Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στείλατε το θέμα, μέσω agrinionews... στην Κομισιόν!


Η υπόθεση της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Κρυονέρι-Μεσολόγγι-Αγρίνιο, όπως θα διαπιστώσατε στην προηγούμενή μας ανάρτηση, έφτασε μέχρι και στο ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Κομισιόν, θέτοντας υπόψη της τις σχετικές καταγγελίες, ζητώντας να ενημερωθεί για την τύχη των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων που καταβλήθηκαν για την ανακατασκευή της γραμμής.

Στο σχετικό δελτίο τύπου χρησιμοποιείται ως πηγή ενημέρωσης το agrinionews και ειδικότερα δύο άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο ιστολόγιό μας από τον Όμιλο Φίλων Σιδηροδρόμων και το μαχητικό επί του συγκεκριμένου θέματος φίλου μας Βαγγέλη Πυρπύλη. Εμείς πραγματικά χαιρόμαστε όταν το διαδίκτυο και εν προκειμένω το παρόν ιστολόγιο συμβάλλει στην προβολή και ανάδειξη αναπτυξιακών ζητημάτων που σχετίζονται με τη γενέτειρά μας, ''προωθώντας'' τα και εκτός των τειχών της χώρας. Ακόμη περισσότερο νιώθουμε ικανοποιημένοι όταν η δική ΣΑΣ συμβολή είναι καθοριστική προς αυτή την κατεύθυνση.

Να υπενθυμίσουμε ότι και πριν από 2 χρόνια (29 Φεβρουαρίου 2008) μετά από σχετικό ρεπορτάζ του agrinionews, o τότε βουλευτής και σημερινός υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραϊτης κατέθεσε ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο αναφορικά με ένα μείζον θέμα των νυχτερινών σχολείων.

Τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι το διαδύκτιο μπορεί να αναδειχτεί σε ένα μέσο προώθησης των καθημερινών μας προβλημάτων. Κυρίως όμως αποδεικνύουν ότι οι σύγχρονοι πολίτες έχουν άποψη, η οποία πλέον ακούγεται! Το θέμα βέβαια είναι κάποια στιγμή οι ιθύνοντες να πράξουν τα δέοντα…

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ:ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ Δ.Ν.Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ Δ.ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ...ΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ

ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ...ΑΣΕ Π ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΚΤΕΛ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ Η ΓΡΑΜΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ειδα στο δελτιο τυπου να αναφερεται πουθενα το agrinionews.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή να ανεβάζετε θέματα του προδότη Τρεμόπουλου που παίρνει μέρος σε συνέδρια και διοργανώσεις του Ουράνιου Τόξου, που υποστηρίζει το παρακράτος Μακεδονία των Σλάβοσκοπιανών.
Απλά ντροπή. Και οι προδότες του συριζα ήταν κατά της εκτροπής, ίδιοι προδότες, ίδια συμφέροντα με του Τρεμόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

To ergo afto den exei xrimatodotithei apo Koinotikous porous. Omws tha ithela na episymanw oi ekprosopoi tou KTEL tous opoious pio katw provalete poio rolo paizoun i epaixan gia ti mi leitourgia tis gramis;

Ανώνυμος είπε...

ne more agrinio news!!!!!!!!!!11

agrinionews είπε...

Φίλε 8:45 στην προηγούμενη ανάρτηση το κείμενο που δημοσιεύτηκε είναι αυτούσιο το δελτίο τύπου όπως ακριβώς μας εστάλη, δίχως την παραμικρή παρέμβαση εκ μέρους μας. Στο τέλος εάν προσέξεις καλύτερα υπάρχουν δυο links τα οποία παραπέμπουν σε παλιότερες αναρτήσεις του agrinionews επί του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να λειτουργησει καποτε η γραμμη.Τοτε θα κατακαβετε τι σημαινει παω με κτελ και τι σημαινει παω με τρενο

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή να ανεβάζετε θέματα του προδότη Τρεμόπουλου που παίρνει μέρος σε συνέδρια και διοργανώσεις του Ουράνιου Τόξου, που υποστηρίζει το παρακράτος Μακεδονία των Σλάβοσκοπιανών.

21 Απριλίου 2010 10:27 π.μ.

ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΣΑΚΡΗ ΜΗΠΩΣ?
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ!!! ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

ΣΒΔΕ είπε...

Συγχαρητήρια στο Agrinio News για την επιτυχία. Είναι πράγματι μια επιβράβευση για την δουλειά των παιδιών και στο ότι δίνουν βήμα σε όλες τις φωνές. Το τραίνο βλέπετε για πολλούς μέχρι τώρα θεωρούταν τουλάχιστον αδιάφορο…

Ανώνυμος είπε...

Όχι στο Δήμο Τριχωνίδας. Ένα δήμο γύρω γύρω όλοι στη μέση ο λιμνώλης, η λίμνη Τριχωνίδα, η μεγαλύτερη της Ελλάδας,τεράστια περίμετρο 70 χιλιομέτρων με δρόμο κατσικόδρομο. Πού να φτάσει από τη μια μεριλά στηναλλη . Όσοι σκέφτονται ένα τέτοιο μόρφωμα είναι καλά? Δε λειτουργεί σε καμιά περίπτωση τέτοιο σχήμα. Κανούριο,Παναιτώλιο,Αβώρανη,Παραβόλα,Αράκυνθος στο Αγρίνιο, αυτή είναι η λογική. 15' από την πόλη όλες αυτές οι περιοχές και λιγότερο. Στράτος στο Αγρίνιο, 6 λεπτά από Αγρίνιο. Είναι σοβαρές λογικές να πάει Αμφιλοχία που απέχει 25' ? Κάποιοι δεν είναι στα καλά τους.
Αγγελόκαστρο στο Αγρίνιο. Με τη νέα σύνδεση Αγρινίου-αγγελοκάστρου σε λίγαχρόνια η πρόσβαση θα είναι παιχνίδι, 3 λεπτά υπόθεση, ενώ τώρα είναι μόλις λίγο περισσότερο.
Όσοι προτείνουν κάτι άλλο μάλλον ζούνε σε έναν ψεύτικο κόσμο και

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια που ασχολουνται με το θεμα του σιδηροδρομου..
Μπραβο στο Βαγγελη και σε σας...

Αν οργανωθουμε λιγακι μπορουμε πολλα να πετυχουμε....

ΥΣ Οσοναφορα τους ανεκδιηγητους που γραφουν οτι ναναι εδω μεσααα...περαστικαα..τους....

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10.27 ο Τρεμοπουλος δεν είναι προδοτης!σπεκουλα εκανε το πολιτικο κατεστημενο (αριστερο και δεξιο) οταν πριν τις ευρωεκλογες του 2009 ειδε τα ποσοστα του να ανεβαινουν.πειστηκαν χιλιαδες κι εσυ αναμεσα τους...την πατριδα την τελειωσαν αυτοι που εσυ ψηφιζεις!! βρασε σημαιες να ταίσεις τα παιδια σου τωρα!!

giannis είπε...

ΠΑΛΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΝ ΠΝΟΗ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΓΡΙΝΙΟ,ΑΙΤΩΛΙΚΟ,ΜΕΣ/ΓΓΙ.ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρεμόπουλος είναι προδότης και η γραμμή αυτή μια ουτοπία.ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΟΖΑΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ή ΑΓΡΙΝΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ και οχι ανοησίες.

Ανώνυμος είπε...

4¨43 εντάξει μας έπεισες με τον Τρεμόπουλο λές και δεν εχουμε εμείς ματάκια και αυτάκια να δούμε τι ρόλο παίζει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.Οσο για τις σημαίες εντάξει δεν είναι τόσο αποδοτικό....Κατέβασε τα παντελόνια σου καλύτερα και επίκυψη...τα φράγκα θα έρθουν....Α ρε μίζεροι νεοελληνες??? Ευτυχώς που κάτι Λεωνίδες και Κολοκοτρώνηδες είναι νεκροί και δε μας βλέπουν γιατί....

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΘΥΡΑ_6 είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΝ ΠΥΡΠΥΛΗ...!