Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Δημοπρατείται επιτέλους το Κλέιστό Γυμναστήριο στην Αερογέφυρα


Προχωράει η διακήρυξη του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου» με προϋπολογισμό 1.241.460 ευρώ, η οποία δημοσιεύτηκε ήδη στις εφημερίδες και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2010.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, προβλέπεται η κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, χωρητικότητας 500 ατόμων, με ξύλινο δάπεδο και αποδυτήρια για την φιλοξενία αθλητών.

Η υλοποίηση αυτού του έργου αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές στο Αγρίνιο αποκαθιστώντας την αδικία σε βάρος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Από τις 15-04-2003, ημέρα που έγινε οριστική διάλυση της εργολαβίας, η κεντρική εξουσία δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για να ολοκληρωθεί το έργο.

Η εξέλιξη αυτή είναι προιόν συντονισμένων ενεργειών του Δήμου Αγρινίου

Πράγματι όπως βλέπετε και στην εικόνα ήταν μια πραγματική ντροπή για τη πόλη μας , σύμβολο της κρατικής αδιαφορίας και κοροιδίας. Επιτέλους ανοίγει ο δρόμος η πόλη μας να αποκτήσει ένα κλειστό γήπεδο, καθώς ήταν η μόνη ίσως πόλη στην Ελλάδα με πληθυσμό 100 περίπου χιλιάδων, που δεν διέθετε ανάλογο γήπεδο.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι τα ιδια με τον πλυθυσμο?ακομη τα κομπλεξ?

Ανώνυμος είπε...

Το κλειστό γυμναστήριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο δεν αποτελεί κλειστό χώρο άθλησης; Φυσικά και συμφωνώ για την επαναδημοπράτηση και ολοκλήρωση του γυμναστηρίου στην αερογέφυρα αλλά όλα αυτά τα έργα έχουν κόστος συντήρησης-λειτουργίας που τις περισσότερες φορές δεν προυπολογίζονται με αποτέλεσμα να αφήνονται στην φθορά του χρόνου......

Ανώνυμος είπε...

Μπράο, πολύ ωραία. Έχουμε ένα κλειστό με εξέδρα 300 ατόμων, τώρα άλλο ένα με 5οο άτομα. Πού? Σε μια πόλη 100000 ψυχών. Όταν άλλες αρκετά μικρότερες πόλεις έχουν κλειστά με χωριτηκότητα 3000-4000 θέσεις. Μπράβο δήμαρχε, τα κατάφερες, άλλο ένα κοτέτσι ( Που το 1997 μας έλεγαν ότι έχει χωριτηκότητα 1500 θέσεων και όχι 500 όπως αναφέρεται ). Δηλαδή έπεφτε δούλεμα από τότε. Άντε να χαθείτε κρέατα που κυβερνάτε τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

10:51,κακομοίρη,γραφικέ,γκρινιάρη,κουτοπόνηρε χωριάτη,έλεος.Αυτό βρήκες να σχολιάσεις δηλαδή.Αντί να χαίρεσαι,δείχνεις το πόσο κομπλεξικός πρέπει να είσαι.Να μη γίνει ποτέ καλύτερα,γιατί όπως φαίνεται με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε μερικοί δεν αξίζουμε ούτε κλειστά,ούτε πολιτιστικά κέντρα,ούτε στάδια κ.λπ....Με τέτοια νοοτροπία,είμαστε άξιοι της μοίρας μας,τόσο απλά...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, φτιάχνουν καινούριο κλειστό και χωράει ΜΟΝΟ 500 ΑΤΟΜΑ; Κανένα γήπεδο της προκοπής δεν θα αποκτήσουμε ποτέ;;;

Ανώνυμος είπε...

ένα κλειστό 3000 θα ήταν ό,τι καλύτερο με παναιτωλικό στις μεγάλες κατηγορίες

Ανώνυμος είπε...

re 10.51 esei th zori travas,mhpws eisai o ergolabos pou tha ta tsepwsh?

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θετική εξέλιξη 11¨21 αλλά παρόλα ταύτα τι να σου κάνει αυτό το κλειστό για 120000 κόσμο και ιδίως σε μια πόλη οπως το Αγρίνιο που γουστάρει και παίζει πολύ μα πολύ μπάσκετ αλλά και βόλευ και χαντμπολ

Ανώνυμος είπε...

Ego tha to theso alios. Den sas kanei entiposi oti ena aplo thema opos einai ayto to kleisto xreiastike 8 oloklira xronia na lithi? Vgenoun tora kai zitane kai ta efsima? kai ennoo to penema pou ginete gia ton dimo agriniou. pera apo afto einai mia thetiki exelixi anaxartitos tis xoritikotitas pou einai mikri.

Ανώνυμος είπε...

Εσάς που δε σας απασχολεί η χωριτικότητα και την πέφτετε σε όσους το σχολιάζουν αρνητικά είστε του δημάρχου ή απλά είστε οι κλασικοί χωριάτες που τους δίνουν οτιδήποτε για καλό και το τρώνε. Δεν έχετε πάει καθόλου παραπέρα να δείτε τί κατασκευάζερται σε άλλες πόλεις.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να γίνει 500 θέσεις δε μπορώ να καταλάβω το σκεκπτικό να γίνει!
Ένα γηπεδο 3.000 θα μπορουσε να φιλοξενήσει ένα all star game, ένα final four κυπέλλου, 'ένα φιλικό της Εθνικής!
Η Λαμία τέτοιο γήπεδο έχει και έχουν γίνει εκεί κατά καιρούς πολλοι αγώνες!!
Οποιος δε το βλέπει αυτό και νομίζει ότι χρειζόμαστε άλλο ένα γήπεδο μικρό πρέπει να είναι πολύ κοντόφθαλκμος ή να δουλεεύει στο γραφείο τύπου του Δημάρχου...
Καλά χαλκούνια!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ;

Ανώνυμος είπε...

8:15 και εγώ σίγουρα ηθελα μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά ο τρόπο σου είναι απαράδεκτος.Επειδή εσύ είσαι βέρος Αγρινιώτης δε χρειάζεται να ασχολείσαι με το μέλλον απλά πήγαινε κατω στο φώτη στη πλατεία να πίνετε καφέ ολοι μαζί οι παλιοί αυθεντικοί Αγρινιώτες και να κλαίτε ομαδικά για το παλιό Αγρίνιο που χάθηκε

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑ ΟΛΗ ΤΩΝ 100000+ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε σοβαρό κλειστό για τα επόμενα 30 χρόνια..Αφού το φτιάχνουν που το φτιάχνουν έπρεπε να είναι κάτι καλύτερο από ένα ορθογώνιο κοτέτσι.Γιατί μερικοί νομίζουν ότι μας κάνουν και χάρη...

Ανώνυμος είπε...

Αν άύριο λέγαμε όλοι στο κλειστό να διαδηλώσουμε για και να ζητήσουμε μεγαλύτερο, πόσοι θα αφήνατε το κολοιντερνετ και θα ερχόσασταν????

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΤΕΤΣΙ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.