μη μεταδίσεται καμία είδηση.Δηλαδή οι πολιτικές αλλαγές,οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και η περιγραφή διαφόρων καταστάσεων που μεταδίδονται τόσο στο agrinionews όσο και σε άλλα blogs αλλάζουν τη ζωή μας;Άσε που με τη συγκεκριμένη είδηση ενημερώνονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία για να ζητήσουν το ανάλογο ρουσφέτι για πρόσληψη στη κρατικοδίαιτη ΕΥΠ.Απ αυτή την άποψη η ζωή κάποιων μπορεί να αλλάξει...Αλλά ξέχασα το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτές τις αντιλήψεις που δημιούργησε για 20 χρόνια και θα βρει άλλους τρόπους πιο ''διαφανείς'' γιατί πολύ απλά ''το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι''!

Ανώνυμος είπε...

ο μπικας δεν ειναι απο αγρινιο αλλα απο πενταλοφο.

Ανώνυμος είπε...

αμερικανοτσολιαδες ελβετοψυχοι.

Ανώνυμος είπε...

ολοι απο αγρινιο και ολα πλεον στο αγρινιο για αποκατασταση της αδικιας τοσα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

TA ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!
ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!!ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ JAMES BOND!! Ο ΛΑΜΑΡΟΦΣΚΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το Πεντάλοφο με τον επόμενο Καποδίστρια θα ανήκει στο Δήμο Αγρινίου. Δεύτερον, λογικό είναι όσοι έλκουν την καταγωγή τους πέριξ του Αγρινίου να γουστάρουν Αγρίνιο παρά ψαροκατάσταση. Ψαρόμυαλοι αυγοτάραχοι.

Ανώνυμος είπε...

mou aresei pou osoi analamvanoun kairies 8eseis sthn eup ginontai voukino ta onomata toys. gamw tis mistikes yphresies

Ανώνυμος είπε...

ante na kanete kai toys mesologgites agriniotes...ti eiste eseis.ti allo tha doyme?

kostakoutas είπε...

Οι διοικητές των υπηρεσιών αυτών πάντα είναι γνωστοί. Αφου αυτοι είναι και οι,των δημοσίων σχέσεων :P

Ανώνυμος είπε...

gi ayto to lew. einai oi mystikoi ypey8ynoi dhmosiwn sxesewn ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΓΑΖΕΙ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ:
''MΠΑΤΣΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ και
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ''

Ανώνυμος είπε...

poioi to lene?

Ανώνυμος είπε...

Το λένε οι "έξυπνοι" ...