Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Yλοποίηση τριών έργων στο δήμο Αγρινίου

Τρία σημαντικά έργα παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης στο Δήμο Αγρινίου.

Το πρώτο έργο είναι η « Ανακατασκευή – ασφαλτόστρωση - ηλεκτροφωτισμός οδών Παπαστράτου –Ζέρβα – Μπότσαρη -Ελευθερίου Βενιζέλου» με προϋπολογισμό 850.000,00 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα γίνουν εργασίες χωματουργικών έργων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας - ασφαλτόστρωσης , τοποθέτησης κρασπέδων - ρείθρων , πλακόστρωσης πεζοδρομίων, υδραυλικών έργων & Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών, ήτοι υποδομή και ιστοί ηλεκτροφωτισμού στις παρακάτω οδούς:

  1. Πλήρης ανακατασκευή της οδού Παπαστράτου από οδό Μπότσαρη έως οδό Ελ.Βενιζέλου
  2. Πλήρης ανακατασκευή της οδού Μπότσαρη από οδό Παπαστράτου έως οδό Κ.Βάρναλη
  1. Πλήρης ανακατασκευή της οδού Ζέρβα από οδό Ελύτη έως οδό Σουλίου
  2. Τοποθέτηση δικτύου και ιστών ηλεκτροφωτισμού στην οδό Ελ.Βενιζέλου έμπροσθεν και καθ’ όλο το μήκος της όψης του δημοτικού Πάρκου Αγρινίου έως τη Βιβλιοθήκη.

Το δεύτερο έργο είναι η « Κατασκευή οδών γύρω από τα οικοδομικά τετράγωνα περιοχής ΄΄Αλωνάκι΄΄(Ο.Τ. 496Ε , 496Κ, Γ907, Γ908, Γ909, 496Γ, 496Δ» με προϋπολογισμό 400.000, 00 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα γίνουν διανοίξεις-ανακατασκευές δημοτικών οδών εντός του Δήμου Αγρινίου. Για την κατασκευή των δημοτικών οδών θα γίνουν εργασίες εκσκαφών για την απομάκρυνση ακατάλληλων εδαφών και διαμόρφωση τελικής σκάφης. Επίσης επιχώσεις με κατάλληλο υλικό κατηγορίας και διαμόρφωση καταστρώματος για την κατασκευή οδοστρωσίας με υπόβαση μεταβλητού πάχους της ΠΤΠ 150 και βάσης 0,10m της ΠΤΠ 155. Κατά μήκος των οδών θα κατασκευαστούν κρασπεδόρυθρα και πεζοδρόμια με πλάκες πεζοδρομίου. Ασφαλτική προεπάλειψη, ισοπεδωτικές στρώσεις ασφάλτου και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας 0,05m. Επίσης θα γίνουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού.

Το τρίτο έργο είναι η «Πληροφοριακή σήμανση πόλης Αγρινίου και Τοπικών Διαμερισμάτων» συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη κύριος στόχος του έργου είναι η υποστήριξη της κυκλοφοριακής οργάνωσης όπως αυτή προτείνεται μέσα από τη κυκλοφοριακή μελέτη και η ταχύτερη κατανόησή της από τους κατοίκους και κυρίως από τους επισκέπτες της πόλης. Ως προορισμοί της Πληροφοριακής σήμανσης επιλέχθηκαν οι σημαντικότεροι πόλοι έλξης μετακινήσεων π.χ.:

Σημαντικοί προορισμοί εκτός Αγρινίου : Θέρμο, Καρπενήσι, Αντίρριο, Ιωάννινα , Άρτα.

  • Σημαντικές χρήσεις της πόλης: Δημαρχείο, Δικαστήρια, Νοσοκομείο, Πανεπιστήμιο, Εθνικό Στάδιο.
  • Σημαντικές οδοί της πόλης: οδός Παπαστράτου, οδός Κολοκοτρώνη, Εθνική Οδός.
  • Σημαντικές περιοχές της πόλης : Κέντρο, Πάρκο
  • Τοπικά κέντρα στην ευρύτερη περιοχή Αγρινίου και κέντρα περιαστικών οικισμών : Άγιος Κωνσταντίνος, Καλύβια, Δοκίμι, Δύο Ρέματα , Καμαρούλα.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το αγρινιο μεσα στα επομενα 2 χρονια θα ειναι αγνωριστο.ειναι μακραν μια απο τις πιο περιποιημενες μεγαλουπολεις της χωρας και το αναγνωριζουν οι περισσοτεροι ξενοι που ερχονται στην πολη μας.τα εργα αυτα κινουνται προς την σωστη κατευθυνση και θα δωσουν εναν αλλον αερα στην πολη(ειδικα το συστημα της πληροφορικης ενημερωσης).το κεντρο αλλαζει πλεον οψη και γινεται ολοενα και πιο ελκυστικο στους ανθρωπους και οχι στα αυτοκινητα.

Ανώνυμος είπε...

prasino?????????????

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά... αλλά από πού κι ως πού η οδός κολοκοτρώνη είναι σημαντική οδός? Μήπως επειδή εκεί κατοικοεδρεύει η... μπουρζουαζία του Βραχωριού?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΘΕΛΕΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ....
ΧΩΡΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦ.ΜΕΛΕΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

τραγικη η υπαρχουσα δημοτικη αρχη.
Ολη η πολη ενα μπαχαλο. Παλια ηταν πεντακαθαρη τωρα σκουπιδια παντου. Η πλατεια 1,5 χρονο ειναι ετσι και μας κοροιδευουν. Οι περισσοτεροι συμφωνουνε οτι σε σχεση με το σωκο ο τωρινος δημαρχος τα εχει κανει μπαχαλο.. Αναμενετε αλλαγες σε κανενα χρονο αλλιως να δειτε ο δημος θα περασει σε αλλο κομμα.....

Ανώνυμος είπε...

8:26 ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ AGRINIO-NEWS ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ!ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ.ΕΥΓΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

oο δρομος που περναει μπροστα απο τα hondos center πρεπει να κλεισει ωστε να μεγαλωσει ο χωρος!τωρα με το κεικλωφοριακο δεν ξερω τι μπορει να γινει!καμοια ιδεα?και παιδια παγκακια δεν υπαρχουν σε αυτη την πολη?ολα σπασμενα ειναι!πηγενεταο γιαννενα να δειτε παγκακια!

Ανώνυμος είπε...

καταρχας το αγρινιο θελει βομπα και ξαναφτιαξιμο απο την αρχη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

kala o 1os ta spaei...den paizei tetoio sxolio na yparxei...

Ανώνυμος είπε...

και τα αυτοκινητα κάπου πρεπει να είναι ,καμιά μελέτη επ'αυτού???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ
1. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
2. ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΨΑΛΤΗΣ ΚΛΠ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΤΛΕΡ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ;
ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΤΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Έργα βιτρίνας αξίας 850 χιλιάρικα. Πράσινο πουθενά. Γιατί δε δίνονται αυτά τα χρήματα όπως και άλλα που ρίχνονται για έργα βιτρίνας για αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων που που είναι γεμάτο το Αγρίνιο??? Έχουμε τον Αχελώο δίπλα και πίνουμε νερό από αμιαντοσώλήνα, απογορευμένων πλέον. Όλοι τους αντικαθιστούν. Αυτά είναι έργα που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής και την υγεία κι όχι οι πλάκες που γεμίζουν οι πλατείες κύριοι ( που έπρεπε να γεμίζουν με πράσινο και δέντρα )

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ;;ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΩΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ;;

Ανώνυμος είπε...

Το Αγρίνιο λεει περιποιημενη μεγαλουπολη.......
Η αναρχοδομημενη πόλη αρπακολλας.

Ανώνυμος είπε...

Το ακούσαμε και αυτό.Έργα βιτρίνας οι ασφαλτοστρώσεις,πεζοδρομήσεις και ηλεκτροφωτισμός.''Βρώμικη πόλη το αγρίνιο''.Σε μία ανάρτηση που αφορά σημαντικά έργα που γίνονται στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο,κάποιοι φροντίζουν να δείχνουν πόσο οπισθοδρομικοί είναι.Γκρίνια,πονηριά,μιζέρια και καχυποψία διακρίνουν τα σχόλια τους.Οι υπόλοιποι που βλέπουμε θετικά αυτά τα έργα,έχουμε ''πρόβλημα'' ή είμαστε ''υπηρέτες της προπαγάνδας του δήμου'';

S.F.T. είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ... ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΜW635 ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ... ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΓΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ;;;;;; .... ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ 6:13...ΜΠΡΑΒΟ Σ...ΟΣΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Ι.Χ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΟΑΚΟ??? ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗ8ΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΚΑΝΕ Κ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖς Κ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΄΄ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΚΟΤΣΑΜΠΑΤΣΗΔΕΣ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ,ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΥΛΙΚΩΝ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.
ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

1 xronos tou emeine tou koufala tou dimarxou....

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ Η ΜΠΑΖΑ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

8:49 ελεος με εσενα. Εαν σε εχουν μαθει στη ζωη σου να μην απαιτεις εμας μας εχουν μαθει να απαιτουμε αυτα που αξιζουμε. Ειναι προφανες οτι ο χρονος ειναι σα να εχει σταματησει στην πολη μας. Δεν ειμαστε κανενα χωριο για να μας συμπεριφερονται ετσι και ο κοσμος γνωριζει πολυ καλα ποιος φταιει. Αυτα. Οτιδηποτε αλλο θα γινω γραφικος

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΙΚΡΕ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΜ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ .. !!!