Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Το υπουργείο θέλει...το Μεσολόγγι ελπίζει στο ΣτΕ...το Αγρίνιο το βλέπει να κοντοζυγώνει!


Oλοκληρώθηκε χθες στο υπουργείο Δικαιοσύνης η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ίδρυση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Παρουσία του αρμόδιου υπουργού Χάρη Καστανίδη, 5 αιτωλοακαρνάνων βουλευτών (Μωραϊτης Θ., Γιαννακά, Κουρουμπλής, Σαλμάς και Σταμάτης), των νομαρχών Αιτωλοακαρνανίας και Αχαϊας, των δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου, Πάτρας καθώς και των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων Αγρινίου και Μεσολογγίου, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της έδρας του Εφετείου στο νομό μας.

Ο Χάρης Καστανίδης έδειξε αποφασισμένος να λήξει άμεσα το όλο ζήτημα, καθησυχάζοντας παράλληλα τους εκπροσώπους της Αχαϊας ότι δεν πρόκειται να μπει σε τροχιά δυσλειτουργίας το Εφετείο της Πάτρας, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια περί μετακινήσεως δικαστικών και υπαλλήλων. Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ (στις 5 Μαϊου) και βάσει αυτής θα προχωρήσει. Πλέον στο Μεσολόγγι ελπίζουν το ΣτΕ να ζητήσει ξανά τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι η προηγούμενη εκδόθηκε πριν από τρία χρόνια και έκτοτε τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Στα αξιοσημείωτα της σύσκεψης είναι η κατά κάποιο τρόπο κοινή γραμμή πλεύσης Μεσολογγιτών και Πατρινών. Επίσης, από τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους λέγεται ότι πιο σαφής και διεκδικητικός υπέρ του Αγρινίου ήταν ο Δημήτρης Σταμάτης, με αποτέλεσμα να ενισχύονται για ακόμη μια φορά τα σενάρια που τον θέλουν να επιθυμεί να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Τέλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Χάρης Καστανίδης επικαλέστηκαν τις ρίζες καταγωγής τους, προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη συναίνεση λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμείς οι πόντιοι τα βρίσκουμε, ας μη διαφωνούμε…»

Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε ότι εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υπάρχει η βούληση για ίδρυση Εφετείου στην Αιτωλοακαρνανία, κλείνοντας θετικά το μάτι στο Αγρίνιο. Απ την άλλη στο Μεσολόγγι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην απόφαση του ΣτΕ στις 5 Μαϊου. Υπομονή και σε λιγότερο από τρεις βδομάδες θα γνωρίζουμε...

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η κυβέρνηση αρχίσει να κάνει από τώρα πίσωσ τέτοια θέματα το έχασε το παιχνίδι. Ήδη έχει χάσει πάρα πολλά στην περιοχή με τη μη δημιουργία περιφέρειας δυτικής στερεάς ελλάδας και την υπαγωγή Αχαιών και Ηλειών στην Πελοπόννησο, όπως είναι και το σωστό.
Δεν έχουμε καμιά σχέση με του ςΠατρινοιύς που μας καβαλάνε δεκαετίες και δε δίνουν κονδύλια στο νομό. Έχουμε και τους μεσολογγίτες να υποστηρίζουν τους Πατρινούς και όχι το νομό. Αυτ΄σα δε γίνονται αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ..ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ..ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΕΦΕΤΕΙΑ ΜΕ 320.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή, δεν κανει πίσω η κυβέρνηση. Το άρθρο τα λέει λίγο πιο συγκαταβατικά απ' ότι είναι.

Ανώνυμος είπε...

15 Απριλίου 2010 8:55 π.μ.
Provlima den einai oi 320.000 euro, oyte i stegasi toy efeteioy. Den eida apantisi apo ton dikigoro toy mesologgioy i opoion allon sta sxolia toy arthroy toy kyrioy Kitsaki gia to efeteio.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ;

H MHΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΄΄ΔΙΠΟΡΤΟ΄΄.

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΄΄ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ΄΄ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ψαρόμυαλοι, συτο Αγρίνιο υπάρχει πολύ μεγάλο κτίριο που χωράει και το Εφετείο. Κτίριο που δεν έχει το ψαροχώρι σας, παρά μόνο τις καλύβες σας στην Τουρλίδα. Εκεί πού να χωρέσει το Εφετείο.

Ανώνυμος είπε...

re min mpenete sti mpriza me to ψaroxori poios to gam...den uparxei thema sigkrisis oso einai o ag.xristoforos einai to ψaroxori ola pleon edo!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε ενημέρωση για τη συνεδρίαση στο Ππαπαστράτειο για τον Καλλικράτξ. Τί ειπώθηκε από το Δήμαρχο και από τους υπόλοιπους κλάψες και υπονομευτές της πόλης?

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει ποτέ το εφετείο σφυράτε μου... Ντροπή και στον προδότη Μακρυπίδη, πείτε του ότι δεν σώζεται τώρα με τίποτα με αυτά που κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΘΑ ΣΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΕΓΚΟΥΝΙ, ΜΑΚΡΥΠΙΔΓ-ΜΑΚΡΤΥΠΙΣΗ, ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙ ΦΡΥΔΙ!!!

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΚΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Vevaia edw tha prepei na anarwtithoume pws i Ethniki Trapeza edwse Daneio me 1,5% sto KTEL; poios plirwse ta ypoloipa; Pws ginetai kai to KTEL Eftiaxe synedriko kentro gia 600 atoma; ti kanei; ektelei metaforiko ergo i diwrganwnei conferences;
Tha prepei akomi na episymanthei oti oloi aftoi pou pirane tis adeies twn leofwreiwn ta teleytaaia 60 xronia itan oi imeteroi toy systimatos kai itan aftoi pou systimatika sampotarane ton Sidirodromo. se oti de afora tin exypiretisi agonwn gramwn tha prepei na mas poun pwsa pirane ta teleftaia 3( xronia gia ananewsi tou stolou (2 fores)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ? ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ! ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΔΕ ΞΕΡΩ.
ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?"
ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ....ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Τέλος κακό, όλα κακά, ψυχρά κι ανάποδα! Τέλος, λοιπόν, και στο ζήτημα της έδρας του Εφετείου της Δυτικής Στερεάς Ελλάδος! Ο κύβος ερρίφθη, αν και όλοι ξέραμε από την αρχή το αποτέλεσμα, μιας και ήταν φανερά «πειραγμένος» ώστε να να δείξει «Φουλιστάν». Όπως το περίμεναν, άλλωστε, οι μη βαυκαλιζόμενοι περί της ευαισθησίας της ελληνικής πολιτείας για θεσμούς και τα τοιαύτα. Ο σοσιαλιστικός Θεός τής Ελλάδος πήρε την ίδια απόφαση που είχε πάρει, αλλά δεν πρόλαβε να υλοποιήσει, και ο προκάτοχός του της «επάρατης» πτέρυγας, της δεξιάς. Έτσι λοιπόν, όλοι οι επάρατοι, τρισκατάρατοι και λοιποί ποικιλόχρωμοι αυνάνες «θεοί» της …τέως Ελλάδας τακίμιασαν, για μια εισέτι φορά, εις βάρος της «Κολυμβήθρας του Γένους» για να την κάνουν …κολυμπηθρόξυλο! Μια τακιμιά με προϊστορία, από ανθρώπους που δε νοιάζονται για Θεσμούς, Θυσίες και Ιστορίες, αλλά μόνο για την μικροπολιτική και, μέσω αυτής, για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε τρόπο! Οταν πρόκειται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, το μόνο που μετράει για δαύτους είναι τα «κουκιά». Τα κουκιά που διασφαλίζουν την εξουσία. Την εξουσία που διασφαλίζει τη δύναμη και, ως εικός, την μπαγόρδα! «Σοσιαλιστική» και «φιλελεύθερη». Δικομματική συγχορδία για να μην πέσει ψίχουλο πραραέξω! Παρά το γεγονός ότι η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, ως πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, είχε το ιστορικό, νομικό, διοικητικό και πολιτικό δικαίωμα για την ίδρυση (επανίδρυση) του Εφετείου, αφού όλα τα Εφετεία της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ιδρυθεί στις πρωτεύουσες των νομών, ο κλήρος έπεσε (από τα κορίτσια) στο Φουλιστάν! Οι θεσμοί και οι νόμοι φαίνεται πως υπάρχουν μόνο για το «θεαθήναι». Για να περιχαρακώνουν τα «θέλω» των «ισχυρών» και να τσουβαλιάζουν τα δικαιώματα των «αδυνάτων».
Το Μεσολόγγι των ολίγων κυάμων ήταν καταδικασμένο να χάσει, σε ένα αγώνα άνισο και ανέντιμο. Όπως ακριβώς χάνει κατά συρροή τα τελευταία πενήντα χρόνια, μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα που έχει πέσει με τα μούτρα στο μεγάλο φαγοπότι και στην …μπουργετοποίηση της χώρας. Τις συνέπειες του πρώτου τις αισθανόμαστε σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ενώ τα παιδιά μας είναι σίγουρο πως δεν είδαν τίποτε ακόμα από αυτό που τα περιμένει. Ως προς το δεύτερο, και ο νυν «παις», αλλά και οι προηγούμενοι «παίδες», φαλλό-παις, κοντό-παις και χονδρό-παις (κομπάρσοι – πρωθυπουργοί το επάγγελμα), έκαναν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους (και τη βούληση των διεθνών μεντόρων τους) για την εξάλειψη της ιστορικής μνήμης.

Ανώνυμος είπε...

Τα κνώδαλα και τα σκύβαλα που στελέχωναν και στελεχώνουν – πολιτικά – κρίσιμα πόστα του υπουργείου Παιδείας (τέως εθνικής) εργάζονται αόκνως προς αυτό το σκοπό. Το Μεσολόγγι, ως νόημα, στη σημερινή γενιά των πολιτικών που διαφεντεύουν τις τύχες μας, δεν λέει τίποτα ή λέει πολύ λίγα πράγματα. Ότι και να τσαμπουνάμε εμείς για θυσίες, αγώνες, πατρίδες, νεκρούς και αίματα, πέρα βρέχει. Μας στέλνουν μια φορά το χρόνο κάνα δευτεροκλασάτο υπουργό κι ένα Πρόεδρο – θεσμική πλαγγόνα – και «καθάρισαν» με την πατριωτική αυταρέσκειά μας, ως τις επόμενες γιορτές Εξόδου.
Σε ό,τι αφορά τους πολιτικούς του Νομού (μας;), από τη στιγμή που δεν έχουμε τα κουκιά και δεν μπορούμε να έχουμε τη δική μας φωνή, είμαστε απόλυτα μόνοι και χαμένοι από χέρι! Να πά’ να μακρυπηδηχτούνε όλοι τους, ανεξαιρέτως! Φυσικά, δεν τους μέμφομαι καθόλου. Από ψεύτες και σαλτιμπάγκους, που δουλεύουν για το παντεσπάνι τους και μόνο, δεν περιμένω χαϊρι για τον τόπο μου. Εκείνοι όμως που μου τη «δίνουν», κυριολεκτικά, είναι οι Μεσολογγίτες κομματικοί σφουγγοκωλάριοι που πουλάνε τον τόπο τους, χάριν των κομμάτων τους και των προσωπικών τους επιδιώξεων. Κανονικά, μετά από μια τέτοια κυβερνητική απόφαση, σαν αυτή που σχολιάζουμε εν προκειμένω, κανένας βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος (και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μην την ξεχνάμε) δεν θα έπρεπε να διανοείται ότι μπορεί να περάσει την Πύλη χωρίς να του ανέβει η …κατά κεφαλή (του) κατανάλωση αυγών! Μπαγιάτικων, κατά προτίμηση…
Μια συμβουλή προς ταγούς και ταγάρια: το ποδήλατο γυμνάζει τα πόδια, το κουπί γυμνάζει τα χέρια και το …διάβασμα γυμνάζει το μυαλό. Δεν αναφέρομαι στον …πούλο, γιατί αυτόν τον έχουν γυμνασμένο (χειρονακτικώς) από τα γενοφάσκια τους. Ας διαβάσουν, λοιπόν, ένα …φιλέτο στίχων Σολωμού, μια σπιθαμή στροφών Παλαμά, ενα βραχύ εδάφιο Μακρυγιάννη, μια ουγκιά Ουγκώ, ολίγη από Γκαίτε και μια κασέλα Κασομούλη για να μάθουν (αν παίρνουν από γράμματα) που πατάνε, που βρίσκονται και που κυβερνάνε. Οι Μήδοι πλησιάζουν…
Υ.Γ.: Το Μεσολόγγι άντεξε και δεν έπεσε στους Τούρκους. Έπεσε όμως στο χειρότερο είδος του ανθρώπινου γένους. Τους μεταλλαγμένους «Έλληνες» πολιτικούς!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν αμπλιανιτοχωρίτες να διεκδικήτε να αδικηθεί το Αγρίνιο και ολόκληρη η δυτική Ελλάδα πλην του χωριού σας???? ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


ΥΓ-Μακρυπίδη οι εκλογές κάποτε θα ερθουν και τότε...

Ανώνυμος είπε...

17 Απριλίου 2010 1:37 π.μ.

Fovero proswpiki apopsi i kalitera, fovero COPY PASTE, apo to blog 'iera polis'....poy den to anafereis...
Kai meta milate gia agriniwtki propaganda...

Ανώνυμος είπε...

1:37 το κειμενό σου φανερώνει το ψεύτικο σου υπόβαθρο και την ανανδρη επιδιωξή σου. Το Αγρίνιο οπως και ολες οι πόλεις της Ελλάδας δεν θυσίασε τα παιδιά του για την πατρίδα? Κοιταξε μονο την τελευταία 40ετία τους νεκρούς της πολεμικής αεροπορίας, τους νεκρούς της ΕΛΔΥΚ.Ποσοι Αγρινιώτες ηταν στην πολιορκία του Μεσολογγίου? και εντέλει παντού όπου η πατρίδα τους χρειάστηκε.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ 120.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΛΗΔΕΣΜ ΑΦΗΣΤΕ ΤΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΣ ΝΑ ΓΡΑΦΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ . ΟΥΛΑ ΘΑ ΤΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΚΙ ΤΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΚΙ ΤΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΙ ΒΑΓΙΩΝΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΒΡΑΧΩΡ.
ΣΤΑΜΑΤΣ ΚΙ ΣΩΚΟΥΣ ΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΥ !ΑΓΡΙΝΙΟΥ! ΑΓΡΙΝΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΧΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ; ΠΟΙΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ; ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ 1826 ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ;ΤΟ ΒΡΑΧΩΡΙ(IMBRAHOAR). ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 120.000 ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2001 ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 51.000 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ 54.000
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ .
ΕΣΕΙΣ Η ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥΞΕΡΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΥΚΡΑΤΗ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΩΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΔΕΣ!!