Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ο Θάνος Μωραΐτης υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Για πολλούς η εν λόγω απόφαση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Ο Θάνος ήταν από την πρώτη στιγμή από τους υποστηρικτές του Παπανδρέου, ακόμη και όταν τα προγνωστικά ήταν δυσοίωνα για το σημερινό πρωθυπουργό. Επιπλέον, ο νεαρός πολιτικός είναι γέννημα θρέμμα του κομματικού μηχανισμού, έχει επιδείξει μια συνεχή και έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα, ενώ στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νόμο.

Το ζητούμενο πλέον για τον ίδιο είναι να ανταποκριθεί με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, θέτοντας ακόμη πιο γερές βάσεις για την περαιτέρω πολιτική του εξέλιξη. Εμείς περιμένουμε μέσα από τις πράξεις του και τις παρεμβάσεις του να παράγει θετικό κυβερνητικό έργο για το νομό μας, προωθώντας λύσεις στα χρόνια αναπτυξιακά προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας. Κυρίως οφείλει να υπερβεί την κομματική γραμμή η οποία πολλές φορές δε συμβαδίζει με το συμφέρον του τόπου μας -όπως η εκτροπή του Αχελώου που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπουργείου του- και να έχει πάντοτε ως γνώμονά του ότι άπαντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος…

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε θανο,συγχαρητηρια.περιμενουμε πολλα απο σενα για το αγρινιο και ειμαστε σιγουροι οτι θα ανταποκριθεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι είδηση.... στο κατάλληλο υπουργείο! ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΟ,

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΜΟΥΣΕΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
ΣΤΑ ΨΑΡΟΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΔΙΧΩΣ ΄΄ΠΕΣΚΕΣΙ΄΄. ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ

ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!!!!

ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κανουν τοσοι αγρινιωτες βουλευτες τα παντα για το αγρινιο τοτε θα δουν και αυτοι στις επομενες εκλογες τα μαντατα απο το αγρινιο.φροντιστε να φανειτε αξιοι και οι 8 εναντι του αγρινιου αλλιως πειτε αντιο απο τωρα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!

Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!

ΑΓΡΙΝΙΟ=ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ!!!!!!

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ=ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!!

ΕΣΕΤΑΙ ΓΑΡ ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ!!!!
(ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!!!)ΟΜΗΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Που τους βρήκαμε ρε παιδιά του οκτώ Αγρινιώτες βουλευτές που γράφετε και ξαναγράφεται. Έχουμε και λέμε. Απο το ΠΑΣΟΚ ο Μωραϊτης αν και είναι απο το Αγρίνιο ως μαθητής, έλκει την καταγωγή απο την Ευρυτανία. Ο Μακριπίδης μπορεί να πήγε γυμνάσιο στο Αγρίνιο αλλά είναι απο τις Φυτείες Ξηρομέρου, η Γιαννακά είναι απο την Παραβόλα και για χρόνια είχε ρίξει μαύρη πέτρα στην πατρίδα της (ούτε καν ψήφιζε εδώ), ο Κουρουμπλής είναι απο το Ματσούκι. απο τη Ν.Δ. τώρα: Έχουμε και λέμε. Ο Σαλμάς είναι απο την Αμφιλοχία και καμία σχέση με το Αγρίνιο. Ο Σταμάτης είναι απο την Παραβόλα χωρίς να έχει πάει καν σχολείο στην Παραβόλα ή στο Αγρίνιο. Ο Καραγκούνης έζησε κάποια χρόνια λίγα στο Αγρίνιο αλλά κατάγεται απο τη Βόνιτσα. Τέλος ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραϊτης δεν έχει καμία σχέση με το Αγρίνιο καθώς καθώς είναι απο το Θύριο της Βόνιτσας. Αυτά τα ολίγα για όσους νεαρούς γράφουν διάφορα σχόλια.
"Ενας Μεγαλύτερος που διαβάζει στα ΜΠΛΟΓΚ και τα σχόλια".
Σημείωση: Δυστυχώς οι Αγρινιώτες, τους πραγματικούς αγρινιώτες, ΔΕΝ τους επιλέγουν συνήθως. Εξαιρείται η περίπτωση Γ. Βαϊνά και η περίπτωση του Δτ. Τσιτσιμελή. Και αυτά ιστορικά και οι δύο εν λόγω περιπτώσεις μόνο δια ολίγον!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανονισε Θανο τι θα κανεις με τον Αχελωο τωρα....

Καλο παιδι μπορει να εισαι αλλα δε φτανει πια αυτο....

Θελουμε εργα απο εδω και περα...
εργα για τον ξεχασμενο νομο μας...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Για σοβαρευτείτε μερικοί με τις κόντρες Μεσολογγίου και Αγρινίου.
Το Μεσσολόγγι να κοιτάξει τα ΤΕΙ του και το Αγρίνιο το ΑΕΙ του.Ας τα πάρουν σαν αρχή και τέλος αυτά οι βουλευτές.
Για να δούμε τι θα γίνει με το θέμα Αχελώου όμως.Θα κάνουνε τίποτα;
Είναι περίεργα τα πράγματα.
Ειχε χθες το πρωί στην ΕΤ1 ντοκιμαντέρ του 1995 για την λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου ,Λεσίνι και όλα τα μερη εκεί και εξηγούσε το πόσο σημαντικός είναι ο Αχελώος και για την Βιοποικιλότητα εκεί αλλά και για την αγροτιά και την κτηνοτροφία παράλληλα.Και έλεγε επίσης για την εκτροπή πόσο εγκληματική θα είναι.
14 χρόνια μετά είμαστε στο πιο δύσκολο σημείο που πρέπει να παρθούν αποφάσεις......

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΡΑΪΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ) ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ? ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ? Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ? Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ? Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΪΤΗ? ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι περιμένουμε να συμβάλει στο ΣΤΟΠ στην εκτροπή, αλλιώς θα τον στείλουμε σπίτι του!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε 1:23 ........

Ανώνυμος είπε...

ypoyrgos perivallontos mesologgitissa..sygxaritiria..artemis

Ανώνυμος είπε...

Είναι δεν είναι σε αυτό το υπουργείο, ο αγαπητός Παπανδρέου το ξεκαθάρισε ότι η εκτροπή θα γίνει...
Ελπίζω να μην χάσει από αυτό ο Μωραϊτης...

Ανώνυμος είπε...

Αφού 3 έλκουν την καταγωγή τους από το Νομό, οι 2 έχουν το περιβάλλοντος και ο 3ος ήταν στο WWF, να δούμε τι θα πουν για την εκτροπή του Αχελώου...

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζοντας προηγούμενα σχόλια και στην περίπτωση που κάποιοι δεν το είδαν, η "πρόταση" στο Χρυσόγελο ήταν απλά μια ...φάρσα του Λάλα.
Κατά δεύτερον. Το θέμα του "πόσο Αγρινιώτης" είναι κάποιος λίγη σημασία έχει. Το θέμα του πόσο θα νοιαστεί για την ισόρροπη ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, κατά την άποψή μου, έχει τεράστια σημασία. Εδώ είμαστε, να δούμε και στη συνέχεια να ασκήσουμε κριτική.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΑΡΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ_ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ_ ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ.
ΚΑΙ ΦΑΡΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ Ή ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

KALIMERA,

SAS GRAFO APO FRANCE... KAI NIOTHO POLY ASHIMA : S'AUTO TO FORUM, O KATHENAS VREIZEI TON ALLO...

POTE THA MATHOUME NA SIZITAME ELEUTHERA, DIMOKRATIKA kai ME SEVASMO TON ALLON APOPSEON ?

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Θάνος δεν πάει απέναντι στην εκτροπή ,θα πάμε ολοι εμείς που τον στηρίξαμε απέναντι και δεν θα ξαναδεί την βουλή από μέσα ούτε σε φωτογραφία.
'Οσο για την Μεσολογγίτισα που δεν την γνωρίζουμε, καλά θα κάνει να μην έρθει στο νομό αν πρόκειται να προωθήσει τα της εκτροπής.

Ανώνυμος είπε...

θανος μωραιτης υπουργος ο βουλευτης που εκανε δηλωση υπερ των πελαδων στο μεσολογγι προκειμενου να περει ψηφους.υφυπουργος δηλαδη καποιος που υποστηριζει τους καταπατητες και οσους καταστρεφουν το περιβαλλον

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κάποιος τις σπουδές που έχει κάνει ο κ.Μωραΐτης; Αν γνωρίζει ας μας τις αναφέρει...

Ανώνυμος είπε...

Πώς δέχτηκε ο Μωραίτης να μπει κάτω από την παντελώς άγνωστη Μπιρμπίλω ;

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί απο σας έχετε όγκο στον εγκέφαλο.Ελά μωρέ τώρα που πρέπει να έχεις σπουδάσει για να ξέρεις τι μέτρα για να πάρεις για το περιβάλλον.Λες και δεν έχουν συμβουλατορες δίπλα τους αυτοί.
Γίνονται κάποια πράγματα στην Ελλάδα που είναι τελείως ολοφάνερα.
Πυρκαγιές ,Αχελώος ,Ασωπός παντου φράγματα σε παραποτάμους και άλλα ακόμα.Δε χρειάζεται να έχεις γνωσεις και εμπειρίες για να αντιληφείς πως είναι τα πράγματα και να πάρεις μέτρα.
Τοο θέμα είναι ότι επειδή 2 άνθρωποι είναι απο δώ ας αναλάβουν την ευθύνη και ας πάρουν αποφάσεις με τον Αχελώο ωστε να τελειώνει το πράγμα μια και καλή.εκεί να δούμε πως μπορέι να γίνει κατι ώστε να προσέξουμε το τόπο μας και αφήστε τώρα τις βλαχοχωριατιές.Ευκαιρία είναι.

Ανώνυμος είπε...

@Προς τον πανύβλακα 10:04

Μάθε ότι και οι 8 βουλευτές είναι Αγρινιώτες διότι Αγρίνιο ίσον ΟΛΗ η περιοχή βορείως του 30ου παραλλήλου! Χονδρικά, για να μην ψάχνεις σε χάρτη, ότι υπάρχει βορείως της κορυφογραμμής του Αρακύνθου και της προέκτασης αυτής πρακτικά είναι Αγρίνιο. Και μην μου πεις ότι η Μακρυνεία ανήκει στο Μεσολόγγι διότι όλη η περιοχή Μακρυνείας έχει συνδέσει το παρόν και το μέλος της με το Αγρίνιο. Δηλαδή, το έχει χεσμένο το Μεσολόγγι. Γκέγκε;

ΙΟΒΟΛΟΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ GRAFEIS APO FRANCE ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ GRAFEIS APO FRANCE; ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Σ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΘΑΝΟΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΗΔΗ Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ; Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε μωρέ πάλι τσακώνεστε να δούμε εδώ πέρα πως μπορεί να γίνουν τα πράγματα καλυτερα και σειΕ όλοι τα ίδια και τα ίδια.
Αυτοί που βγήκαν μπορούν να πάρουν πάνω τους πρωτοβουλείες και βάρη ώστε να γίνουν κάποια πράγματα που έχουμε 15 χρόνια μείνει αρκετά πίσω.
1)ΤΡΕΝΟ ΕΣΤΩ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
2)ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΛΚΛΗΡΩΣΗ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ.
3)ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΎΠΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
4)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
5)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
6)ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤ/ΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΑΤΥΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΜΗΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝ/
7)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΧΕΛΩΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΩΝ ΒΑΣΗ ΣΤΕ(ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΙΤΑ ΕΡΓΑ ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΝ ΤΟΥΣ.)

ΟΙ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΟΥς ΚΡΕΜΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΩΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΕΣΤΩ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην Πρασινη αναπτυξη με εκτροπή αχελώου δε παει.Καιαν άλλος ήταν και στη wwf και κανει τουμπεκί τότε μιλάμε για πράσινη εκτροπή και παίρνουμε όλοι τον πούλο.

Ανώνυμος είπε...

XERETE TI SANISA VREGMENI THELETE MERIKOI.?AKOU O MORAITIS THIGETAI POY TON DIEYTYNEI I AGNOSTI MPIRMPILI.ENO O KOLLOSOS TIS SKEPSIS O MORAITIS AXIZE TO YPOYRGEIO PERIVALLONTOS..ENAS FILOS PRIN GRAFEI OTI EKANE DILOSI YPER TON PELADON STO MESOLOGGI..DEN EIDA KANENA OMOS NA DOSEI VASI..DIOTI O FILOS EXEI APOLYTO DIKIO KAI DESMEYOMAI NA VRO TIN DILOSI AYTI KAI NA TIN VALO..EIDIKA GIATI KAPOOIOI LENE OTI DEN PAIZEI ME TOYS MESOLOGGITES PAIXNIDIA..ARE SYNOPITES EISTE VATHIA NUXTOMENOI..STIN YPERPARAGOGI TIS KALPIS OLA GINONTAI ADERFIA

Ανώνυμος είπε...

2.39 και ο χρυσογελος καταγωγη απο το μεσολογγι εχει.για να μην ξεχνιομαστε και να υπενθυμιζουμε σε καποιους οτι υποστηριζοντας τον ανεπαρκη δημαρχο του μεσολογγιου που παιρνει θεσεις υπερ του αγρινιου και τον παινευει μετα η εφημεριδα συνειδηση,το μεσολογγι δεν πεθαινει.δεν παει να μην βγαζει ουτε εναν βουλευτη ..παντα θα υπαρχουν σημαντικοτεροι ανθρωποι που καποιους κοπανους θα τους βουλωνουν κανονικα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Ο... ΟΜΠΆΜΑ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΧΕΙ
ΑΠ'ΤΑ ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

KALIMERA,

SAS GRAFO APO FRANCE... KAI NIOTHO POLY ASHIMA : S'AUTO TO FORUM, O KATHENAS VREIZEI TON ALLO...

POTE THA MATHOUME NA SIZITAME ELEUTHERA, DIMOKRATIKA kai ME SEVASMO TON ALLON APOPSEON ?

Ανώνυμος είπε...

francois ti psaxneis na vreis?edo einai ellada..min tin psaxneis..tha se fane dagka oi agriniotes etsi kai toys peis to agrinio strasvoyrgo i lyon..i poli ton 6 voyleyton exei alli diastasi. se simeio poy enas plathei tin anaptyxi sta metra toy.den leei oikotoyrismo poy i ait/nia exei to megalytero ydroviotopo tis eyropis..leei agrotoyrismo..milaei gia diaxeirisi limnon kai aorista neron dioti to agrinio apexei apo tin thalassa..gia ton axello milaei fysika sosta alla an eisai file agriniotis eimai sigouros oti molis pareis antapodotika tha kaneis toympeki..oxi stin dikattoria ton poylimenon poy diapragmateyontai ton axello...artemis

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΑΝΟΥΛΗς ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

mia fora poy o xrhsths artemis exei dikio se ayto to sxolio xwris na prokalei. sta alla megale ta eixes gamhsei.

siga mhn einai apo gallia. apo edw konta einai kai thn briskei na postarei se ka8e anarthsh opws kaneis kai esy. aytos toylaxiston stenaxwrietai pou to kanei

Ανώνυμος είπε...

BONJOUR DE FRANCE,

PUISQUE VOUS AVEZ DECIDE DE NE PAS METTRE MES COMMENTAIRES DANS VOTRE FORUM (CAR CERTAINEMENT VOUS CROYEZ QUE JE VOUS ECRIT DE PARAVOLA, OU KALIVIA, OU AGGELOKASTRO...) JE PRENDS L'INITIATIVE DE VOUS L'ECRIRE EN FRANCAIS :

ARRETEZ DE VOUS INSULTER LES UNS AVEC LES AUTRES !!!... QUAND, ENFIN, ALLEZ VOUS APPRENDRE A ECHANGER DEMOCRATIQUEMENT et DANS LE RESPECT DES OPINIONS DES AUTRES ???

SI PLATON ET ARISTOTE SE METTAIENT A LIRE VOS ECRITS, ILS AURONT HONTE D'ETRE GRECS... HELAS !.

Ανώνυμος είπε...

ELPARTON E' FATONE 9:52!

Ανώνυμος είπε...

Νυχτα ειναι και θα περασει παιδια, βαστατε και μην αποθαρρύνεστε.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩς ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΤΗς ΑΙΤ/ΝΙΑΣ?ΤΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗς ΕΧΕΙ Η Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥς ΑΓΕΛΑΙΟΥς ΓΛΥΦΤΕς ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗς ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ?ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ,ΟΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΜΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΩ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ?ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΥΘΕΡΕΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΕΝΝΑΙΑ Ο ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑΝΟ είπε...

ΘΑΝΟ,

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!

Π Ρ Ω Τ Ε Υ Ο Υ Σ Α
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΜΟΥΣΕΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

η δουλεια ενος υπουργου δεν ειναι θεμα ατομικης προσφορας αλλα θεμα οργανωσης και σωστης επιλογης συνεργατων.Για παραδειγμα ο χρυσοχοιδης απο οπου περασε αφησε εργο λογω του οτι επελεξε τους σωστους συνεργατες και τους συντονισε σωστα.
Δεν ειναι τυχαιο που ο Μωραιτης οπου εχει βαλει υποψηφιοτητα δεν εχει χασει ποτε!!!!!
Εχει διπλα του ατομα που ματωνουν για αυτον,ατομα που το παιρνουν προσωπικα.
Ο μωραιτης πιστευω οτι θα κανει εργο για τον νομο ολοκληρο και οχι για το αγρινιο μονο.
Εξαλλου εκει (Αγρινιο) εχουν και δημαρχο και αντιδημαρχους ,οχι σαν εμας εδω!!!

Ανώνυμος είπε...

μην περιμενετε απο τον μωραιτη εναν δευτερο βερελη.
διορισμο δεν βλεπετε , εργα θα δειτε ομως.Ειναι κουναβι ο τσεκλιστιανος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγρινιο με το τιποτα κατεχεις τα παντα!!!
Θαλασσα δεν εχει , πρωτευουσα δεν ειναι , ΤΕΙ δεν εχει ουτε καπνα δεν εχει αλλα καταφερνει να ειναι η μεγαλυτερη και η πλεον αναπτυσομενη πολη του νομου!!!
Μεσολογγιτες αν ειχατε μυαλο θα ησασταν μεγαλυτερη πολη απο την πατρα!!!
5 πρωθυπουργους βγαλατε αλλα μυαλο δεν βαλατε!!!
Αγαπηστε τον τοπο σας πρωτα και απαιτηστε για αυτον και οχι για να ικανοποιησετε τα αρπακτικα σας ενστικτα!!
Ουτε ο βερελης ουτε ο Μωραιτης ουτε ο αβρααμ παπας δεν σας σωνει!!!

Ανώνυμος είπε...

το μεσολογγι χρονο με τον χρονο παει ολο και πιο κατω.λογικο ειναι επομενως να πηγαινουν ολα στο αγρινιο.εχει ανθρωπους πολυ πιο δραστηριους σε τοπικο επιπεδο απο την φαινομενικα πρωτευουσα του νομου μας.

αρης αιτωλικου for ever

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ :

1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟ 50ΕΤΙΑΣ
2. ΠΑΣΣΑΛΟΠΗΚΤΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ( και μη χειροτερα...)
3. ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ
4. ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
5. ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
6. ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ :
1. Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΣΣΩΜΗ , ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
2. ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΄΄ΠΕΛΑΔΟΥΧΟΙ΄΄ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..)
3. Η Κ.Υ.Α. ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ) ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ (...!!!!) ( ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΞΥΓΟΝΑ πχ...)
4. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΡΑΜΣΑΡ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ( ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ)
5. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ , ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ( προφανως το αναβαθμιζουν... κ επομενως μπορουν να πολλαπλασιαστουν)
6. ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΗΠΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ ( ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ)
7. ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ( ΣΤΑ ΠΑΣΣΑΛΟΠΗΚΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ???!!!). ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ( ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ..) ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟΥΣ..
( ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ..., ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ Κ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ)

Ο Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ :
1. ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥΣ
2. ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΡΑΜΣΑΡ (!!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ( ΕΛΕΟΣ !!!! )

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ : '' ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΄΄. (ουαί Φαρισαίοι Υποκριταί)
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!






Ανώνυμος είπε...

ΥΓ1. οι απόψεις του κου Υφυπουργού ταυτίζονται πλήρως με αυτές του Δημάρχου Μεσολογγίου κου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος θεωρεί οτι οι χρήστες των αυθαιρέτων αυτών, είναι άτομα με προβλήματα υγείας, τους οποίους μάλιστα δηλώνει οτι περιθάλπτει αυτοπροσώπως, χρησιμοποιούν δε τα αυθαίρετα αυτά για τα ιαματικά τους μπάνια !!
Οι ΄΄πελάδες΄΄ δε αυτές - κατα τον δήμαρχο πάντα -, ικανοποιούν πρωταρχικές ανθρώπινες ανάγκες, πολλές δε εξ αυτών αποτελούν κύριες κατοικίες ΑΠΟΡΩΝ οικογενειών !!! Πρέπει να έχουν αυξηθεί δραματικά επομένως οι ''άποροι΄΄ τα τελευταία χρόνια, καθότι οι ΄΄πελάδες΄΄ απο την Τουρλίδα έφτασαν μέχρι το λιμάνι..Μια φαβέλα στην πόλη μας δηλαδή.

ΥΓ2. Οι ως άνω προτάσεις απηχούν τις ''αντικειμενικές'' και ΄΄επιστημονικές'' απόψεις των εν λόγω τοπικών αρχόντων κ καμία απολύτως σχέση εχουν με ψηφοθηρία και πελατειακές σχέσεις..

ΥΓ3. Αν τύχει κ διαβάσει κάποιος άσχετος τις γλαφυρές εκφράσεις των κυρίων αυτών θα νομίσει οτι δεν πρόκειται για την παραθεριστική Τουρλίδα αλλά μάλλον για την...Σπιναλόγκα

ΥΓ4. Όποιος επιθυμεί επομένως δεν έχει παρά να τρέξει να στήσει ένα τέτοιο ΄΄αρχέτυπο΄΄, συμβάλλοντας έτσι στην μοναδική αρχιτεκτονική μας, στη διατήρηση κ προστασία του φυσικού μας πλούτου, ενταγμένο κ εναρμονισμένο στο φυσικό κ πολιτισμικό περιβάλλον, αναβαθμίζοντας το οικοσύστημα, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, θεωρώντας οτι η τοπική κοινωνία σύσσωμη θα τον συνδράμει, πολεμώντας ταυτόχρονα τις κρατικές αποφάσεις κ τις διεθνείς συνθήκες οι οποίες αλλοιώνουν την παράδοση κ τον πολιτισμό μας, δεχόμενος παράλληλα κ την ιατρική φροντίδα του δημάρχου μας σε περίπτωση ασθενείας ή την κρατική πρόνοια κ συνδρομή αν δηλώσει άπορος..
Όλα αυτά με τις προτροπές και την συνηγορία των τοπικών αρχόντων..

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...




Ανώνυμος είπε...

Πολλοί σχολιογράφοι τηλεοράσεων ή εφημερίδων υποδέχτηκαν με σχεδόν απαξιωτικό τρόπο την τοποθέτηση υπουργών με άγνωστο για τους πολλούς επώνυμο και άγνωστη για τους περισσότερους δραστηριότητα.Ιδιαίτερα, στάθηκαν στην περίπτωση της Τίνας Μπιρμπίλη, της υπουργού Περιβάλλοντος...

Πού ακούστηκε μια άγνωστη κυρία, που δεν ανήκει στην κατηγορία των επαγγελματιών της πολιτικής, που δεν έχει τη συνήθεια να παρελαύνει σε τηλεοπτικά παράθυρα ή να ποζάρει σε φακούς φωτογράφων, που δεν τη γνωρίζει σχεδόν κανένας, ν' αναλάβει ένα τόσο σημαντικό υπουργείο; Ελα ντε. Δεν είναι υποχρέωση των σχολιογράφων να γνωρίζουν ούτε τις σπουδές της κ. Μπιρμπίλη ούτε τις πολυετείς δραστηριότητές της, είτε στο υπουργείο Εξωτερικών είτε ως σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Υποχρέωσή τους είναι να κρίνουν την κάθε κ. Μπιρμπίλη με έναν εντελώς διαφορετικό αξιακό κανόνα: Από τον βαθμό αναγνωρισιμότητάς της, τον αριθμό των τηλεοπτικών της εμφανίσεων ή έστω τις κομματικές της περγαμηνές. Αν οι επιδόσεις της σε αυτούς τους τομείς δεν είναι υψηλές, πόσω μάλλον της συγκεκριμένης υπουργού που είναι μηδαμινές, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να την απαξιώνουν και να μιλούν ή να γράφουν υποτιμητικά γι' αυτήν. Αυτό επιτάσσει η δημοκρατία που υπηρετούν, αυτό κάνουν. Δεν θα περιμένουν ούτε καν το έργο της κ. Μπιρμπίλη για να κρίνουν αν πέτυχε ή όχι στο χαρτοφυλάκιο το οποίο της ανατέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

α ρε νταουλα σε εφαγαν μωραιτης και σαλμας και τωρα ο πρωτος εγινε και προστατης του περιβαλλοντος

Ανώνυμος είπε...

OPA O YFYPOYRGOS DHLVSH POY EKANE?MALLON ITHELE KAI ALLOUS PSIFOYS KAI OI PELADOYXOI EINAI OUK OLIGOI.XEFTILAAAAAAAAAAA