Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Εικόνες της χθεσινής νεροποντής από αναγνώστη



Αναγνώστης μας έστειλε τις παραπάνω φωτογραφίες από τη χθεσινή νεροποντή.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ.......... ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΟΣΟ ΒΡΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ... ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ....
ΕΦΕΡΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ 75mm( ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ?)

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ 1:05 ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ; ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

με το που σταματησε η βροχη μεσα σε 10 λεπτα το πολυ σταγγιξαν ολοι οι δρομοι.ηταν αδυνατο με τοση βροχη να φυγουν τα νερα δια μαγειας.μην εχουμε και παραπονα.εχουμε γινει μαρτυρες σε τοσες περιοχες τις χωρας μας που με την μιση βροχη απο την δικη μας εγινε χαμος.στο αγρινιο απο οτι θυμαμαι εδω και πολλες δεκαετιες δεν ειχαμε ποτε αναλογα φαινομενα με τετοιο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους, θαλασσα στο Αγρινιο!
Ζηλια οι Μεσολογγιτες τωρα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!
ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
ΒΡΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή την επομενη φορά που θα βρέξει τί πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε βατραχοπέδιλα κι αναπνευστήρα;

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι δημοι τα ιδια προβληματα εχουν. σκουπιδια, βουλωμενα φρεατια, ανυπαρκτουσ υπονομους, μπαζοματα. εφτασε το προβλημα και στο αγρινιο δυστυχως. ολοι οι δημαρχοι το ιδιο ειναι

Ανώνυμος είπε...

1. Ο δημος αγρινιου πρεπει να φτιαξει μια εποχικη ομαδα-υπηρεσια γι αυτον ακριβως τον σκοπο. Ωστε ανα πασα στιγμη να ειναι ετοιμοι να δρασουν. Αυτο θα ηταν το καλυτερο για την πολη.Αλλα λεφτα για τετοιες "πολυτελειες" δεν δινονται.(ιδανικη αντιμετωπιση για μενα που δεν ξερω απ αυτα και μιλαω σαν ανθρωπος της καθημερινοτητας)

2. Η κλιματικη αλλαγη εδειξε τι μπορει να κανει... Ηλιο με υπερβολικη για την εποχη θερμοκρασια και τις επομενες μερες δυνατες καταιγιδες με μεγαλες ποσοτητες νερου.

Πυροκλανης

Ανώνυμος είπε...

ναι, και εγώ συμφωνώ να δημιουργηθεί μια ομάδα δέλτα για αντιμετώπιση ακραίων μαλακιών και να είναι έτοιμοι να δράσουν κλάνοντας να φύγουν τα σύννεφα και να ανοίξουν οι βόθροι για να στραγγίζει το νερό. να μπει ο πυροκλάνης υπεύθυνος της ομάδας κρούσης. και αν πνιγεί κανένας σε καμιά υπόγα να κλάσει παράλληλα να ανοίξει τρύπα για τα νερά.

Η κλιματική αλλαγή έδειξε τί μπορεί να κάνει. δημιουργεί πολυτέλειες τύπου κλανοφωτιά πυρόκλανα

Ανώνυμος είπε...

ακολουθει πολιτικη διαφημιση............το αγρινιο δεν χρειαζετε πια τον αχελωο......το πασοκ και η χρονια πειρα του γιωργακη και τον συνεργατων του βρηκαν λυση εξ ουρανου!για περισσοτερα εργα περιμενετε να ερθει ο χειμωνας :-)

Ανώνυμος είπε...

3:49 φοιτητης ή αγρινιωτης εισαι?