Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Aλλάζει το πρόγραμμά της και έρχεται και στο Αγρίνιο.

Μέχρι χθες είχε γίνει ήδη γνωστό από ανθρώπους του επιτελείου της κας Μπακογιάννη ότι τελικά δε θα επισκεφτεί την Αιτωλοακαρνανία την Κυριακή. Τελικά τα σχέδια άλλαξαν αργά χθες το βράδυ και τελικά η πρ. υπουργός θα έρθει στο Αγρίνιο τη συγκεκριμένη ημέρα το πρωί και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Πάτρα όπου και θα μιλήσει στον ''Αστέρα''. Βέβαια λόγω αυτών των αλλαγών δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη που ακριβώς θα μιλήσει στην πόλη μας, καθώς οι άνθρωποί της μέχρι και αυτή την ώρα ψάχνουν να βρουν αίθουσα. Απ ότι φαίνεται ήταν λίγο δύσκολο να μην περιοδεύσει σε ένα νομό ο οποίος θεωρείται βαρόμετρο για το εκλογικό αποτέλεσμα και στον οποίο η ίδια έχει αρκετούς υποστηρικτές.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε τωρα που το εμαθα κι αυτο, μπορω να κοιμηθω ησυχος!

Ανώνυμος είπε...

ξερεις τι με "τρώει" ε?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΑ ΟΛΑΑΑΑ!!!!!
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΤΟΛΜΟΣ!!!Η ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ agrinionews τι κυβίστηση είναι αυτή!!!!!! τη μια θα έρθει, την άλλη δεν θα έρθει.... ότι και να γίνει δηλαδή εσύ θα έχεις πέσει μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά !

Αντέχετε να είστε στο ίδιο κόμμα με την Ντάσκαρη? Η ιδία φιγουράρει πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας στο Νομό Αιτωλ/νίας.
Η δηλητηριώδης εσωτερική ανθρωπογεωγραφία και ανθρωποφαγία (γνωστά όλα στους παρεπιδημούντες ) λειτουργούν ως πρόδρομοι του τι μέλλει να επακολουθήσει.

Μακριά λοιπόν, μακριά…

Σαμαράς και ξερό ψωμί.

24 Οκτώβριος 2009 2:11 μμ

noname είπε...

είναι γνωστό ότι οι μιτσοτακέοι ΄"τους κοιτανε τους ανθρώπους τους"
γιαυτό έσπευσαν όλοι οι επίδοξοι δήμαρχοι και τοπικοί πολιτικάντηδες να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους επενδύοντας για το μέλλον! που ξέρεις!!

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα βρίσκονται σε κρίση. Η ΝΔ έχασε ένα εκατομμύριο ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε νέους ψηφοφόρους, έμεινε στάσιμο. Το ΚΚΕ μειώθηκε και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απλώς διασώθηκε. Ο ΛΑΟΣ είδε τις μεγάλες του προσδοκίες να διαψεύδονται. Και το χειρότερο, τα κόμματα έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, των ίδιων των οπαδών τους.
Είναι κυριολεκτικά πρωτοφανές (για όλη την Ευρώπη) ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι προτίμησαν να χάσουν την εξουσία αντί να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν. Αυτό αμφισβητεί τη διαδεδομένη άποψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος βάζει πάνω από όλα το βόλεμά του, το ρουσφέτι, την τακτοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.
Κάτι αλλάζει σε βάθος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αφού, όπως είδαμε, τα άλλα κόμματα δεν απορρόφησαν τη δυσαρέσκεια. Ο δικομματισμός φαινομενικά διατηρεί την ισχύ του αλλά τα ποσοστά απατούν. Η ιδέα «να πάρουμε την κυβέρνηση» δεν ασκεί την παλιά ακαταμάχητη γοητεία της, όχι σε όλους. Ίσως το φαινόμενο είναι προσωρινό αλλά αν τα κόμματα δεν «πάρουν το μήνυμα» θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
Πρώτος έκανε την επανάστασή του ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης και προκάλεσε την ήττα της ΝΔ. Η διαφθορά και η οικονομική πολιτική (κατά τις δημοσκοπήσεις) ήταν τα κίνητρα αυτής της επανάστασης. Οι θεωρούμενοι συντηρητικοί πολίτες έδειξαν έμπρακτα ότι διαθέτουν υγιή ανακλαστικά και ριζοσπαστισμό. Καταγράφηκε ότι η ηθική εξακολουθεί για ορισμένους να είναι μέρος της πολιτικής. Ιδίως όταν η οικονομική πολιτική είναι μονομερής, εναντίον των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων. Στο πρόβλημα θα προσκρούσει σύντομα και το ΠΑΣΟΚ. Η οποιαδήποτε συναίνεση με στόχο να συνεχιστεί ή ίδια οικονομική πολιτική θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με θύμα, πλέον, τη σημερινή κυβέρνηση. Συνυπεύθυνα για την κρίση και τα δυο κόμματα, θα πληρώσουν, το ένα μετά το άλλο, την αδυναμία τους να οδηγήσουν στην έξοδο.
Η αποστασιοποίηση των «συντηρητικών» από τη ΝΔ συνοδεύτηκε από την άρνηση των «προοδευτικών» να συνταχθούν και να διογκώσουν, αριθμητικά, το ΠΑΣΟΚ. Η συμπεριφορά είναι κοινή και οφθαλμοφανώς ξεπερνάει τους κομματικούς διαχωρισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά θα είμαστε όλοι εκεί! Για να ακούσουμε την αυριανή αρχηγό της ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

Dhladh den 8a exei poulman gia Patra?
Pane ta pswnia...

Ανώνυμος είπε...

Η ντόρα το ξέρει ότι έρχεται?

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΚΑΤΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!!!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΠΙΑ!!!
΄΄ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ΄΄ ΟΣΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Απ'οτι ακουσα θα γίνει στο Πυθαρι.. λίγο μικρός δεν είναι ο χώρος? Προβλεπεται να γινει πανικός!!!