Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Εκδήλωση για τη νέα εφημερίδα την Δευτέρα 25/01 και ώρα 8 μ.μ. στην πολιτική-πολιτιστική λέσχη “venceremos”


Κάτι γεννιέται το φλεβάρη για την υπόθεση της Αριστεράς
Νέα εποχή, νέες ιδέες, νέα εφημερίδα
Έρχεται ο "Δρόμος"
Νέα εποχή, εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και αρχή του τέλους της ιδεολογίας του "τέλους της ιστορίας". Νέα εποχή κρίσης αξιών, πολιτικής, διεθνών σχέσεων. Νέα εποχή κρίσης και απονομιμοποίησης του νεοφιλελευθερισμού.
Νέες ιδέες, που θα λειτουργήσουν σαν οξυγόνο για τον και από τον προοδευτικό κόσμο. Νέες ιδέες αφηρημένες, αλλά και εργαλεία πειθούς και αποδεικτικού λόγου, νέες προωθητικές ιδέες για την αλλαγή της λαϊκής συνείδησης, της ιδεολογίας του λαού. Νέες ιδέες στον πολιτισμό, στη μόρφωση, στην αισθητική που διψάμε.
Νέα εφημερίδα – πρόκληση, πρόσκληση, στοίχημα. Νέα εφημερίδα που υπερβαίνει ιστορικούς χώρους και αντιπαραθέσεις που έβλαψαν, κοιτώντας τα αναγκαία, το μέλλον. Νέα εφημερίδα που φιλοδοξεί να γράφεται από όλη την αριστερά, που θέλει να μυρίσει τον ανθό των διεθνών κινημάτων, να διαβάσει τις ιδέες των αριστερών ανθρώπων ανά τον κόσμο, να αναδείξει τις αποτελεσματικές και νέες αντισυστημικές πρακτικές της αριστεράς χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Στις 20 Φεβρουαρίου ξεκινά μια νέα τολμηρή προσπάθεια με την έκδοση μιας νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας για την Αριστερά που ενώνεται, ενώνει και αγωνίζεται. Για να αλλάξουν τα πράγματα, για μια Αριστερά που μαθαίνει να συζητά, να αντιπαρατίθεται, να ενώνεται, να αναγνωρίζει τους εχθρούς της.
Το ταξίδι της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Δρόμος" ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου. Αναζητήστε τη κάθε Σάββατο στα περίπτερα.
Στέκι Venceremos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΠΑΛΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ?ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑ 4/5 ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΟΙΚΕΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ή ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΄΄ΚΟΒΟΝΤΑΙ΄΄ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΄΄ΚΡΑΒΑΡΙΤΕΣ΄΄, ΤΡΙΧΩΝΙΟΙ, ΒΑΛΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΟΙ ΔΕ ΛΕΥΚΑΔΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ(ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Π.Χ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΕΝΑΛΛΑΞ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!).

ΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 250.000 ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 25.0000 ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 23.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΑ 4/5 ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ!!!!!!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Π.Χ. Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ Ή ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ Ή ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ !!!!.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....κυριοι του συριζα ΕΛΕΟΣ